2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar merhaba bende uzuuun bir zamandir yazamadim. Bugun ilk kizimin toplantisi vardi cok ayaktaydim. kasilmalarim hep gece olur bu saat oldu hala 10 yada 15dkda bir kasilma oluyor 10saniyede geciyor ama 2 saattir oluyor. kanama, su gelen bisey de yok. Ne yapacagim bilemedim. 2. sezaryenim olacak 36+1 deyiz. Doktorum bebek cok asagida demisti 38i goremeyebilirsin demisti. kafam cok karisik uyumayi mi denesem gitsem mi bilemedim

Su iç 2 bardak ayagını da yukarı dik biraz uzan. Belki rahatlatır

Gunaydin kizlar naslsnz? Bugun biz 37 haftalik olduk. Son uc gundur geceleri uykuya dalmakta zorlaniyorm. Midem yaniyor yediklerm agzima geliyor sanki birde nefes alamıyorum yatacak pozisyon bulamıyorum. Son 3 gune kadar 1 gbi yatp sabah 7 de uyanp esimi uğurladıktan sonra 12 ye kadar filan deliksiz tekrar uyuyordum ama uc gundur iyi degilim. Ve gun icinde evde yemek yaparken is yaparken kalcam belimden gelen bir uyusma oluyor gücüm gidiyor sanki bacağımdan. Son zamanlar yaklaştıkça korkmaya basladm. Sizler iyi misiniz?

Bu saydıklarının hepsi yaklaşık iki aydır var bende. Normal şeyler

Oyy kuzucum ya nasil sevindim oglunla kavusmana hemsire mama+meme diyorsa oyle ver canim ne derlerse yap insallah bir an once kilo alimina baslar sizde evinize gecersiniz

Insallah yaa.. Ne diyorlarsa yapiyorum.. Gece memeye tuttum uykudan acamadi gozlerini cenesini de kilitliyo.. Birazdan yemek vakti geliyo meme vercem.. Uyandircam iyice ama yoksa emmiycek sanki

Insallah yaa.. Ne diyorlarsa yapiyorum.. Gece memeye tuttum uykudan acamadi gozlerini cenesini de kilitliyo.. Birazdan yemek vakti geliyo meme vercem.. Uyandircam iyice ama yoksa emmiycek sanki
Emer insallah annesi bende ilk kizimda burnunu mincikliyordum olmadi altini aciyordum uyaniyordu genellikle. Uyanmadigi zamanda oluyordu tabi. Rabbim yardimcin olsun insallah anali babali buyutsun saglicakla...

Kizlaar merhaba. Bi sorum olacak, doguma yakiniz bi cogumuz, en son kacinci haftada agda yapmayi dusunuyorsunuz?
Canım ben 35. Hafta yaptırdım 1 hafta oldu yani kuaförüm san cin yada ne olursa eve de gelirim sen sıkma canını 1 haftayı atlattım 1 hafta daha dayansak bir rutuş a giderim sadece üç vermesi yeterli dedi

Ben kusmaktan hala uyumadım ilaç aldım az sakinledi ama yine uykuya geçemedim. Öyle yoruldum ki bu mide sorunundan

Bende oyleydim.. Deliniyor gibiydi midem.. Son zmnlar karacigerden dolayi safra kusuyordum zehir gibi oluyordu agzim burnum.. Aksama kadar agzimin tadi anca yerine geliyordu..

Aaa bu arada size demeyi unuttum.. Saglik ocaginda karaciger enzimlerine baktirdim.. Kizlar normal degerlerdeyim artıkgastroenterelojiye randevu almak cok zor.. Mhrsden haber bekliyorum.. Bi hafta 182yi arayacaktım ama kaldı.. Bende saglik ocaginda baktirayim en azndn ben goreyim hemde tahlille giderim gastroya dedim.. Sonucu görünce öyle mutlu oldum ki ama safradaki çamur filan duzeldi mi bilmiyorum.. Kendiliginden duzelmez heralde safra.. Bilemedim ki.. Randevu bulsam gidicem direkt

Sanırım herkeste aynı dertler var canım doğumun habercisi diyelim inşalla h
Korkunun ecele faydası yok sonu muhteşem amaaa ben bu haftadan itibaren hurma yiyorum açılmayı sağlıyormuş
Inşallah bir avazda kurtuluruz

Emer insallah annesi bende ilk kizimda burnunu mincikliyordum olmadi altini aciyordum uyaniyordu genellikle. Uyanmadigi zamanda oluyordu tabi. Rabbim yardimcin olsun insallah anali babali buyutsun saglicakla...

Bende altini accam birazdan uyandirmak için.. Ya burnunu sıkamiyorum ki.. Hemsireler ya topugunu sık yada burnunu dediler ama elim acıtamıyor uyandirmak istesem de

Ay ne isabet olmuş bakarsın bende onda devam ederim Son bir ay kaldı hâlen kafama yatan güzel bı Dr bulamadım Peki iletişimi felan nasıl canım muayene dışında hiç telefonla görüştünüz mu ?

Prametüre bebekler doğum zamanını doldurana kadar fazla uyurmuş canım. Sıkma canını büyür de emer de.

Bende migde yanmalarıns sadece 2 gün dayanabildim dr sabah ac karna mide koruyucu ve 2 kutu gaviscon verdi.kullaniyorum ilaclari çok şükür iyiyim yoksa yemek borusundan üst damağıma kadar cayir çayır yanıyordu.
Çamur malesef kendiliğinden geçmiyor canim ercp denilen 15 20 dk lik kisa bir operasyon ile temizliyorlar .sonrasi insallah tekrar etmez ama yemr icmede değil vucutun ürettigi birseyler bu .
Eymene gelince gözün aydin kavusmussun.
Mamadan cekinme canım benim kizimda hep mama takviyeli büyüdü hiçbir zararinida görmedim toparlanip kilo almasını istiyorsan mama degil süt çocuğu olsun diye bir düşünceye girme.mama deniyorsa ver. çok tablo, karşılaştırma araştırma sonucuna baktım mamalar tabiiki anne sütü olamaz ama besleyiciligi ve katkisi anne sütüne çok yakin.bende ilk zamanlar vicdan yapıyordum ama sütü akıp yaramıyor verme bebeğe denilen anneler varmış zamanında çok araştırdım gerekliyse tabiiki mama verilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…