golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Benim oğlum da çok sevdi oyun halısını aynı oyun halısı bizimki de epey vakit geçiriyor orda iyi oluyorBizimkide emzigi tutmadı cokta zorlamadım.
Sımdi tok ve uyanik oldugunda oyalanmak icin oyun halısindan faydalaniyoruz.
Baya seviyor.
Bunu denedinizmi bilmiyorum.
Fisher price nin pianolu oyun halisi var.
Pianosuna bayiliyor. Surekli oynamak istiyor. Bende o arada işlerimi halledebiliyorum
Keşke ayakta emse oğlumu öyle öyle emzirdim 9 Aydan sonra memeye aşık oldu bu minnoş sadece uykudayken alıyor biberona alıştırmaya çalışıyorum bezdim artık doydu mu açmı kaldı azmı emdi uyumadı aç kaldı derdinden. sağıp vericem hastane tipi kiralayıp yetmediği yerde mama olsun gerçekten hem bebeğe hem bize eziyet aç bırakıp gelişimini yavaşlatıp sırt emsin diye uğraşmakta iyi birşey değilBenim kızım bu ay sadece 360 gr almış ve 2 aydır meme reddiyle uğraşıyorum ayakta emzirmekten ne kol kaldı ne bel
Benim kızım gazlı bi bebek olmadı zaten çok şükür olması gerektiği kadar var. Baştan beri biogai damlayı kullanıyoruz onun faydası mı yapısal mı bilemiyorum tabiBen her yemegıne mutlaka katıyorum katılmayacaklara bıle hem gaza hem sute faydası varmıs cunku ben kızımda cok gaz sancısı yasamaz oldum şükür
Benim oğlumda aşırı gazlı değil ağlamaz öyle kolay kolay ama gaz huzursuz edince hep ıkınıp uyumuyordu maflor fayda etmedi gibi biogaia baya etki etti rahatladı alttan sürekli çıkarıyor büyüktede kullanmıştım o kolikti ondada fayda etmiştiBenim kızım gazlı bi bebek olmadı zaten çok şükür olması gerektiği kadar var. Baştan beri biogai damlayı kullanıyoruz onun faydası mı yapısal mı bilemiyorum tabi
Yapıyor olabilir. Ama ben hergün sabah akşam demlediğim rezenenin içine kimyon atıyorum ayrıca içtiğim süt çayının içinde de kimyon var . Ondan mıdır bilmem ama oğlum öyle gazlı olmadı hiç ilk başta dikkat ettim evet şimdi herşeyi yiyorum yemesem zaten hastalanacağımtuce_tuce yeşil mercimek gaz yapmıyo mu
Bizimki de alttan çıkarıyor maşallahBenim oğlumda aşırı gazlı değil ağlamaz öyle kolay kolay ama gaz huzursuz edince hep ıkınıp uyumuyordu maflor fayda etmedi gibi biogaia baya etki etti rahatladı alttan sürekli çıkarıyor büyüktede kullanmıştım o kolikti ondada fayda etmişti
Şimdi sağlık ocağından geldim menenjit b aşısını yaptırdım. Tartma ve boy ölçme işlemlerini yapmıyoruz dedi hemşire, pusetinden bile indirmeden iğneyi yaptı hemen gidin dediKızlar şimdi sağlık ocağından geliyoruz rota aşısını oldu boyu 60,5 cm kilo 5200 ebe normal değer aralığında mamaya gerek yok dedi
Rabbim yardimcınız olsun alısma zamanlarındayız.Bizde de oyun halısı ilgi çekmedi pek. Eve temizlik için bayan alamıyorum yaşadığımız şehirde kimsemiz yok her işi ben yapıyorum o yüzden işlerim öyle hızlı bitmiyoroğlum da gündüzleri uzun uyumuyor genelde 30 dk filan 3 kez öyle uyuyor . Bende bebek arabasına koyuyorum tezgahın yanına getiriyorum ağzına da emzik veriyorum ( her zaman almıyor ) ona şarkı filan söylüyorum öyle duruyor göz teması istiyor geçen hafta sonu eşim nöbetçiydi bende mutfağı temizledim tezgahın üzerinden aşağı minik Kurbağa diye bağıra bağıra boğazım şişti
Menenjit kaçıncı ayda yapılıyorŞimdi sağlık ocağından geldim menenjit b aşısını yaptırdım. Tartma ve boy ölçme işlemlerini yapmıyoruz dedi hemşire, pusetinden bile indirmeden iğneyi yaptı hemen gidin dedi
Doninostan pizza söyleKızlar bugün yalnızım iki çocukla ve minik hiç kucaktan inmiyo kahvaltıyı zor yaptık öğle yemeği yapmam lazım ama ne mümkün kız kucağımda uyumak üzere uyursada kucaktan indiği an ağlıyo
B türünü 3. Ayda yaptırdım sanırım 5. Ayda da ikinci dozu var. Bunu ilk kızıma yaptırmamıştım tam bilmiyorum kaç doz falanMenenjit kaçıncı ayda yapılıyor
3 Aydan sonra doktor bıraktırmıştı bize canımBizimki de alttan çıkarıyor maşallah15. Günden beri kullanıyoruz damlayı. 4. Ayın sonunda bırakmayı düşünüyorum sen ne önerirsin
Hımm benim kızım 3 ü doldurdu o halde bu şişeyi bitirip devam etmeyeyim3 Aydan sonra doktor bıraktırmıştı bize canım
Bende sızın gıbı yapacagım cok ıyı yapmıslar durum kotuŞimdi sağlık ocağından geldim menenjit b aşısını yaptırdım. Tartma ve boy ölçme işlemlerini yapmıyoruz dedi hemşire, pusetinden bile indirmeden iğneyi yaptı hemen gidin dedi
Ne guzel canım maşallahBenim kızım gazlı bi bebek olmadı zaten çok şükür olması gerektiği kadar var. Baştan beri biogai damlayı kullanıyoruz onun faydası mı yapısal mı bilemiyorum tabi
Ayy ondanda korkuyorum ordakiler virüs bulaşır diyeDoninostan pizza söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?