2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün sağlık ocağına uğradım, doğumdan sonra 5. Yada 7. Günde topuk kanı için gidecekmişim. Hastanede alınanın haricinde
bana 10. gün geleceksin dediler ne için olduğunu söylemediler ama
bende boğayım annem saçlarımı tararken hep kafama vururdu saçın bile inat ediyor açılmıyor diye bakalım kızım başak mı olacak terazi mi

Kızlar bugün kontrole gittik geldik çok şükür bebek 3200 gr olmuş boyu da 52 cm hala ters kızımız

Ayy maşallah inşallah döner hiç belli olmaz .en önemlisi sağlıklı olması . Sağlıkla gelsin
Ben dün gittim kontrole, iki hafta önce 2.970 demişti kiloya, dün 2.950 dedi. Dedim ki zayıflamış mı bu çocuk +, - 300 gr değişkenlik gösterir. İnşallah öyledir.

Evet doğru aşağı yukarı 300-400 Gr değişkenlik oluyormuş. Zaten bebek ölçümleri büyüdüğü için hatalı olabiliyor.

Geçenlerde de bir arkadaşıma doktoru bebekler son haftalar hızla kilo alır kilo alımının son haftalarda yavaşlaması doğumun yaklaştığının göstergesiymiş. Aklımda tutuyorum bunu takip edicem

Kendi burcum diye soylemiyorum bence en mükemmel burç boğa burcu. Kimseye tamah etmem yalandan nefret ederim. Kimseden korkmam doğru bildigimden asla vazgecmem yemek yapmayı da yemeyi de çok severim temizlik işini sevmem mecburiyetten yaparm. Çok zengin olsaydim günlük temizlikçi kesin tutardım ama mutfağımi kimseye teslim etmezdim ben iyiyim çünkü yemek konusunda . Bı kızım olursa boğa burcu olsun beni seven her seyimle sevsin sevmeyen uzak dursun yapmacık insanlardan nefret ederim çocukken benimde saçlarım çok acırdi tararken annem hep gül suyu ile ıslatıp tarardi okulda cuma namazına giden hacı amcalar gibi kokardim annem sacimi tararken çok cirlardim babam taramadan gönder gitsin derdi Allah rahmet eylesin

Bende boğa burcuyum saydıklarının hepsi bende de var fazla doğrucuyum, zararıma bile olsa doğru olan doğrudur. Off saç konusu benimde öyleydi. Annem taragın arkasıyla vururdu kafama. Sabahları bıktığım için saçımı kısa kestirirdi hep

Benim saçlar hep uzundu babam izin vermezdi kesmemize. Bizde baba sözü geçerdi . Bı kere annem uçları alayim derken fazla kaçtı bı karış gitti saçlar. Ben tabi çok memnun oldum annem babamın korkusundan aylarca saçlarımı hep topladi babam anlamasın diye. Aslında babam bağıran çağıran bı adam asla değildi ama annem babamın sözüne o kadar saygı duyardı ki Allah'ın emri gibi. O yüzden şimdi bizi çok saygısız buluyor eslerimize karşı

Ben de başak burcuyum 4 eylül eşim de 9 eylül başak kızım 9 kasım akrep akrep gerçekten zor bir burç .... bakalım birde terazi burcumuz olacak evde hunilerle gezerim bu gidişle
anlasmaniz nasil esinle? akrep burcundan gözüm korkmaya başladı yalniz .

Canım bende terazi burcuyum bencede en iyi burçtur gelen bebişlerdende daha iyi anlayacağız ne kadar mükemmel olduklarını az kaldı... bu arada annem boğa burcudur boğalarıda çok severim hep kendi kendilerine yeter güçlülerdir

Kizlar ya siz de de oldu mu bilmiyorum benim gobegim tamamen tuylendi kalin kalin. Erkek gobegi boyle degil yemin ediyorum. Baslarda badem yagi surdum onunla mi ilgili acaba diyorum ama napicagimi bilemedim.
Benimde öyle canım doktora gidince utanıyorum doğum zamanı alsam mı diye düşünüyorum

Terazileri sever misiiniz lütfen ben de teraziyim bazen diyorum 6 ekimde doğsun aynı gün olalım
Kızlarını bilmem bana denen erkek terazi dengesiz
Minigimi gordum ben de sükür her sey yolunda. Boyumuz 49 cm kilomuz 2900. O kadar tatli ki boyle bir ask yok

Maşallah minigine saglikla gelsin.
Ben en son gittigimde 34+0 da 2500 du.
Bugün 35+2 de 2700 10 gün için 200 gr az degilmi.
Boya takılıyorum da ben mi beslenmedim 10 gündür 200 gr az almış .

Canım, bence emzirme sütyeni yerine emzirme atleti al. O daha kullanışlı. Eğer içine atlet giyiyorsan ( ben atlet giymeden duramam) sütyene ulaşmak için atleti açmak zorunda kalıyorsun. O da sıkıntı oluyor. Ben emzirme sütyeni de almıştım ama atlet daha kullanışlı geldi. Hem atlet hem sütyen görevi görüyor.
Eğer saçını kurutuyorsan -ki üşütmememiz lazım- kurutma makinesi ekleyebilirsin. Bi de göğüs pedi ekleyebilirsin. Emzirme sonrası baya iş görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…