2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar,kabiz olmayayim derken ishal etti ilac beni.Ne yapabilirim ishale karsi ? Haslanmis patates,makarna Baska ne yapabilirim?Bol su iciyorum.
1 yemek kaşığı türk kahvesine limon sık ve lapa haline getir. Tek seferde yut su iç. Hemen kesiyor.

Kizlar,kabiz olmayayim derken ishal etti ilac beni.Ne yapabilirim ishale karsi ? Haslanmis patates,makarna Baska ne yapabilirim?Bol su iciyorum.
Muz ye canm. Bide türk bı çay kaşığı türk kahvesi bı yemek kaşığı limon suyu sık az sulandir karıştırıp iç annemin eskiden kalma ishal tarifi bu işe yaticak mutlaka

Benim esimde aslan. 2 ağustos da dogdu
aslında tahmin etmiştim eşinin aslan olduğunu sen anlatırken çünkü benimki de aynı
Biz ne ara dogum surecine girdik ya daha dun bulantilari cinsiyetleri ne olacak falan onu konusuyorduk.
evet ya yakında doğumlar başlar
nişasta varsa o da işe yarıyor mama gibi pişiriliyor

1 yemek kaşığı türk kahvesine limon sık ve lapa haline getir. Tek seferde yut su iç. Hemen kesiyor.
Muz ye canm. Bide türk bı çay kaşığı türk kahvesi bı yemek kaşığı limon suyu sık az sulandir karıştırıp iç annemin eskiden kalma ishal tarifi bu işe yaticak mutlaka

Hemen yaptirdim anneme kizlar.Yiyorum.Insallah işe yarar hemen

Canım bende de var ishal
Kullandığım kolestaz ilacı yapıyor
Sarı leblebi, pirinç lapası, patates haşlaması iyi geliyor
Süt içme ishal olduğun günler bir de...

Eşimde bu lafı hep bana söylüyor elinde olsa erken doğsun başak olsun diyecek terazilerde dengesizlik var biraz biriniz dengesizdiniz ikiniz mi olucaksınız bu sefer diyip yakınıyor şimdiden
Eşimin dengesizlikten yana sıkıntım yok acayip kararsız biri o zorluyor beni sendede var mı

Aslan ve terazi aman Allahım ben yay burcuyum ama balık burcunu çok severim erkek kardeşim balık böyle ölüyorum onun huyuna suyuna bi dahaki sefere balık tututruz İnşallah seninde 3 balık olsun tek kalmışsın

Bugün sağlık ocağına uğradım, doğumdan sonra 5. Yada 7. Günde topuk kanı için gidecekmişim. Hastanede alınanın haricinde
Aynen yaa sezeryanli olup gitmek çok zor . Bence bu hizmeti bebeğin evine gidip vermeleri gerekir,

Canım bende de var ishal
Kullandığım kolestaz ilacı yapıyor
Sarı leblebi, pirinç lapası, patates haşlaması iyi geliyor
Süt içme ishal olduğun günler bir de...

Patates yedim haslanmis oglen.Bol su iciyorum vucut susuz kalmasin diye.Sari leblebiyi iyi hatirlattin.Mide bulanti donemimde yiyordum ama kabiz yapiyordu o da.Yok su 2 gun süt icmicem.Insallah gecer bir an once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…