2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aparat rahat oluyor. 30tl civari falandır sanırım. En olmadı tel süzgecte bile haşlayabilirsin.
Trendyola baktım ordan alcam inş o zamana kadar haşlayım geç kaldım geçmekte 5,5 aylık olduk sabah yoğurt denedim köy yoğurdu ekşi geldi sevmedi günlük sütten yapmayı deniceö

Trendyola baktım ordan alcam inş o zamana kadar haşlayım geç kaldım geçmekte 5,5 aylık olduk sabah yoğurt denedim köy yoğurdu ekşi geldi sevmedi günlük sütten yapmayı deniceö
Sek markasının yoğurtluk pastorize sütü var, ondan yapıyordum ben.

Kızlar buharda pişirme aparatı mı almalıyım nasıl yapıcam haşlama işini
Ben sebzeleri tel suzgece koyuyorum tencere sebzelere degmeyecek kadar su doldurup tel suzgeci tencereye koyuyorum kapagini kapatiyorum catalla ezip anne sutuyle acip veriyorum patates verdim o sekil simdi yogurt deniyorum 2. Gunumuz

Pastorize sutleri acibadem cocuk doktoru helede salgin zamaninda cocuklara vermeyin bagisikligi dusuruyor demisti mayalama isisini ayarlarsan kisa surede eksimeden mayalanir ben oyle yapiyorum kaymak gibi tatli lezzetli oluyor

Bu arada oglumda yutma problemi var diye catalla ezdim gezmeye vs giderken yanimda goturmek icin kavanoz mamalari yapicam onun disinda pure vermeyi dusunmuyorum meyveler icin cam rende alicam bakalim nasil ilerleyecek keci yogurdunu sevmedi ama yedi eksite eksite yuzunu onu bende sevemiyorum gerci

Canım, siz bu covid sürecinde hiç emil beye gittiniz mi kontrole? Gelin yada gelmeyin dedi mi? 5. Ayda göz kontrolü yazmıştı mesela onu yaptırdı mı? Ona göre sorular sorucam da adamı da çok darlamayayım.

Canım, siz bu covid sürecinde hiç emil beye gittiniz mi kontrole? Gelin yada gelmeyin dedi mi? 5. Ayda göz kontrolü yazmıştı mesela onu yaptırdı mı? Ona göre sorular sorucam da adamı da çok darlamayayım.
Bu sorularını sordumbizi çağrmıştınız ama virüsten çok korkuyorum gelemiyoruz dedim sıkıntı değil ama göz kontrolünde 6. Ayı geçirmeyelim dedi ben haziranda götürcem bexero için 7/9 yapabilirsin dedi bi cesaret toplarsam bu hafta yaptırcam yaptıramazsam 7/9

Pastorize sutleri acibadem cocuk doktoru helede salgin zamaninda cocuklara vermeyin bagisikligi dusuruyor demisti mayalama isisini ayarlarsan kisa surede eksimeden mayalanir ben oyle yapiyorum kaymak gibi tatli lezzetli oluyor
Doktordan doktorada farkediyo bizimkide ısrarla pastörize diyoısısını bi ayarlayabilsem şimdi günlük sütten yaptım makinesi vardı koydum bakalım nasıl olacak

Ben sebzeleri tel suzgece koyuyorum tencere sebzelere degmeyecek kadar su doldurup tel suzgeci tencereye koyuyorum kapagini kapatiyorum catalla ezip anne sutuyle acip veriyorum patates verdim o sekil simdi yogurt deniyorum 2. Gunumuz
İlk 3 gün yoğurt deneyip sonra havuçla devam edicez bizde inş

Can rende ne işe yarıyor acaba

Kızlar artık ek gıdayı konuşuyoruz hangi yöntem içinize siniyor klasik yöntem mi blw mi yani çok rahat biri değişirim eline versem boğazına kaçar diye panik yaparım tecrübeli arkadaşlar yada bu konuda fikri olanlar artı eksisi ile ne öneriyorsın blw Başlayınca bırakmamak lazımmış etrafı üstünü başını dökse yeme eylemi bitene kadar temizlememek lazımmış vs ama motor becerileri vs için çok iyiymiş diğer püreli ve kendimizin yedirdiği yöntemi çok okumadım ama ben ne yapacağımı bilmiyorum

Biz de hiç göz doktoruna götürmedik ne zaman götürmek gerekiyor ben de çarşamba günü medikal park ta Bi doktora randevu aldım genel muayenesine baksın Bi beğenirsem devam ederiz

Bence ikiside ikisini uygulayan cogu arkadasim var cok guzel besleniyorlardi bebekleri kendileri karinlarini doyurabikiyordu ben tek klasik gittim pismanim keske eline de verseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…