Bi yandan evimi de özledim aslnda.. Bide dusa girmeyi.. Koktum resmen burda bi yandan da burda yan gelip yatmak süper bişey bakalim doktorlar ne derse o olcak zaten
Bi yandan evimi de özledim aslnda.. Bide dusa girmeyi.. Koktum resmen burda bi yandan da burda yan gelip yatmak süper bişey bakalim doktorlar ne derse o olcak zaten
Valla süper bi 3 günlük tatil oldu bana uzarsa da ses etmem.. Yemek yapma derdi yok camasir yok.. Evden annemde biraz yemek getrdi aciktgmda yiyorum.. E daha ne isterim
Hanmlar kan degerlerim dusmuste doktor maltofer tablet verdi ilacin uzerinde tok karna yaziyo sabahlari bitane. Bu kan haplari demir haplari tok mu aliniyodu? Sanki ac alinmasi gerekiyor gbi kalmis aklmda
Kızlar genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Ben hamileligim boyunca çok kendimi kastigim icin agdaya gitmedim jilet kullandim. Simdi jiletle zorda oluyor ne yapmam lazim bilemiyorum hic
Bizim burda ki devlet hastanesinde odada banyosu da var ondan sordum canım.
Evinde daha rahat yaparsın tabi. Hastane de de sıkılırsın ama en azından dinlenmiş olursun.
Kızlar genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Ben hamileligim boyunca çok kendimi kastigim icin agdaya gitmedim jilet kullandim. Simdi jiletle zorda oluyor ne yapmam lazim bilemiyorum hic
Canım ağda yaptırıyorum. Normalde lazere gidiyordum. Ara verdim ağdaya başladım . Arkadaşımın güzellik salonu olduğu için gönül rahatlığıyla gidiyorum. Doğumdan bir kaç gün önce tekrar gidicem komple kırkım çıkana kadar rahat olur. Jilet hem riskli allah korusun görmüyorsun hemde çabuk ve sert çıktığı için en azından doğum öncesi yapma derim.
Valla süper bi 3 günlük tatil oldu bana uzarsa da ses etmem.. Yemek yapma derdi yok camasir yok.. Evden annemde biraz yemek getrdi aciktgmda yiyorum.. E daha ne isterim
Çalışıyormusunuz yoksa ev hanımımısınız çünkü allah korusun hiçbirimiz yatmayalım hastanede ama şuan işyerinde olduğum için hafif bir tebessüm ettim. Öyle bir hale geldikki bir kaç saatlik ayak uzatmalar bile değerli çünkü benim için
Ben bez kese anneme diktirmeyi düşünmüştüm üzerinede not yapıştırıcaktım ama hurç hiç aklıma gelmemişti. Alt bezi ağız bezleri için güzel fikir keseden daha çok şey alır içine
Ben henüz almadım bir kaçı dışında
Bez - Prima premium care
Pişik kremi - Desitin
Emzik - Philips avent
Şampuan ve vücut losyonu - Mustela
Deepend kullanımlık külot
Biberon büyük aldım Philips avent ufak ihtiyacımız belki olmaz olursa dr browns alacağım hastaneden çıkınca eğer nasipse inşallah
Islak havlu Unibaby düşünüyorum ya da Prima
Hastanede pamukla altı temizlenmez mi diyorsun ıslak havluya kesin ihtiyaç mı olur
Biraz geç oldu cevabım ama babam yoğun bakımdaydı yeni çıktı bu süreçte hiç girmedim foruma.
Yanımda kalan kişi ılık suyla ıslatıp pamukla temizlemesi lzm. bebeği yapamayacak birisi olur uğraşamaz hemen pratik olmak isteyebilir ben narkozlu olurum diye düşündüm çünkü annem yaşlı rahatsız o kalamayacağı için eşim ve kızım olucak yanımda