Günaydınnn kızlarrr bugun Incredible incredible
bebeğini hayırlısıyla kucağına alacacak İnşallah ❣ Dualarımız seninle canım İnşallah güzel bir doğum hikayen olur
Canım doktoru arayıp sorarmısın ya yeşilimsi akıntının bi sebebi vardemişti gebelik okulundaki doktor ama unuttum sebebini benimde beyaz sulu akıntım var baya fazla geliyo yarın kontrolum var o zaman sorucam bende
O egilip dogrulma yüzünden bugun kivrandim resmen. Halilarim yikamadan geldi. Evi süpürüp sildim. Halilari serdim. Egilip dogrulmaktan kalcama agri girdi. Birde yerden oyuncak topladim bittim.
Sağlıkla kucagina al canim.
Valla benim dikiş ve alti komple agriyor. Artik neresinin ağrıdığını kestiremiyorum.
Ramazanda eczaneden aldigim organik boya ile boyadım.
Benim de sizinle ayni gun. 16 ekimde dogum.
Hala iliskiye girebiliyormusunuz? Ben vajina agrisindan duramiyorum
Ben gece kalkıp balkona falan çıkıyorum nefes alamıyorum diye.
Havalar sıcakken daha kötüydüm bide sürekli burnumu temiz tutmaya çalışıyorum tıkalı burun olunca çok daha zor bebek nefessiz kalıyormuş gibi uyanıyorum
balkon falan kesmiyor burnum tıkanıklığı açıyorum bu kez kuruluktan acisi artıyor oyle aman aman bi tikaniklikta yok buhar aciyi alinca iyi geldi aslinda kuru hava yapiyor galiba birazda bizim burda hava cok kurudur nem yok hic .
Ayyyy yok başka güne denk gelsin o da arada kaynamasın sonra çocuğun doğum günü diye bİzi unutur
2 Ekim de gelmesin
1 saat sonra doktor kontrolü var bakalım çok heyecanlıyım yinee artık son kontroller
bende dua ediyorum ahahaha:) bizimki öküz zaten kutlamaz bi kere hediye bi kere yemek 5 yilda bari çocuğun dogum günü denk gelirse o bahaneye yemekti mutlakaydı bisi görürüm belki
kansız da olur yaziyorda nette bn duymadım kansız geldi diyen zaten 5 kişiden belki birinde geliyordur oyle herkeste gelen bisi degil bu sanirm sanci başlayınca geliyor once gelmeyenin muhtemelen bnm suyum gelince çatı muayenesinden sonra gelmişti ki zaten su geldi yani dogum basladigi garanti artk o sureden sonra :)