• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Yahyam hasta oldu abisi gripti onada bulaştı abisinde ateş yok inş miniğimdede çıkmazmış rezene yağımı versem hem uyku yapar hemde iyi geliyormuş 😔

Yahyam hasta oldu abisi gripti onada bulaştı abisinde ateş yok inş miniğimdede çıkmazmış rezene yağımı versem hem uyku yapar hemde iyi geliyormuş 😔
Canım rezene yağı vermeden önce doktoruna bi sor telefonla . Benim oğlan da hasta ilaçlı soğuk buhar veriyorum 1 haftadır iyi şimdi şükür ama tam geçmedi ilaç da kullanıyor . Bu aylarda çoğu bebekte olurmuş mevsim geçişinden dolayı .

Selam Kızlar 3 4 gündür bi kırgınlık vardı üzerimde. Nane limon içtim.Dün arttı. Bugün sabah 6 da uyandım hapşırma halsizlik çok fenayım. Bi tylol hot içtim artık. Mecbur kaldım durum kötüye gidiyor çünkü. Kar zarar hesabı yapınca içtim artık. İnş bebeğime zararı olmaz
Geçmiş olsun canım ben öle olunca ıhlamur bal limon karışımı içiyorum bide toz zencefille balı karıştırıp yutuyorum hafif olduğu zaman işe yarıyor

Geçmiş olsun kuzulara rezene yağını hiç duymadım canım ama öksürük varsa mustelanın bi kremi varmış bebeklerin göğsüne sürülüyomuş iyi geliyo dediler

Kızlar durumlar nasıl ben bugün saçlarımın ucundan aldım çılgınlık yaptım farkındayım ama kurutamıyodum kuaförede şu şartlarda korkudan gidemiyorum fenada olmadı😂
İyi yapmışsın aynı şey benim de aklımdan geçmiyor değil 😁 Evden dışarı çıkmadığım halde ben de bugün bi halsizlik var elim ayağım kırılıyor sanki sanırım soğuk algınlığı var çok ilerlemese bari

İyi yapmışsın aynı şey benim de aklımdan geçmiyor değil 😁 Evden dışarı çıkmadığım halde ben de bugün bi halsizlik var elim ayağım kırılıyor sanki sanırım soğuk algınlığı var çok ilerlemese bari
Geçen bendede vardı kafamı kaldıramıyodum sanki boğazdan vurdu tabi bitkilerle falan şükür azaldı inş seninde hiç başlamadan biter

Boy şuan :62 cm Kilo: 5480 gr.
Bugün 3 ay+1 günlük
Geçen ay boyu 60 cm idi hızlı uzamıştı. Doğum kilosuna göre alım iyi ama bir öncekine göre 800-850 olsa çok iyi derdim fena değil ama beslenmene dikkat et dedi 😔 15 gün sonra kontrole çağırdı. Bağırarak ağlayacaktım kötü oldum
Bence kendinize fazla yükleniyorsunuz 600 Gr az değil git gide zaten azalacak kilo alımı. Bizim de boy aynen 60 olmuştu 2. Ay ama bu ay 62 oldu bazen boya gidiyorlar bazen kiloya. Hiç stres yapmayın bence doyuyorsa genel durumu iyiyse gelecek ay toparlar

Geçen bendede vardı kafamı kaldıramıyodum sanki boğazdan vurdu tabi bitkilerle falan şükür azaldı inş seninde hiç başlamadan biter
İnşallah başım da fena migrenim tutacak gibi az önce bir üşüme hali vardı o geçti şükür

Evet bende tahin pekmez yiyorum dut dereotu . Sadece su içtiğimiz zaman sütün kalitesi düşüyor o kesin . Sabah kahvaltıdan sonra bir bardak rezene içiyorum içine kimyon atıp . Ardına bir bardak anne çayı içiyorum. Öğlen pek yemiyorum geçiştiriyorum. Saat 16;00 gibi bir bardak daha anne çayı . Akşam yemeğini akşam 17:00 gibi yiyip ardına hemen bir rezene kimyon . 20:00 de bir anne çayı daha içerim . Akşam tatlı vs meyve yiyoruz gece için bir bardak anne çayı hazırlıyorum emzirmeye kalktığım zaman onu yine içiyorum. Tahin helvası yiyorum oda kaliteli süt yapıyor . Bu arada akşamları mutlaka çorbalı ana yemekli salatalı şekilde besleniyorum.
Ya masallah her gün öyle ana yemek çorba salata nasıl yetistiriyotsinuz? Ben zoraki bir kap yemek yapabilirsem bazen onu da yapamıyorum

Ya masallah her gün öyle ana yemek çorba salata nasıl yetistiriyotsinuz? Ben zoraki bir kap yemek yapabilirsem bazen onu da yapamıyorum
Bebeği pusete yatırıyorum onu dibime çekiyorum kırmızı balık küçük Kurbağa diye başlıyorum Şarkı söyleyeme göz teması kurarsam duruyor ancak öyle yapıyorum . Yoksa hiç beslenemem sütüm zaten bence artık az yarıyor düzgün beslenmesem kim bilir ne olur 🙄

Back
X