2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Biraz once bi arkadasin bebegini gormeye gittim ay bebek durmuyor uyumuyor gazi var tabi normal seylerdir ama ben tecrubesiz olunca baya korktum hic durmuyor cunku
Esime dedim biz napacagiz hic boyle hayal etmemistim erken gelsin istoyordum ama bence vaktinde gelsinsimdiden bol bol uyuyun dinlenin kizlar

Şimdi de uyuyamıyoruz ki Gece uykusu zaten yok her yerimiz ağrıyor bence hamilelik daha sıkıntı

Kızlar sizinde karnınız git gide sertleşiyor mu?
Uzun yürüdüğümde oluyo onun dışında tekmelerini , yumruklarını ,totolanmaları yaşarken " aah, uyu , ııı" gibi sesler çıkarıyorum . Anı hareketleri var en tuhafı da bazen sanki mesanemle oynuyo boş boş tuvalete gidip geliyorum

Ona eminim zaten

Seninki de az değilmiş eskiden yürüdüğümde oluyor kaç gündür hep sertlik var doğum sinyali mi acaba

Son günler valla dinlenmeye bak ne güzel kızcenizi de görmüşsünüz. Bende özledim miniğimi stresli bekleyiş modu
Sizin ne zaman kontrol hemencik görün inşallah valla iki hafta daha dayanayım diyordum ama iş stresli ve uzak, zorlamayalım dedik artık o da dinlensin ben de

Sezaryen mi olucaksın canım? 9 günden sonra neden görmek istemedi ki doktorun?
Şu an için normal doğuma engel bir durum yok bakalım hayırlısı, aslında görmek istemedi değil tabi ki bir sıkıntı yaşarsam gelmemi söyledi. Haftaya olan kontrolde de bir sıkıntı görmezsek beklemeye koyuluruz dedi

Bencedeee Cennet kokulu yavrularımız hayırlısıyla doğsunlar ben çok özledim kızımı ya bide canım ben çalıştığım dönem doğum belirtilerim vardğ kasılmalarım ağrılarım vardı ama 2 haftadır evdeyim hiç bi şikayetim yok sadece fazla yürüyünce alt tarafta baskı oluyo. Doğum belirtilerinin olmaması bu dönemdi sıkıntı mı acaba sancılı günlerimi özledim

Bence giydir ilk çocuğunda giydirmişsin gelenek olsun fanatik babanın oğulları☺

Doğum bı anda baslio bende öyle olmuştu hic belirti yoktu sadece o akşam ağrım vardı kıvranıp durdum. Sonra suyum geldi öyle başladı . Bunda sorarsan her gün sancım var saatli bomba gibiyim heran dogurcak gibiyim

Seninki de az değilmiş eskiden yürüdüğümde oluyor kaç gündür hep sertlik var doğum sinyali mi acaba
Doğum sinyali olduğunu sanmam bende bir ara fazla vardı sonra geçti bu aralar magnezyumu da unutuyorum ona rağmen olmuyo . Kendinizi yordugunuzxa daha çok oluyodur ondan. Sağlıkla gelsin meleklerimiz

Çatı mı demek istediniz eğer öyleyse ben henüz çatı muayenesi olmadım pazartesi randevum var o zaman belki olur şuan 35+4 günlüğüz.
Eğer çatlama durumunu sorsuysan henüz hiç catlamadim , zaten kilo da almadım 7 - 7 buçuk gibi bi kilo almışım top sokmuşum sanki tişörtüme. Tabi önümüzde zaman var catlamam demek için erken

Ayy evet yanlış yazmışım çatlak durumları nasıl diycektim yani kısacası çatlayan varmı bende de henüz bişey yok inşallah hiçbirimizde olmaz canım

[/QUOTE]
1 gece yıkanmadan durulabilinir. Hastane sonucta ne kadar temiz olabilir ki. Ben wc ye bile zor girdim.
Otel banyosunu da kullanmadan önce kendim temizlerim. Benim ki abartı hastanede iki gün temizlediler gözümün önünde ama o paspas temiz mi bez temiz mi diye düşünüp yine girmedim
Bende hastane oldugu icin icime sinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…