2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hanmlar kan degerlerim dusmuste doktor maltofer tablet verdi ilacin uzerinde tok karna yaziyo sabahlari bitane. Bu kan haplari demir haplari tok mu aliniyodu? Sanki ac alinmasi gerekiyor gbi kalmis aklmda
Aç karnına alınıyor hatta 1-2 saat bir şey yenmezse özellikle süt ürünleri iyi oluyordu diye biliyorum canım belki tablet farklıdır

Hanmlar kan degerlerim dusmuste doktor maltofer tablet verdi ilacin uzerinde tok karna yaziyo sabahlari bitane. Bu kan haplari demir haplari tok mu aliniyodu? Sanki ac alinmasi gerekiyor gbi kalmis aklmda

Aç alınması gerek diye biliyorum. En az 1 saat öncesi sonrası süt ve süt ürünleri de tüketilmemeli

Bende oyle biliyorum bi eczacıma yada doktora soraym heralde dalgınlıkla yanlis isaretlediler.
Ben de aç karına diye biliyorum ama belki tablet olduğu için mideye zararlı olur diye tok yazmıştır.
Aç karnına alınıyor hatta 1-2 saat bir şey yenmezse özellikle süt ürünleri iyi oluyordu diye biliyorum canım belki tablet farklıdır
Aç alınması gerek diye biliyorum. En az 1 saat öncesi sonrası süt ve süt ürünleri de tüketilmemeli

Aç oluyor genel de ama prospektusunü oku istersen belki ilaç farklıdır

kızlar arada bir eylül annelerine ne durumda diye bakıyorum neredeyse hepsi doğurmuş bi kaç kişi kalmış doğumu bekleyen sıra bize geliyo
Geçen bende bakmıştım, henüz doğum yoktu o ara. Ağustosun sonuna sırayla doğum yapmışlar demekki. Benim de eylülün son haftası olur kesin sezeryan olunca

kızlar arada bir eylül annelerine ne durumda diye bakıyorum neredeyse hepsi doğurmuş bi kaç kişi kalmış doğumu bekleyen sıra bize geliyo
Bizde de Eylül'de başlar doğumlar . Valla ben de kendimi hiç doğuracak gibi hissetmiyodum ama artık karnimda kasılmalar , kalça ağrıları, alt bölge ağrısı vs hissediyorum ve dogurucam diyorum. Valla testte çift çizgiyi gördüğüm zaman inanılmazdı ağlarken güldüm aklı dengem şaştı doğurup çocuğu kucağıma verdiklerinde aklım komple gider galiba . Sağlıkla gelsin tüm melekler

Geçen bende bakmıştım, henüz doğum yoktu o ara. Ağustosun sonuna sırayla doğum yapmışlar demekki. Benim de eylülün son haftası olur kesin sezeryan olunca
Surda 1 ayimiz kaldi cok hizli gecti sanki zaman ben kendimi hic hazir hissetmiyorum daha

Gunaydin kızlar. Gece uykum kaçtı kalktim kahvaltılık yaptım birden enerji geldi.

Hay maşallah ne güzel enerji olmuş. Enerjiyi nereye harcayacağınızı bilememiş gibisiniz

Kuzum benim ilk hamileliğimde anne bebek arası bi damarımız gelişmedi. Ve oğlum az kan akışı sebebiyle gelişemiyordu. O kadar kötü hissettim ki o kadar çok üzüldüm ki benim yüzümden diye çoçuğumu şimdiden besleyemiyorum diye 2 hafta 5 gün geri kaldı 1250 gramdı sezeryan günü vermişlerdi kendimi yedim bitirdim ama yine aynı beden ile hamile kaldım ve bu hamileliğimde diğer hamileliğimin aksine bebek hep önde en son 10 gün kadar öndeydi. Yani aslında yasamamız gereken seyleri yasıyoruz. Bu hamileliğimde vajinal varis oldu sanırım ne kadar zorlarsak zorlayalım elimizden birsey gelmiyor

Benm bebe döndü sanırım kızlar:) kaburgalar tekmelenmeye başladı bide once sağ tarafı ve aşağıyı tekmelerdi suan solu tekmeliyo . pozisyon aldi galiba
Benımkide öyle hatta ultasonda tersti ama doktorum hala suyu var pozisyon değiştirebilir dedi

Surda 1 ayimiz kaldi cok hizli gecti sanki zaman ben kendimi hic hazir hissetmiyorum daha
Bebeğin yanında olunca, iyi olduğunu bilince kafan daha rahat oluyor. Vücutta ki ağırlık gidiyor. Tabi kırk gün falan düzen kurması sürüyor. Ama sonrası rahat

Benımkide öyle hatta ultasonda tersti ama doktorum hala suyu var pozisyon değiştirebilir dedi
:) makat gelismiydi seninki . bilemedm tekmelerin yeri değişti sanirm bas asagi dondu diyorum haftaya gitcem o zaman söyler artk. :) daha yerleri vardir bencede ya 35 36 dan sonra alırlar sanirm son pozisyonlarini

:) makat gelismiydi seninki . bilemedm tekmelerin yeri değişti sanirm bas asagi dondu diyorum haftaya gitcem o zaman söyler artk. :) daha yerleri vardir bencede ya 35 36 dan sonra alırlar sanirm son pozisyonlarini
Yok şuan baş aşağı konumlandı
Ama doktorum daha değişebilir şuan doğum pozisyonu almış ama takipte kalıcaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…