İki seferdir tansiyon olctururken eczane 105-110 dedi de ben de normal gebelikte dedim. Sasirir gibi oldular acaba yanlismi biliyorum diye sorayim dedim100 ün altina dustugunu gormedim pek.Tabi ikiz olmasinin da etkisi var.110-120,heyecanliysam 140.Cok dinlenmis halim 90 küsür.
Kizlar nabzinizi olctunuz ki hic?
Bilmiyorum ki canım huylandım bende sadeci eğer bebeğin harekitlerin düzenli takip et hissetlezsen gel dedi az kaldı doğuralımda kurtulalım bu doktorlardan hepsi farklı uygulama yapıyorBakayım şiddeti düşerse zaten cuma gidicem bekliyeyim cumaya kadar.
canım benim ki dönmedi inşallah senin ki döner
Canım bizim günlerimiz aynı ben 2 haftadır haftalık gidiyordum ki daha öncesin de 25 günde bir gel diyordu sana neden 3 hafta dedi ki?
Canım kendi doktorum özel muayenesi var sabah hasta alıyor bende doğuma yakın slırım diye ağda yaptırmadımSabahta kuaför kapalı ne yapacağımı şaşırdım şimdilik ağrım biraz hafifledi perşembe yada cuma günü zaten kontrolum var beklesem mi diye düşünüyorum
Benim normalden yüksek çıkıyor hep normalmiş gebelikte yükselmesi o yüzden hiç takilmadimKizlar nabzinizi olctunuz ki hic?
Kv den yana şanslısın ne güzel ☺☺Benim de sezeryan salı günü annem pazartesi gelecek kızlar. İlk sezeryanda doktor sezeryan dedi eve eşya almaya geldik o gün annem geldi onu karşılayıp hastaneye gittik. Ama benim kv yakın bana. Emekli ebe birde. Bilgili bu konular da ondan yalnız kalmam diye düşünüyordur
İki seferdir tansiyon olctururken eczane 105-110 dedi de ben de normal gebelikte dedim. Sasirir gibi oldular acaba yanlismi biliyorum diye sorayim dedimgarip olan carpinti vb. Bir sey hissetmiyorum. Alet olcmese bu kadar hizli oldugunun bile farkinda degilim.
Olsun hiç umirsamamasindan iyidir.Kızlar bugun gebilik okuluna gittim ne öğrendin derseniz aslında burda konuşulan şeylerin tekrarı gibi oldu ama güzel geçti. Eşimle kavga ettik kız kardeşim yanıma geldi doğum için yardıma son günler diye. Eşim beni okula bırakırken kardeşinde senle gelsin 20 kadın içerde ne kim oldukları belli değil yanında gelsin dedi. Bende istemiyorum ya gerek yok dedim diye küstü bana bişeyde yemedi benlede konuşmuyor. Çok sıkıldım bunaldım artık afedersiniz lavaboya bile gidince evin içinde beni arıyor. Çok canımı sıkıyor artık İnşallah hamilelikten sonra böyle olmaz ya bakkala bile gidemiyorum düşnün
Kızlar bugun gebilik okuluna gittim ne öğrendin derseniz aslında burda konuşulan şeylerin tekrarı gibi oldu ama güzel geçti. Eşimle kavga ettik kız kardeşim yanıma geldi doğum için yardıma son günler diye. Eşim beni okula bırakırken kardeşinde senle gelsin 20 kadın içerde ne kim oldukları belli değil yanında gelsin dedi. Bende istemiyorum ya gerek yok dedim diye küstü bana bişeyde yemedi benlede konuşmuyor. Çok sıkıldım bunaldım artık afedersiniz lavaboya bile gidince evin içinde beni arıyor. Çok canımı sıkıyor artık İnşallah hamilelikten sonra böyle olmaz ya bakkala bile gidemiyorum düşnün
Umursamak değil aslında bu canım huyu böyle bu adamın çok ilgili değil işten gelir yemek yer sonra pupçi mi ne zıkkımsa gece 11 kadar onu oynar sonra yatar ame gözünün önünde olayım başka odaya gideyim gelir bakar gider yok aşkım nasılsın ağrın varmı canın bişey istiyomu yok öyle ilgi falan hep onun kontrolünde olayım robot gibi yaşamamı istiyo özellikle hamile kaldıkkan sonra böşle oldu umarım doğum sonrası düzelir bu huyu kalıcı değildirOlsun hiç umirsamamasindan iyidir.
Ay valla çok değişkler öyle daraldım buraya yazdım bende şimdi ben gönlünü almazsam 1 ay konuşmaz benleKüsmek mi hadiyaa senin kusmen gereken zamanlar. Ama merak edio demek ki tepkisi gereksiz olmuş. Benim eşimde de küsme huyu var senede bikac kere damarı tutuo. Bigun çay döküldü bacağım yandi diye niye dikkatsiz davrandim diye bana trip attı canimin yanmasına değil tribine daha çok ağladım. Her adamın değişik bı huyu var işte. Bide kadınları anlamak mümkün değil derler
Düzelir canım en azından gebelikte bişey olur diye korkuyo demek ki.insallah doğumdan sonra ilgili bi adam haline gelirUmursamak değil aslında bu canım huyu böyle bu adamın çok ilgili değil işten gelir yemek yer sonra pupçi mi ne zıkkımsa gece 11 kadar onu oynar sonra yatar ame gözünün önünde olayım başka odaya gideyim gelir bakar gider yok aşkım nasılsın ağrın varmı canın bişey istiyomu yok öyle ilgi falan hep onun kontrolünde olayım robot gibi yaşamamı istiyo özellikle hamile kaldıkkan sonra böşle oldu umarım doğum sonrası düzelir bu huyu kalıcı değildir
Amin İnşallah canımDüzelir canım en azından gebelikte bişey olur diye korkuyo demek ki.insallah doğumdan sonra ilgili bi adam haline gelir
Ay valla çok değişkler öyle daraldım buraya yazdım bende şimdi ben gönlünü almazsam 1 ay konuşmaz benle
Baştan güzel gelmisti yazdıkların ama diğer yazdıklarınida okudum inşallah ilgiden yapiyodur doğum sonrası yoluna girer herşey son zamanların diye belkide endişe duyuyodur.Kızlar bugun gebilik okuluna gittim ne öğrendin derseniz aslında burda konuşulan şeylerin tekrarı gibi oldu ama güzel geçti. Eşimle kavga ettik kız kardeşim yanıma geldi doğum için yardıma son günler diye. Eşim beni okula bırakırken kardeşinde senle gelsin 20 kadın içerde ne kim oldukları belli değil yanında gelsin dedi. Bende istemiyorum ya gerek yok dedim diye küstü bana bişeyde yemedi benlede konuşmuyor. Çok sıkıldım bunaldım artık afedersiniz lavaboya bile gidince evin içinde beni arıyor. Çok canımı sıkıyor artık İnşallah hamilelikten sonra böyle olmaz ya bakkala bile gidemiyorum düşnün
İlk hamileliğimde o kadar mide yanması yaşadım ki anlatamam, bunda da öyle. Ben saçlı falan bekliyordum oğlumu. Bir doğdu, saç olmadığı gibi kaşı kirpiği de yoktuDr.dün kontrolde kızımın saç köklerini gördüğünü söyledi bizede gösterdi ama tam anlamadım bu gebelikte hiç reflüm olmadı şaşırdım bende eğer az çok saçlı doğarsa bi hurafe daha ortaya çıkacak bakalım merakla bekliyorum.
İnşallah canım doğum sonrası düzelirBaştan güzel gelmisti yazdıkların ama diğer yazdıklarınida okudum inşallah ilgiden yapiyodur doğum sonrası yoluna girer herşey son zamanların diye belkide endişe duyuyodur.
Bende ilk aydan beri yanıyorum bide kel oluyomuş kızımDr.dün kontrolde kızımın saç köklerini gördüğünü söyledi bizede gösterdi ama tam anlamadım bu gebelikte hiç reflüm olmadı şaşırdım bende eğer az çok saçlı doğarsa bi hurafe daha ortaya çıkacak bakalım merakla bekliyorum.
Önümüzdeki salı mi benimde doğum zamanı cuma 38+2 de alacaklar sizin kaç haftada olacak sezeryan başka sezeryan günü alan var mi acabaBenim de sezeryan salı günü annem pazartesi gelecek kızlar. İlk sezeryanda doktor sezeryan dedi eve eşya almaya geldik o gün annem geldi onu karşılayıp hastaneye gittik. Ama benim kv yakın bana. Emekli ebe birde. Bilgili bu konular da ondan yalnız kalmam diye düşünüyordur
Dr.dün kontrolde kızımın saç köklerini gördüğünü söyledi bizede gösterdi ama tam anlamadım bu gebelikte hiç reflüm olmadı şaşırdım bende eğer az çok saçlı doğarsa bi hurafe daha ortaya çıkacak bakalım merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?