- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Ben de karar verip başlıyorum ertesi gün devamı gelmiyorKızlar bugün bebişin yanına yere uzandım eski yoga hareketlerimi yaptım ama boşu boşuna yordum kendimi dedim sanırım spor yorgunluğuna daha hazır diilim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de karar verip başlıyorum ertesi gün devamı gelmiyorKızlar bugün bebişin yanına yere uzandım eski yoga hareketlerimi yaptım ama boşu boşuna yordum kendimi dedim sanırım spor yorgunluğuna daha hazır diilim![]()
İşte ben de soğumaktan korkuyorum. Tuhaf yani anne baba olduk diye karı kocalıktan terfi mi ediyoruzHaklısın cnm bebekten öncede birsürü kimliğimiz vardı hayatta ama bikaç aydıt hepsi gitti gibi hissediyoruzz. İşte hepimizn hanesinde benzer durumlar bizimki beni unuttun artık ilgilenmiyosun diyo mesela bende tam tersi boşver sende beni unut sadece bebeğimizle ilgilenelim diyesim geliyo ama dikkat edicem bundan sonra ama bende geçiş sürecindeyim dedim:) seninde eşinin şu an baba olmaya ihtiyacı var demekki kocalık zamanı gelince sen devreye girersin belki ozmnda sen istemicen birbirimizi idare edicez işte başka türlü yürümüyo
Canım sen istemiyor izlenimi ver bir süre bence sonra tam tersi olucak bu erkekler de bi garipİşte ben de soğumaktan korkuyorum. Tuhaf yani anne baba olduk diye karı kocalıktan terfi mi ediyoruz![]()
Ben gıcık olduğum için sürekli laf sokuyorumCanım sen istemiyor izlenimi ver bir süre bence sonra tam tersi olucak bu erkekler de bi garip
Yok canım gerçekten kendi haline bırak hatta sen istemiyormuşsın izlenimi yap bir ara biz de öyle olduk ondan biliyorum garip bir şekilde biz istekli olunca sanki onlarla istemiyorBen gıcık olduğum için sürekli laf sokuyorum![]()
Yapmaya çalışayım bakalımYok canım gerçekten kendi haline bırak hatta sen istemiyormuşsın izlenimi yap bir ara biz de öyle olduk ondan biliyorum garip bir şekilde biz istekli olunca sanki onlarla istemiyor![]()
Evet insan uzaklaşıyo artık sevmemek diil ama öncelikler değişiyo bir süre sonra yine toparlanıyo galibaİşte ben de soğumaktan korkuyorum. Tuhaf yani anne baba olduk diye karı kocalıktan terfi mi ediyoruz![]()
Ay sanki bizi anlattın gündüz uyku sıfır uykusu geliyo ama dalamıyo çocuk hıysuzlaşıo ağlıyo bizimde dişlerde belirti yok ama tüm parmakları tek tek emiyoKızlar tek tek yazışmaları okudum resmen 1 haftadır yazamıyorum hepsini okumadan yazmak istemedim ama inanın çok çok değişti kız her sabah mutlu uyanan bebek gitti ağlayan bebek geldi eli hep ağzında parmaklarını kıpkırmızı yaptı emmekten aşırı husursuz çok az uyuyor hemen hemen uyanıyor diş falan diyoruz ama orta diş de yok sanki uzun bir süre böyle olucak gibi 1 haftadır çok yoruldum inanın biz de tekiz eşimle tek. Bakıyoruz uyutmak için alıp arabayla geziyoruz arabada uyuyor eve girer girmez uyanıyor son 2 banyo mu onuda götürdüm ana kucağıyla banyoya kabinin kapısı açık banyo yaptım Allah sustu düşünün artık ve hep kucak hayırlısı![]()
Ya normalde görüştüğümüzde hiçbir saygısızlığı yok iyi de davranır ama böyle özel günlerde kendiliğinden bir arayayım demez ben de buna gıcık oluyorumgolgefeslegeni ben yatalak kayinvalidemi hep uzulmesin diye aradim sordum gorumcem ariyor diye utanip arayil sordum esim benim aileme hicbir deger vermedi iyisinde kotusunde kus gibi aramadi gecen ablasiyla konusurken bana bagirdi bardagin son damlasiydi simdi hicbirini aramiyorum o yanimda ararsa beni sorarlarsa bebege bakiyo de diyorum kabahatini bildigi icin sesini cikaramiyo artik bende deger vermicem ailesine 6 yil sonra bakalim o kendine cekiduzen verecekmi vermezse benim ailem nasil onun icin yoksa onlarida ben silicem takma hepsi fabrika urunu gibi ayni biri birinden farksiz degil istisnalar haric
Aaa kızım öyle mi oldu nasıl olur yavrum ben bişey demedim oğlum yanlış anlamış benim seninle bi sıkıntım yok diyecekve ilk fırsatta arkandan yine iş çevircek tecrübeyle sabit aslında oğulları çok saf annem böyle dedi diye söylüyolar yoksa anlamazdık
![]()
Bugün pek yalnız kalamadık konuşamadım o yüzden ama en kısa zamanda konuşacağım. Biz çok yakın oturuyoruz o yüzden haftada 1 e düşeremem şu an ama azaltacağım bundan sonra yavaş yavaş ve bir daha eşim aynı şeyle karşıma gelirse naparsan yap dicem umrumda değil artıkBEn çok karıştım ama biraz ipleri ele al daha pazar ordaydın mesela bugün gitmen çok erken onlarınki evlatsa seninkilere de gidin sinir oluyorum zamanında bende o hataları yaptım annemden çok gidiyordum ama sonra bize onlardan az geliyosunuz dedi fesatlar onun için şimdi haftada bir![]()
Ya emzigi biraktirdim ya cok zorda kalmadikca vermiyorum emme ihtiyacini benle karsilasin diye ondan icinden canavar cikti benim oglumun ay bide heceliyor acaba normal mi erken mi ebe ebe anye anye eve eve birsuru hece yapiyor. Kantaron yagi surdum kutledi gecti hamdolsun tsk ederim canim simdi cok cok daha iyiAman hepsi aynı yaben geçen bi iş yapıyorum şakayla karışık al kızınıda yap falan dedi ben zaten ahtapotum milyon tane kolum var dedim
geçmiş olsun ayağın iyi mi şimdi senin bebeğede nazar değmiş olabilir maşallah dedik ama yinede senin bile değiyomuş
benim esimde yuz yuze gelince asiri iyi ama arayip sormaz gecmis olsun hayirli olsunlar icin vs aramaz gitmez kalmazYa normalde görüştüğümüzde hiçbir saygısızlığı yok iyi de davranır ama böyle özel günlerde kendiliğinden bir arayayım demez ben de buna gıcık oluyorum
Bugün pek yalnız kalamadık konuşamadım o yüzden ama en kısa zamanda konuşacağım. Biz çok yakın oturuyoruz o yüzden haftada 1 e düşeremem şu an ama azaltacağım bundan sonra yavaş yavaş ve bir daha eşim aynı şeyle karşıma gelirse naparsan yap dicem umrumda değil artık
Yani acelesi olan bi aşı değik yasında bile yapılabiliyormuş yine siz bilirsiniz tabi.Virüs gittikten sonra yaptırayım diyorum bende öylemi yapsam
Az olunca ne oluyor ki?Aynen banada xok az gıbı geldı kotu dusunmekte ıstemıyorum ama bı gorunmek en ıyısı sagol canım
O kadar haklsiin ki annesi hakkinda tek bir kelime bile konusamiyorum esim anneyle ilgili bir saka yapti bende annenin yapinca ortaligi ayaga kaldirdi o kadar uzuluyorum ki annem hakkinda istedigini soyluyor ben soyleyince kiziyor bagiriyor of ofAlsın anasını başına çalsın bi bitmediler bizde seçmiş gibi nerden bulduysakAllah yardım etsin ama yinede ezdirme kendini onunki anneyse sennki ne
Normal suresı en az 21 gun arayla oluyor ya o yuzden korktum bende doktorumu aradım normal degıl yarın bi gel bakalım dedı sende mı aynı sorunları yasıyosun?Az olunca ne oluyor ki?
Be gecen ayin 9 da oldum ya hamileyim yada duzensiz nedenini bilmedigim icin merak ettim bebegimNormal suresı en az 21 gun arayla oluyor ya o yuzden korktum bende doktorumu aradım normal degıl yarın bi gel bakalım dedı sende mı aynı sorunları yasıyosun?
Benimki oldu bile internetten kepçe kulak bandanası aldım ama daha yeni kullanmaya başladıkKız anneleri tavşan kulak bandana filan takıyormusunuz ? Bizimki yatarken kulakları bazen katlanıyor böyle giderse kepçe olacak![]()