- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben memnunum. Sadece çiş yapınca koku yapıyoBez aldım hepsiburadadan korkudan ya bez bulamazsak diye prima aktif bebek aldım biraz daha uygun geldi bakalım beğencekmiyiz
Canım rezene yağı vermeden önce doktoruna bi sor telefonla . Benim oğlan da hasta ilaçlı soğuk buhar veriyorum 1 haftadır iyi şimdi şükür ama tam geçmedi ilaç da kullanıyor . Bu aylarda çoğu bebekte olurmuş mevsim geçişinden dolayı .
Üşütme grip sadece kızlar öksürük vs yok halsizdi gece 1,5 ml calpol verdim az emip uyuyabildi çok sağolun zaten küçücüktü miniminnacık kaldı çok dikkat edin temas ettirmeyin kimseyle çok yıpranıyorlar ateşli hastalık olmamasına rağmen mahvetti kuzuyuGeçmiş olsun kuzulara rezene yağını hiç duymadım canım ama öksürük varsa mustelanın bi kremi varmış bebeklerin göğsüne sürülüyomuş iyi geliyo dediler
Kıyamam geçmiş olsun Allahım sağlık versinÜşütme grip sadece kızlar öksürük vs yok halsizdi gece 1,5 ml calpol verdim az emip uyuyabildi çok sağolun zaten küçücüktü miniminnacık kaldı çok dikkat edin temas ettirmeyin kimseyle çok yıpranıyorlar ateşli hastalık olmamasına rağmen mahvetti kuzuyu
Ben memnunum. Sadece çiş yapınca koku yapıyo
Şok markete eskiden geliyordu avokado olmuş 10 tl. Ama sütü arttırıyor kesin bilgiKızlar şoka avakado 4 liradan geliyomuş ben alıp 1 haftalık stok yapıcam fiyatı uygun süt kalitesini artırıyomuş
Evet biz de aldık. Ben 3 te buna geçtim. Premium danPrimium care kullanıyodum ama bu sefer ucuz diye aldım 1 günde geldi 75 kruşa geliyo tanesi
Yaz bebesiyken doktora sormuştum annesütünün yarısından çoğu zaten su gerek yok demişti. Ben vermiyorum.Kızlar anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz kv bu ara su vermeme takmış durumda bence verin içi yanar sudan bi şey olmaz diyor sürekli ben de ısrarla vermiyorum![]()
Verilebilirmiş ben nadiren ağzı kuruysa veriyorum. Diğer zamanlar aklıma gelmiyorKızlar anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz kv bu ara su vermeme takmış durumda bence verin içi yanar sudan bi şey olmaz diyor sürekli ben de ısrarla vermiyorum![]()
Eskiler verirmiş hastayken vermek mantıklı oluyor enfeksiyonu idrarla hemen atıyorlar özellikle crp si yüksek bebeklerde çok iyiymiş ama bi verip bi vermemezlik yapma der annem vereceksen ya hep ya hiçYaz bebesiyken doktora sormuştum annesütünün yarısından çoğu zaten su gerek yok demişti. Ben vermiyorum.
Eskilerin genelde yaptıklarında bir mantık vardır lakin mantıksız hareketleri de var. Ablama (81 doğumlu) 1 aylıkkenden itibaren vermişler pirinç unlu muhallebileri sonra bu çocuk niye hiç durmadan ağlıyor.Eskiler verirmiş hastayken vermek mantıklı oluyor enfeksiyonu idrarla hemen atıyorlar özellikle crp si yüksek bebeklerde çok iyiymiş ama bi verip bi vermemezlik yapma der annem vereceksen ya hep ya hiç
Kış bebeği olunca benim hiç aklıma gelmiyorVerilebilirmiş ben nadiren ağzı kuruysa veriyorum. Diğer zamanlar aklıma gelmiyor![]()
Bana şu an söylenenlerin çoğu mantıksız geliyor zeytinyağı dışında hiç başka bir şey uygulamadımEskilerin genelde yaptıklarında bir mantık vardır lakin mantıksız hareketleri de var. Ablama (81 doğumlu) 1 aylıkkenden itibaren vermişler pirinç unlu muhallebileri sonra bu çocuk niye hiç durmadan ağlıyor.
Hayır canım anne sütü harici birşey verilmez. Vermeye gerek yok.Kızlar anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz kv bu ara su vermeme takmış durumda bence verin içi yanar sudan bi şey olmaz diyor sürekli ben de ısrarla vermiyorum![]()
Bu konuda bende çevreye karşı direniyorumKızlar anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz kv bu ara su vermeme takmış durumda bence verin içi yanar sudan bi şey olmaz diyor sürekli ben de ısrarla vermiyorum![]()
Ben veriyorum arada sudan nolcak ver gitsinKızlar anne sütü alan bebeklerinize su veriyor musunuz kv bu ara su vermeme takmış durumda bence verin içi yanar sudan bi şey olmaz diyor sürekli ben de ısrarla vermiyorum![]()
Şok markete eskiden geliyordu avokado olmuş 10 tl. Ama sütü arttırıyor kesin bilgi![]()
Verilebilirmiş ben nadiren ağzı kuruysa veriyorum. Diğer zamanlar aklıma gelmiyor![]()