- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.080
- 113
Bizde daha dün kurduk yatağını ama içini yatağını örtülerini yerleştirmede tozlanmasin diye daha hastane çantam bebek çantam hicbirsey hazır degilBenim gibi yavaş davranan var mı, tozlanacak diye yatagını falan kurmadım daha. Ayın 25nde gün verecek doktorumuz.. erken dogum riskim yok.. Şuandan hesaplarsak 24 günüm falan var.
Evet herşey hazır olunca insan daha çok rahat ediyor.. Bizim doktorumuzda o kadar sakin ki bende sakin davranıyorum. Kıyafetleri hazır fakat çantasını hala hazırlamadım. Sadece takım takım poşetlenip çantaya yerleştireceğim. Eşimle beraber yaparız. Aslında detaylı temizlendi ama yine ihtiyaç olur doguma kadar.. Çünkü evde bir de kızım oldugu için. Gerçi temiz ve düzenlidir.Çok güzel şu anda bile bebiş gelse ev hazıraman deyim halıları siz kaldırmayın ne olur ne olmaz . Yatak kurması da 5 dk diyosun. Benim de bugün evimin temizliği tamamen bitti . Çantası odası da hazır içim öyle rahat ki .
Ben de kurmadım. Haftaya temizlik yaptırıp kurucam inş
Bizde daha dün kurduk yatağını ama içini yatağını örtülerini yerleştirmede tozlanmasin diye daha hastane çantam bebek çantam hicbirsey hazır degil
Günaydın hanımlar bu gün bebeğimin hareketleri öncekilere göre az gibi geldi sizde durumlar nasıl normalmi bu haftalarda doktora gitmelimiyim çarşamba randevum var hastanede o zamanı söylesem
Önümüzdeki 1 yıl içinde taşınma planınız varsa hiçbir şey almayınNe güzel sizler ev konusınu hakletmişsiniz.
Benim de ilk bebegim odası boş bekliyor Hala beşigini almadık.
Oda mı yapalım yoksa şimdilik beşik alıp yatak odamızamı koyalım karar veremedigimizden hiç ilerleme kaydedemiyoruz.
Eşyalarını koyacak dolaba da ihtiyaç var. Yani oda yapmamız en rahatı olacak ama kararsızlıgım yüzünde sanırım dogum sonrasına kalacak .
Bana bir öneriniz var mı bu konuda?
Kızlar çatı muayenesi ikinci doğumu olacak kişilerede yapılıyor mu bilgisi olan var mı?
Bence kesin oda olsun yaaNe güzel sizler ev konusınu hakletmişsiniz.
Benim de ilk bebegim odası boş bekliyor Hala beşigini almadık.
Oda mı yapalım yoksa şimdilik beşik alıp yatak odamızamı koyalım karar veremedigimizden hiç ilerleme kaydedemiyoruz.
Eşyalarını koyacak dolaba da ihtiyaç var. Yani oda yapmamız en rahatı olacak ama kararsızlıgım yüzünde sanırım dogum sonrasına kalacak .
Bana bir öneriniz var mı bu konuda?
Benimkinin de azaldı hareketlerGünaydın hanımlar bu gün bebeğimin hareketleri öncekilere göre az gibi geldi sizde durumlar nasıl normalmi bu haftalarda doktora gitmelimiyim çarşamba randevum var hastanede o zamanı söylesem
Kızlar bugün yine Doktora gittik böbreğimde küçülme yok maalesef ağrılar da devam ediyo haftaya küçülme olmazsa doktor alalım dedi ama benim yüzümden bebek erken doğmak zorunda kalıcak yada doğduktan sonra bakamam diye çok korkuyorum inşallah düzelir taş falan yoktur
Önümüzdeki 1 yıl içinde taşınma planınız varsa hiçbir şey almayınyoksa bir dolap şart, hatta büyük olsun anca sığar seneye.
Yatak olarak park yatak kullandım, 1 sene sonra yer yatağı(montessori) tarzı yatağa geçtim. Bunda da planım bu şekilde bir aksilik olmazsa. Büyüyen beşik alan arkadaşlarım pişmandı ama ben kullanmadım.
Çok saol cnm bebek baskı yapıyomuş büyük ihtimal ama taş varsa da ultrasonda bebekten gözükmüyoGeçmiş olsun canom. Büyümenin sebebi belli değil miymiş?
Görülüyor dokununca da hissediliyor. Bir tarafta toplandığında zaten hafif bir agrı hissediyorsun batma gibi o sancı işte. Nst de öyle oldugunda benim sancılar tavandı. Sancı oldugunda bazen hareket ediyor bazen etmiyo Du bendeNts ye bağlamadan ultrasonda sancı görebiliyor mu yada kasılma
Ooo çok geçmiş olsun inşallah cabucak düzelir sıkmayın canınızı.Arkadaşlar merhaba;
Kendinizi koruyun kollayın. Yüz felci geçirdim. Başıma gelmez demeyin. Kortizonda almak istemedim. Umarım Doğuma kadar düzelirim. Çok zor bir durum Allah beterinden korusun.
Siz yinede bir görünün çok ciddi durumdaysa bazen dogum bittikten sonra ameliyathane de mudehale ediliyor. İkisi aynı anda agrısı fazla olur belki ama rahat edersiniz. Birde bazen hamilelikte cıkanlar dogum dan sonra geçiyor görünmekte fayda var geçmiş olsun inşallahAmin insaALLAH canım.kendi doktorum krem verdi onun öncesinde kırmızı kantaron yağı kullandım acısını aliyor bunlar sadece.memeleri için genel cerrah görmesi lazım.orayada gitmedim çünkü müdahele edemez artık doğuma az kaldı çünkü.sizede geçmiş olsun cidden zor bir durum.Allah yardımcımız olsun
Hafta sonu nts ye girdim tecrübe ettim ilk kez . Nts de sancım yok çok şükür zaten birşey hissetmiyordum . Biraz sırtım ağrıyor oda normal galiba çünkü bebek ağırlaştıGörülüyor dokununca da hissediliyor. Bir tarafta toplandığında zaten hafif bir agrı hissediyorsun batma gibi o sancı işte. Nst de öyle oldugunda benim sancılar tavandı. Sancı oldugunda bazen hareket ediyor bazen etmiyo Du bende
Ooo çok geçmiş olsun inşallah cabucak düzelir sıkmayın canınızı.
Siz yinede bir görünün çok ciddi durumdaysa bazen dogum bittikten sonra ameliyathane de mudehale ediliyor. İkisi aynı anda agrısı fazla olur belki ama rahat edersiniz. Birde bazen hamilelikte cıkanlar dogum dan sonra geçiyor görünmekte fayda var geçmiş olsun inşallah
Canım 36 haftadan sonrası erken Doğuma girmiyormuş üzülmeKızlar bugün yine Doktora gittik böbreğimde küçülme yok maalesef ağrılar da devam ediyo haftaya küçülme olmazsa doktor alalım dedi ama benim yüzümden bebek erken doğmak zorunda kalıcak yada doğduktan sonra bakamam diye çok korkuyorum inşallah düzelir taş falan yoktur
Çok saol cnm inşallah öleymiş 37 yi bitirmeye çalışcazCanım 36 haftadan sonrası erken Doğuma girmiyormuş üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?