- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Kiloları tam ölçülmüyor ki sıkma canını. Son kontrolde iki hafta önce gittiğimden zayıf çıktı. 300 gr yanılma payı var. Sağlıklı olsunlar da üzme kendiniKontrol vardi benim de.Kilo almamislar pek ve gelisim iyice haftalariyla aciliyor.5-6 gun geriden geliyolardi simdi 12 gun geriden geliyolar.En kilo almalari gereken haftalarda 15 gunde 150 ser gram almislar.1900-1800 kilolari.Haftaya kadar dayanirsam ki birinin kafası iyice artik dikislerin uzerinde ve hala almamis olurlarsa aliriz bebekleri haftaya dedi.Kilo alsinlar diye onlara yarayan yemedigim sey yok ama olmuyor demekki.Benim cüssemi gören bu en az 3 er kilo dogurur der ama oyle olmuyomus.Doktor da senin beslenmenle alakasi yok ,vakitlerini doldursunlar bosver kilolarini dedi ama uzuldum.Tutamadim kendimi agladim ciktiktan sonra kontrolden..
Evet cnm şehruz Soysal a gidiyorum tesadüf eseri tanıştım ben beş haftalık gebeyken kanamam oldu gece acil gittim nobetciydi çok beğendim memnun kaldım çok tecrübeli ilgili güler yüzlü. Hastanenin personelin tavrı da çok insancıl hastayı iyi hissettiyolar. Sezeryan fiyati ikibin TL iki gece kaliyosun.Canım sen hangi doktora gidiyorsun Orda sehruz soysal diye bir doktor varmış banada onu tavsiye ettiler biraz uzak kalıyor bana ama burdakinden hiç memnun değilim daha seçmedim hastanemi felan Nasıl fiyatları
Kiloları tam ölçülmüyor ki sıkma canını. Son kontrolde iki hafta önce gittiğimden zayıf çıktı. 300 gr yanılma payı var. Sağlıklı olsunlar da üzme kendini
Zor oluyormu takarkenBana takmislardi.
Valla bu erkekler ömür törpüsü. Eşime ayaklarımı görüyor musun nasıl şiş diyorum. Ama normal bitanem az kaldı tuzlu yemeyeceksin bol su içeceksin hamilelik şişliği diyip elindeki oyuna devam ediyorVah ben bunu nasıl bilemedim uzman doktor oldu başıma herşeyi bilmeleri de iyi değil naz bile yapılmıyor
Kontrol vardi benim de.Kilo almamislar pek ve gelisim iyice haftalariyla aciliyor.5-6 gun geriden geliyolardi simdi 12 gun geriden geliyolar.En kilo almalari gereken haftalarda 15 gunde 150 ser gram almislar.1900-1800 kilolari.Haftaya kadar dayanirsam ki birinin kafası iyice artik dikislerin uzerinde ve hala almamis olurlarsa aliriz bebekleri haftaya dedi.Kilo alsinlar diye onlara yarayan yemedigim sey yok ama olmuyor demekki.Benim cüssemi gören bu en az 3 er kilo dogurur der ama oyle olmuyomus.Doktor da senin beslenmenle alakasi yok ,vakitlerini doldursunlar bosver kilolarini dedi ama uzuldum.Tutamadim kendimi agladim ciktiktan sonra kontrolden..
Zor oluyormu takarken
Benim belim sırtım karnım her tarafim ayri ağrıyor. hatta dün bugün kendimi daha bi ağırlaşmış hissediyorum son zamanlar bebeği taşımak daha bi zorlaşıyor . buda beline baskı yapıyor olabilir.Kızlar doktorumla görüştüm bel ağrıları doğum habercisi olabilir yarın gel bakalım dedi bir korku sardı beni
Şu halinle Eminönüne mi gittin tebrik ederim seni benim 50 adim atacak halim yok.balon standı evet çok şık duruyor ben internetten sipariş verdim.aldiklarini saglikla kullan inşallah.Bugün yine Eminönü turu yaptık, mevlüd için alacaklarımı aldım, (havlu, tesbih, kahve, lokum için karton külah...) hastaneye balon ve Bi kaç süs aldım aynılarını mevlüd de evi de süslerim diye düşündüm. Ayaklı balon standları var çok mantıklı ve çok güzel duruyor aklınızda olsun
Ama şu halimle yürümek bile çok zor geldi
Ben son 15 günüdür ayni gibiydim ama sanki bi anda bir atak oldu ve karnım büyüdü.sanki aşağı düşecek gibi bi kayma bi ağrı bi gerginlik ve buyumusluk var.buyume bi anlik atakla oluyor galiba.Kızlar bugün karnım acayip gergin, bebek de büyümüş mü ne, sanki karnıma sığmıyor. Bir geriniyor, sanki oradan çıkacak, acayip canım yanıyor.Gece kasığımda da ağrı oldu, nefes alırken zorlanıyorum. Normal mi bunlar?
İnşallah canım herşey gönlünce olsun bebişlerinde dediğin gibi sıkış tepiş çok sağlıklı değildir boy kilosu iş yerinden arkadaşıma 2800 demiş doktor bebek 3200 civarı doğdu sen bol bol dinlen doğduktan sonrada doktorlar gerekli olanı yapar toparlanırlar iyice ❣Insallah + olarak yanilmis olur cunku yazık sıkış tepişler iceride.30 ve 32 de vuruldum ikiser doz.Haftayi bulursak dogmazlarsa aniden, dogumdan 3-4 gun once birer doz daha vurulucam.
Doğum lekesi galiba bunlar yüzümüz temiz kalsındaBenim de öyle yaa aynı, geçiyor siyahlıklar diyorlar ama. Hatta çok tuhaf kapalı biri olmama rağmen ensem kararmaya başladı benimDediğin gibi temiz gidelim de yapacak bişey yok
Epidural düşünüyomusun canım birazde onun rahatlığı var bendeÖyle yapayım inşallah, ya annemde kv de aslında hep olumlu konuştular ama ben biraz gerçekçi olayım sonra hayal kırıklığına uğramayayım mantığıyla bakıyorumAma psikolojik olarak rahat olmak çok önemliymiş internetten dediğin tarz hikayelere bakacağım
Evet bence de bir atakla büyüyor, bazen bir gün bir günü tutmuyor.Benim belim sırtım karnım her tarafim ayri ağrıyor. hatta dün bugün kendimi daha bi ağırlaşmış hissediyorum son zamanlar bebeği taşımak daha bi zorlaşıyor . buda beline baskı yapıyor olabilir.
Şu halinle Eminönüne mi gittin tebrik ederim seni benim 50 adim atacak halim yok.balon standı evet çok şık duruyor ben internetten sipariş verdim.aldiklarini saglikla kullan inşallah.
Ben son 15 günüdür ayni gibiydim ama sanki bi anda bir atak oldu ve karnım büyüdü.sanki aşağı düşecek gibi bi kayma bi ağrı bi gerginlik ve buyumusluk var.buyume bi anlik atakla oluyor galiba.
Beni tarif etmişsin canım karnım çok gergin ve her harektini hissediyorum böyle dışardanda belli oluyor burnum tıkalı gibi nefes alamıyorum hatta ara ara derin nefes almaya çalışırken eşim boğuluyorum sanıyor o dereci düşün ama sancım hiç yok benimKızlar bugün karnım acayip gergin, bebek de büyümüş mü ne, sanki karnıma sığmıyor. Bir geriniyor, sanki oradan çıkacak, acayip canım yanıyor.Gece kasığımda da ağrı oldu, nefes alırken zorlanıyorum. Normal mi bunlar?
Ama sen benden epey öndesin, ben şimdiden böyleysem vakit nasıl geçecekBeni tarif etmişsin canım karnım çok gergin ve her harektini hissediyorum böyle dışardanda belli oluyor burnum tıkalı gibi nefes alamıyorum hatta ara ara derin nefes almaya çalışırken eşim boğuluyorum sanıyor o dereci düşün ama sancım hiç yok benim
Haklısın canım ben dikkat etmemiştim senin gününeAma sen benden epey öndesin, ben şimdiden böyleysem vakit nasıl geçecekağrı sadece gece olup geçti, şimdi yok.
Ben az önce yatmıstım bugün çok yoruldum cocukları dra götür sonra derse git sonra 2 günlük seminere git canım cıktı eve girdiğimde akşam 7 idi. Hemen uzandım.. Cocukları sağolsun eşim yıkadı normalde ben yıkarım ama dayanacak halim kalmadı.. Benim her gece nefesim kesiliyor yatamıyorum.. Nefessiz kalmak hep son iki uc haftam da oluyor.. Hem alttan hem üstten vurmayı nasıl başarıyor anlamıyorum. Eşim bile acıdı halime. Dur da sırtını ovayım dedi ki normalde asla yapmaz.. Nefesim biraz normale döndü. Şimdi magnorm içiyorum kasılma olmasın diye. Bir de kasılma çekemem..Kızlar bugün karnım acayip gergin, bebek de büyümüş mü ne, sanki karnıma sığmıyor. Bir geriniyor, sanki oradan çıkacak, acayip canım yanıyor.Gece kasığımda da ağrı oldu, nefes alırken zorlanıyorum. Normal mi bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?