2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Çatı darsa istediği kadar kasılma olsun vajina açılmaz serviks açılır boşu boşuna niye o acıları çeksin anne helede epizyotomi gibi işkence bir gerçek varsa
Çatı darsa istediği kadar kasılma olsun vajina açılmaz serviks açılır boşu boşuna niye o acıları çeksin anne helede epizyotomi gibi işkence bir gerçek varsa
Doktorlar ve biz eğer zorunda kalmadıysak önceden erken bi tarih belirlememeliymişiz. Bu bizim konforumuz için yapılıyormuş oysa ki bebek içn öyle değilmiş. Onun kalabildiği kadar içerde kalması gerekiyormuş. Yoksa dış dünyaya adapte olması daha zor oluyormuş

Küvet ben de almadım, 5 parça eksiğim var daha Hadi hayırlısı

Aynen benimde son 20 gün cok heyecanli ve stresliyim hersym hazir bir tek kuvet alcktm bebek icin o kaldi . Yarin kontrlm var bakalm artik

Bim'e şeffaf bebek küveti kovası maşrapası gelmişti.
Hala vardır büyük ihtimalle.
Aklınızda çok lüks bişey yoksa ondan almanızı tavsiye ederim.
Şeffaf olması hijjenik olması için gayet iyi, renkli küvetler den uzak durun kanserojen içerebiliyorlar..
İçinde küvet üzerine gerdirilen file aparatıda vardı.
Baya uygun fiyatı.
Açıkçası bir müddet idare eder gibi.

Benim ikinci hamileligim bu ve ilkinde cok hareketli ve aktiftim son gune kadar gayet rahat yuruyordum. Suan onumde bir ay var ama resmen evin icinde zor yuruyoeum. Bacak aralarim curumus gibi aciyor. Cok rahatsiz hissediyorum benzer durumlari yasayan atkadaslar var mi? Kafasi cok asagi inmis demisti doktorum 10 gun once. Sali gidicem bakalim son durumu icin ne diyecek.

Tesekkur ederim tavsuyeniz icin yarin bi bakayim uygun bsylr aryrm yiknck icinde cok luks bsye gerek yok iş gorsun yeter

selam benim gibi hala çalışanlar var mı? artık bi tık zorlamaya başladı gerçekten.
birine bişey anlatırken nefessiz falan kalıyorum.
haftaya son Allahtan.

Teşekkürler
Aynı gün akşam gittim kalmamıştı

Maalesef bilemedim
Allah kolaylık versin canım
Ben 33 te ayrıldım. Öğretmenim ve çocuklar çok yoruyorlardı
Ben çalıştım hep, son günler zorlaşıyor evet

Ben de çok az koydum.zaten temiz maksat yıkansın.

Aynen. Birde bu tarz garninül sabunlar kalıntı bırakıyor. Çok koyunca erimiyor. Az koymak en güzeli. Ben beyazlarımızı da sabuz tozuyla yıkamaya başladım baya güzel oldular.

Benim gibi yavaş davranan var mı, tozlanacak diye yatagını falan kurmadım daha. Ayın 25nde gün verecek doktorumuz.. erken dogum riskim yok.. Şuandan hesaplarsak 24 günüm falan var.

Benim gibi yavaş davranan var mı, tozlanacak diye yatagını falan kurmadım daha. Ayın 25nde gün verecek doktorumuz.. erken dogum riskim yok.. Şuandan hesaplarsak 24 günüm falan var.
Yavaş davranmak değil sadece mobilya kokusu oluyor onun çıkması biraz vakit alır belki şimdiden halletmek size de kolaylık olur içiniz rahat eder . Tam mobilya kokusu çıktı derken halı kokusu başladı bebek halısı olmasına rağmen bana kokuyor . Bugün silindi bakalım bi koku gelecek mi meraktayım .

Kızımdan kalma ve park yatak bizimkisi
Kokusu olmaz muhtemelen, ama kurdugumda tabiki de sileceğim. Bıgün yatağının kılıfını yıkadım. Öyle yeni kıkusu pek yok eşyalarımız da yani

Yazankalem aslında evimide yeni temizlettim halılarım yıkandı serildi vs. Ama daha doguma kadar zaman var. Bir kez daha halıları kaldırıp evi temizlerim diye düşündüm. Ondan yavaş davranıyorum.. Yoksa herşeyimiz hazır. Bir tek yatak kurulup ,ki kurması da 5 dk falan. Silecem ve Nevresim serilecek.

Çok güzel şu anda bile bebiş gelse ev hazır aman deyim halıları siz kaldırmayın ne olur ne olmaz . Yatak kurması da 5 dk diyosun. Benim de bugün evimin temizliği tamamen bitti . Çantası odası da hazır içim öyle rahat ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…