2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün temizliğe yardimci bayan geldi. Evi
temizledi gitti. Sanki butun isi ben yattim. Sol kalcam ağrıyor. Ayakta duramiyorum. Bebegide az hissettim. Bu kadar yorgunlugum icinde birde gelmis annem bir legene su koy kizin banyoda oynasin diyo. (Kizim suyla iynamak icin agliyor diye) dedim yorgunluktan heryerim agriyor. Ayakta duracak halim yok. Ev yeni temizlendi 1 gun temiz kalsin. Ne haldeyim sen biliyormusun dedim. Ne kadar rahat söylüyor. Demiyor ki bu kiz yoruldu.

Canım ben de yalnızım ailem başka şehirde. Annem ben küçükken vefat ettiği için yanıma gelecek kimsem yok. Üvey annem var o da gelmez zaten. Kayınvalidemle aynı şehirdeyiz ama o da didimde tatilde. Dogum olduktan sonra gelir belki. Baya yalnız hissediyorum kendimi ağlayıp duruyorum halime günlerdir. İlk doğumum napacağımı da pek bilmiyorum işte burda okuduklarım internetten baktıklarımla başımın çaresine bakıcam. Allah sana da kolaylık versin ve hiç birimizi kimseye muhtaç etmesin. Eşlerimiz yanımızda olsun da gerisi mükemmel olmasa da bi şekilde halledilir.

Sma ravsiye ederim. Icinde balık yagida var. Kizimda onu kullandim. Gelişimini cok etkiledi.

Sma cok guzel

Iyide toz mamayida biz sivilastiriyoruz.

Sma cok guzel
Ben balık yağı olduğunu bilmiodum ama kilo alamayan bebeklerde özellikle çok faydalı .

Sma ravsiye ederim. Icinde balık yagida var. Kizimda onu kullandim. Gelişimini cok etkiledi.

Sma cok guzel

Iyide toz mamayida biz sivilastiriyoruz.

Sma cok guzel
Bu şişe de sıvı mamaydı canım. Kullanımı basit çok kullanmayacağım için onu verdim. Kutu ile alsak bitiremezdik o kadar kullanmadık çünkü

Kıyamam ya Allah annene rahmet eylesin. Kayınvalide ni cagirsn gelmez mi eşin sana bakar tabi yemeği dışardan soylersiniz ama bebek için bikac gün birisi olsa iyi olurdu . Allah yardımcın olsun cnm inşallah çok kolay bı doğum olur. Aklına takilan en ufak seyi bile burdan yaz . Cevaplamaya çalışırız emmekle ilgili olsun bebeğin gazı vs. Mama lazım olur. Ben mama verdm ama kime sorsam yuvarlak cevap verdi bana kaç saatte bir vercem falan en son nette arastirdik öyle yolumuzu çizdik. Ondan sonrada hiç etrafimiza sormadik interne daha açıklayıcı oldu bizim icin

Sağlıcakla hayırlı zamanda gelsin canım telaş yapma bekleyecektir inşallah ama kilosu da gayet güzel gelişimi de iyidir annesi merak etme

Canm bebeginin kilosu çok güzel korkma güzel gelişmiş normal doğum yaparsan daha çabuk ayaklanirsin hem. Açılma varmı baktılar mi

Allah kolaylık versin canım inşallah sıkıntısız bir doğum ve süreç olur kolaylıkla atlatırsın

Canım ben küçük kutu hipp combiotic 1 aldım. Eger vermek gerekirse hastanede bunu verdireceğim. Baya arastırdım. İnşallah sütümüz olur da gerek kalmaz mamaya
Canım merhaba nasılsın, nasıl gidiyor az kaldı doğumuna karar verdiniz mi nası yapıcağına. birde çatı muaynesi yapıyor mu hoca

Çok saol canım Biraz rahat bir kayınvalidem var. Tatilini önceden ayarladıgı için iptal etmek istemedi ben de bişey söylemedim. Biliyor durumu istese zaten yapardı diye düşündük. Halledeceğiz herseyi allahın izniyle kafama takılanları filan soruyorum saolsun herkes bildiğini aktarıyor burda zaten, sağlıkla doğsunlar inşallah

Canım merhaba nasılsın, nasıl gidiyor az kaldı doğumuna karar verdiniz mi nası yapıcağına. birde çatı muaynesi yapıyor mu hoca
Merhaba iyiyim canım şu an için normal doğum bekliyoruz . Son dk da bişey olmazsa tabi sen nasılsın? çatı kontrolü henüz yapmadı ama cumartesi kontrolüm var belki yapar

Keşke hiç olmasaydı ya
İster istemez yağlansakta ne kadar oluyor maalesef canım vücudumuz kaç kat büyüyor o bölgeler ne yapalım bende kalçamda gördüm yağı sürmüyordum popo kısmına bir baktım kırmızı kırmızı ufak çizgiler belirmiş iyice çoğalmasın diye oralara da başladım şimdi sabah akşam güreşe girer gibi yağlanıyorum

Merhaba iyiyim canım şu an için normal doğum bekliyoruz . Son dk da bişey olmazsa tabi sen nasılsın? çatı kontrolü henüz yapmadı ama cumartesi kontrolüm var belki yapar
bende iyiyim çok şükür büyüyoruz günden güne :) nst ye başladım ama benimde sancım falan çıkmadı bakalım hayırlsı. 40 haftaya kadar bekletiyormuş zaten hoca sancı su falan gelmezse suni sancı veriyor diye biliyorum. Umarım herşey yolunda gider :) hepimiz için

Ayh valla ben 40-41 haftadan korkuorum ya hiç niyeti yok benimkinin gelmeye. Sancım da yok gecen sefer gittiğimde sancın olursa 5 dk da bir gelinceye kadar bekle sonra hastaneye gel dedi. İnşallah suni sancıya gerek kalmaz

Bende buzlugu doldurdum esyalarını yıka ütüle herseyi ayarladım ama aklım hep evde olacak yavrumda tedirginim açıkcası. Rabbim kolaylıklar sunsun bizlere. Oğlum 1 e başladı şimdi okul heyecanı ile çok yormuyor bizi şükür. İnsallah senin doğumunda kolay olur hemen evdeki kuzuna yetiştirsin cnm

Birimde bakıcı olmadı perişan olurduk bu süreçte ben yarın dahil calısıcam Cuma başlıyor izinim kısmetse. Sonra da sabah akşam bekleriz Doğumu zaten. Sende stres yapma bebeğin maşallah baya iyi gelişimi küçük değil ki küçük bebek doğumunu da biliyorsun. Dinlenmeye çalış diyeceğim ama 2 çocuk ile imkansız biliyorum :/

yetişirsin canım hiç endişe etme içini ferah tut

Amin cnm insallah iyi dileklerin icin teşekkür ederim

Ayh valla ben 40-41 haftadan korkuorum ya hiç niyeti yok benimkinin gelmeye. Sancım da yok gecen sefer gittiğimde sancın olursa 5 dk da bir gelinceye kadar bekle sonra hastaneye gel dedi. İnşallah suni sancıya gerek kalmaz
tüp bebek olduğu için sanırım 40 dan sonrasını bekletmiyor. Arkadaşıma suni sancı verdi sabah 5 de akşam 7 e kadar hiç açılması olmadı sonra oda dayanamadı sezeryana döndü. Hastanede bebeğin bakımını hep hemşireler yapıyormuş altını onlar değiştirip geri getiroylar dedi. seni banyo falan da yaptıryorlarmış hatta :) hastane çantasına bebekle ilgili çok şey koyma orta boy mustelanın şampuanı pişik kremi işte daha bi kaç şey olan bebek çantası veriyorlarmış hediye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…