- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Benim aynı gün sütüm gelmişti. Emzirme hemşiresi gelip baktığında vardı. Ama çok değildi. Sütüm artana kadar verdim mama da işin doğrusu aç kalmasından iyidir. Sıvı mamadan kullanmıştım ben. Sanırım yine ondan alırım aptamilinİlk doğumda benm de sütüm hemen gelmedi bebek emiodu ama aç kaldı. İki günlükken şekeri 50 ye düştü . Ki çok tehlikeli bebekler için . Kendi annem bile mama verme aç kalınca seni emicek dedi. Kimse karismasin dedim nerdeyse kuveze girecekti bebeğim. Önce emzirdim hep yarm saatte bı emzirdm üç saatte bı mama verdm mama verdiğim zaman sütümü sağdım onu da biberonla verdim az çok hiç önemsemedim bı damla içse şifa. Ama anne sütü az diye aç kalacak değil 49 gün mama desteği aldı . O gün bebek mevlutu yaptık elbisem uzun diye misafirler varken bikac saat emzirmedim mama verdim kızdı galibao günden sonra bidaha mama almadı tükürdü sütüm de doyurmaya başladı . Yetmeseydi yine mama verirdim kimse umurumda olmaz yani. İkinc doğumu olanlar süt daha kolay gelir derler. Hayırlısı bakalım sağlıklı olsun melekler karnı doyar bı sekilde
Bizim sulalenin erkekleride kendine bakamazhasta yok da kendine bakamayan erkek sürüsü var evde38 de çağırayım ben o zaman
hasta yok da kendine bakamayan erkek sürüsü var evde38 de çağırayım ben o zaman
Sıvı mama hiç kullanmadim . Çocuklar doktor u sma marka mama alın dedi. En eski mamalardanmis iceriginde şeker bulunmadığı için bebek anneyi de birakmio. Güzel de beslio. Gerek kalmaz diye düşünüyorum . Olursa da yine aynısını alırım.Benim aynı gün sütüm gelmişti. Emzirme hemşiresi gelip baktığında vardı. Ama çok değildi. Sütüm artana kadar verdim mama da işin doğrusu aç kalmasından iyidir. Sıvı mamadan kullanmıştım ben. Sanırım yine ondan alırım aptamilin
Bizim biberon ile verdirmediler mamayı. Ondan mı acaba sıvı mama istemişlerdi.Sıvı mama hiç kullanmadim . Çocuklar doktor u sma marka mama alın dedi. En eski mamalardanmis iceriginde şeker bulunmadığı için bebek anneyi de birakmio. Güzel de beslio. Gerek kalmaz diye düşünüyorum . Olursa da yine aynısını alırım.
Biberonla verdik biz sıvı mama olduğunu bile bilmiodum benBizim biberon ile verdirmediler mamayı. Ondan mı acaba sıvı mama istemişlerdi.
Bizim şırıngayla verdirdiler. Meme tutmazsa diye yapmışlar. Odaya geldiğimde içiyordu mamayıBiberonla verdik biz sıvı mama olduğunu bile bilmiodum ben
kızlar annem şehirdışında bende doğuma yakın gelsin istiyorum fakat birtürlü kestiremiyorum ne zaman olacağını. ne zaman çağırsam acaba. birde doğum başlarsa ha diyince gelebilecek durum yok yol 15 - 16 saat sürecek bir yol uçak olayını da düşündüm ama yanında bir sürü eşya olacak onu uçağa almazlar ne yapsam bilemedim
Medipol Esenler cnm
Oo sen ailenin erkeklerini beklersen o ana hiç gelemez yanina.is başa düşünce yaparlar 2-3 haftada açlıktan erimezler hiç düşünme bile.benim annem yakın gelir gider yemeğimi yapar 2 hafta kadar ama babam gelip 4 bina yanda yemek bile yemez öyle değişik huyu var.gelmezse ekmek peynir yesin lohusa lohusa hiç dusunemiycem.hasta yok da kendine bakamayan erkek sürüsü var evde38 de çağırayım ben o zaman
aynen öyle bizim annelerimiz yaptırmamış erkektir dokunmasın yapmasın aman benim oğluşum demişler hepBizim sulalenin erkekleride kendine bakamazAllah'tan eşim şehzade gibi buyumemis de her işi yapabiliyor. Bak hamileyim diye yemek hariç her işi yapıyor cam silmek dahil. Benim ailemin erkekleri yediği tabağı yıkamaz hala suyunu dahi eline getirmesini ister kardeşim. Yetistirme tarzı çok önemli erkeklerde yalnız kaldığında annesi karısı hasta olduğunda idare edicek kadar iş bilmeli.
İki tane medipol var biri Bağcılar biri esenler subesi . Sen hangisine gittin. Elif hanımı bilmiyorum ama her doktorun doğum fiyatı bile farklıymışValla özel durumdasın bence maksimum 1 haftaya gelsin ama olmadı sen doktora gidince sor. Zaten 37 hafta kontrolün olmalı bu ara sorarsın. Bide sancıların çok 40 ı beklese bile zorlanıyorsun destek iyi gelebilir
Medipol üniversite olana geçen gittim Elif çiler doktora 160 tl dedi o kadar fark ediyor mu iki doktor ya
O yüzden dört yaşındaki oğluma ogretiyorum ben şimdi oyun olarak ilerde bazı görevler olarak . Evi çok dagitiyo aşırı dagitio ama oturunca gözüne batio anne ev pis oldu temizle dio önce biraz ona toplatiyorum sıkılınca beraber topluyoruz. Biraz daha büyüsün odasını kendi toplucak şimdi beraber yapıyoruz. Ben toz alırken onada bı bez veriom boyu hizasindaki aynaları mobilyaları silio önemli olan zevk alarak yapio. Böyle böyle ogrencekaynen öyle bizim annelerimiz yaptırmamış erkektir dokunmasın yapmasın aman benim oğluşum demişler hepsonra kendilerine de yazıketmişler evlendikleri kadına da
oğlu olacak arkadaşlar çocuğunuza mutlaka iş öğretin
yarın gideceğim kontrole 2 haftadır her hafta çağırıyor artık bir sorayım doktoraValla özel durumdasın bence maksimum 1 haftaya gelsin ama olmadı sen doktora gidince sor. Zaten 37 hafta kontrolün olmalı bu ara sorarsın. Bide sancıların çok 40 ı beklese bile zorlanıyorsun destek iyi gelebilir
Medipol üniversite olana geçen gittim Elif çiler doktora 160 tl dedi o kadar fark ediyor mu iki doktor ya
evet bi de beceriksizlikleri ile övünüyorlarOo sen ailenin erkeklerini beklersen o ana hiç gelemez yanina.is başa düşünce yaparlar 2-3 haftada açlıktan erimezler hiç düşünme bile.benim annem yakın gelir gider yemeğimi yapar 2 hafta kadar ama babam gelip 4 bina yanda yemek bile yemez öyle değişik huyu var.gelmezse ekmek peynir yesin lohusa lohusa hiç dusunemiycem.
Bu erkek milleti ne beceriksiz birşey ya .
kızlar annem şehirdışında bende doğuma yakın gelsin istiyorum fakat birtürlü kestiremiyorum ne zaman olacağını. ne zaman çağırsam acaba. birde doğum başlarsa ha diyince gelebilecek durum yok yol 15 - 16 saat sürecek bir yol uçak olayını da düşündüm ama yanında bir sürü eşya olacak onu uçağa almazlar ne yapsam bilemedim
Canım, üzülüyor insan biliyorum.Kontrol vardi benim de.Kilo almamislar pek ve gelisim iyice haftalariyla aciliyor.5-6 gun geriden geliyolardi simdi 12 gun geriden geliyolar.En kilo almalari gereken haftalarda 15 gunde 150 ser gram almislar.1900-1800 kilolari.Haftaya kadar dayanirsam ki birinin kafası iyice artik dikislerin uzerinde ve hala almamis olurlarsa aliriz bebekleri haftaya dedi.Kilo alsinlar diye onlara yarayan yemedigim sey yok ama olmuyor demekki.Benim cüssemi gören bu en az 3 er kilo dogurur der ama oyle olmuyomus.Doktor da senin beslenmenle alakasi yok ,vakitlerini doldursunlar bosver kilolarini dedi ama uzuldum.Tutamadim kendimi agladim ciktiktan sonra kontrolden..
İki tane medipol var biri Bağcılar biri esenler subesi . Sen hangisine gittin. Elif hanımı bilmiyorum ama her doktorun doğum fiyatı bile farklıymış
yarın gideceğim kontrole 2 haftadır her hafta çağırıyor artık bir sorayım doktora
her an herşey olabilir sancı durumun ne alem de benim sancılarım her gün gelip bi yokluyo o yüzden sürekli temizliyorum. bence erken değil ama sen bilirsinKizlaaaaaarrrrrrrr 37.hafta agda icin erken miiii?
Hadi son kararimizi verelim
Valla kendi durumunuz nasıl onu göz önünde bulundurun. Yani sancı durumunuz kasilmalarinjz nasıl. Benim 34-35 de çok kasılmam vardı son bir haftadır ne ağrı ne sancı. Bana 37 erken gibi geliyo ama ben zaten ağda yapmıyorum özel vücut epilatoru var Philips in onunla alıyorum çok rahat ediyorum. Açıkçası doğuma da onu kullanıp giderim. Eskiden ne zaman ağda yapsam kaşıntı vs yapardı çıkarken açıkçası iyileşme bir ayı bulduğu için o kaşıntıyı çekemem gibi geliyoKizlaaaaaarrrrrrrr 37.hafta agda icin erken miiii?
Hadi son kararimizi verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?