2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
medicalpark mı bu fiyatı verdi ? çok iyi fiyat vermiş benim hastane normal doğuma o kadar dedi

Berikko canim gözün aydın rabbim inşallah hayırlısı ile en kısa zaman da oglusunu evinize götürmeyi nasip etsin.....kizlar mama konusu açılmışken hangi mama yi almayı düşünüyor sunuz sezaryan olacağı için ben 1 paket alıcam yanima kızım da 3 gün gelmedi sütüm mama vermiyecem diye ac kaldı hazır göbeği ağlamaktan gaz dolmuştu aptamil ile baslamistim meğer icin de bağımlılık yapan şekerli bir madde varmış ondan başka hiç bir mamayı içmedi anne sütünü de 3. Aylıkken bıraktı

Normal dogumdami sonda taktilar

Evet normal Doğum da takacaktı ama takamadı

O çok güzel haberler gelmiş. Çok sevindim cnm. Evinize gidişinizi de yazmanı bekliyoruz hayırlısı ile. Uyandırmak zor olabilir cnm üstünü çıkarıp bezini açmayı dene en kolay öyle uyanıyorlar. Mama + meme ortak gidince kısa sürede toplar korkma biberondan ben de 1 Sene hem meme hem biberon verdim ve sıkıntı olmadı tek mevzu ayına uygun biberon ucu kullan lütfen

12 gün de uzamaz cnm bence aldır sen kafan rahatlasın

Kizlaar merhaba. Bi sorum olacak, doguma yakiniz bi cogumuz, en son kacinci haftada agda yapmayi dusunuyorsunuz?

Bende 38 gibi yaptırmayı düşünüyorum

Gözün aydın canım bunla geçmiş olsun. Bebeğin de inşallah cok cok iyi olacak hersey daha güzel olacak

Mama almayı düşünmedim cnm hastanede iken onlar vermek zorunda özel de veriyorlar. Eve gelince de sütümüz gelir herhalde olmazsa o etapta alırız. Ben oğlum da aptamil vermişlerdi ama beni de emdi sıkıntı olmadı

Seninle günümüzde aynı düşüncemiz deoğlum emmedi olduğu kadar sağdım yanında mama verdim. Gayette besleyici yani sütü hiç olmayan napsın cocuk aç mı kalsın. Ama cahilce konuşanlar varya deli oluyorum

Şimdi bunda bakıyorum mamarayine sezaryan olucam olaki süt gelmedi hastane de hemşireler kendileri veriyormuş ama eve gelince mecbur alıcaz
Bizim eşimi eczaneye yollatıp aldırmışlardı ben odaya gelene kadar içmişti. Şekeri düşmesin diye yapıyorlarmış. İki- üç hafta meme+ mama olarak gittim

normal mi bilmiyorum ama ben de de aynı durumlar var hatta yürüyememe de dahil oldu bunlara
çok az kaldı biraz daha sabret eymen paşayla bol aşk yaşamalar bizim yerimize de kokla

kızlar annem şehirdışında bende doğuma yakın gelsin istiyorum fakat birtürlü kestiremiyorum ne zaman olacağını. ne zaman çağırsam acaba. birde doğum başlarsa ha diyince gelebilecek durum yok yol 15 - 16 saat sürecek bir yol uçak olayını da düşündüm ama yanında bir sürü eşya olacak onu uçağa almazlar ne yapsam bilemedim

Ay ne isabet olmuş bakarsın bende onda devam ederim Son bir ay kaldı hâlen kafama yatan güzel bı Dr bulamadım Peki iletişimi felan nasıl canım muayene dışında hiç telefonla görüştünüz mu ?
Telefon istemedim hiç. Gerek duymadım. Normal doğum yapicaksan gece olursa doğumun hangi doktor varsa o yaptırıyor ama fiyat aynı. Bilgin olsun cnm. İmkanın varsa bı randevu alıp git istersen . Ben haftaya Çarşamba sezryan olucam inşallah ikinci doğum. İlki başka hastanede oldu farklı hastane deneyince insan aradaki farkı görüyor. Hakkımda hayırlısı olsun cnm. Muayene ücreti SSK li 80 tl

Anneni evde bağlayan bişey yoksa hasta yaşlı yada küçük çocuğu erken gelsin cnm. Dediğin gibi doğum bu ne zaman olacağı belli olmuo.

Bizim eşimi eczaneye yollatıp aldırmışlardı ben odaya gelene kadar içmişti. Şekeri düşmesin diye yapıyorlarmış. İki- üç hafta meme+ mama olarak gittim
İlk doğumda benm de sütüm hemen gelmedi bebek emiodu ama aç kaldı. İki günlükken şekeri 50 ye düştü . Ki çok tehlikeli bebekler için . Kendi annem bile mama verme aç kalınca seni emicek dedi. Kimse karismasin dedim nerdeyse kuveze girecekti bebeğim. Önce emzirdim hep yarm saatte bı emzirdm üç saatte bı mama verdm mama verdiğim zaman sütümü sağdım onu da biberonla verdim az çok hiç önemsemedim bı damla içse şifa. Ama anne sütü az diye aç kalacak değil 49 gün mama desteği aldı . O gün bebek mevlutu yaptık elbisem uzun diye misafirler varken bikac saat emzirmedim mama verdim kızdı galiba o günden sonra bidaha mama almadı tükürdü sütüm de doyurmaya başladı . Yetmeseydi yine mama verirdim kimse umurumda olmaz yani. İkinc doğumu olanlar süt daha kolay gelir derler. Hayırlısı bakalım sağlıklı olsun melekler karnı doyar bı sekilde

İlk aptamil olarak mama verdik tatlımsıydi sonra en iyi sma diye sma aldik ama ihhh imkansiz içmedi.aptamilin tadini alinca sma istemedi.simdilik almiycam hst ihtiyac halinde kendi temin ediyor yada bebeğe mama verip bizimde temin etmemizi istiyor. isterlerse marka söylerler ama soylemezlerse eşime tembihliycalem sma alsin yok bulamazsa falanda bebelac yada hipp en yakin degerlerde diye biliyorum.ama onlarda olmadi yine aptamil ile devam ederiz.

Elinde hastası bebeği yoksa bence haftaya çağır gelsin.insan annesinin yaninda istiyor tabii duygusal olarak destek alıyor.

Kizlaar merhaba. Bi sorum olacak, doguma yakiniz bi cogumuz, en son kacinci haftada agda yapmayi dusunuyorsunuz?
Benim yarın çatı muayenem, yarın yapmayı düşünüyorum. 37+4te olacağım inşallah yani. Sonrasında Doğum olana kadar çok çıkmaz gibi geliyor ama benim minik olurda geç gelirse jiletle falan hallederim sanırım

senin hastane nerdeydi canım ?

Anneni evde bağlayan bişey yoksa hasta yaşlı yada küçük çocuğu erken gelsin cnm. Dediğin gibi doğum bu ne zaman olacağı belli olmuo.
hasta yok da kendine bakamayan erkek sürüsü var evde 38 de çağırayım ben o zaman

Hurma ne kadar yiyorsunuz? Bende yemeye başladım ama 2-3 tane yiyorum. Yeter mi acaba?

Ben de alsam mi almasam mi bilemedim ayni sekilde kizimda 3 gun gelmemisti sütüm kizim sarilik olmustu...hangi marka alcaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…