2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim de o sümüksü yeşilimsi akıntım var Bizim ilişki hayatımız bir hafta önce bitti Acaba benim akıntının sebebi ne
Canım doktoru arayıp sorarmısın ya yeşilimsi akıntının bi sebebi vardemişti gebelik okulundaki doktor ama unuttum sebebini benimde beyaz sulu akıntım var baya fazla geliyo yarın kontrolum var o zaman sorucam bende

gidince sorcam cnim :)

evet bnden gecen haftada istedi ama bn girmedim. bu hafta girerim artik :) onlar kasilma oluyor dogum yaklaştıkça ağrılı olacak
Geçen perşembe bende girdim. Minik sancı çıktı bebeğin hareketine bağlıymış..
Artık başladı nst'ler

Sizin 30 Ekim 1 gün öndesiniz..
Sağlıkla gelsin oğlun dünyaya inşallah

balkon falan kesmiyor burnum tıkanıklığı açıyorum bu kez kuruluktan acisi artıyor oyle aman aman bi tikaniklikta yok buhar aciyi alinca iyi geldi aslinda kuru hava yapiyor galiba birazda bizim burda hava cok kurudur nem yok hic .
Ayyyy yok başka güne denk gelsin o da arada kaynamasın sonra çocuğun doğum günü diye bİzi unutur
2 Ekim de gelmesin
1 saat sonra doktor kontrolü var bakalım çok heyecanlıyım yinee artık son kontroller
bende dua ediyorum ahahaha:) bizimki öküz zaten kutlamaz bi kere hediye bi kere yemek 5 yilda bari çocuğun dogum günü denk gelirse o bahaneye yemekti mutlakaydı bisi görürüm belki

Nişan kanlı birleymiş internette örnekleri var bak istersen .
Bende ilk geldiğinde korkmuştum ama baktım ki her ilişkiden sonra geliyo.
kansız da olur yaziyorda nette bn duymadım kansız geldi diyen zaten 5 kişiden belki birinde geliyordur oyle herkeste gelen bisi degil bu sanirm sanci başlayınca geliyor once gelmeyenin muhtemelen bnm suyum gelince çatı muayenesinden sonra gelmişti ki zaten su geldi yani dogum basladigi garanti artk o sureden sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…