2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Birazcık geç olmuş ama faydalanmaya bak sen yine

geçmiş olsun canim.bende cok panik oluyorum bi cocuk oyle olunca

İlk bebeklerde öyle oluyor 36 37 den sonra yetti artik doğsun ben bakar toparlarim diyorsun.ikinci dede doğsun diyip sonra aman vazgectim doğmasın dursun diyorsun
Valla artık doğsa kafasına girdim ister istemez yoruluyorum aşırı ağırlık var üzerimde heyecan da aşırı var tabi 2.de tabi bu kadar heyecan merak olmaz o zaman daha da sabırlı olur insan

Valla artık doğsa kafasına girdim ister istemez yoruluyorum aşırı ağırlık var üzerimde heyecan da aşırı var tabi 2.de tabi bu kadar heyecan merak olmaz o zaman daha da sabırlı olur insan
Yok cnm ben hamile kalmadan önce ikinci olursa çok rahat olurum ilkteki heycani aynı sevinci yaşamam sanıyordm. Ama inan ilkten farksız . Rabbime şükürler olsun.

Arkadaşlar bı konuda fikir istiyorum sizden. İlk oğlumda hastane çıkışı olarak Fenerbahçe li takım giydirdik oğlumuza eşim çok fanatik bende öyle. Şimdi cicili bicili bı takım aldım hastane çıkışı papyonlu falan. Birde yine Fenerbahçe li takım var . Ben papyonluyu giydircem dedim . Çok tatlı küçük damat havasında sürpriz yapıp fenerliyi giydirirsem eşim çok sevincek eminim. Kararsız kaldım . Sizce hangisi

Valla aynen bizde erken gelsin istemiyoruz artık risk kalkınca doğsa da olur diyoruz Onlara göre hava hoş ayakta duracak hal kalmadı bizde Bir yerimiz ağrıyor dediğimizde az kaldı az kaldı diyip geçiştirmeyi iyi bilirler

Annem kaynanam eşim hepsi aman erken gelmesin diolar iyice geriliyorm. Yere otursam kalkamiyorum nerden tutunsam da kalksam diye bakiniyorum

Bende fenerbahçeli olduğum için benim fikrim fenerli takım

Bilemedim canım. İkiside aynı takımı giyerse yan yana albüme koyup ilerde bakabilirsiniz.

Bilemedim canım. İkiside aynı takımı giyerse yan yana albüme koyup ilerde bakabilirsiniz.
O da geldi aklıma eşim bide doğum için kendine fenerli tişört alicak iki koluna iki oglumuzun ismini yazdircakmis. Büyük ogluma iki takım fenerli alt üst sipariş etmiş. Ben hariç herkes fenerli giyincek galiba ben lohusa picamami pembe aldım pembe beni acio diye

Valla bir yerde artık erken doğurmak ister hale geliyoruz Eşim de nedense hep 40 haftaya kadar kalsın diyor dedim sen mi bunca sıkıntıyı çekiyorsun bekle bekle diyorsun Belki biz birazcık erken doğurmak istiyoruz
Valla ben de meleğimi çok özlüyorum böyle kucağıma alayım boynunu kokliyim, her yerini opiyim istiyorum hemen gelsin istiyorum ama eşim görevde o yüzden 40-41-42 Allah ne verdiyse sabret meleğim diyorum,sabret babamız da yanımızda olsun o da senin o ilk ağlamanı , kırmızı tospik gül yüzünü görsün diyorum. Telkin yapıyorum bakalım ne kadar işe yaricak
İlkind eşinizin istediğini giydirmissinkz şimdi siz hangisinde mutlu olacaksanız onu giydirin. O melekler ne giyse yakışıyo zaten

Yaaa çok duygulandım inşallah eşin doğumda yanınızda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…