2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Otel banyosunu da kullanmadan önce kendim temizlerim. Benim ki abartı hastanede iki gün temizlediler gözümün önünde ama o paspas temiz mi bez temiz mi diye düşünüp yine girmedim

Otel banyosunu da kullanmadan önce kendim temizlerim. Benim ki abartı hastanede iki gün temizlediler gözümün önünde ama o paspas temiz mi bez temiz mi diye düşünüp yine girmedim
Kötüymüş yaaa:/ ciddi zaman kaybı senin için. Öyle rahat ediyorsan ne ala

Kızlar yazılanları okuyorum ama sık yazamıyorum az önce kontrolden çıktım. 2900 olmuş kızım. Nst ye almadı gerek yokmuş. Haftaya giricem. Kanama veya suyun gelirse hemen gel, Sancın olursa 5dk bir oluncaya kadar evde bekle sonra gel dedi doktor. Başı geriye dönmeye başlamış bu haftalarda beklediğimiz bişey dedi ama soramadım doğum pozisyonuyla ilgili bişey heralde dimi

Peki kızlar bebislerin göbekleri düşmeden yıkamayı düşünüyor musunuz
Kaka sonrası popisleri yikanir ara ara ama vucudu pamukla silerim herhalde . göbek sulu olup nemi iyice alamazsak enfeksiyon riski oluşturmuş hiç gerek yok.zaten koksa koksa süt kokar.

Hastahane çantası hazırdı ama kendi pijamalarım ütülü gardırop ta kapi süsü ve hediyelikler ayri çantada bez dephand ayrı çantalarda derken rahat edemedim hepsinin büyük boy sert kalip valizde topladim.3 canta birde poşetler gerek yok.buyul valize ancak sığdı.sadece yanina makyaj malzemeleri diye not yazdim.pijamalar muhtemelen karışacak ama onlarida koydum.36. hafta sanci falan olursa birde çanta peşinde koşamam.en kötü evden ütü getirtirim

Kilosu falan gayet normal . Her doktor sık sık nst ye sokmuyo benim doktorum 36. Haftaya randevu verdi nst ye giricem ama ben erken olduğunu düşünüyorum o yüzden bana iş gibi geliyor. Uzanıp 20 dk ya da yarım saat beklemek .
Bebeğin başının geriye doğru yönelmesi doğum pozisyonlarından . Yavaş yavaş artık pozisyon alıyorlar melekler

Benimde çanta hala hazır değil. Tarih de verince doktor bana rahatlama geldi

Bende hemşireler yikasin istemem ciplak olunca savunmasiz aciz gibi kötü hissediyorum kendimi.evimde hızlıca yikanip çıkarım.hee çok terli oldum yada kanama bulaştı havluyu yikar vucudu temizlerim diye düşünüyorum.

yaşamadım ama cok yakınımdabiri kapalı ameliyat olmustu adını bilmiyorm ama perde aldırdı. normal dogum yaptı bir sorun görmedi doktoru . ama işte senin ameliyatın ve rahmin durumunu doktor biliyor . kafan karışıksa araştır başka doktorada git istersen:)

Kuzenim oldu 3ay sonra hamile kaldı 9 ayda gebelik desek senin gibi 1sene önce olmus demekki.sezeryan gibi kesiği vardi ve ilk çocuğu normal olduğu halde 2.yi sezeryan oldu.onada dr ilk operasyon öncesi demisti gebelik olursa sezeryan olacaksin diye öylede oldu.
Benim dalağımda acayip ağrı oluyor bazen. Sonra belime daha sonra bacağıma kadar vuruyor. Ayakta duramaz oluyorum. Sizde de oluyor mu

Bende 10 dk dan fazla ayakta duramıyorum benimde önce karnım ağrır gibi oluyor sonra kalçama vuruyor.bi evi ortaligi toplamak bile 3 saatimi alıyor .yat kalk yat kalk ne işim bitiyor nere dinlenebiliyorum.

Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın Annelik zor işte

Canim "(SANSÜR!)" kelimesine sansur koymana gerek yok :)

Sonra farketmişsin cnm zaten Kadınlar kulübü sanırım böyle bir rütük ağına takıldı

va - ji - na umarım böyle de sansür yemez

Yüzü sırta doğru dönük olan bebekler daha hızlı doğuyorlarmış en kolay doğum pozisyonuymuş yani Kanala girerken yüzü koyun girmek. Kanala yüzü yukarıda giren bebeklerin doğumu daha uzun sürüyormuş bir yerde okumuştum

Çok geçmiş olsun cnm insanın bütün şuuru gidiyor allah kimseyi evladı ile sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…