2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım ben küçük kutu hipp combiotic 1 aldım. Eger vermek gerekirse hastanede bunu verdireceğim. Baya arastırdım. İnşallah sütümüz olur da gerek kalmaz mamaya

Yarin 37 hafta olacam ama hala bebegim ters bu vakitten sonra donmezmi ki
Bebekler sancıyla bile dönebiliyormuş son ana kadar dönen var canım
Canım moralini bozma lütfen tam kestirilmez hele ki ikizler de kiloları bence ki daha doğumuna var durabildikleri kadar duracaklar o zaman zarfında da kilo alacaklar inşallah önemli olan sağlığı doktorun endişe edecek bir durum yok demiş
Doğuma doğru normal bence canım son ay artık büyüyorlar benimde 2 gündür büyüme vardı aniden mesela ve gerilme yürürken fazlaca gerginlik oluyor
Maşallah size canım kokla doya doya yavrunu inşallah kilo almaya da başlayacaktır önce ödemlerini atıyorlar mecburen merak etme bir iki güne evinize geçersiniz hayırlısıyla bol aşk yaşamacalar
Canım tüylerinin çıkma süresine bağlı eğer 1 haftaya falan çıkmıyorsa mesela yaptırabilirsin ufak tefek çıkar zaten oda rahatsız etmez
Kizlaar merhaba. Bi sorum olacak, doguma yakiniz bi cogumuz, en son kacinci haftada agda yapmayi dusunuyorsunuz?
Ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum canım ya da bu pazar sonrada 38.haftanın bitmesine doğru gideceğim
Bence 38.haftanda artık çağır canım çünkü artık dönem yaklaşıyor 38-39.haftalarda doğum olan çok var genelde 40.haftayı beklemiyor minnaklar
Kizlaaaaaarrrrrrrr 37.hafta agda icin erken miiii?

Hadi son kararimizi verelim
Tüylerin geç çıkıyorsa erken değil canım benim çabuk çıkar o yüzden nasipse 38.haftada gitmeyi planlıyorum bu pazar ya da önümüzdeki hafta içi de doktora soracağım çatı muayenesi olacak mı ona göre yine yaptıracağım öncesinde anca azalırlar

Canim sen deyince fark ettim benim de philips epilatorum vardi onun da ozel bolgeler icin kucuk bir epilatoru var ayri ben de onu kullanicam. Zaten genital bolgede asiri tuylenme yok yeter heralde. Disimi sıkıp yapicam normalde lazere gittigim icin neyim var neyim yok pek haberim yok

Ben de lazere gidiyodum ama gebelik olunca dondurdum sonrasında da hiç ağda kullanmadım zaten hep onunla alıyorum geç uzuyo ve çok zayıflar. Kullanımı da çok kolay 5 dk anca sürüyodur . Yorulmadan hallediyorum işimi.
Göbek altımda 2 adet çatlağım olmuş mutsuzum aaa dostlar
İnşallah çoğalmaz sık sık nemlendirin ama genetik olarak yapınız öyleyse hiç bir işlem işe yaramıyor. Benim de gobegimin üst tarafları nokta nokta kızardı acaba çatlak önce öyle mi başlıyor

Halimize bak Doğum yapıcaz derdimiz işimiz başımızdan aşkın, hala kıl tüy düşünüyoruz içimize dert oluyor. Batsın bu dünya!

Kızlar benim bebeğim doğum pozisyonunda haftalardır. Ama benim karnım aşağıya inmedi ve hiç yalancı sancı kasılma vs.olmuyor. bunlar olmadan da normal dogum kendiliğinden başlar mı? 40-41 haftayı görcem diye çok korkuyorum ya sabırsızlık var üstümde bu ara Ben de hiç uyuyamıyorum geceler. Ve sol bacağımda siyatik agrısı gibi kalçadan başlayan bir ağrı ve uyuşma var. 4.ayda da olmuştu sonra geçmişti. Şimdi tekrar başladı
Kizlaar merhaba. Bi sorum olacak, doguma yakiniz bi cogumuz, en son kacinci haftada agda yapmayi dusunuyorsunuz?
Benim de yarın kuaförde randevum var. Cumartesi kontrolüm var. Çatı muayenesi yapar belki diye yaptırıcam artık. Sonraki haftalarda da çıkanları jiletle filan hallederim artık napim

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sıkıntısız atlatırsınız inşallah

Sıcaklardan değilse eğer alt, ast karaciğer enzimlerine bakılması için tekrar konuşun olmazsa aile hekimi ile. Geçmiş olsun.

Halimize bak Doğum yapıcaz derdimiz işimiz başımızdan aşkın, hala kıl tüy düşünüyoruz içimize dert oluyor. Batsın bu dünya!

Amaaan koyverelim gitsin eskiden cok mu aliyorlarmis sanki. Hayir dogumda onca kararma genisleme koca bir cikan bebek kafasi cok estetik duruyormus sanki de bir kili tuyu kaldi

Amaaan koyverelim gitsin eskiden cok mu aliyorlarmis sanki. Hayir dogumda onca kararma genisleme koca bir cikan bebek kafasi cok estetik duruyormus sanki de bir kili tuyu kaldi
Önemli olan temiz bı banyo olup gitmek bence. Bende ilk doğumda pazartesiye gün verildi diye genital temizliği pazar yaparm dedim. Cuma gecesi doğum başladı suyum gelince apar topar gittik doğuma. Önemli olan temiz olmak kıl tüy normal şeyler bunlar . Çok takmamak lazım olduğu kadar

Kesinlikle yaa, olduğu kadar artık bir yerden sonra

Malesef benimde başta kırmızı kırmızıydı sanırım öyle başlıyor

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ayaklarım fil ayağı gibi oldu. Yukarıda olan bebek aşağı indi ve kasıklarıma baskı yapıyor.. Annemi aradım gel diye anca salıya gelirim dedi ben de sinirlendim ağzıma geleni saydım ne faydan gördüm doğunca gel ya da hiç gelme dedim. Bana sık dişini dıyor. Şimdi durumu aradım şehir dışında başka dra gıt hemen dedi. Ben de sşoarıs ettugım hastane cıkışını yıkadım hemen kuruyor... Kayınvalıdeme eşim haber etti uçaga biniyor 2 saat sonra.. En azından cocuklara baksın... Kendi annem artık bitmiştir benim için. Halılar gelsin de sereyım dıyor. Banka işim var dıyor.. Ya ucak biletini ben alcam dıyorum... İşim var salıya kadar sık dısını... He ıcımde tutayım dedim. Bu ara okul ev cok yoruldum. Allah yazın çalışanlara sabır vermiş. Ben 16 gunde pert oldum. Şimdi eşimi beklıyorum bu halde arac kullanamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…