Sancı bir anda başlayabilir canım belli olmuyor eğer öyleyse en azından bilirsin belki açılma kontrolü falan yapar tedbirli davranırsın belirtilerin sancı yaşıyorsun gibi geliyor ama dur bakalım sağlıcakla gelsin
Kızlar çatı muayenesinden korkmayın bende korkuyordum ve doktorum yapacağını daha önce söylememişti dün kontrolde muayeneden sonra dedi catinada bakalım kendimi kastım ama ona rağmen ağrım olmadı. Kanaman olabilir nisanla karıştırma dedi ama kanamada olmadı. Açılma yok bebek aşağı baskı yapıyor çatın iyi dedi
Korkma canım zaten hemen başlayacağı anlamına gelmiyor ki belki de ufak belirtilerdir doğuma doğru böyle sancılar normalde olabiliyor panik yapma doktorun bilgilendirecektir Rabbimin izniyle hayırlı zamanda gelsin inşallah
Korkma canım zaten hemen başlayacağı anlamına gelmiyor ki belki de ufak belirtilerdir doğuma doğru böyle sancılar normalde olabiliyor panik yapma doktorun bilgilendirecektir Rabbimin izniyle hayırlı zamanda gelsin inşallah
Bir anda olmaz ama bak sen görün yarın muayene etsin açılma yoksa sıkıntı yoktur canım sancıyla yavaştan açılan var önemli olan sürekli düzenli sancıların gelmesi
Canm benim bu hafta çok bel ağrım oldu adet sancısı gibi ara ara hep sancm var bebek aşağı çok baskı yapio dedim acaba kanala mi girdi doktor daha girmemis ama girmek için yüzünü dönmeye başlamış doğuma hazırlanıyor bebek dedi. Doğuma bı haftam var bakalım bebek durur mu bı hafta daha. Ben sezeryan olcagim için yürüyüşe çıkma evde dur dedi çünkü bebek kanala inerse sesryan daha zor oluo. Senin ilk doğumdu galiba ağrılar olur bikac haftada sürebilir. Ha bide bende sancı çıkmadı ama rahim kasiliyormus ama acil bı durum yok dedi. Nst herseyi ortaya koyar yarn. Panik yapma canm hayırlısı olsun. Bizede haber verirsin
Bir anda olmaz ama bak sen görün yarın muayene etsin açılma yoksa sıkıntı yoktur canım sancıyla yavaştan açılan var önemli olan sürekli düzenli sancıların gelmesi
Canm benim bu hafta çok bel ağrım oldu adet sancısı gibi ara ara hep sancm var bebek aşağı çok baskı yapio dedim acaba kanala mi girdi doktor daha girmemis ama girmek için yüzünü dönmeye başlamış doğuma hazırlanıyor bebek dedi. Doğuma bı haftam var bakalım bebek durur mu bı hafta daha. Ben sezeryan olcagim için yürüyüşe çıkma evde dur dedi çünkü bebek kanala inerse sesryan daha zor oluo. Senin ilk doğumdu galiba ağrılar olur bikac haftada sürebilir. Ha bide bende sancı çıkmadı ama rahim kasiliyormus ama acil bı durum yok dedi. Nst herseyi ortaya koyar yarn. Panik yapma canm hayırlısı olsun. Bizede haber verirsin
Neden bu kadar kendini yıpratıyorsun ki. Benim esimde giremedi. Zaten dogum sırasında esin aklina bile gelmiyor. Bence olmamasi daha iyi. Sonucta bu dogum orada ne olacagi neler yasacağımız belli degil. Yasanacak bir olumsuzlukta onun yasacagi tramva yeter. Onemli olan sen ve bebegin icin sağlıkla dunyaya gelmesi. Ben olsam bu aya kadar gelip sirf bu yuzden doktorumu değişmem
Bende aynı durumdayım belim kasıklarim duramiyorum yatağımda yatmak işkence kanepe koltukta 5 6 yastık oturur vaziyette uyayabiliyorum ve kasımlarımda kiağrı bir nebze daha iyi ama bel ve sırt ağrısı dayanılacak gibi degil
Off sonda işi beni de rahatsız ediyor. Takılırken de rahatsız olmuştum, çıkana kadar devam ediyor. Artık çıkarsalar da rahatlasam diye düşünmüştüm. Sezeryanı falan değilde beni sonda işi streslendiriyor
Kontrol vardi benim de.Kilo almamislar pek ve gelisim iyice haftalariyla aciliyor.5-6 gun geriden geliyolardi simdi 12 gun geriden geliyolar.En kilo almalari gereken haftalarda 15 gunde 150 ser gram almislar.1900-1800 kilolari.Haftaya kadar dayanirsam ki birinin kafası iyice artik dikislerin uzerinde ve hala almamis olurlarsa aliriz bebekleri haftaya dedi.Kilo alsinlar diye onlara yarayan yemedigim sey yok ama olmuyor demekki.Benim cüssemi gören bu en az 3 er kilo dogurur der ama oyle olmuyomus.Doktor da senin beslenmenle alakasi yok ,vakitlerini doldursunlar bosver kilolarini dedi ama uzuldum.Tutamadim kendimi agladim ciktiktan sonra kontrolden..