2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kiloları tam ölçülmüyor ki sıkma canını. Son kontrolde iki hafta önce gittiğimden zayıf çıktı. 300 gr yanılma payı var. Sağlıklı olsunlar da üzme kendini

Canım sen hangi doktora gidiyorsun Orda sehruz soysal diye bir doktor varmış banada onu tavsiye ettiler biraz uzak kalıyor bana ama burdakinden hiç memnun değilim daha seçmedim hastanemi felan Nasıl fiyatları
Evet cnm şehruz Soysal a gidiyorum tesadüf eseri tanıştım ben beş haftalık gebeyken kanamam oldu gece acil gittim nobetciydi çok beğendim memnun kaldım çok tecrübeli ilgili güler yüzlü. Hastanenin personelin tavrı da çok insancıl hastayı iyi hissettiyolar. Sezeryan fiyati ikibin TL iki gece kaliyosun.

Valla bu erkekler ömür törpüsü. Eşime ayaklarımı görüyor musun nasıl şiş diyorum. Ama normal bitanem az kaldı tuzlu yemeyeceksin bol su içeceksin hamilelik şişliği diyip elindeki oyuna devam ediyor Vah ben bunu nasıl bilemedim uzman doktor oldu başıma herşeyi bilmeleri de iyi değil naz bile yapılmıyor

Kiloları tam ölçülmüyor ki sıkma canını. Son kontrolde iki hafta önce gittiğimden zayıf çıktı. 300 gr yanılma payı var. Sağlıklı olsunlar da üzme kendini

Insallah oyledir yanilma payi olmustur.Doktor iceride tutabildigin kadar tut doldursun zamanlrini dedi takma dedi ama ne mumkun. Saglikli olsunlar dedigin gibi insallah.

Ama normal bitanem az kaldı
Bu cümle ne kadar da tanıdık geldi

Canım belki de kendini sartladıgın icin daha çok üzülmüşsündür. Üzme kendini doktoruna güveniyorsan dinlenmeye ciğer gelişimi icin tutmaya devam et kilo hiç önemli değil doğunca ilk Aydan anne sütü ile 1,5 2 kg alan bebekler oluyor yeme toplar onlar. İkiz oldukları icin yerleri çok daraldı biz bi taneyi zor tutuyoruz içerde. Maşallah iyi dayandınız bence daha da dayanmaya devam insallah

Kızlar sonda çok acıtan bir şey değil. Ooo tüp bebeklerde bana ne sondalar takıldı, hiç canımın yandığını hatırlamıyorum. Embriyoyu rahme idrara sıkışıkken transfer ediyorlar, sonra da yarım saat falan hareket etmemek gerekiyor. O yarım saat için hemşireler hemen sonda takar boşaldırdı mesaneyi rahat ederdim.

Kızlar doktorumla görüştüm bel ağrıları doğum habercisi olabilir yarın gel bakalım dedi bir korku sardı beni
Benim belim sırtım karnım her tarafim ayri ağrıyor. hatta dün bugün kendimi daha bi ağırlaşmış hissediyorum son zamanlar bebeği taşımak daha bi zorlaşıyor . buda beline baskı yapıyor olabilir.

Şu halinle Eminönüne mi gittin tebrik ederim seni benim 50 adim atacak halim yok.balon standı evet çok şık duruyor ben internetten sipariş verdim.aldiklarini saglikla kullan inşallah.
Ben son 15 günüdür ayni gibiydim ama sanki bi anda bir atak oldu ve karnım büyüdü.sanki aşağı düşecek gibi bi kayma bi ağrı bi gerginlik ve buyumusluk var.buyume bi anlik atakla oluyor galiba.

Insallah + olarak yanilmis olur cunku yazık sıkış tepişler iceride.30 ve 32 de vuruldum ikiser doz.Haftayi bulursak dogmazlarsa aniden, dogumdan 3-4 gun once birer doz daha vurulucam.
İnşallah canım herşey gönlünce olsun bebişlerinde dediğin gibi sıkış tepiş çok sağlıklı değildir boy kilosu iş yerinden arkadaşıma 2800 demiş doktor bebek 3200 civarı doğdu sen bol bol dinlen doğduktan sonrada doktorlar gerekli olanı yapar toparlanırlar iyice ❣

Benim de öyle yaa aynı, geçiyor siyahlıklar diyorlar ama. Hatta çok tuhaf kapalı biri olmama rağmen ensem kararmaya başladı benim Dediğin gibi temiz gidelim de yapacak bişey yok
Doğum lekesi galiba bunlar yüzümüz temiz kalsında evet arkadaşımda keseledim doğum sonrası o kadarmalar gitti dedi İnşallah bizimde öyle olur

Epidural düşünüyomusun canım birazde onun rahatlığı var bende

Evet bence de bir atakla büyüyor, bazen bir gün bir günü tutmuyor.

Beni tarif etmişsin canım karnım çok gergin ve her harektini hissediyorum böyle dışardanda belli oluyor burnum tıkalı gibi nefes alamıyorum hatta ara ara derin nefes almaya çalışırken eşim boğuluyorum sanıyor o dereci düşün ama sancım hiç yok benim

Ama sen benden epey öndesin, ben şimdiden böyleysem vakit nasıl geçecek ağrı sadece gece olup geçti, şimdi yok.

Zor oluyormu takarken
[/QUOTE]
Sezaryan olacaklar sondayı belden iğne yaptıktan sonra taktırın. Ben ilk bebegımın dogumu sezaryandı, önce sonda taktılar çok acıdı. 2.normal dogumda zaten sancı dan sondayı falan hissetmiyorsun. Ama bu sezaryan olursa önce belden iğneyi yapıp uyuşturur sonra sonda takın diyeceğim. Druma dedim tamam dedi, dogumda unutturma söyle hemşireye dedi

Ben az önce yatmıstım bugün çok yoruldum cocukları dra götür sonra derse git sonra 2 günlük seminere git canım cıktı eve girdiğimde akşam 7 idi. Hemen uzandım.. Cocukları sağolsun eşim yıkadı normalde ben yıkarım ama dayanacak halim kalmadı.. Benim her gece nefesim kesiliyor yatamıyorum.. Nefessiz kalmak hep son iki uc haftam da oluyor.. Hem alttan hem üstten vurmayı nasıl başarıyor anlamıyorum. Eşim bile acıdı halime. Dur da sırtını ovayım dedi ki normalde asla yapmaz.. Nefesim biraz normale döndü. Şimdi magnorm içiyorum kasılma olmasın diye. Bir de kasılma çekemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…