Kavurdun mu sadece kesipSağol canim. Yok sade kırmızı biber. Ilk kez denedim guzel oldu tavsiye ederim.
Rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın sanaKizlar hepinize teşekkür ediyorum.. Sonuclansin yazcam.. Ama sabah ciğer gelistirici iğne vurdular.. Sanrm sezeryan yolu görünüyor
Canim onemli olan bebegin. Kotuyu dusunme. Anne karninda bir zarar gelecekse saglikla dogsun. Biraz ayri kalırsınız ama kucagina saglikla alirsin. Ciger gelistirici igne onemli. Bir doz daha yapacaklar onun suresin var. Onu beklerler. Bebegin ve senin icin en hayirlisi neyse olsun.Bilmiyorum artık.. Simdilik bisey demiyorlar.. Çok yaşlı bir doktor sabahlari vizite geliyor 10 kisilik ekibiyle.. Her gün bütün yapilanlar gözden geciriliyor.. Doktorun sorduğu şey safra sonucu.. Bakalim ne olcak..
Ölçümler tutmayabiliyor canım belki 2 kilonun üstüdür1950kg görünüyor.. En az 2 hafta var 500gr için.. Doktorlar bence riske atmayacaklar.. Sezeryan yapcaklar.. Sebepsiz ani ölüm nedeniymis bu hastalık.. Safra düşük de çıksa alcaklar gibime geliyor
1 bucuk kilo kırmızı biberi doğradım. Tencereye 1 su bardagi üzüm sirkesi 1 su bardagi sıvı yağ koydum. Ben sıvı yagini bardaga 1 parmak kadar eksik koyup onun yerine zeytin yagi koydum. 1 yemek kasigi tuz koyup ocaga al kaynayinca kirmizi biberleri koy karistir. Kapagi kapali arada karistirarak 10dk pişir.Kavurdun mu sadece kesipSorna mı geçirdin blenderdan nasıl yaptın
Şimdiden kafanda kötü düşünceler geçirme ,tasarlama . En riskli dönemleri atlattık şükür strese girme o seni ve meleğini olumsuz etkiler . Şükür ki bi çaresi yolu var. Dua ediyorum sana da tüm ihtiyacı olanlara da. İnşallah burda güzel haberlerini alırız. Sakın meleginin erken gelme ihtimali seni strese sokmasin germesin uzmesin.Kizlar hepinize teşekkür ediyorum.. Sonuclansin yazcam.. Ama sabah ciğer gelistirici iğne vurdular.. Sanrm sezeryan yolu görünüyor
Şimdiden kafanda kötü düşünceler geçirme ,tasarlama . En riskli dönemleri atlattık şükür strese girme o seni ve meleğini olumsuz etkiler . Şükür ki bi çaresi yolu var. Dua ediyorum sana da tüm ihtiyacı olanlara da. İnşallah burda güzel haberlerini alırız. Sakın meleginin erken gelme ihtimali seni strese sokmasin germesin uzmesin.
Çok sağol canımm tarif için deniyim bende1 bucuk kilo kırmızı biberi doğradım. Tencereye 1 su bardagi üzüm sirkesi 1 su bardagi sıvı yağ koydum. Ben sıvı yagini bardaga 1 parmak kadar eksik koyup onun yerine zeytin yagi koydum. 1 yemek kasigi tuz koyup ocaga al kaynayinca kirmizi biberleri koy karistir. Kapagi kapali arada karistirarak 10dk pişir.
O piserken bir bas sarimsak temizle minik minik doğra. Yarim demek maydanozu da dogra hazırda dursun. 10dk piştikten sonra maydanoz ve sarımsağı da at karistir. Ocagin altini kapat kavanozlara koy. Dibinde kalan suyuda kavanozlara paylastir. Kapaklarini kapat ters cevir. Sogudugu zaman hemen acip yiyebilirsin. Yada serin yerde sakla kışın ye. Güzel oluyor.
O düşünceyi kafanizdan atın lütfen benim yüzümden düşüncesi hem hiç doğru değil hem de psikolojik olarak en güçlü olmanız gereken dönemde motivasyonunuzu düşürür. Gebelikte daha büyük sorunlar yaşayan çok anne var . Siz sağlığınıza odaklanın güzel şeyler düşünün ve inanın.Aslnda en çok üzüldüğüm konu gebeligin güzel gitmesi.. Hersey yolunda ya bebekle ilgili.. Benim hastalığım yüzünden bebegim erken dogmak zorunda kalicak.. Bu üzüyor daha çok..
Her hastaneye gittgmde acillere gittgmde her türlü kontrolde hersey hep normal seyrinde gebelikle ilgili.. Bu zmna kadar yapilan tahliller vsvs hersey duzgundu.. Bir anda böyle bisey olunca insan şaşırıyor.. Demekki emeksiz yemek olmuyormuş
Tam bilmiyorum ama 10 11 falan
Canım kuyruk sokumun ağrıyorsa oturma pedi öneririm ben aldım çok iş görüyorMecbur oturuyorum ya masabaşı gün boyu bilgisayarla bütünleşmece. Yürüyüş falan yapmaya vakit yok diye içim hep huzursuz zaten
İnşallah düşmüştür canım hayırlı haberlerle gelKasintilar hemen hemen yok gibi diyebilirim.. Ilaci icmeye baslamamla kesilmisti zaten.. Cok nadir kasiniyorum.. Degerler dustugu icin galiba
Benim takvimde %90-95 uyuyor olacak yazıyor canım uyuyorlar minnaklarGeneel de uyuyor sanırım yavaş vuruyor ama iyi bir tekme attı kaburgama.
Güle güle kullanın canım siz yazdıkça benimde aklımı çeliyor gidip yakından göreceğim bakalımBen de casual vista travel system aldim; 2 tane bir de ikiz birlestirme aparati da var beni acikcasi o cezbetti. Arabadan da cok memnun kaldim; gonderdiler kurdum; cok kaliteli.
Mantar tarzı bir şey olabilir mi canım bol su iç ama doktoruna danış muhakkakKızlar akşamdan beri özel bölgemde biraz kaşıntım var kontrolüm haftaya ama ne yapsam erkenden gitsemmi sizce bir hafta sabredip haftaya gitmeyi mi bekleyeyim yada devlet hastanesine falan mı gitsem kararsız kaldım kendiliğinden geçer mi artar mı bilemedim okadarda su içiyordum olmasın diye off
Canım kayıt yapmak neden yasak biz en başından beri yapıyoruzAslında kayıt yapmak çok mantıklı keşke geçeninde yapsaydım çekindim anlar diye yasak ya aman hayırlısı inşallah buyur yazık:/
Dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerle geleceksin aklına taktın ondan kaşınmış olabilirsin dur bakalımGünaydın hanımlar.. Bana dua edin.. Bugün test sonucu çıkacak.. Gece kaşıntı da artış vardı.. Niye böyle oldu anlamadm:/ moralim çok bozuldu
Hay maşallah bu ne hamarat hatun yahuGunaydin kızlar. Gece uykum kaçtı kalktim kahvaltılık yaptımbirden enerji geldi.
Canım önlem amaçlı vuruyorlar moralini bozma lütfen çok vurulan var bir zararı yok kiKizlar hepinize teşekkür ediyorum.. Sonuclansin yazcam.. Ama sabah ciğer gelistirici iğne vurdular.. Sanrm sezeryan yolu görünüyor
Canım senin yüzünden neden olsun daha önce böyle bir hastalığın yoktu bile hamilelikten dolayı hormonların baskısıyla oluyor herkeste hamilelikte görülüyor şeker,tansiyon,karaciğer baskısı ve daha bir sürü şey hepsini hamilelikte yaşıyoruz ve sonra geçiyor bizimle alakalı değil ki kendini kötü hissetme şuanda bebeğinin de seninde motiveye ihtiyacı varAslnda en çok üzüldüğüm konu gebeligin güzel gitmesi.. Hersey yolunda ya bebekle ilgili.. Benim hastalığım yüzünden bebegim erken dogmak zorunda kalicak.. Bu üzüyor daha çok..
Her hastaneye gittgmde acillere gittgmde her türlü kontrolde hersey hep normal seyrinde gebelikle ilgili.. Bu zmna kadar yapilan tahliller vsvs hersey duzgundu.. Bir anda böyle bisey olunca insan şaşırıyor.. Demekki emeksiz yemek olmuyormuş
pompa olarak kullanılıyor canım ama diğerlerine göre daha basit bir sistem
kalça değil de kasıklarım çok ağrıyor özellikle gece yatarken
kişiye göre değişiyor sanırım canım
Günaydın hanımlar.. Bana dua edin.. Bugün test sonucu çıkacak.. Gece kaşıntı da artış vardı.. Niye böyle oldu anlamadm:/ moralim çok bozuldu
Kızlar epidural normal doğum hakkında fikriniz var mı? Ya da daha önce böyle doğum yapan?
Sagol canimÇok sağol canımm tarif için deniyim bende
Afiyet olsun şimdiden size
Kizlar hepinize teşekkür ediyorum.. Sonuclansin yazcam.. Ama sabah ciğer gelistirici iğne vurdular.. Sanrm sezeryan yolu görünüyor
Ben de aç karına diye biliyorum ama belki tablet olduğu için mideye zararlı olur diye tok yazmıştır.Hanmlar kan degerlerim dusmuste doktor maltofer tablet verdi ilacin uzerinde tok karna yaziyo sabahlari bitane. Bu kan haplari demir haplari tok mu aliniyodu? Sanki ac alinmasi gerekiyor gbi kalmis aklmda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?