2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doktorunuza sorun eğer bir tavsiyede bulunmazsa devlet hastanesine gidin bi idrar testi falan da ister onlar hem de sizi rahatlatacak bişey verir. İnşallah en kısa zamanda geçer de ilaca gerek kalmaz. Ben her gece tuvalete kalkınca da şu içiyorum tabi tüm gece tuvalete kalkmaya devam ediyorum her seferinde temiz çıkıyo idrar testim Allah a şükür ama Dr eğer enfeksiyon çıkarsa da korkma gebelikte olmayan azdır. Sadece ilerlemeden müdahale edebilmek lazım demişti . Tedirgin olmayın o yüzden
Selam kızlar. Benim bugün alt kisimda bir rahatlama var. Vajinamda agri var ama baskı yok. Galiba bebegim döndü. Hickirigini yukarıda hissettim. Persembe kontrol var. Doktor tok gel dedi. Neden acaba.
Hıçkırığını yukarda hissettiyseniz o ratlama olmaz bebeğin basinjn kalça arasına inmesiyle akciğer ,mide vs rahatlar ama vajina ve kalçada ağrı olur. Tabi yine herkeste olacak diye bişey yok. İnşallah baş aşağıdır
Benim de vajinada ağrı ,bel de ağrı var ama henüz aşağı inmedi belliki orası açılmaya başlamış bebeğin kafası yerlesicek . Bian önce yerlesse de ben de rahat etsem . Aldığım nefes bile yetmiyo artık
Günaydın hanımlar.. Bana dua edin.. Bugün test sonucu çıkacak.. Gece kaşıntı da artış vardı.. Niye böyle oldu anlamadm:/ moralim çok bozuldu
Morelini bozma canım olanda hayır vardır. Stres daha zararlı Allah'ın izniyle inşallah herşey yoluna giricek bizde yaşadığımız her şeyi yıllar sonra bu pıtırcıklarımız kocaman olduğunda anlatıp sukredicez

Benimde kaşıntı var bugün gidip aile hekiminde test yaptıracam sonuca göre doktorumla görüşücem kesin olarak enfeksiyon olup olmadığından emin olamıyorum

Mochinin biriktirme kabi gibi bisey oldugunu okudum.Yani tam olarak pompamiymis ? Bebek bir gogusten emerken digerinden akanlari topluyormus.Ben tam islevini anlamadim mochinin yabi.
pompa olarak kullanılıyor canım ama diğerlerine göre daha basit bir sistem
Kızlar kalça ağrısı yaşayan var mı
kalça değil de kasıklarım çok ağrıyor özellikle gece yatarken
Kasılmalar anlaşılıyor o zaman demi ben anlamam diye bide dusunuyorum
kişiye göre değişiyor sanırım canım

Günaydın hanımlar.. Bana dua edin.. Bugün test sonucu çıkacak.. Gece kaşıntı da artış vardı.. Niye böyle oldu anlamadm:/ moralim çok bozuldu

Insallah deger dusmustur ve guzel haberlerle gelirsin canim Bugunku teste sartlandigin icin psikolojik bile olabilir o kaşıntındaki artış.

Amin canım inşallah cidden sağlıklıca gelsinler de insan her türlü fedakarlığa razı oluyor hatta zoraki değil seve seve yapıyorsun
Ben videolarını izlemistim yurtdışında hangi ülke olduğunu bilmiyorum ama çocuğu yavaş yavaş doğum pozisyonuna çeviriyodu. Keşke Türkiye'de de bilseler
Bende duydum bu tarz şeyler ama riske girmiyor doktorlarımız belki iyidir hayati tehlikesi vardır durumun ama çok çabuk sezeryana yönlendirme var hele çocukken hatırlıyorum bir patlama olmuştu herkes sezeryan yapıyordu şimdi şimdi normal doğuma teşvik başladı

Büyük oğlum gece uyandığı saatlerde, doğunca da uyanmaya devam etti. İnşallah denk gelmiştir de. Öyle bir şey yoktur.,

Benim oğlumda bebekliğinden itibaren sabah 5 6 kalkar sanırım çalışan anne çocuğu anne karnında öğrettik erken kalkmayı diyorum. Maalesef 6 yas olacak hiç değişmedi

Kızlar epidural normal doğum hakkında fikriniz var mı? Ya da daha önce böyle doğum yapan?

Ben ilk Doğumda istedim doktor 6 cm gibi yaparız dedi sonra da yaparsak açılman çok yavaş daha da yavaşlar yapmayacağım dedi. Yaptırmadı

Neden bilmiyorum ama en son kontrolumde ac gitmistim dr fircaladi beni bebek uyuyordu heralde o nedenle diye dusundum.

Ben hep aç gidiyorum bizim kız baya fingirdek. Doktor ne yedin dedi bi keresinde su bile içmedim diyince yandın tok halini düşünemiyorum demişti :))

A insallah biraz da az kaldı diye stresim dahada kilo alırmı acaba zaten ayda bi kez randevu var

Almaz olur mu cnm stres yapma 1 ayda çok da güzel kilo alır sen güzel güzel beslenmene bak

Gunaydin,insallah degerlerin düşmüştür. Ara ara benimde kol ve bacaklarim kaşınıyor. Bazen goguslerim. Bacaklarim yara olmustu gecti. Yarin kontrol var doktora soyleyecegim.
Kalca ve vajinamda agri var. Ama baski gitti. Kafa aşağıdaydı baski vardi. Simdi o yok. Birde hickirik yukaridaydi.yarin belli olur nerede oldugu

Hemde nasıl seve seve yapıyoruz
Bende bebeklere müdahale edilmesine karşıyım zorla pozisyon verilmesi her türlü riski kabullenmek gerekir belki bebeğe hayatı boyunca kalacak bir zarar verilir buna değmez

Kızlar epidural normal doğum hakkında fikriniz var mı? Ya da daha önce böyle doğum yapan?
1.doğumum epidural sezaryan. Anastezı uzmanı çok iyiydi. İğneyi hissetmedim bile. 9 ay boyunca kanama erken dogum nedenıyle hep yatmıstım. İğneyi vurmadan önce dedım Kı ben 9 ay baskılarına muhtac yasadım. Dogumdan sonra hemen kalkmak ıstıyorum dedım. Bana 2 uc saat sonra turuyeceksın ve evde de koşacaksın ne yatması rahat ol dedi. Hakikaten dogum cok rahat gectı bebegımın gördüm. Durumla sohbet ederek dogum gerveklestı. Ikı saat sonra hemşire geldi yürüttü.. Ben çok susamıstım hep su içtim hıc odadaki yatakta bıle tam yatar pozisyon yatmadım.. Hastanede zaten agrı hıssetmıyon sureklı agrı kesici ıgne vuruyorlar. Ertesi sabah 8 de eve cıktım. Sadece 1 gece yaptırıyorlar. Evde hemen duşumu aldım. Drun yazdıgı agrı kesıcılerı bıle içmedim. Öyle aşırı agrı olmadı. Pijamalarımı giydim makyajımı yaptım. Bol bol resım cekındım. Cuma dogum yaptım pazar sabah sut geldı. 2 gun mama verdık mecburen o da rahat uyudu ben de... Süt gelınce de ememedi sağıp verdık.. Sarılık da olmadı. Ben cok memnun kaldım. Ne bas agrısı ne bel agrısı olmadı. Bence anestezi uzmanı cok ıyı olmalı

Hemde nasıl seve seve yapıyoruz
Bende bebeklere müdahale edilmesine karşıyım zorla pozisyon verilmesi her türlü riski kabullenmek gerekir belki bebeğe hayatı boyunca kalacak bir zarar verilir buna değmez
Evet o yüzden yapılmıyor bence sezeryanda bir doğum sonuçta nasıl sağlıklıca geleceklerse öyle olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…