Bugün yine Eminönü turu yaptık, mevlüd için alacaklarımı aldım, (havlu, tesbih, kahve, lokum için karton külah...) hastaneye balon ve Bi kaç süs aldım aynılarını mevlüd de evi de süslerim diye düşündüm. Ayaklı balon standları var çok mantıklı ve çok güzel duruyor aklınızda olsun
Ama şu halimle yürümek bile çok zor geldi
Kontrol vardi benim de.Kilo almamislar pek ve gelisim iyice haftalariyla aciliyor.5-6 gun geriden geliyolardi simdi 12 gun geriden geliyolar.En kilo almalari gereken haftalarda 15 gunde 150 ser gram almislar.1900-1800 kilolari.Haftaya kadar dayanirsam ki birinin kafası iyice artik dikislerin uzerinde ve hala almamis olurlarsa aliriz bebekleri haftaya dedi.Kilo alsinlar diye onlara yarayan yemedigim sey yok ama olmuyor demekki.Benim cüssemi gören bu en az 3 er kilo dogurur der ama oyle olmuyomus.Doktor da senin beslenmenle alakasi yok ,vakitlerini doldursunlar bosver kilolarini dedi ama uzuldum.Tutamadim kendimi agladim ciktiktan sonra kontrolden..
Canım sıkma canını bak neredeyse iki kilo olmuşlar bile. Sen zaten elinden geleni yapıyorsun. Doğduktan sonra toparlarlar daha da meleklerin. Yeter ki organ gelişimleri iyi olsun ki doktorun zaten normal görüyor sanırım ki alabiliriz yakında diyor
Vakit iyice daraldı, bi yandan korku bi yandan heyecan. Bazen gelsin artık bebeğim diyorum bazen de müthiş bi korku sarıyor. Umarım kolay doğumlarımız olur
Vakit iyice daraldı, bi yandan korku bi yandan heyecan. Bazen gelsin artık bebeğim diyorum bazen de müthiş bi korku sarıyor. Umarım kolay doğumlarımız olur
Ayyy evet ya bol bol dua ediyorum bende. Doktora en son görüşmemizde
"ya benim böyle ortamlarda kan verme hastane vs gibi inanılmaz tansiyonum düşüyor ya bayılırsam doğum esnasında dedim" imkansız dedi.
Acı eşiği o kadar yüksekken bayılamazsın bebeğine odaklanacaksın bunlar düşünme dedi. O acı eşiğini duyunca
Kontrol vardi benim de.Kilo almamislar pek ve gelisim iyice haftalariyla aciliyor.5-6 gun geriden geliyolardi simdi 12 gun geriden geliyolar.En kilo almalari gereken haftalarda 15 gunde 150 ser gram almislar.1900-1800 kilolari.Haftaya kadar dayanirsam ki birinin kafası iyice artik dikislerin uzerinde ve hala almamis olurlarsa aliriz bebekleri haftaya dedi.Kilo alsinlar diye onlara yarayan yemedigim sey yok ama olmuyor demekki.Benim cüssemi gören bu en az 3 er kilo dogurur der ama oyle olmuyomus.Doktor da senin beslenmenle alakasi yok ,vakitlerini doldursunlar bosver kilolarini dedi ama uzuldum.Tutamadim kendimi agladim ciktiktan sonra kontrolden..
Canım üzülme çok şükür bu haftalara kadar geldiniz kilo olarakta tam ölçüm olmuyor bazen sağlık acısından sıkıntı yoksa üzülme ciğer geliştirici iğneyi oldun mu?
Benim göğüs uçlarımde kapkara oldu ve göğüs üstümde doğum lekesi gibi lekeler çıktı İnşallah doğum sonrası toparlanır vucudumuz aynen o sancıyla aklımıza gelmez temiz olsunda kararmada yapacak bişey yok
Canım sıkma canını bak neredeyse iki kilo olmuşlar bile. Sen zaten elinden geleni yapıyorsun. Doğduktan sonra toparlarlar daha da meleklerin. Yeter ki organ gelişimleri iyi olsun ki doktorun zaten normal görüyor sanırım ki alabiliriz yakında diyor
Ben şimdiden başladım kendimi motive etmeye sürekli telkinlerde bulunuyorum ilham veren hikayeler okuyorum kolay olcak kolay olcak 2 gün çekceksin sonra bitecek diye diye korkumu yenmeye çalışıyorum ama sanade tavsiyem ilham veren doğum hikayeleri oku helede etrafında sana destek olan biri varsa daha iyi oluyor ☺
Canım üzülme çok şükür bu haftalara kadar geldiniz kilo olarakta tam ölçüm olmuyor bazen sağlık acısından sıkıntı yoksa üzülme ciğer geliştirici iğneyi oldun mu?
Insallah + olarak yanilmis olur cunku yazık sıkış tepişler iceride.30 ve 32 de vuruldum ikiser doz.Haftayi bulursak dogmazlarsa aniden, dogumdan 3-4 gun once birer doz daha vurulucam.
Ayyy evet ya bol bol dua ediyorum bende. Doktora en son görüşmemizde
"ya benim böyle ortamlarda kan verme hastane vs gibi inanılmaz tansiyonum düşüyor ya bayılırsam doğum esnasında dedim" imkansız dedi.
Acı eşiği o kadar yüksekken bayılamazsın bebeğine odaklanacaksın bunlar düşünme dedi. O acı eşiğini duyunca
Bütün olaylar özel hastanede öldü cnm. Özelde olsa devlette sesini çıkarmayi bilmeyince böyle ezenler oluo malesef. Şimdi hastanem ve tavurlarindan çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla doğum yapicam inşallah. Kendi semtimde üç tane özel hastane var. Ben arabayla yarm saat mesafede olan hastaneye gidiyorum. Muhtemelen doğumda çok ziyaretcim olmayacak çünkü metro yada minibüs yok ulaşımı zor biraz ama umrumda değil güzel bı doğum olcak inşallah
Canım sen hangi doktora gidiyorsun Orda sehruz soysal diye bir doktor varmış banada onu tavsiye ettiler biraz uzak kalıyor bana ama burdakinden hiç memnun değilim daha seçmedim hastanemi felan Nasıl fiyatları
Benim göğüs uçlarımde kapkara oldu ve göğüs üstümde doğum lekesi gibi lekeler çıktı İnşallah doğum sonrası toparlanır vucudumuz aynen o sancıyla aklımıza gelmez temiz olsunda kararmada yapacak bişey yok
Benim de öyle yaa aynı, geçiyor siyahlıklar diyorlar ama. Hatta çok tuhaf kapalı biri olmama rağmen ensem kararmaya başladı benim Dediğin gibi temiz gidelim de yapacak bişey yok
Sen tabi iyi beslenince haliyle beklentiyle gittin oraya
Ama bak demiş doktorun seninle alakası yokmuş yavruların kilosunun. Benim annem her hamileliğinde 8-10 kilo verip girmiş ama hepimiz 3 kilodan fazla doğmuşuz. Sadece sağlıklı olsunlar diye dua et içini ferah tut Canım
Ben şimdiden başladım kendimi motive etmeye sürekli telkinlerde bulunuyorum ilham veren hikayeler okuyorum kolay olcak kolay olcak 2 gün çekceksin sonra bitecek diye diye korkumu yenmeye çalışıyorum ama sanade tavsiyem ilham veren doğum hikayeleri oku helede etrafında sana destek olan biri varsa daha iyi oluyor ☺
Öyle yapayım inşallah, ya annemde kv de aslında hep olumlu konuştular ama ben biraz gerçekçi olayım sonra hayal kırıklığına uğramayayım mantığıyla bakıyorum Ama psikolojik olarak rahat olmak çok önemliymiş internetten dediğin tarz hikayelere bakacağım