Gaziosmanpaşa tarafindayim ben oturuodum önce bikac saniye hafif hafif salladı sakince bekledim sonra birden sert sallandı fırladım ayağa inşallah bidaha olmaz
Biz ayda bı anca oldu oda korka korka ilk aylar leke geldi hep. Ortanca dönem doktor plesanta nin yeri sıkıntılı fazla zorlama kanama yapar dedi. Aman dedik artk olsada olur olmasada zaten konforlu bı gebelik geçirmedim.
Canım burnuna tuzlu su çek ama öne eğilme genzini falan komple temizliyo , eğer olduğunuz yerde de hava kuru ise bi tane nemlendirici alın . Biz aldık merkezi sistemle ısınıyo evimiz yaktıklarında çok yakıyor sürekli bunumun içi kuruyup catliyodu meleğim de rahat etsin diye aldık çok iyi.
Canım nişan her zaman kanlı olmazmış hatta kanlı olmaması daha sağlıklı bi durummuş.
İlişkiden sonra yaklaşık iki üç gün vücut spermleri dışarı atıyo ondan da kaynaklanıyo olabilir gerçi artık rahim ağzı kapalı 3 gün sürmez dışarı atması ama bir iki gün en fazla sürebilir yine de
Biz ayda bı anca oldu oda korka korka ilk aylar leke geldi hep. Ortanca dönem doktor plesanta nin yeri sıkıntılı fazla zorlama kanama yapar dedi. Aman dedik artk olsada olur olmasada zaten konforlu bı gebelik geçirmedim.
Biz hiç ara vermedik şuan eşim görevde ama fiziksel olarak beni baya zorlamış şimdi fark ediyorum çünkü kasilmalarim oluyodu bel ağrısı, kasık ağrılarım oluyodu şimdi hiç biseyim yok . Ben hep bu haftalarda normal diyodum meğer değilmiş
Biz hiç ara vermedik şuan eşim görevde ama fiziksel olarak beni baya zorlamış şimdi fark ediyorum çünkü kasilmalarim oluyodu bel ağrısı, kasık ağrılarım oluyodu şimdi hiç biseyim yok . Ben hep bu haftalarda normal diyodum meğer değilmiş
Hamile değilken bile bana hep bel ağrısı yapio şimdi çok daha zor olur. Seninki iyiki göreve gitmiş bide ben bebegimden çok utaniyorudm özür diliodum çocuk içerden tepiklio falan
. . .
Gaziosmanpaşa tarafindayim ben oturuodum önce bikac saniye hafif hafif salladı sakince bekledim sonra birden sert sallandı fırladım ayağa inşallah bidaha olmaz
Hamile değilken bile bana hep bel ağrısı yapio şimdi çok daha zor olur. Seninki iyiki göreve gitmiş bide ben bebegimden çok utaniyorudm özür diliodum çocuk içerden tepiklio falan
Ben hiç tedirgin olmuyodum eşim senin gibiydi ben yaklasmasam kesinlikle . Çocuk rahatsız oluyomuş o çok hassasmis ben sarılmasam sarılmaz sarılırken bile kolları sarılıyo ama gövdesiyle aramıza bi kişi daha girer ben artık onu kötü emellerime alet ediyomusum gibi hissediyodum
Ben hiç tedirgin olmuyodum eşim senin gibiydi ben yaklasmasam kesinlikle . Çocuk rahatsız oluyomuş o çok hassasmis ben sarılmasam sarılmaz sarılırken bile kolları sarılıyo ama gövdesiyle aramıza bi kişi daha girer ben artık onu kötü emellerime alet ediyomusum gibi hissediyodum
O anda bebek hareket edince konsantre olamıyorum zaten. Eşimde sarılmaya korkuo ya diom bebek korumada ama ödü patlio resmen. Şimdi böyle iyiyiz zaten soldan sağa donemiom .
Canım doktoru arayıp sorarmısın ya yeşilimsi akıntının bi sebebi vardemişti gebelik okulundaki doktor ama unuttum sebebini benimde beyaz sulu akıntım var baya fazla geliyo yarın kontrolum var o zaman sorucam bende
Canım biraz önce geldim kontrolden unuttum sormayı yaa Baktı bir sıkıntı yok dedi cuma sabah 8.30 da sezeryana olucam. Eğer bebeğin hareketlerinde azalma olursa yarın bile gel alalım dedi bakalım inşallah bir sorun çıkmaz
Burun tıkanıklığı bende de var. Kızımın burnu tıkalı diye 2 gun önce cold-mix damla aldık. Organik yaziyor içinde. Belki reklamlarda görmüşsünüzdür. 2 damla kızımın yastığına damlattim. Bir suredir kizimla birlikte yatiyorum. O damla o kadar etkili ki benimde burnumu açtı. Istersemiz bir araştırın. Rahat nefes alıyorsunuz. Ilac degil.
Canım biraz önce geldim kontrolden unuttum sormayı yaa Baktı bir sıkıntı yok dedi cuma sabah 8.30 da sezeryana olucam. Eğer bebeğin hareketlerinde azalma olursa yarın bile gel alalım dedi bakalım inşallah bir sorun çıkmaz
Kızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
Kızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
Kendim dogurmus gibi sevindim valla. Allah anali babali buyutsun, mutlu ve huzurlu olun hep insallah.
Ben o kadar kucukken nasil giydircem nasil bezlicem nasil emzircem diye dertleniyorum. Sanki ilk cesaret edip yaparsam hep yapar misim gibi ama cesaret kisminda korkuyorum. Ay cok minik oluyorlar