Ben buldum ekledim linki bir önceki mesajaBen de sonuna yetiştim sizden gördüm ama geçti. Birlikte yayın yaptığı kişinin hesabından izledim ama maalesef kadın canlı yayını kaydetmemiş kaçtı yani
Canlı yayını mı? Ha tamam kadının sayfasına hiç bakmadım direkt hikaye bölümüne baktımBen buldum ekledim linki bir önceki mesaja
Evet kaydetmişlerCanlı yayını mı
Sayfaya hiç bakmadım direkt canlı yayın kosmımaEvet kaydetmişler
Boyu mu uzun canım ondan da olabilir. Bende benimkinden alerjiden şüpheleniyorum ama öyle egzama döküntü kanlı kaka vs yok mukus bizde de oluyor ama tek basına belirti değil o. Ben ek gıda da veriyorum yavas yavas yoğurt vs alerji olsa cosardı egzama vs bilemedim bendeDoğum kilosunun 2 katı olunca normal diyorlar galiba. Kakası hep mukuslu, acaba alerjisi var da ondan mı zayıflıyor anlamak için süt ürünlerini kestim. Kakasında değişim olacak mı bakalım. Hareketli bir çocuk maşaallah halsiz değil ama cidden zayıf bir görünümü var, kaburgaları görünüyor
Teşekkürler, şimdi izledim. Bildiğim her şey çöp olduBu akşam 10da. Ama yayını kaydetmemisler sanırım. Ben de yarısında çıkmam gerekti devaminj bulamadım. Nilimindunyasi hesabından yapmış yayını.
Ekleme: buldum yayinin kaydını arkadaşlar
Bayılıyorum bu adama ve bilgisine ya Allah nazardan saklasın ve hep ankarada kalsın inşTeşekkürler, şimdi izledim. Bildiğim her şey çöp oldupazartesi yine mesaj atıcam mecburen )
Saol canım bende izledim eklediğindenBen buldum ekledim linki bir önceki mesaja
Günaydın kızlar dün hava çok sıcaktı ben kızın üatümdekileri çıkardım zıbınla durdu balkonda bizde alıştık kalın giydirmeye şimdi tek zıbın ne kolay
Ben kendi sayfasına ve cümleannem sayfasına baktım yoktu. Nilin bilmem nesi sayfasını hiç bilmiyordum
Hahahahaahha aynı biz
Cnm biz muğlanın küçük bi ilçesindeyiz okdr sıcakki ne yapcağımız şaşırdık uyuturken bile rüzgar yaptık yüzüne bu gece sadece body yle uyudu şimdi büyüdüğü için giydiremediğim tulumlarını kesicem umarım olurda değerlendirmiş olurumGünaydın kızlar dün hava çok sıcaktı ben kızın üatümdekileri çıkardım zıbınla durdu balkonda bizde alıştık kalın giydirmeye şimdi tek zıbın ne kolay
Uyurlarsa biz rahat ederiz olmaz bünyelerine ters mesela benimki uyuduğunu anlayınca basıyo çığlığı kalkıyo geriKızlar dün kızı eşimle biraz arabayla çıkardık ya nasıl esniyo ama yok uyumadı bir saat artık herşey ilgilerini çekiyo sanırım herşey uyaran anlamadımki eskiden 5 dkkada uyurdu arabada
Benimki uyusa bi güzel uyurumkiSabah 7.30 ta uyaniyo hiç şaşmaz Kemal sunalın çöpçüler kralındaki gibi alarm kurulu cocuktaalt değiştirme meme derken benim uykumu iyiiiice aciyo sonra kendi uyuyo
Kafan yaniyo dimiBenimki uyusa bi güzel uyurumkiama uyumuyo sabaha kadar trilyon kere kalktı uyutmadı uyanıncada zorla uyuttum20 dk anca uyumuştur başım çatlıyo uykusuzluktan
Doğdu doğalı aynı kolik çok ağlamaları bitti ama gaz sancısı bitmedi bu ara bide diş var heraldeKafan yaniyo dimidün gece de gece uykusundan 5 kez kalktı sabah 5 te yanıma almışım ben bile unuttum gaz derdi bitmiyo ya Allahım hepsine huzurlu uyku versin bıraksam omzumda uyucak sabaha kadar... Senin kuzunun nesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?