Canım bende terazi burcuyum bencede en iyi burçtur gelen bebişlerdende daha iyi anlayacağız ne kadar mükemmel olduklarını az kaldı... bu arada annem boğa burcudur boğalarıda çok severim hep kendi kendilerine yeter güçlülerdir
Canım bende terazi burcuyum bencede en iyi burçtur gelen bebişlerdende daha iyi anlayacağız ne kadar mükemmel olduklarını az kaldı... bu arada annem boğa burcudur boğalarıda çok severim hep kendi kendilerine yeter güçlülerdir
Maşallah minigine saglikla gelsin.
Ben en son gittigimde 34+0 da 2500 du.
Bugün 35+2 de 2700 10 gün için 200 gr az degilmi.
Boya takılıyorum da ben mi beslenmedim 10 gündür 200 gr az almış .
Maşallah minigine saglikla gelsin.
Ben en son gittigimde 34+0 da 2500 du.
Bugün 35+2 de 2700 10 gün için 200 gr az degilmi.
Boya takılıyorum da ben mi beslenmedim 10 gündür 200 gr az almış .
Terazi erkegini ben de hic bilmiyorum ya. Hic yok cevremde. Ama herkes dengesiz oluyorlar diyor benim oglum oyle olmasin yukseleni falan iyi denk gelir insallah
Terazi erkegini ben de hic bilmiyorum ya. Hic yok cevremde. Ama herkes dengesiz oluyorlar diyor benim oglum oyle olmasin yukseleni falan iyi denk gelir insallah
Asla dengesiz değildir saçma bir kalıplaşmış söz o sadece salı sallanır gibi aksine etrafı dengeleyen esas kişidir gayet prensipli ve tutarlı olucak oğluşun merak etme canım
Ayy maşallah inşallah döner hiç belli olmaz .en önemlisi sağlıklı olması . Sağlıkla gelsin
Evet doğru aşağı yukarı 300-400 Gr değişkenlik oluyormuş. Zaten bebek ölçümleri büyüdüğü için hatalı olabiliyor.
Geçenlerde de bir arkadaşıma doktoru bebekler son haftalar hızla kilo alır kilo alımının son haftalarda yavaşlaması doğumun yaklaştığının göstergesiymiş. Aklımda tutuyorum bunu takip edicem
Kizlar elinizi karniniza koydugunuzda bebeginiz nefes alir verir gibi hareket ediyor mu? Hafif hafif esneme seklinde. Cok ilginc geliyor bana parmagini mi emiyor acaba diyorum
Ben tam 10 gündür de evdeyim.is yerinde ara öğünler falan daha saatliydi evde ne yiyorum ne yapıyorum pek düzenim yok.o yüzden mi acaba diye düşündüm .yoksa inan 3500 doğmuş 4000 doğmuş hiç takılmiyorum artik kurtardi kendini ama besin damarlarında sorun olmasin derdim o.