Canım ben küçük kutu hipp combiotic 1 aldım. Eger vermek gerekirse hastanede bunu verdireceğim. Baya arastırdım. İnşallah sütümüz olur da gerek kalmaz mamaya@Berikko canim gözün aydın rabbim inşallah hayırlısı ile en kısa zaman da oglusunu evinize götürmeyi nasip etsin.....kizlar mama konusu açılmışken hangi mama yi almayı düşünüyor sunuz sezaryan olacağı için ben 1 paket alıcam yanima kızım da 3 gün gelmedi sütüm mama vermiyecem diye ac kaldı hazır göbeği ağlamaktan gaz dolmuştu aptamil ile baslamistim meğer icin de bağımlılık yapan şekerli bir madde varmış ondan başka hiç bir mamayı içmedi anne sütünü de 3. Aylıkken bıraktı
Sima yi çok öneriyorlar seker yokmus icinde bir de Hip ikisi arasın da karar vericem tam arastiripBen de alsam mi almasam mi bilemedim ayni sekilde kizimda 3 gun gelmemisti sütüm kizim sarilik olmustu...hangi marka alcaksin
Bebekler sancıyla bile dönebiliyormuş son ana kadar dönen var canımYarin 37 hafta olacam ama hala bebegim ters bu vakitten sonra donmezmi ki
Canım moralini bozma lütfen tam kestirilmez hele ki ikizler de kiloları bence ki daha doğumuna var durabildikleri kadar duracaklar o zaman zarfında da kilo alacaklar inşallah önemli olan sağlığı doktorun endişe edecek bir durum yok demişKontrol vardi benim de.Kilo almamislar pek ve gelisim iyice haftalariyla aciliyor.5-6 gun geriden geliyolardi simdi 12 gun geriden geliyolar.En kilo almalari gereken haftalarda 15 gunde 150 ser gram almislar.1900-1800 kilolari.Haftaya kadar dayanirsam ki birinin kafası iyice artik dikislerin uzerinde ve hala almamis olurlarsa aliriz bebekleri haftaya dedi.Kilo alsinlar diye onlara yarayan yemedigim sey yok ama olmuyor demekki.Benim cüssemi gören bu en az 3 er kilo dogurur der ama oyle olmuyomus.Doktor da senin beslenmenle alakasi yok ,vakitlerini doldursunlar bosver kilolarini dedi ama uzuldum.Tutamadim kendimi agladim ciktiktan sonra kontrolden..
Doğuma doğru normal bence canım son ay artık büyüyorlar benimde 2 gündür büyüme vardı aniden mesela ve gerilme yürürken fazlaca gerginlik oluyorKızlar bugün karnım acayip gergin, bebek de büyümüş mü ne, sanki karnıma sığmıyor. Bir geriniyor, sanki oradan çıkacak, acayip canım yanıyor.Gece kasığımda da ağrı oldu, nefes alırken zorlanıyorum. Normal mi bunlar?
Maşallah size canım kokla doya doya yavrunu inşallah kilo almaya da başlayacaktır önce ödemlerini atıyorlar mecburen merak etme bir iki güne evinize geçersiniz hayırlısıyla bol aşk yaşamacalarHanımlar giremedim birkac gündür.. Haftasonu evi hale yola koydum.. Halilari serdim.. Ve en onemlisi eymenin odasi son seklini aldibunlarla ugrastm haftasonu ama evde toz zerresi kalmadi.. Mis gibi eve gelcek oğlum insallah o gelmeden deterjan kokulari da çıksın diye bitirdim temizlik işlerini..
Neyse şu an size eymenle beraber kaldığım odadan yazıyorum.. Avicennadayim bu ikinci gece odaya çıktık.. Oğlumla aşk yasiyoruz.. Meme alistirmalari yapıyoruzminnak oğlum atom karinca gücünde ağlıyor ama aslında bu sabah taburcu olur muyuz diyorduk.. Eymen kilo alsaydi birkac gram taburcu olcaktik.. Ama kilo bile vermiş bırak ayni kiloda kalmayi.. Nasil üzüldüm dün bugün de çok beslenemedi.. Memeye ağırlık verdik.. Sürekli ağladı uyumadı.. Simdide meme veriyorum kilitliyo ağzını memeyi almiyo agzina bile inat oğlum şimdi hemsire ablalarinin yaninda tedavi zamaninda.. Kilosu da tartilcak.. Kesin yine taburcu olamiycaz.. Ins fazla vermemistir ya.. Tek tesellim o olur.. Sağlığı bozulmasin da tek isteğim o simdilik bekliyorum.. Ins eve gidebiliriz.. Sabirla bekliyoruz babasiyla
Canım tüylerinin çıkma süresine bağlı eğer 1 haftaya falan çıkmıyorsa mesela yaptırabilirsin ufak tefek çıkar zaten oda rahatsız etmezKızlar çok soru soruyorum ama kararsız kaldım. Bana 30 eylül sezeryan dediği için dr ben 27 sinde ağdaya gitmek istiyordum şimdi ağrılar olunca doktorda doğum olabilir deyince şaşırdım kaldımLütfen bir fikir verin yarın ağda yaptırsam çok mu erken olmuş olur? Yoksa her ihtimale karşı yaptırsam mi? Zaten 12 günde kıllar çok çıkmaz herhalde??
Ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum canım ya da bu pazar sonrada 38.haftanın bitmesine doğru gideceğimKizlaar merhaba. Bi sorum olacak, doguma yakiniz bi cogumuz, en son kacinci haftada agda yapmayi dusunuyorsunuz?
Bence 38.haftanda artık çağır canım çünkü artık dönem yaklaşıyor 38-39.haftalarda doğum olan çok var genelde 40.haftayı beklemiyor minnaklarkızlar annem şehirdışında bende doğuma yakın gelsin istiyorum fakat birtürlü kestiremiyorum ne zaman olacağını. ne zaman çağırsam acaba. birde doğum başlarsa ha diyince gelebilecek durum yok yol 15 - 16 saat sürecek bir yol uçak olayını da düşündüm ama yanında bir sürü eşya olacak onu uçağa almazlar ne yapsam bilemedim
Tüylerin geç çıkıyorsa erken değil canım benim çabuk çıkar o yüzden nasipse 38.haftada gitmeyi planlıyorum bu pazar ya da önümüzdeki hafta içi de doktora soracağım çatı muayenesi olacak mı ona göre yine yaptıracağım öncesinde anca azalırlarKizlaaaaaarrrrrrrr 37.hafta agda icin erken miiii?
Hadi son kararimizi verelim
Valla kendi durumunuz nasıl onu göz önünde bulundurun. Yani sancı durumunuz kasilmalarinjz nasıl. Benim 34-35 de çok kasılmam vardı son bir haftadır ne ağrı ne sancı. Bana 37 erken gibi geliyo ama ben zaten ağda yapmıyorum özel vücut epilatoru var Philips in onunla alıyorum çok rahat ediyorum. Açıkçası doğuma da onu kullanıp giderim. Eskiden ne zaman ağda yapsam kaşıntı vs yapardı çıkarken açıkçası iyileşme bir ayı bulduğu için o kaşıntıyı çekemem gibi geliyo
Ben de lazere gidiyodum ama gebelik olunca dondurdum sonrasında da hiç ağda kullanmadım zaten hep onunla alıyorum geç uzuyo ve çok zayıflar. Kullanımı da çok kolay 5 dk anca sürüyodur . Yorulmadan hallediyorum işimi.Canim sen deyince fark ettim benim de philips epilatorum vardi onun da ozel bolgeler icin kucuk bir epilatoru var ayri ben de onu kullanicam. Zaten genital bolgede asiri tuylenme yok yeter heralde. Disimi sıkıp yapicamnormalde lazere gittigim icin neyim var neyim yok pek haberim yok
İnşallah çoğalmaz sık sık nemlendirin ama genetik olarak yapınız öyleyse hiç bir işlem işe yaramıyor. Benim de gobegimin üst tarafları nokta nokta kızardı acaba çatlak önce öyle mi başlıyorGöbek altımda 2 adet çatlağım olmuş mutsuzum aaa dostlar
Halimize bak Doğum yapıcaz derdimiz işimiz başımızdan aşkın, hala kıl tüy düşünüyoruz içimize dert oluyor. Batsın bu dünya!Canim sen deyince fark ettim benim de philips epilatorum vardi onun da ozel bolgeler icin kucuk bir epilatoru var ayri ben de onu kullanicam. Zaten genital bolgede asiri tuylenme yok yeter heralde. Disimi sıkıp yapicamnormalde lazere gittigim icin neyim var neyim yok pek haberim yok
Ben de hiç uyuyamıyorum geceler. Ve sol bacağımda siyatik agrısı gibi kalçadan başlayan bir ağrı ve uyuşma var. 4.ayda da olmuştu sonra geçmişti. Şimdi tekrar başladıGunaydin kizlar naslsnz? Bugun biz 37 haftalik olduk. Son uc gundur geceleri uykuya dalmakta zorlaniyorm. Midem yaniyor yediklerm agzima geliyor sanki birde nefes alamıyorum yatacak pozisyon bulamıyorum. Son 3 gune kadar 1 gbi yatp sabah 7 de uyanp esimi uğurladıktan sonra 12 ye kadar filan deliksiz tekrar uyuyordum ama uc gundur iyi degilim. Ve gun icinde evde yemek yaparken is yaparken kalcam belimden gelen bir uyusma oluyor gücüm gidiyor sanki bacağımdan. Son zamanlar yaklaştıkça korkmaya basladm. Sizler iyi misiniz?
Benim de yarın kuaförde randevum var. Cumartesi kontrolüm var. Çatı muayenesi yapar belki diye yaptırıcam artık. Sonraki haftalarda da çıkanları jiletle filan hallederim artık napimKizlaar merhaba. Bi sorum olacak, doguma yakiniz bi cogumuz, en son kacinci haftada agda yapmayi dusunuyorsunuz?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sıkıntısız atlatırsınız inşallahCanım, üzülüyor insan biliyorum.
Bende bugün tekrar kontrole gideceğim.
Pazartesi kontrolde bebeğim son 1 haftada gelişmemişti, kilo almamıştı hiç.
Sürekli geceleri baş dönmesi de yaşıyordum
Baskıdan dolayı sanırım dedi doktor, daha fazla beklemeyelim tansiyon da yükseliyor dedi.
Seni çok iyi anlıyorum, bende çok ağladım çıkınca.
Bugün gün verir muhtemelen benimde mecburen sezaryen gibiçok korkuyorum ve üzülüyorum ama sağlıkla gelsinler
Çok şükür bugünlerimize
Tehlikeli haftaları geçtik
Sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza
Sma ben kullandım ilk bebekte şeker yok ve besleyici bı mama güzle kilo aldırıyo. Hip kullanmadım bı fikrim yokSima yi çok öneriyorlar seker yokmus icinde bir de Hip ikisi arasın da karar vericem tam arastirip
Sıcaklardan değilse eğer alt, ast karaciğer enzimlerine bakılması için tekrar konuşun olmazsa aile hekimi ile. Geçmiş olsun.Kızlar dün akşam karnımın üstünde nokta nokta kızarıklıklar fark ettim kaşıntı falan yok bugün beni takip eden ebeye gittim pek onemsemedi gerçi kaşıntı vs olmadığı için önemsemedim ama yine de size de sorayım dedim . Böyle olan var mı
Teşekkür ederimSıcaklardan değilse eğer alt, ast karaciğer enzimlerine bakılması için tekrar konuşun olmazsa aile hekimi ile. Geçmiş olsun.
Halimize bak Doğum yapıcaz derdimiz işimiz başımızdan aşkın, hala kıl tüy düşünüyoruz içimize dert oluyor. Batsın bu dünya!
Önemli olan temiz bı banyo olup gitmek bence. Bende ilk doğumda pazartesiye gün verildi diye genital temizliği pazar yaparm dedim. Cuma gecesi doğum başladı suyum gelince apar topar gittik doğuma. Önemli olan temiz olmak kıl tüy normal şeyler bunlar . Çok takmamak lazım olduğu kadarAmaaan koyverelim gitsin eskiden cok mu aliyorlarmis sanki. Hayir dogumda onca kararma genisleme koca bir cikan bebek kafasi cok estetik duruyormus sanki de bir kili tuyu kaldi
Kesinlikle yaa, olduğu kadar artık bir yerden sonraÖnemli olan temiz bı banyo olup gitmek bence. Bende ilk doğumda pazartesiye gün verildi diye genital temizliği pazar yaparm dedim. Cuma gecesi doğum başladı suyum gelince apar topar gittik doğuma. Önemli olan temiz olmak kıl tüy normal şeyler bunlar . Çok takmamak lazım olduğu kadar
Malesef benimde başta kırmızı kırmızıydı sanırım öyle başlıyorBen de lazere gidiyodum ama gebelik olunca dondurdum sonrasında da hiç ağda kullanmadım zaten hep onunla alıyorum geç uzuyo ve çok zayıflar. Kullanımı da çok kolay 5 dk anca sürüyodur . Yorulmadan hallediyorum işimi.
İnşallah çoğalmaz sık sık nemlendirin ama genetik olarak yapınız öyleyse hiç bir işlem işe yaramıyor. Benim de gobegimin üst tarafları nokta nokta kızardı acaba çatlak önce öyle mi başlıyor
Bu haftalarda normal canım inceyse doğumdan sonra toparlar geçer hemen dert etmeGöbek altımda 2 adet çatlağım olmuş mutsuzum aaa dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?