2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ne güzel. Bende kızımda oyleydim. Agri nedir bilmedim. Sadece uykusuzluk onda da vardi. Saat 2 oldu hala ayaktayim

O işe yarıyor mu gerçekten? Benim de aklımda var ama sanki bitirmiyor gibi şeyler duydum

Ben mama olarak golden goat diye bir marka duydum, gerekirse ondan alcam.
Ben dün Bağcılar da bı doktora gittim canım Medipol un önünden geçtik Orası olmazsa dedim Medipol e gelcem dedim eşime. Ama doktor hanım çok hoştu bayağı bı içimi rahatlattı epey konuştuk. Bunda dogururum diye düşünüyorum. Seninki de Çarşamba ymis, Ay hadi hayırlısı, sağ salim atlatırsın, güzel haberler verirsin bizede

Bende öyleyim canım belim, sırtım, özellikle kasiklarim Her yerim ağrıyor , hiç bir iş tutamıyorum ne zamandır , kızımı bile yikayamiyorum hep erteliyorum hiç üzülme geçecek inşallah.

Sevindim cnm içine sinen bı doktor olması çok güzel yarn bu saatte oğlum doğmuş olucak inşallah. Her yerim o kadar agrio ki anlatamam. İki üç gündür kırmızı et yemeye çalışıyorum hem bebek azcik daha kilo alsin hemde bana kan olsun diye zaten iki hafta erken dogcak diye ne bulursam yiyorum bu ara bebek azcik daha büyüsün diye. Ama doktor 38 haftada almakta haklıymış szeryan yerim o kadar yanmaya başladı ki bı hafta daha zaten duramazmazmisim. Yarn büyük gün

kizlar nefes darlığı cekiyorum sizdede varmi yani aslına şöyle sanki aldigim nefes bana yetmiyormuş gbi . önerisi olan varmi?

(nefes egzersizi yapıyorum ama o an nefes rahatliyorum sonra gene aynı )

Ben gece kalkıp balkona falan çıkıyorum nefes alamıyorum diye.
Havalar sıcakken daha kötüydüm bide sürekli burnumu temiz tutmaya çalışıyorum tıkalı burun olunca çok daha zor bebek nefessiz kalıyormuş gibi uyanıyorum

O işe yarıyor mu gerçekten? Benim de aklımda var ama sanki bitirmiyor gibi şeyler duydum
Ben philips markayi aldim. Yok denecek kadar azaldı. Valla kullanmaya bağlı. Bitmese bile bir agda bir jilet kadar sık sık çıkmıyor. Rahatlik bence.
Golden goat keçi sütlü. Her bebek içmiyor. Sma yi oneririm. Icinde balik yagi var.

Bende aynı markadan istiyorum da özel bölgede çok işe yaramıyormuş galiba orada ki kılları görüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…