2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bakalım erken gelmezse bizim oğluş da senin burçtan olcak deneyimleyip paylasicam Allah'ım lütfen sağlıklı uykucu istahli bı bebiş olsun çok aminnn

Aynen katılıyorum, bence de terazi en iyi burç
Not:Terazi değilim

Sen yine oyle diyorsun ben napayim dusunmekten stres ettim kendime 33+1 de 1870 gramdi.

Haftana gore kilon normal seyirlerde hic takilma 3500 a yaklasirsin bence.
Amin hepimizinki insallah

Maşallah kuzuya

Sagol teyzesi

Terazi erkegini ben de hic bilmiyorum ya. Hic yok cevremde. Ama herkes dengesiz oluyorlar diyor benim oglum oyle olmasin yukseleni falan iyi denk gelir insallah
Asla dengesiz değildir saçma bir kalıplaşmış söz o sadece salı sallanır gibi aksine etrafı dengeleyen esas kişidir gayet prensipli ve tutarlı olucak oğluşun merak etme canım

Benim için de artık tek önemli olan sağlıklı olması Artık dönmeye çok takmıyorum alıştım galiba

Çatı muayenesi içindir canım. Bende 25 eylülde gidicem doktora benimde o zaman yapılcak ama çok geç değil mi benim için

Sen yine oyle diyorsun ben napayim dusunmekten stres ettim kendime 33+1 de 1870 gramdi.

Ben tam 10 gündür de evdeyim.is yerinde ara öğünler falan daha saatliydi evde ne yiyorum ne yapıyorum pek düzenim yok.o yüzden mi acaba diye düşündüm .yoksa inan 3500 doğmuş 4000 doğmuş hiç takılmiyorum artik kurtardi kendini ama besin damarlarında sorun olmasin derdim o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…