Doktorunuza sorun eğer bir tavsiyede bulunmazsa devlet hastanesine gidin bi idrar testi falan da ister onlar hem de sizi rahatlatacak bişey verir. İnşallah en kısa zamanda geçer de ilaca gerek kalmaz. Ben her gece tuvalete kalkınca da şu içiyorum tabi tüm gece tuvalete kalkmaya devam ediyorum her seferinde temiz çıkıyo idrar testim Allah a şükür ama Dr eğer enfeksiyon çıkarsa da korkma gebelikte olmayan azdır. Sadece ilerlemeden müdahale edebilmek lazım demişti . Tedirgin olmayın o yüzdenKızlar akşamdan beri özel bölgemde biraz kaşıntım var kontrolüm haftaya ama ne yapsam erkenden gitsemmi sizce bir hafta sabredip haftaya gitmeyi mi bekleyeyim yada devlet hastanesine falan mı gitsem kararsız kaldım kendiliğinden geçer mi artar mı bilemedim okadarda su içiyordum olmasın diye off
Hıçkırığını yukarda hissettiyseniz o ratlama olmaz bebeğin basinjn kalça arasına inmesiyle akciğer ,mide vs rahatlar ama vajina ve kalçada ağrı olur. Tabi yine herkeste olacak diye bişey yok. İnşallah baş aşağıdırSelam kızlar. Benim bugün alt kisimda bir rahatlama var. Vajinamda agri var ama baskı yok. Galiba bebegim döndü. Hickirigini yukarıda hissettim. Persembe kontrol var. Doktor tok gel dedi. Neden acaba.
Morelini bozma canım olanda hayır vardır. Stres daha zararlı Allah'ın izniyle inşallah herşey yoluna giricek bizde yaşadığımız her şeyi yıllar sonra bu pıtırcıklarımız kocaman olduğunda anlatıp sukredicezGünaydın hanımlar.. Bana dua edin.. Bugün test sonucu çıkacak.. Gece kaşıntı da artış vardı.. Niye böyle oldu anlamadm:/ moralim çok bozuldu
Günaydın, al inşallah hayırlı haberleri de hemen bizle paylaşGünaydın hanımlar.. Bana dua edin.. Bugün test sonucu çıkacak.. Gece kaşıntı da artış vardı.. Niye böyle oldu anlamadm:/ moralim çok bozuldu
Benimde kaşıntı var bugün gidip aile hekiminde test yaptıracam sonuca göre doktorumla görüşücem kesin olarak enfeksiyon olup olmadığından emin olamıyorumKızlar akşamdan beri özel bölgemde biraz kaşıntım var kontrolüm haftaya ama ne yapsam erkenden gitsemmi sizce bir hafta sabredip haftaya gitmeyi mi bekleyeyim yada devlet hastanesine falan mı gitsem kararsız kaldım kendiliğinden geçer mi artar mı bilemedim okadarda su içiyordum olmasın diye off
Günaydın canım inşallah değerlerin düşmüştürGünaydın hanımlar.. Bana dua edin.. Bugün test sonucu çıkacak.. Gece kaşıntı da artış vardı.. Niye böyle oldu anlamadm:/ moralim çok bozuldu
Yardımcı olabilmeme sevindim canmBizde buna kadar verdik bıgünrenk sıkıntısı oldu onu çözersek yarın alıyoruz inşallah fikir için teşekkür ederimm
Günaydın. Hayırlı haberle gel inşallahGünaydın hanımlar.. Bana dua edin.. Bugün test sonucu çıkacak.. Gece kaşıntı da artış vardı.. Niye böyle oldu anlamadm:/ moralim çok bozuldu
İnşallah canımYardımcı olabilmeme sevindim canmUmarım ikimizde çok memnun kalırız
pompa olarak kullanılıyor canım ama diğerlerine göre daha basit bir sistemMochinin biriktirme kabi gibi bisey oldugunu okudum.Yani tam olarak pompamiymis ? Bebek bir gogusten emerken digerinden akanlari topluyormus.Ben tam islevini anlamadim mochinin yabi.
kalça değil de kasıklarım çok ağrıyor özellikle gece yatarkenKızlar kalça ağrısı yaşayan var mı
kişiye göre değişiyor sanırım canımKasılmalar anlaşılıyor o zaman demi ben anlamam diye bide dusunuyorum
Günaydın hanımlar.. Bana dua edin.. Bugün test sonucu çıkacak.. Gece kaşıntı da artış vardı.. Niye böyle oldu anlamadm:/ moralim çok bozuldu
Amin canım inşallah cidden sağlıklıca gelsinler de insan her türlü fedakarlığa razı oluyor hatta zoraki değil seve seve yapıyorsunBütün önceliğimiz onların sağlığı. Onlar iyi olsun doğumdan sonra bunu yaparım sunu yaparım ama yeterki onlar iyi olsun diyoruz Rabbim kimsenın çabasını boşa çıkartmaz inşallah25 yıldır babam bana pekmez yedirtemez ama kızım için sürekli içtim kardeşim yakın tarihte evlendi düğüne bile gitmedim bebek iyi olsun diye
Bende duydum bu tarz şeyler ama riske girmiyor doktorlarımız belki iyidir hayati tehlikesi vardır durumun ama çok çabuk sezeryana yönlendirme var hele çocukken hatırlıyorum bir patlama olmuştu herkes sezeryan yapıyordu şimdi şimdi normal doğuma teşvik başladıBen videolarını izlemistim yurtdışında hangi ülke olduğunu bilmiyorum ama çocuğu yavaş yavaş doğum pozisyonuna çeviriyodu. Keşke Türkiye'de de bilseler
Büyük oğlum gece uyandığı saatlerde, doğunca da uyanmaya devam etti. İnşallah denk gelmiştir de. Öyle bir şey yoktur.,
Kızlar epidural normal doğum hakkında fikriniz var mı? Ya da daha önce böyle doğum yapan?
Neden bilmiyorum ama en son kontrolumde ac gitmistim dr fircaladi benibebek uyuyordu heralde o nedenle diye dusundum.
A insallah biraz da az kaldı diye stresim dahada kilo alırmı acaba zaten ayda bi kez randevu var
Günaydın hanımlar.. Bana dua edin.. Bugün test sonucu çıkacak.. Gece kaşıntı da artış vardı.. Niye böyle oldu anlamadm:/ moralim çok bozuldu
Gunaydin,insallah degerlerin düşmüştür. Ara ara benimde kol ve bacaklarim kaşınıyor. Bazen goguslerim. Bacaklarim yara olmustu gecti. Yarin kontrol var doktora soyleyecegim.Günaydın hanımlar.. Bana dua edin.. Bugün test sonucu çıkacak.. Gece kaşıntı da artış vardı.. Niye böyle oldu anlamadm:/ moralim çok bozuldu
Kalca ve vajinamda agri var. Ama baski gitti. Kafa aşağıdaydı baski vardi. Simdi o yok. Birde hickirik yukaridaydi.yarin belli olur nerede olduguDoktorunuza sorun eğer bir tavsiyede bulunmazsa devlet hastanesine gidin bi idrar testi falan da ister onlar hem de sizi rahatlatacak bişey verir. İnşallah en kısa zamanda geçer de ilaca gerek kalmaz. Ben her gece tuvalete kalkınca da şu içiyorum tabi tüm gece tuvalete kalkmaya devam ediyorum her seferinde temiz çıkıyo idrar testim Allah a şükür ama Dr eğer enfeksiyon çıkarsa da korkma gebelikte olmayan azdır. Sadece ilerlemeden müdahale edebilmek lazım demişti . Tedirgin olmayın o yüzden
Hıçkırığını yukarda hissettiyseniz o ratlama olmaz bebeğin basinjn kalça arasına inmesiyle akciğer ,mide vs rahatlar ama vajina ve kalçada ağrı olur. Tabi yine herkeste olacak diye bişey yok. İnşallah baş aşağıdır
Benim de vajinada ağrı ,bel de ağrı var ama henüz aşağı inmedi belliki orası açılmaya başlamış bebeğin kafası yerlesicek . Bian önce yerlesse de ben de rahat etsem . Aldığım nefes bile yetmiyo artık
Morelini bozma canım olanda hayır vardır. Stres daha zararlı Allah'ın izniyle inşallah herşey yoluna giricek bizde yaşadığımız her şeyi yıllar sonra bu pıtırcıklarımız kocaman olduğunda anlatıp sukredicez
Hemde nasıl seve seve yapıyoruzAmin canım inşallah cidden sağlıklıca gelsinler de insan her türlü fedakarlığa razı oluyor hatta zoraki değil seve seve yapıyorsun
Bende duydum bu tarz şeyler ama riske girmiyor doktorlarımız belki iyidir hayati tehlikesi vardır durumun ama çok çabuk sezeryana yönlendirme var hele çocukken hatırlıyorum bir patlama olmuştu herkes sezeryan yapıyordu şimdi şimdi normal doğuma teşvik başladı
1.doğumum epidural sezaryan. Anastezı uzmanı çok iyiydi. İğneyi hissetmedim bile. 9 ay boyunca kanama erken dogum nedenıyle hep yatmıstım. İğneyi vurmadan önce dedım Kı ben 9 ay baskılarına muhtac yasadım. Dogumdan sonra hemen kalkmak ıstıyorum dedım. Bana 2 uc saat sonra turuyeceksın ve evde de koşacaksın ne yatması rahat ol dedi. Hakikaten dogum cok rahat gectı bebegımın gördüm. Durumla sohbet ederek dogum gerveklestı. Ikı saat sonra hemşire geldi yürüttü.. Ben çok susamıstım hep su içtim hıc odadaki yatakta bıle tam yatar pozisyon yatmadım.. Hastanede zaten agrı hıssetmıyon sureklı agrı kesici ıgne vuruyorlar. Ertesi sabah 8 de eve cıktım. Sadece 1 gece yaptırıyorlar. Evde hemen duşumu aldım. Drun yazdıgı agrı kesıcılerı bıle içmedim. Öyle aşırı agrı olmadı. Pijamalarımı giydim makyajımı yaptım. Bol bol resım cekındım. Cuma dogum yaptım pazar sabah sut geldı. 2 gun mama verdık mecburen o da rahat uyudu ben de... Süt gelınce de ememedi sağıp verdık.. Sarılık da olmadı. Ben cok memnun kaldım. Ne bas agrısı ne bel agrısı olmadı. Bence anestezi uzmanı cok ıyı olmalıKızlar epidural normal doğum hakkında fikriniz var mı? Ya da daha önce böyle doğum yapan?
Evet o yüzden yapılmıyor bence sezeryanda bir doğum sonuçta nasıl sağlıklıca geleceklerse öyle olmalıHemde nasıl seve seve yapıyoruz
Bende bebeklere müdahale edilmesine karşıyım zorla pozisyon verilmesi her türlü riski kabullenmek gerekir belki bebeğe hayatı boyunca kalacak bir zarar verilir buna değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?