2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Boyu mu uzun canım ondan da olabilir. Bende benimkinden alerjiden şüpheleniyorum ama öyle egzama döküntü kanlı kaka vs yok mukus bizde de oluyor ama tek basına belirti değil o. Ben ek gıda da veriyorum yavas yavas yoğurt vs alerji olsa cosardı egzama vs bilemedim bende

Bu akşam 10da. Ama yayını kaydetmemisler sanırım. Ben de yarısında çıkmam gerekti devaminj bulamadım. Nilimindunyasi hesabından yapmış yayını.
Ekleme: buldum yayinin kaydını arkadaşlar
Teşekkürler, şimdi izledim. Bildiğim her şey çöp oldu pazartesi yine mesaj atıcam mecburen)

Günaydın kızlar dün hava çok sıcaktı ben kızın üatümdekileri çıkardım zıbınla durdu balkonda bizde alıştık kalın giydirmeye şimdi tek zıbın ne kolay
Cnm biz muğlanın küçük bi ilçesindeyiz okdr sıcakki ne yapcağımız şaşırdık uyuturken bile rüzgar yaptık yüzüne bu gece sadece body yle uyudu şimdi büyüdüğü için giydiremediğim tulumlarını kesicem umarım olurda değerlendirmiş olurum

Kızlar dün kızı eşimle biraz arabayla çıkardık ya nasıl esniyo ama yok uyumadı bir saat artık herşey ilgilerini çekiyo sanırım herşey uyaran anlamadımki eskiden 5 dkkada uyurdu arabada

Kızlar dün kızı eşimle biraz arabayla çıkardık ya nasıl esniyo ama yok uyumadı bir saat artık herşey ilgilerini çekiyo sanırım herşey uyaran anlamadımki eskiden 5 dkkada uyurdu arabada
Uyurlarsa biz rahat ederiz olmaz bünyelerine ters mesela benimki uyuduğunu anlayınca basıyo çığlığı kalkıyo geri

Sabah 7.30 ta uyaniyo hiç şaşmaz Kemal sunalın çöpçüler kralındaki gibi alarm kurulu cocuktaalt değiştirme meme derken benim uykumu iyiiiice aciyo sonra kendi uyuyo
Benimki uyusa bi güzel uyurumkiama uyumuyo sabaha kadar trilyon kere kalktı uyutmadı uyanıncada zorla uyuttum20 dk anca uyumuştur başım çatlıyo uykusuzluktan

Benimki uyusa bi güzel uyurumkiama uyumuyo sabaha kadar trilyon kere kalktı uyutmadı uyanıncada zorla uyuttum20 dk anca uyumuştur başım çatlıyo uykusuzluktan
Kafan yaniyo dimidün gece de gece uykusundan 5 kez kalktı sabah 5 te yanıma almışım ben bile unuttum gaz derdi bitmiyo ya Allahım hepsine huzurlu uyku versin bıraksam omzumda uyucak sabaha kadar... Senin kuzunun nesi var

Kafan yaniyo dimidün gece de gece uykusundan 5 kez kalktı sabah 5 te yanıma almışım ben bile unuttum gaz derdi bitmiyo ya Allahım hepsine huzurlu uyku versin bıraksam omzumda uyucak sabaha kadar... Senin kuzunun nesi var
Doğdu doğalı aynı kolik çok ağlamaları bitti ama gaz sancısı bitmedi bu ara bide diş var heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…