2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende bagaja koysak mi diyorum acil bı durum olur diye. Psikolojik olarak valizi arabaya koysam sanki anı doğum olcak gibi gelio

Ben nedense hiç inanamıyorum şıp diye doğacağına oğlum öyle kolay doğmadı belki de o yüzden
Ay ne bilim pazartesi kontrol var . Bakalım nolcak. Bugün biraz ağrım var eşim dioki dogum için çok erken. Bebek dogcak diye ödü patlio

Demedim benle desem kesin diyeceği şey sen erken doğurmak istiosun
Valla bir yerde artık erken doğurmak ister hale geliyoruz Eşim de nedense hep 40 haftaya kadar kalsın diyor dedim sen mi bunca sıkıntıyı çekiyorsun bekle bekle diyorsun Belki biz birazcık erken doğurmak istiyoruz

Ay ne bilim pazartesi kontrol var . Bakalım nolcak. Bugün biraz ağrım var eşim dioki dogum için çok erken. Bebek dogcak diye ödü patlio
Benimkinin de aklı başına tarih verilince geldi. Bugün baktım kahvaltıdan sonra mutfağı topladı, oturma odasında çocuğun oyuncaklarını toplayıp öyle gitti nöbete. Hamile olduğumu yeni anladı sanırım

Valla bir yerde artık erken doğurmak ister hale geliyoruz Eşim de nedense hep 40 haftaya kadar kalsın diyor dedim sen mi bunca sıkıntıyı çekiyorsun bekle bekle diyorsun Belki biz birazcık erken doğurmak istiyoruz
İlk bebeklerde öyle oluyor 36 37 den sonra yetti artik doğsun ben bakar toparlarim diyorsun.ikinci dede doğsun diyip sonra aman vazgectim doğmasın dursun diyorsun

Biz de bugün kızımızı gördük, 35+0da 2440 gram 48 cm dedi doktorumuz herşey normal gidiyor dedi ben biraz gergindim..yan tarafı doğumhaneydi bir abla doğum yaptı bütün anı yaşadım biraz tuhaf bi durum oldu doktor da garibim benim dikkati dağıtmaya çalıştı ama yok biraz etkilendim
Ultrason boyunca bütün eli yumruk şeklinde ağzında tuttu bizim kız sanırım aşırı aç, bi de hep hıçkırdı
Dokuz gün sonra nst ve çatı muayenesi var, bi sıkıntı olmazsa ondan sonra doğuma gelirsin arada bi daha görmemize gerek kalmaz dedi... raporu da bozdurdum artık evde hazırlık vakti inşallah

Son günler valla dinlenmeye bak ne güzel kızcenizi de görmüşsünüz. Bende özledim miniğimi stresli bekleyiş modu

Gerçekten yani bizde bebegimizin sağlıklı zamanında doğmasını istiyoruz. Artk riskli dönemi atlattik ne zaman gelmek isterse gelsin deyince aman gelmesin gününü beklesin dio. Biz sanki bebbegimizi düşünmüyoruz . Yaz hamilelegi o kadar zor ki. Son günler gecmio sanki gözümü kapasam açsam bebegimin dogcagi güne isinlansam

Sezaryen mi olucaksın canım? 9 günden sonra neden görmek istemedi ki doktorun?

Ya bencede hem enfeksiyon riski varken niye yıkanır anlamıyorum 1 hafta varsın pis koksun ☺☺
Cennet kokuo onlar cennet pis kokcak birisi varsa o da anca biz oluruz terlicez falan ben onun kokusuna kurban olurum. Bide anne karnında n sıcacık yerden çıkmış bebek banyo yaparsa üşümez mi yaa. Dünyaya ev sıcaklığına bı hafta alışsın göbek düşünce yikariz

Kızlar sagolun arkadaşım doğum yaptı 4. Gün bebisi yıkadılar isilik olmuş diye ben kızımda beklemiştim göbek 7. Günü düşmüştü 9. Günde yıkamıştık ama kasım çocuğu olduğu için bizde isilik gibi bir sıkıntı olmamıştı havalar da maşallah sıcak gidiyor bunda da sizin fikrinizi alayim dedim ben de beklerim yine büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…