bana 10. gün geleceksin dediler ne için olduğunu söylemediler amaBugün sağlık ocağına uğradım, doğumdan sonra 5. Yada 7. Günde topuk kanı için gidecekmişim. Hastanede alınanın haricinde
bende boğayımEşim balık burcu ama çok zor bı karakter dokuz yıl oldu anca çözdüm diliniağzinda çıkan sözle beyninden geçen asla aynı degildir ben artk aklını okuyorum da hallettik yani. Ben boğa burcuyum çok açık sözlü olduğum gibi bı kadınım çabuk affederim. Ayda yılda bi inadım tutar annem hep keçi inatli diye severdi beni. Sınırlarım var benim kimseye ezdirmem. Oğlum başak Burcu tam başak ama titizlik var resmen su damlasa üstüne bı dakka durmaz evi talan eder sonra anne topla evi böyle olmaz der dağınık gorunutuye tahammül edemiyor küçüğümuz terazi olcak sanırım hiç bilmiorm nasıl bı burç. Karnimdaki haline bakarsam küçük bı Tazmanya canavarı gelio sanırım
Kızlar bugün kontrole gittik geldik çok şükür bebek 3200 gr olmuş boyu da 52 cm hala ters kızımız
Ben dün gittim kontrole, iki hafta önce 2.970 demişti kiloya, dün 2.950 dedi. Dedim ki zayıflamış mı bu çocuk+, - 300 gr değişkenlik gösterir. İnşallah öyledir.
Kızlar bugün kontrole gittik geldik çok şükür bebek 3200 gr olmuş boyu da 52 cm hala ters kızımız
ishal olduğumda mutlaka yaparim.Aynı şeyi yazmisiz. Çocukken bile annem yapardı bunu. Gerçekten işe yariyor
Insallah fayda gorursunHemen yaptirdim anneme kizlar.Yiyorum.Insallah işe yarar hemen
Masallah kilosu cok iyi3800 gibi doğar bence :)) hadi hayırlısı olsun maşallah
Kendi burcum diye soylemiyorum bence en mükemmel burç boğa burcu. Kimseye tamah etmem yalandan nefret ederim. Kimseden korkmam doğru bildigimden asla vazgecmem yemek yapmayı da yemeyi de çok severim temizlik işini sevmem mecburiyetten yaparm. Çok zengin olsaydim günlük temizlikçi kesin tutardımbana 10. gün geleceksin dediler ne için olduğunu söylemediler ama
bende boğayımannem saçlarımı tararken hep kafama vururdu saçın bile inat ediyor açılmıyor diye bakalım kızım başak mı olacak terazi mi
Bende boğa burcuyumKendi burcum diye soylemiyorum bence en mükemmel burç boğa burcu. Kimseye tamah etmem yalandan nefret ederim. Kimseden korkmam doğru bildigimden asla vazgecmem yemek yapmayı da yemeyi de çok severim temizlik işini sevmem mecburiyetten yaparm. Çok zengin olsaydim günlük temizlikçi kesin tutardımama mutfağımi kimseye teslim etmezdim ben iyiyim çünkü yemek konusunda . Bı kızım olursa boğa burcu olsun beni seven her seyimle sevsin sevmeyen uzak dursun yapmacık insanlardan nefret ederim çocukken benimde saçlarım çok acırdi tararken annem hep gül suyu ile ıslatıp tarardi okulda cuma namazına giden hacı amcalar gibi kokardim annem sacimi tararken çok cirlardim babam taramadan gönder gitsin derdi Allah rahmet eylesin
Benim saçlar hep uzundu babam izin vermezdi kesmemize. Bizde baba sözü geçerdi . Bı kere annem uçları alayim derken fazla kaçtı bı karış gitti saçlar. Ben tabi çok memnun oldumBende boğa burcuyumsaydıklarının hepsi bende de var fazla doğrucuyum, zararıma bile olsa doğru olan doğrudur. Off saç konusu benimde öyleydi. Annem taragın arkasıyla vururdu kafama. Sabahları bıktığım için saçımı kısa kestirirdi hep
Maşallah nazar değmesin miniğeKızlar bugün kontrole gittik geldik çok şükür bebek 3200 gr olmuş boyu da 52 cm hala ters kızımız
yurt dışında da oyle sanirm ya internette dogum hikayelerine bakıyorum hep eve gelmiş ebeler.Bence dekayınvalidem emekli ebe, onun zamanında aşıya, bebek takibine hep eve giderlermiş.
anlasmaniz nasil esinle? akrep burcundan gözüm korkmaya başladı yalnizBen de başak burcuyum 4 eylüleşim de 9 eylül başak kızım 9 kasım akrep akrep gerçekten zor bir burç .... bakalım birde terazi burcumuz olacak evde hunilerle gezerim bu gidişle
Canım bende terazi burcuyum bencede en iyi burçturKendi burcum diye soylemiyorum bence en mükemmel burç boğa burcu. Kimseye tamah etmem yalandan nefret ederim. Kimseden korkmam doğru bildigimden asla vazgecmem yemek yapmayı da yemeyi de çok severim temizlik işini sevmem mecburiyetten yaparm. Çok zengin olsaydim günlük temizlikçi kesin tutardımama mutfağımi kimseye teslim etmezdim ben iyiyim çünkü yemek konusunda . Bı kızım olursa boğa burcu olsun beni seven her seyimle sevsin sevmeyen uzak dursun yapmacık insanlardan nefret ederim çocukken benimde saçlarım çok acırdi tararken annem hep gül suyu ile ıslatıp tarardi okulda cuma namazına giden hacı amcalar gibi kokardim annem sacimi tararken çok cirlardim babam taramadan gönder gitsin derdi Allah rahmet eylesin
Benimde öyle canım doktora gidince utanıyorum doğum zamanı alsam mı diye düşünüyorumKizlar ya siz de de oldu mu bilmiyorum benim gobegim tamamen tuylendi kalin kalin. Erkek gobegi boyle degil yemin ediyorum. Baslarda badem yagi surdum onunla mi ilgili acaba diyorum ama napicagimi bilemedim.
Kızlarını bilmem bana denen erkek terazi dengesizTerazileri sever misiiniz lütfen ben de teraziyimbazen diyorum 6 ekimde doğsun aynı gün olalım
Minigimi gordum ben desükür her sey yolunda. Boyumuz 49 cm kilomuz 2900. O kadar tatli ki boyle bir ask yok
1 ekim bendeTerazileri sever misiiniz lütfen ben de teraziyimbazen diyorum 6 ekimde doğsun aynı gün olalım
Maşallah kuzuyaMinigimi gordum ben desükür her sey yolunda. Boyumuz 49 cm kilomuz 2900. O kadar tatli ki boyle bir ask yok
Onlar gebelikte olan killanmalar. Kesinliklikle alma yoksa doğum sonrası da çıkmaya devam eder. Almazsan doğum sonrası normal e dönerBenimde öyle canım doktora gidince utanıyorum doğum zamanı alsam mı diye düşünüyorum
Canım, bence emzirme sütyeni yerine emzirme atleti al. O daha kullanışlı. Eğer içine atlet giyiyorsan ( ben atlet giymeden duramam) sütyene ulaşmak için atleti açmak zorunda kalıyorsun. O da sıkıntı oluyor. Ben emzirme sütyeni de almıştım ama atlet daha kullanışlı geldi. Hem atlet hem sütyen görevi görüyor.Bugün evde temizlik vardı iki kadın geldi dip köşe her yer tertemiz oldu bebiş gelmeden hazırlıklar tamam. Ama bende bi o kadar yoruldum gerçekten eskisi gibi değilim, yorulmadığım günleri özledimm
Bir yandan da hastane çantasını hazırladım.
= iki tane terlik biri kumaş biri birkenstock (duşta falan kullanırım diye.)
= gecelik sabahlık pijama takımı
=depend iç çamaşırı, emzirme sütyeni
=çorap
= havlu şampuan diş fırçası tarak... Vs kişisel eşyalar
= babamıza terlik pijama diş fırçası
Valiz hala açık eksik var m kızlar fikrinizi alayım aklıma geldikçe koyarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?