Canım ben de yalnızım ailem başka şehirde. Annem ben küçükken vefat ettiği için yanıma gelecek kimsem yok. Üvey annem var o da gelmez zaten. Kayınvalidemle aynı şehirdeyiz ama o da didimde tatilde. Dogum olduktan sonra gelir belki. Baya yalnız hissediyorum kendimi ağlayıp duruyorum halime günlerdir. İlk doğumum napacağımı da pek bilmiyorum işte burda okuduklarım internetten baktıklarımla başımın çaresine bakıcam. Allah sana da kolaylık versin ve hiç birimizi kimseye muhtaç etmesin. Eşlerimiz yanımızda olsun da gerisi mükemmel olmasa da bi şekilde halledilir.Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ayaklarım fil ayağı gibi oldu. Yukarıda olan bebek aşağı indi ve kasıklarıma baskı yapıyor.. Annemi aradım gel diye anca salıya gelirim dedi ben de sinirlendim ağzıma geleni saydım ne faydan gördüm doğunca gel ya da hiç gelme dedim. Bana sık dişini dıyor. Şimdi durumu aradım şehir dışında başka dra gıt hemen dedi. Ben de sşoarıs ettugım hastane cıkışını yıkadım hemen kuruyor... Kayınvalıdeme eşim haber etti uçaga biniyor 2 saat sonra.. En azından cocuklara baksın... Kendi annem artık bitmiştir benim için. Halılar gelsin de sereyım dıyor. Banka işim var dıyor.. Ya ucak biletini ben alcam dıyorum... İşim var salıya kadar sık dısını... He ıcımde tutayım dedim. Bu ara okul ev cok yoruldum. Allah yazın çalışanlara sabır vermiş. Ben 16 gunde pert oldum. Şimdi eşimi beklıyorum bu halde arac kullanamam.
Ben balık yağı olduğunu bilmiodum ama kilo alamayan bebeklerde özellikle çok faydalı .Sma ravsiye ederim. Icinde balık yagida var. Kizimda onu kullandim. Gelişimini cok etkiledi.
Sma cok guzel
Iyide toz mamayida biz sivilastiriyoruz.
Sma cok guzel
Bu şişe de sıvı mamaydı canım. Kullanımı basit çok kullanmayacağım için onu verdim. Kutu ile alsak bitiremezdik o kadar kullanmadık çünküSma ravsiye ederim. Icinde balık yagida var. Kizimda onu kullandim. Gelişimini cok etkiledi.
Sma cok guzel
Iyide toz mamayida biz sivilastiriyoruz.
Sma cok guzel
Kıyamam ya Allah annene rahmet eylesin. Kayınvalide ni cagirsn gelmez mi eşin sana bakar tabi yemeği dışardan soylersiniz ama bebek için bikac gün birisi olsa iyi olurdu . Allah yardımcın olsun cnm inşallah çok kolay bı doğum olur. Aklına takilan en ufak seyi bile burdan yaz . Cevaplamaya çalışırız emmekle ilgili olsun bebeğin gazı vs. Mama lazım olur. Ben mama verdm ama kime sorsam yuvarlak cevap verdi bana kaç saatte bir vercem falan en son nette arastirdik öyle yolumuzu çizdik. Ondan sonrada hiç etrafimiza sormadik interne daha açıklayıcı oldu bizim icinCanım ben de yalnızım ailem başka şehirde. Annem ben küçükken vefat ettiği için yanıma gelecek kimsem yok. Üvey annem var o da gelmez zaten. Kayınvalidemle aynı şehirdeyiz ama o da didimde tatilde. Dogum olduktan sonra gelir belki. Baya yalnız hissediyorum kendimi ağlayıp duruyorum halime günlerdir. İlk doğumum napacağımı da pek bilmiyorum işte burda okuduklarım internetten baktıklarımla başımın çaresine bakıcam. Allah sana da kolaylık versin ve hiç birimizi kimseye muhtaç etmesin. Eşlerimiz yanımızda olsun da gerisi mükemmel olmasa da bi şekilde halledilir.
Sağlıcakla hayırlı zamanda gelsin canım telaş yapma bekleyecektir inşallah ama kilosu da gayet güzel gelişimi de iyidir annesi merak etmeBen de aynı moddayım bak yazın hep evimdeyim ikisine de gitmedim. Herseyımi kendım yaptım. Ben anneme nıye gel dedim cocukların basında dur diye. Cunku kayınvalıdemler haftaya geliyorlar biletlerini bıle aldılar.. Ona demem mi ıyı Kendı anneme mi demem iyi.. Ben tek cocuk olsa hastaneye yanımda götururum ama 2 cocukla olmaz.şimdi drdan geldik. Sancı cok çıktı ben biliyorum bu agrıyı aynı 2.oplumda ki agrılar.. Dr yatacaksın dedi. Acıl A falan yok ama dogum seklinde kafası.. Büyük ihtimal normal dogacak gıbı ısyersen dedi. Kilosu 3400 olmuş. Burada beklemene gerek yok sancı devam ederse 5 dk ya inince gel dedi. Kendı drum da yok sehırdısında.. Ben şi Di yatıyorum eşim dısardan yemek almaya gıttı.. Cocukları da alıp gelecek.. Ben de yatıyorum. Sancı azaldı ama.. 2 hafta ne olur beklesin daha mınık
Canm bebeginin kilosu çok güzel korkma güzel gelişmiş normal doğum yaparsan daha çabuk ayaklanirsin hem. Açılma varmı baktılar miBen de aynı moddayım bak yazın hep evimdeyim ikisine de gitmedim. Herseyımi kendım yaptım. Ben anneme nıye gel dedim cocukların basında dur diye. Cunku kayınvalıdemler haftaya geliyorlar biletlerini bıle aldılar.. Ona demem mi ıyı Kendı anneme mi demem iyi.. Ben tek cocuk olsa hastaneye yanımda götururum ama 2 cocukla olmaz.şimdi drdan geldik. Sancı cok çıktı ben biliyorum bu agrıyı aynı 2.oplumda ki agrılar.. Dr yatacaksın dedi. Acıl A falan yok ama dogum seklinde kafası.. Büyük ihtimal normal dogacak gıbı ısyersen dedi. Kilosu 3400 olmuş. Burada beklemene gerek yok sancı devam ederse 5 dk ya inince gel dedi. Kendı drum da yok sehırdısında.. Ben şi Di yatıyorum eşim dısardan yemek almaya gıttı.. Cocukları da alıp gelecek.. Ben de yatıyorum. Sancı azaldı ama.. 2 hafta ne olur beklesin daha mınık
Allah kolaylık versin canım inşallah sıkıntısız bir doğum ve süreç olur kolaylıkla atlatırsınCanım ben de yalnızım ailem başka şehirde. Annem ben küçükken vefat ettiği için yanıma gelecek kimsem yok. Üvey annem var o da gelmez zaten. Kayınvalidemle aynı şehirdeyiz ama o da didimde tatilde. Dogum olduktan sonra gelir belki. Baya yalnız hissediyorum kendimi ağlayıp duruyorum halime günlerdir. İlk doğumum napacağımı da pek bilmiyorum işte burda okuduklarım internetten baktıklarımla başımın çaresine bakıcam. Allah sana da kolaylık versin ve hiç birimizi kimseye muhtaç etmesin. Eşlerimiz yanımızda olsun da gerisi mükemmel olmasa da bi şekilde halledilir.
Keşke hiç olmasaydı yaBu haftalarda normal canım inceyse doğumdan sonra toparlar geçer hemen dert etme
Canım merhaba nasılsın, nasıl gidiyor az kaldı doğumuna karar verdiniz mi nası yapıcağına. birde çatı muaynesi yapıyor mu hocaCanım ben küçük kutu hipp combiotic 1 aldım. Eger vermek gerekirse hastanede bunu verdireceğim. Baya arastırdım. İnşallah sütümüz olur da gerek kalmaz mamaya
Çok saol canımKıyamam ya Allah annene rahmet eylesin. Kayınvalide ni cagirsn gelmez mi eşin sana bakar tabi yemeği dışardan soylersiniz ama bebek için bikac gün birisi olsa iyi olurdu . Allah yardımcın olsun cnm inşallah çok kolay bı doğum olur. Aklına takilan en ufak seyi bile burdan yaz . Cevaplamaya çalışırız emmekle ilgili olsun bebeğin gazı vs. Mama lazım olur. Ben mama verdm ama kime sorsam yuvarlak cevap verdi bana kaç saatte bir vercem falan en son nette arastirdik öyle yolumuzu çizdik. Ondan sonrada hiç etrafimiza sormadik interne daha açıklayıcı oldu bizim icin
MerhabaCanım merhaba nasılsın, nasıl gidiyor az kaldı doğumuna karar verdiniz mi nası yapıcağına. birde çatı muaynesi yapıyor mu hoca
İster istemez yağlansakta ne kadar oluyor maalesef canım vücudumuz kaç kat büyüyor o bölgeler ne yapalım bende kalçamda gördüm yağı sürmüyordum popo kısmına bir baktım kırmızı kırmızı ufak çizgiler belirmiş iyice çoğalmasın diye oralara da başladım şimdi sabah akşam güreşe girer gibi yağlanıyorumKeşke hiç olmasaydı ya
Amin canım hepimizin doğumu kolaylıkla geçer inşallahAllah kolaylık versin canım inşallah sıkıntısız bir doğum ve süreç olur kolaylıkla atlatırsın
bende iyiyim çok şükür büyüyoruz günden güne :) nst ye başladım ama benimde sancım falan çıkmadı bakalım hayırlsı. 40 haftaya kadar bekletiyormuş zaten hoca sancı su falan gelmezse suni sancı veriyor diye biliyorum. Umarım herşey yolunda gider :) hepimiz içinMerhabaiyiyim canım şu an için normal doğum bekliyoruz . Son dk da bişey olmazsa tabi sen nasılsın? çatı kontrolü henüz yapmadı ama cumartesi kontrolüm var belki yapar
Amin canım inşallahAmin canım hepimizin doğumu kolaylıkla geçer inşallah
yetişirsin canım hiç endişe etme içini ferah tutEvet cnm normal Doğum bekliyorum tarih belirsiz yani. Amin insallah toplanıp hem oğluma hem kızıma yetebilirim
Ayh valla ben 40-41 haftadan korkuorum ya hiç niyeti yok benimkinin gelmeye. Sancım da yokbende iyiyim çok şükür büyüyoruz günden güne :) nst ye başladım ama benimde sancım falan çıkmadı bakalım hayırlsı. 40 haftaya kadar bekletiyormuş zaten hoca sancı su falan gelmezse suni sancı veriyor diye biliyorum. Umarım herşey yolunda gider :) hepimiz için
İnşallah cnm. Bende kimseye guvenmedigim için az az buzlugumu doldurmaya çalıştım. Domatesli taze fasulye kavurdm köfte yaptım börek sardım. Hoşaf yapmak için vişne ve kırmızı erik attım. İdare edicez artk. Bende birazn önce doğum yapayım da evime duzenime alisayim istioyrum. Biraz toparlaninca oglumu ana okuluna vercez inşallah. İkinci doğumlar kolay olur derler inşallah kolay doğum yaparsın . Benim doğum haftaya Çarşamba
Ben de aynı moddayım bak yazın hep evimdeyim ikisine de gitmedim. Herseyımi kendım yaptım. Ben anneme nıye gel dedim cocukların basında dur diye. Cunku kayınvalıdemler haftaya geliyorlar biletlerini bıle aldılar.. Ona demem mi ıyı Kendı anneme mi demem iyi.. Ben tek cocuk olsa hastaneye yanımda götururum ama 2 cocukla olmaz.şimdi drdan geldik. Sancı cok çıktı ben biliyorum bu agrıyı aynı 2.oplumda ki agrılar.. Dr yatacaksın dedi. Acıl A falan yok ama dogum seklinde kafası.. Büyük ihtimal normal dogacak gıbı ısyersen dedi. Kilosu 3400 olmuş. Burada beklemene gerek yok sancı devam ederse 5 dk ya inince gel dedi. Kendı drum da yok sehırdısında.. Ben şi Di yatıyorum eşim dısardan yemek almaya gıttı.. Cocukları da alıp gelecek.. Ben de yatıyorum. Sancı azaldı ama.. 2 hafta ne olur beklesin daha mınık
yetişirsin canım hiç endişe etme içini ferah tut
tüp bebek olduğu için sanırım 40 dan sonrasını bekletmiyor. Arkadaşıma suni sancı verdi sabah 5 de akşam 7 e kadar hiç açılması olmadıAyh valla ben 40-41 haftadan korkuorum ya hiç niyeti yok benimkinin gelmeye. Sancım da yokgecen sefer gittiğimde sancın olursa 5 dk da bir gelinceye kadar bekle sonra hastaneye gel dedi. İnşallah suni sancıya gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?