2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben dün gittim kontrole, iki hafta önce 2.970 demişti kiloya, dün 2.950 dedi. Dedim ki zayıflamış mı bu çocuk +, - 300 gr değişkenlik gösterir. İnşallah öyledir.
Bu aralar artk ultrason da çıkan ölçülere takilmamak lazım yanılma payı çok yüksek

Ben dün gittim kontrole, iki hafta önce 2.970 demişti kiloya, dün 2.950 dedi. Dedim ki zayıflamış mı bu çocuk +, - 300 gr değişkenlik gösterir. İnşallah öyledir.
Banada geçen hafta 2500 gr dedi bugünde 3200 gr dedi doktor tam hesaplanamıyor arada 300 aşagi yukarı değişiklik oluyor dedi

simdi grubun yarısi da başak burcu cikar haftaya çarşamba dogum günüm
Ben de başak burcuyum 4 eylül eşim de 9 eylül başak kızım 9 kasım akrep akrep gerçekten zor bir burç .... bakalım birde terazi burcumuz olacak evde hunilerle gezerim bu gidişle

Benimde pazartesi kontrol çok heyecanlıyım. Ruyama göre yarın doğum yapmam lazım iki ay önce rüyamda 36 +3 günde doğum yapiodum. Oda yarına rast gelio. Acayip etkilendim. İlk oğlumda da doktor pazartesi ye gün verdi doğum için 14 Eylül e rast geliyodu. Ben rüyamda cuma günü doğum yaptığımı gördüm gerçekten de öyle oldu. Şimdi de bu rüyam çıkarsa medyumluga baslayabilirim Instagram da bı medyum çıkmış herkes hocam hocam dio adama adam dolandırıcı resmen,

Ben de başak burcuyum 4 eylül eşim de 9 eylül başak kızım 9 kasım akrep akrep gerçekten zor bir burç .... bakalım birde terazi burcumuz olacak evde hunilerle gezerim bu gidişle
Eşim balık burcu ama çok zor bı karakter dokuz yıl oldu anca çözdüm dilini ağzinda çıkan sözle beyninden geçen asla aynı degildir ben artk aklını okuyorum da hallettik yani. Ben boğa burcuyum çok açık sözlü olduğum gibi bı kadınım çabuk affederim. Ayda yılda bi inadım tutar annem hep keçi inatli diye severdi beni. Sınırlarım var benim kimseye ezdirmem. Oğlum başak Burcu tam başak ama titizlik var resmen su damlasa üstüne bı dakka durmaz evi talan eder sonra anne topla evi böyle olmaz der dağınık gorunutuye tahammül edemiyor küçüğümuz terazi olcak sanırım hiç bilmiorm nasıl bı burç. Karnimdaki haline bakarsam küçük bı Tazmanya canavarı gelio sanırım

merhaba canım ben de şahin hocanın hastasıyım çok da memnunum, sana bir sorum olacak serviks boyu uzunluğu ile ilgili hiç bir yorum yapmış mıydı şahin hoca, ona dikkat ediliyor mu hastanede merak ediyorum bir arkadaşım söyledi onda erken doğum riskinden dolayı dikiş atmışlar ama geç kalındığı için dikiş tutmamış ben de korktum 20. haftaya kadar atılması lazımmış falan deyince. acaba bakıyolar mıdır ya da benim mi sormam gerekir?

Bugün evde temizlik vardı iki kadın geldi dip köşe her yer tertemiz oldu bebiş gelmeden hazırlıklar tamam. Ama bende bi o kadar yoruldum gerçekten eskisi gibi değilim, yorulmadığım günleri özledimm

Bir yandan da hastane çantasını hazırladım.
= iki tane terlik biri kumaş biri birkenstock (duşta falan kullanırım diye.)
= gecelik sabahlık pijama takımı
=depend iç çamaşırı, emzirme sütyeni
=çorap
= havlu şampuan diş fırçası tarak... Vs kişisel eşyalar
= babamıza terlik pijama diş fırçası

Valiz hala açık eksik var m kızlar fikrinizi alayım aklıma geldikçe koyarım....

Rüyalara inanırım ben çok merak ettim yarın doğurursan şok olucam ama hayırlısı olsun senin icin

Bende rüyamda doktor gün veriyordu sezeryana. Bende rüyamda salı gününe geliyor diyordum.cidden salı gününe denk geliyor verdiği gün

Rüyalara inanırım ben çok merak ettim yarın doğurursan şok olucam ama hayırlısı olsun senin icin
Bende dogurursam şok olcam şaka bı yana hayırlısı olsun ilk oğlum kel doğdu. Bunda çok mide yanması çektim saçları varmi diye çok merak ediyorum

Hatta bana iki hafta önden gidiyor demişti. Bu hafta tam hatasıyla uyumluydu
Benm her gittiğimde farklı bazen bikac gün önden gidio bazen bikac gün geri. Bebeğin pozisyonundan dolayi her zaman doğru ölçüm olmuyo. Sağlıklı olsun minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…