2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
100 ün altina dustugunu gormedim pek.Tabi ikiz olmasinin da etkisi var.110-120,heyecanliysam 140.Cok dinlenmis halim 90 küsür.
İki seferdir tansiyon olctururken eczane 105-110 dedi de ben de normal gebelikte dedim. Sasirir gibi oldular acaba yanlismi biliyorum diye sorayim dedim garip olan carpinti vb. Bir sey hissetmiyorum. Alet olcmese bu kadar hizli oldugunun bile farkinda degilim.

Bilmiyorum ki canım huylandım bende sadeci eğer bebeğin harekitlerin düzenli takip et hissetlezsen gel dedi az kaldı doğuralımda kurtulalım bu doktorlardan hepsi farklı uygulama yapıyor

Kizlar nabzinizi olctunuz ki hic?
Benim normalden yüksek çıkıyor hep normalmiş gebelikte yükselmesi o yüzden hiç takilmadim
Kv den yana şanslısın ne güzel ☺☺

Bir de eczanede olcurmussun.Muhtelemen oraya kadar.yurudun,ne kadar oturup dinlenin deseler de nabzin yuksektir tabiki.Bebek hele buyudukce vucuda cok daha kan pompalaniyor.Endiselenme yani.Gayet normal nabzinin yuksek cikmasi.

Kızlar bugun gebilik okuluna gittim ne öğrendin derseniz aslında burda konuşulan şeylerin tekrarı gibi oldu ama güzel geçti. Eşimle kavga ettik kız kardeşim yanıma geldi doğum için yardıma son günler diye. Eşim beni okula bırakırken kardeşinde senle gelsin 20 kadın içerde ne kim oldukları belli değil yanında gelsin dedi. Bende istemiyorum ya gerek yok dedim diye küstü bana bişeyde yemedi benlede konuşmuyor. Çok sıkıldım bunaldım artık afedersiniz lavaboya bile gidince evin içinde beni arıyor. Çok canımı sıkıyor artık İnşallah hamilelikten sonra böyle olmaz ya bakkala bile gidemiyorum düşnün

Olsun hiç umirsamamasindan iyidir.

Küsmek mi hadiyaa senin kusmen gereken zamanlar. Ama merak edio demek ki tepkisi gereksiz olmuş. Benim eşimde de küsme huyu var senede bikac kere damarı tutuo. Bigun çay döküldü bacağım yandi diye niye dikkatsiz davrandim diye bana trip attı canimin yanmasına değil tribine daha çok ağladım. Her adamın değişik bı huyu var işte. Bide kadınları anlamak mümkün değil derler

Olsun hiç umirsamamasindan iyidir.
Umursamak değil aslında bu canım huyu böyle bu adamın çok ilgili değil işten gelir yemek yer sonra pupçi mi ne zıkkımsa gece 11 kadar onu oynar sonra yatar ame gözünün önünde olayım başka odaya gideyim gelir bakar gider yok aşkım nasılsın ağrın varmı canın bişey istiyomu yok öyle ilgi falan hep onun kontrolünde olayım robot gibi yaşamamı istiyo özellikle hamile kaldıkkan sonra böşle oldu umarım doğum sonrası düzelir bu huyu kalıcı değildir

Ay valla çok değişkler öyle daraldım buraya yazdım bende şimdi ben gönlünü almazsam 1 ay konuşmaz benle

Düzelir canım en azından gebelikte bişey olur diye korkuyo demek ki.insallah doğumdan sonra ilgili bi adam haline gelir

Baştan güzel gelmisti yazdıkların ama diğer yazdıklarınida okudum inşallah ilgiden yapiyodur doğum sonrası yoluna girer herşey son zamanların diye belkide endişe duyuyodur.

İlk hamileliğimde o kadar mide yanması yaşadım ki anlatamam, bunda da öyle. Ben saçlı falan bekliyordum oğlumu. Bir doğdu, saç olmadığı gibi kaşı kirpiği de yoktu

Bende ilk aydan beri yanıyorum bide kel oluyomuş kızım doğum sonrası görücez kuzuları

Önümüzdeki salı mi benimde doğum zamanı cuma 38+2 de alacaklar sizin kaç haftada olacak sezeryan başka sezeryan günü alan var mi acaba

Ben de en son kontrolde saclarini gordum baya sacli olacak basindan beri mide yanmasi cekiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…