- 25 Ocak 2019
- 202
- 298
- 18
- 39
Su iç 2 bardak ayagını da yukarı dik biraz uzan. Belki rahatlatırKızlar merhaba bende uzuuun bir zamandir yazamadim. Bugun ilk kizimin toplantisi vardi cok ayaktaydim. kasilmalarim hep gece olur bu saat oldu hala 10 yada 15dkda bir kasilma oluyor 10saniyede geciyor ama 2 saattir oluyor. kanama, su gelen bisey de yok. Ne yapacagim bilemedim. 2. sezaryenim olacak 36+1 deyiz. Doktorum bebek cok asagida demisti 38i goremeyebilirsin demisti. kafam cok karisik uyumayi mi denesem gitsem mi bilemedim
Ben kusmaktan hala uyumadım ilaç aldım az sakinledi ama yine uykuya geçemedim. Öyle yoruldum ki bu mide sorunundanMide yanmasina uyandim kizlar yaa...acayip yanıyor su ansoda içiyorum
Cok tesekkurler canim simdi iyiyim ama hep ortada her an kasilacakmis gibi. Bugun dikkat edecegim.Disari isi de bitti benim icin sanirimSu iç 2 bardak ayagını da yukarı dik biraz uzan. Belki rahatlatır
Ayrica sana da sifa versin rabbim insallah mide soyunu da ayri zorBen kusmaktan hala uyumadım ilaç aldım az sakinledi ama yine uykuya geçemedim. Öyle yoruldum ki bu mide sorunundan
Bu saydıklarının hepsi yaklaşık iki aydır var bende. Normal şeylerGunaydin kizlar naslsnz? Bugun biz 37 haftalik olduk. Son uc gundur geceleri uykuya dalmakta zorlaniyorm. Midem yaniyor yediklerm agzima geliyor sanki birde nefes alamıyorum yatacak pozisyon bulamıyorum. Son 3 gune kadar 1 gbi yatp sabah 7 de uyanp esimi uğurladıktan sonra 12 ye kadar filan deliksiz tekrar uyuyordum ama uc gundur iyi degilim. Ve gun icinde evde yemek yaparken is yaparken kalcam belimden gelen bir uyusma oluyor gücüm gidiyor sanki bacağımdan. Son zamanlar yaklaştıkça korkmaya basladm. Sizler iyi misiniz?
Oyy kuzucum ya nasil sevindim oglunla kavusmana hemsire mama+meme diyorsa oyle ver canim ne derlerse yap insallah bir an once kilo alimina baslar sizde evinize gecersiniz
Hayırlı haberlerle gel canım benimEvet akşam üzeri mesaj attım gel belki doğum başlangıcıdır dedi
Emer insallah annesi bende ilk kizimda burnunu mincikliyordum olmadi altini aciyordum uyaniyordu genellikle. Uyanmadigi zamanda oluyordu tabi. Rabbim yardimcin olsun insallah anali babali buyutsun saglicakla...Insallah yaa.. Ne diyorlarsa yapiyorum.. Gece memeye tuttum uykudan acamadi gozlerini cenesini de kilitliyo.. Birazdan yemek vakti geliyo meme vercem.. Uyandircam iyice ama yoksa emmiycek sanki
Canım ben 35. Hafta yaptırdım 1 hafta oldu yani kuaförüm san cin yada ne olursa eve de gelirim sen sıkma canını 1 haftayı atlattım 1 hafta daha dayansak bir rutuş a giderim sadece üç vermesi yeterli dediKizlaar merhaba. Bi sorum olacak, doguma yakiniz bi cogumuz, en son kacinci haftada agda yapmayi dusunuyorsunuz?
Ben kusmaktan hala uyumadım ilaç aldım az sakinledi ama yine uykuya geçemedim. Öyle yoruldum ki bu mide sorunundan
Sanırım herkeste aynı dertler var canım doğumun habercisi diyelim inşalla hGunaydin kizlar naslsnz? Bugun biz 37 haftalik olduk. Son uc gundur geceleri uykuya dalmakta zorlaniyorm. Midem yaniyor yediklerm agzima geliyor sanki birde nefes alamıyorum yatacak pozisyon bulamıyorum. Son 3 gune kadar 1 gbi yatp sabah 7 de uyanp esimi uğurladıktan sonra 12 ye kadar filan deliksiz tekrar uyuyordum ama uc gundur iyi degilim. Ve gun icinde evde yemek yaparken is yaparken kalcam belimden gelen bir uyusma oluyor gücüm gidiyor sanki bacağımdan. Son zamanlar yaklaştıkça korkmaya basladm. Sizler iyi misiniz?
Emer insallah annesi bende ilk kizimda burnunu mincikliyordum olmadi altini aciyordum uyaniyordu genellikle. Uyanmadigi zamanda oluyordu tabi. Rabbim yardimcin olsun insallah anali babali buyutsun saglicakla...
Evet cnm şehruz Soysal a gidiyorum tesadüf eseri tanıştım ben beş haftalık gebeyken kanamam oldu gece acil gittim nobetciydi çok beğendim memnun kaldım çok tecrübeli ilgili güler yüzlü. Hastanenin personelin tavrı da çok insancıl hastayı iyi hissettiyolar. Sezeryan fiyati ikibin TL iki gece kaliyosun.
Yok canım ya hiç hissetmedim bile, sancım vardı Normal doğum du.Zor oluyormu takarken
Prametüre bebekler doğum zamanını doldurana kadar fazla uyurmuş canım. Sıkma canını büyür de emer de.Insallah yaa.. Ne diyorlarsa yapiyorum.. Gece memeye tuttum uykudan acamadi gozlerini cenesini de kilitliyo.. Birazdan yemek vakti geliyo meme vercem.. Uyandircam iyice ama yoksa emmiycek sanki
Bu haftalarda tabi ki canım zaten çatı muayeneleri oluyor bakabilir sancın yüksek çıkarsa muhakkak açılma var mı diye bakmak zorunda riske atamazAltan muayene eder mi ki yaa??
Bende migde yanmalarıns sadece 2 gün dayanabildim dr sabah ac karna mide koruyucu ve 2 kutu gaviscon verdi.kullaniyorum ilaclari çok şükür iyiyim yoksa yemek borusundan üst damağıma kadar cayir çayır yanıyordu.Gunaydin kizlar naslsnz? Bugun biz 37 haftalik olduk. Son uc gundur geceleri uykuya dalmakta zorlaniyorm. Midem yaniyor yediklerm agzima geliyor sanki birde nefes alamıyorum yatacak pozisyon bulamıyorum. Son 3 gune kadar 1 gbi yatp sabah 7 de uyanp esimi uğurladıktan sonra 12 ye kadar filan deliksiz tekrar uyuyordum ama uc gundur iyi degilim. Ve gun icinde evde yemek yaparken is yaparken kalcam belimden gelen bir uyusma oluyor gücüm gidiyor sanki bacağımdan. Son zamanlar yaklaştıkça korkmaya basladm. Sizler iyi misiniz?
Çamur malesef kendiliğinden geçmiyor canim ercp denilen 15 20 dk lik kisa bir operasyon ile temizliyorlar .sonrasi insallah tekrar etmez ama yemr icmede değil vucutun ürettigi birseyler bu .Bende oyleydim.. Deliniyor gibiydi midem.. Son zmnlar karacigerden dolayi safra kusuyordum zehir gibi oluyordu agzim burnum.. Aksama kadar agzimin tadi anca yerine geliyordu..
Aaa bu arada size demeyi unuttum.. Saglik ocaginda karaciger enzimlerine baktirdim.. Kizlar normal degerlerdeyim artıkgastroenterelojiye randevu almak cok zor.. Mhrsden haber bekliyorum.. Bi hafta 182yi arayacaktım ama kaldı.. Bende saglik ocaginda baktirayim en azndn ben goreyim hemde tahlille giderim gastroya dedim.. Sonucu görünce öyle mutlu oldum ki ama safradaki çamur filan duzeldi mi bilmiyorum.. Kendiliginden duzelmez heralde safra.. Bilemedim ki.. Randevu bulsam gidicem direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?