2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayyy kendimi 30 eylüle hazırladım inşallah erken gelmek istemez Zaten ister istemez korku var

Nasil yapiyir kac dk suruyor catal masayami yatiyorsun

Ayyy kendimi 30 eylüle hazırladım inşallah erken gelmek istemez Zaten ister istemez korku var
Korkma canım zaten hemen başlayacağı anlamına gelmiyor ki belki de ufak belirtilerdir doğuma doğru böyle sancılar normalde olabiliyor panik yapma doktorun bilgilendirecektir Rabbimin izniyle hayırlı zamanda gelsin inşallah

Konuştum yarın gel diyor belki doğum habercisidir dedi

Kızlar doktorumla görüştüm bel ağrıları doğum habercisi olabilir yarın gel bakalım dedi bir korku sardı beni
Canm benim bu hafta çok bel ağrım oldu adet sancısı gibi ara ara hep sancm var bebek aşağı çok baskı yapio dedim acaba kanala mi girdi doktor daha girmemis ama girmek için yüzünü dönmeye başlamış doğuma hazırlanıyor bebek dedi. Doğuma bı haftam var bakalım bebek durur mu bı hafta daha. Ben sezeryan olcagim için yürüyüşe çıkma evde dur dedi çünkü bebek kanala inerse sesryan daha zor oluo. Senin ilk doğumdu galiba ağrılar olur bikac haftada sürebilir. Ha bide bende sancı çıkmadı ama rahim kasiliyormus ama acil bı durum yok dedi. Nst herseyi ortaya koyar yarn. Panik yapma canm hayırlısı olsun. Bizede haber verirsin

Aslında bu akşam şehir hastanedine gidip nst mi çektirsem korku sardı benibenim ki ters ya kanala girme olayı olur mu ki? Ayyy kafamda deli sorular

Edin girmesi güzelde beni son zamanlarda çok sınır ediyor ondan girerse gırtlağına yapışırım

İnşallah hepimiz alırız kucağımıza İki gündür adet gibi bel ağrılarım çok var yaaa son 12 gün dayanmaya çalışıyorum ama tükendiğimi hissediyorum
Bende aynı durumdayım belim kasıklarim duramiyorum yatağımda yatmak işkence kanepe koltukta 5 6 yastık oturur vaziyette uyayabiliyorum ve kasımlarımda kiağrı bir nebze daha iyi ama bel ve sırt ağrısı dayanılacak gibi degil

Yatış yapar yapmaz serum bagliolar zaten. Sonda işi gözümü korkutuyo. İlkinde çok sancım vardı sonda takılırken anlamadim pek.
Canim sondayi belinden igne vurulduktan sonra takmalarını soyle. Ben oyle yapmistim hic anlamadim. Çıkarmada birsey yok zaten.
Sondayi belinizden igne vurulduktan sonra takdirin rahat edersiniz

Kontrol vardi benim de.Kilo almamislar pek ve gelisim iyice haftalariyla aciliyor.5-6 gun geriden geliyolardi simdi 12 gun geriden geliyolar.En kilo almalari gereken haftalarda 15 gunde 150 ser gram almislar.1900-1800 kilolari.Haftaya kadar dayanirsam ki birinin kafası iyice artik dikislerin uzerinde ve hala almamis olurlarsa aliriz bebekleri haftaya dedi.Kilo alsinlar diye onlara yarayan yemedigim sey yok ama olmuyor demekki.Benim cüssemi gören bu en az 3 er kilo dogurur der ama oyle olmuyomus.Doktor da senin beslenmenle alakasi yok ,vakitlerini doldursunlar bosver kilolarini dedi ama uzuldum.Tutamadim kendimi agladim ciktiktan sonra kontrolden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…