2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim aynı gün sütüm gelmişti. Emzirme hemşiresi gelip baktığında vardı. Ama çok değildi. Sütüm artana kadar verdim mama da işin doğrusu aç kalmasından iyidir. Sıvı mamadan kullanmıştım ben. Sanırım yine ondan alırım aptamilin

hasta yok da kendine bakamayan erkek sürüsü var evde 38 de çağırayım ben o zaman
Bizim sulalenin erkekleride kendine bakamaz Allah'tan eşim şehzade gibi buyumemis de her işi yapabiliyor. Bak hamileyim diye yemek hariç her işi yapıyor cam silmek dahil. Benim ailemin erkekleri yediği tabağı yıkamaz hala suyunu dahi eline getirmesini ister kardeşim. Yetistirme tarzı çok önemli erkeklerde yalnız kaldığında annesi karısı hasta olduğunda idare edicek kadar iş bilmeli.

Sıvı mama hiç kullanmadim . Çocuklar doktor u sma marka mama alın dedi. En eski mamalardanmis iceriginde şeker bulunmadığı için bebek anneyi de birakmio. Güzel de beslio. Gerek kalmaz diye düşünüyorum . Olursa da yine aynısını alırım.

Bizim biberon ile verdirmediler mamayı. Ondan mı acaba sıvı mama istemişlerdi.

Valla özel durumdasın bence maksimum 1 haftaya gelsin ama olmadı sen doktora gidince sor. Zaten 37 hafta kontrolün olmalı bu ara sorarsın. Bide sancıların çok 40 ı beklese bile zorlanıyorsun destek iyi gelebilir

Medipol Esenler cnm

Medipol üniversite olana geçen gittim Elif çiler doktora 160 tl dedi o kadar fark ediyor mu iki doktor ya

hasta yok da kendine bakamayan erkek sürüsü var evde 38 de çağırayım ben o zaman
Oo sen ailenin erkeklerini beklersen o ana hiç gelemez yanina.is başa düşünce yaparlar 2-3 haftada açlıktan erimezler hiç düşünme bile.benim annem yakın gelir gider yemeğimi yapar 2 hafta kadar ama babam gelip 4 bina yanda yemek bile yemez öyle değişik huyu var.gelmezse ekmek peynir yesin lohusa lohusa hiç dusunemiycem.
Bu erkek milleti ne beceriksiz birşey ya .

aynen öyle bizim annelerimiz yaptırmamış erkektir dokunmasın yapmasın aman benim oğluşum demişler hep sonra kendilerine de yazıketmişler evlendikleri kadına da
oğlu olacak arkadaşlar çocuğunuza mutlaka iş öğretin

İki tane medipol var biri Bağcılar biri esenler subesi . Sen hangisine gittin. Elif hanımı bilmiyorum ama her doktorun doğum fiyatı bile farklıymış

O yüzden dört yaşındaki oğluma ogretiyorum ben şimdi oyun olarak ilerde bazı görevler olarak . Evi çok dagitiyo aşırı dagitio ama oturunca gözüne batio anne ev pis oldu temizle dio önce biraz ona toplatiyorum sıkılınca beraber topluyoruz. Biraz daha büyüsün odasını kendi toplucak şimdi beraber yapıyoruz. Ben toz alırken onada bı bez veriom boyu hizasindaki aynaları mobilyaları silio önemli olan zevk alarak yapio. Böyle böyle ogrencek

yarın gideceğim kontrole 2 haftadır her hafta çağırıyor artık bir sorayım doktora

evet bi de beceriksizlikleri ile övünüyorlar

Canım benim annemde şehir dışında ha deyince gelecek yolda değil. Haftaya gelsin diye planlıyorum artık hem iş yapamaz oldum hemde her an her şey olabilir artik

Canım, üzülüyor insan biliyorum.
Bende bugün tekrar kontrole gideceğim.
Pazartesi kontrolde bebeğim son 1 haftada gelişmemişti, kilo almamıştı hiç.
Sürekli geceleri baş dönmesi de yaşıyordum
Baskıdan dolayı sanırım dedi doktor, daha fazla beklemeyelim tansiyon da yükseliyor dedi.
Seni çok iyi anlıyorum, bende çok ağladım çıkınca.
Bugün gün verir muhtemelen benimde mecburen sezaryen gibi çok korkuyorum ve üzülüyorum ama sağlıkla gelsinler
Çok şükür bugünlerimize
Tehlikeli haftaları geçtik
Sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza

İki tane medipol var biri Bağcılar biri esenler subesi . Sen hangisine gittin. Elif hanımı bilmiyorum ama her doktorun doğum fiyatı bile farklıymış

Büyük olan medipol de cnm.

yarın gideceğim kontrole 2 haftadır her hafta çağırıyor artık bir sorayım doktora

Belki bu gidiş sonrası haftada 1 e düşer yada 10 günde 1 e bende Cuma gideceğim heyecanlıyımm

Kizlaaaaaarrrrrrrr 37.hafta agda icin erken miiii?

Hadi son kararimizi verelim
Valla kendi durumunuz nasıl onu göz önünde bulundurun. Yani sancı durumunuz kasilmalarinjz nasıl. Benim 34-35 de çok kasılmam vardı son bir haftadır ne ağrı ne sancı. Bana 37 erken gibi geliyo ama ben zaten ağda yapmıyorum özel vücut epilatoru var Philips in onunla alıyorum çok rahat ediyorum. Açıkçası doğuma da onu kullanıp giderim. Eskiden ne zaman ağda yapsam kaşıntı vs yapardı çıkarken açıkçası iyileşme bir ayı bulduğu için o kaşıntıyı çekemem gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…