Aparat rahat oluyor. 30tl civari falandır sanırım. En olmadı tel süzgecte bile haşlayabilirsin.Kızlar buharda pişirme aparatı mı almalıyım nasıl yapıcam haşlama işini
Trendyola baktım ordan alcam inş o zamana kadar haşlayım geç kaldım geçmekte 5,5 aylık olduk sabah yoğurt denedim köy yoğurdu ekşi geldi sevmedi günlük sütten yapmayı deniceöAparat rahat oluyor. 30tl civari falandır sanırım. En olmadı tel süzgecte bile haşlayabilirsin.
Oyy Allah yardımcın olsun kolik zor diğer sıkıntılar da eklenince... Sabır...Doğdu doğalı aynı kolik çok ağlamaları bitti ama gaz sancısı bitmedi bu ara bide diş var heralde
Sek markasının yoğurtluk pastorize sütü var, ondan yapıyordum ben.Trendyola baktım ordan alcam inş o zamana kadar haşlayım geç kaldım geçmekte 5,5 aylık olduk sabah yoğurt denedim köy yoğurdu ekşi geldi sevmedi günlük sütten yapmayı deniceö
kayıtlı aslında part 1 ve 2 diye ben bakmaya başladım az önceBen de sonuna yetiştim sizden gördüm ama geçti. Birlikte yayın yaptığı kişinin hesabından izledim ama maalesef kadın canlı yayını kaydetmemiş kaçtı yani
Ben sebzeleri tel suzgece koyuyorum tencere sebzelere degmeyecek kadar su doldurup tel suzgeci tencereye koyuyorum kapagini kapatiyorum catalla ezip anne sutuyle acip veriyorum patates verdim o sekil simdi yogurt deniyorum 2. GunumuzKızlar buharda pişirme aparatı mı almalıyım nasıl yapıcam haşlama işini
Pastorize sutleri acibadem cocuk doktoru helede salgin zamaninda cocuklara vermeyin bagisikligi dusuruyor demisti mayalama isisini ayarlarsan kisa surede eksimeden mayalanir ben oyle yapiyorum kaymak gibi tatli lezzetli oluyorTrendyola baktım ordan alcam inş o zamana kadar haşlayım geç kaldım geçmekte 5,5 aylık olduk sabah yoğurt denedim köy yoğurdu ekşi geldi sevmedi günlük sütten yapmayı deniceö
Canım, siz bu covid sürecinde hiç emil beye gittiniz mi kontrole? Gelin yada gelmeyin dedi mi? 5. Ayda göz kontrolü yazmıştı mesela onu yaptırdı mı? Ona göre sorular sorucam da adamı da çok darlamayayım.Trendyola baktım ordan alcam inş o zamana kadar haşlayım geç kaldım geçmekte 5,5 aylık olduk sabah yoğurt denedim köy yoğurdu ekşi geldi sevmedi günlük sütten yapmayı deniceö
Bu sorularını sordumCanım, siz bu covid sürecinde hiç emil beye gittiniz mi kontrole? Gelin yada gelmeyin dedi mi? 5. Ayda göz kontrolü yazmıştı mesela onu yaptırdı mı? Ona göre sorular sorucam da adamı da çok darlamayayım.
Doktordan doktorada farkediyo bizimkide ısrarla pastörize diyoPastorize sutleri acibadem cocuk doktoru helede salgin zamaninda cocuklara vermeyin bagisikligi dusuruyor demisti mayalama isisini ayarlarsan kisa surede eksimeden mayalanir ben oyle yapiyorum kaymak gibi tatli lezzetli oluyor
İlk 3 gün yoğurt deneyip sonra havuçla devam edicez bizde inşBen sebzeleri tel suzgece koyuyorum tencere sebzelere degmeyecek kadar su doldurup tel suzgeci tencereye koyuyorum kapagini kapatiyorum catalla ezip anne sutuyle acip veriyorum patates verdim o sekil simdi yogurt deniyorum 2. Gunumuz
Yogurt hayat kurtarici bizim bebenin alerjisi var fazla reaksiyon olmazsa vericem simdilik sadece agiz kenari hafif dokuyo 5 dk sonra geciyo ins pisik vs yapmazİlk 3 gün yoğurt deneyip sonra havuçla devam edicez bizde inş
Sayfasına kaydetmiş canım sonra fark ettim. Normalde hikaye olan yerde oluyor yakayıtlı aslında part 1 ve 2 diye ben bakmaya başladım az önce
Can rende ne işe yarıyor acabaBu arada oglumda yutma problemi var diye catalla ezdim gezmeye vs giderken yanimda goturmek icin kavanoz mamalari yapicam onun disinda pure vermeyi dusunmuyorum meyveler icin cam rende alicam bakalim nasil ilerleyecek keci yogurdunu sevmedi ama yedi eksite eksite yuzunu onu bende sevemiyorum gerci
Havucu haşlayıp eline mi vericen direk canımİlk 3 gün yoğurt deneyip sonra havuçla devam edicez bizde inş
Biz de hiç göz doktoruna götürmedik ne zaman götürmek gerekiyor ben de çarşamba günü medikal park ta Bi doktora randevu aldım genel muayenesine baksın Bi beğenirsem devam ederizBu sorularını sordumbizi çağrmıştınız ama virüsten çok korkuyorum gelemiyoruz dedim sıkıntı değil ama göz kontrolünde 6. Ayı geçirmeyelim dedi ben haziranda götürcem bexero için 7/9 yapabilirsin dedi bi cesaret toplarsam bu hafta yaptırcam yaptıramazsam 7/9
Bence ikiside ikisini uygulayan cogu arkadasim var cok guzel besleniyorlardi bebekleri kendileri karinlarini doyurabikiyordu ben tek klasik gittim pismanim keske eline de verseydimKızlar artık ek gıdayı konuşuyoruz hangi yöntem içinize siniyor klasik yöntem mi blw mi yani çok rahat biri değişirim eline versem boğazına kaçar diye panik yaparım tecrübeli arkadaşlar yada bu konuda fikri olanlar artı eksisi ile ne öneriyorsın blw Başlayınca bırakmamak lazımmış etrafı üstünü başını dökse yeme eylemi bitene kadar temizlememek lazımmış vs ama motor becerileri vs için çok iyiymiş diğer püreli ve kendimizin yedirdiği yöntemi çok okumadım ama ben ne yapacağımı bilmiyorum
Meyveleri metal celik vs ile vitamin degerini olmesini engelliyorCan rende ne işe yarıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?