Ne güzel. Bende kızımda oyleydim. Agri nedir bilmedim. Sadece uykusuzluk onda da vardi. Saat 2 oldu hala ayaktayimBenim agrim yok. Sirt agrim oluyor bazen. Cok oturunca. Cok yuruyunce de karnimin alt kismi geriliyor acayip sekilde. Ama kasik agrisi vajina ahrisi bacak agrisi yasamiyorum. Hatta son 3-4 gundur hamile degilmisim gibi rahatim. Buna en buyuk etkinin yaptigim yuruyusler oldugunu dusunuyorum. Cok rahatlatti beni cunku. Ama egilip dogrulunca gobekteki agirliktan dolayi bir yorgunluk geliyormide yanmasi disinda su an ciddi bir sikayetim yok cok sukur.
Midem yanmasa nasil uykum var. Ama bogazimi tutamadigimdan cekiyorum bu cileyi deNe güzel. Bende kızımda oyleydim. Agri nedir bilmedim. Sadece uykusuzluk onda da vardi. Saat 2 oldu hala ayaktayim
Benım ilişki sonrası ilk 2 gün sü üksü akıntı geliyo .hemen sonra mi geliyor yoksa daha sonra mi ? gecen hafta geldiğinde ilişki olmadi ama dun olmustu iliski akinti da bugün oldu.
demek ki ondan yaBenım ilişki sonrası ilk 2 gün sü üksü akıntı geliyo .
00.30 _03.00 arasi uyudum sadece...mide yanmasından uyandım surup bile fayda etmiyo artik...Midem yanmasa nasil uykum var. Ama bogazimi tutamadigimdan cekiyorum bu cileyi de
Masaj yaptırdın mı? Geçti mi?Benjm de sirtima kulunc girdibir sen eksiktin dedim. Sicak havlu koyduk gecer insallah.
Bizim minnoş tüp bebekle bile zor ikna olup geldiği içinAaasağlıkla gelsin canımm..
Niye sezeryan oluyorsun? Gün vermedi o zaman dahaAy bakalım belki de ilk sen alırsın kucağına o zaman 40ı beklersek biz
Bana çok iyi oldu, dün rahat bir nefes alıp uyumuşum ☺bnde mi denesem burnum tıkalı gbi kuru kuru yanıyor hatta . nezle degilim
O işe yarıyor mu gerçekten? Benim de aklımda var ama sanki bitirmiyor gibi şeyler duydumBen eve lazer aldim cok rahat ettim mis.
O egilip dogrulma yüzünden bugun kivrandim resmen. Halilarim yikamadan geldi. Evi süpürüp sildim. Halilari serdim. Egilip dogrulmaktan kalcama agri girdi. Birde yerden oyuncak topladim bittim.
Sağlıkla kucagina al canim.
Valla benim dikiş ve alti komple agriyor. Artik neresinin ağrıdığını kestiremiyorum.
Ramazanda eczaneden aldigim organik boya ile boyadım.
Benim de sizinle ayni gun. 16 ekimde dogum.
Hala iliskiye girebiliyormusunuz? Ben vajina agrisindan duramiyorum
Ben mama olarak golden goat diye bir marka duydum, gerekirse ondan alcam.@Berikko canim gözün aydın rabbim inşallah hayırlısı ile en kısa zaman da oglusunu evinize götürmeyi nasip etsin.....kizlar mama konusu açılmışken hangi mama yi almayı düşünüyor sunuz sezaryan olacağı için ben 1 paket alıcam yanima kızım da 3 gün gelmedi sütüm mama vermiyecem diye ac kaldı hazır göbeği ağlamaktan gaz dolmuştu aptamil ile baslamistim meğer icin de bağımlılık yapan şekerli bir madde varmış ondan başka hiç bir mamayı içmedi anne sütünü de 3. Aylıkken bıraktı
Ben dün Bağcılar da bı doktora gittim canım Medipol un önünden geçtik Orası olmazsa dedim Medipol e gelcem dedim eşime. Ama doktor hanım çok hoştu bayağı bı içimi rahatlattı epey konuştuk. Bunda dogururum diye düşünüyorum. Seninki de Çarşamba ymis, Ay hadi hayırlısı, sağ salim atlatırsın, güzel haberler verirsin bizedeTelefon istemedim hiç. Gerek duymadım. Normal doğum yapicaksan gece olursa doğumun hangi doktor varsa o yaptırıyor ama fiyat aynı. Bilgin olsun cnm. İmkanın varsa bı randevu alıp git istersen . Ben haftaya Çarşamba sezryan olucam inşallah ikinci doğum. İlki başka hastanede oldu farklı hastane deneyince insan aradaki farkı görüyor. Hakkımda hayırlısı olsun cnm. Muayene ücreti SSK li 80 tl
Günaydın kızlar
Bu ağrılar beni maf etti. Bu gece uyuyamadım hiç. Sağdan sola dönemiyorum. Geçer diye beklerken her gecen gun sanki artıyor. Bir insanin vajinasi bu kadar mı ağrır. Baskı çok. Bebek hareket ettikce karnımın eti acıyor sanki.ağrılarım yüzünden kızıma dörtdörtlük bakamıyorum ona üzülüyorum. tek ben mi böyleyim
Sevindim cnm içine sinen bı doktor olması çok güzel yarn bu saatte oğlum doğmuş olucak inşallah. Her yerim o kadar agrio ki anlatamam. İki üç gündür kırmızı et yemeye çalışıyorum hem bebek azcik daha kilo alsin hemde bana kan olsun diyeBen mama olarak golden goat diye bir marka duydum, gerekirse ondan alcam.
Ben dün Bağcılar da bı doktora gittim canım Medipol un önünden geçtik Orası olmazsa dedim Medipol e gelcem dedim eşime. Ama doktor hanım çok hoştu bayağı bı içimi rahatlattı epey konuştuk. Bunda dogururum diye düşünüyorum. Seninki de Çarşamba ymis, Ay hadi hayırlısı, sağ salim atlatırsın, güzel haberler verirsin bizede
Bende öyleyim canım belim, sırtım, özellikle kasiklarim Her yerim ağrıyor , hiç bir iş tutamıyorum ne zamandır , kızımı bile yikayamiyorum hep erteliyorumhiç üzülme geçecek inşallah.
kizlar nefes darlığı cekiyorum sizdede varmi yani aslına şöyle sanki aldigim nefes bana yetmiyormuş gbi . önerisi olan varmi?
(nefes egzersizi yapıyorum ama o an nefes rahatliyorum sonra gene aynı )
2 ekimde doğurursun insallah
Nişan kanlı birleymiş internette örnekleri var bak istersen .demek ki ondan yabende iyice nisan sanmaya başlamıştım
Bizde ilişki falan hak getireNişan kanlı birleymiş internette örnekleri var bak istersen .
Bende ilk geldiğinde korkmuştum ama baktım ki her ilişkiden sonra geliyo.
Ben philips markayi aldim. Yok denecek kadar azaldı. Valla kullanmaya bağlı. Bitmese bile bir agda bir jilet kadar sık sık çıkmıyor. Rahatlik bence.O işe yarıyor mu gerçekten? Benim de aklımda var ama sanki bitirmiyor gibi şeyler duydum
Golden goat keçi sütlü. Her bebek içmiyor. Sma yi oneririm. Icinde balik yagi var.Ben mama olarak golden goat diye bir marka duydum, gerekirse ondan alcam.
Ben dün Bağcılar da bı doktora gittim canım Medipol un önünden geçtik Orası olmazsa dedim Medipol e gelcem dedim eşime. Ama doktor hanım çok hoştu bayağı bı içimi rahatlattı epey konuştuk. Bunda dogururum diye düşünüyorum. Seninki de Çarşamba ymis, Ay hadi hayırlısı, sağ salim atlatırsın, güzel haberler verirsin bizede
Bende öyleyim canım belim, sırtım, özellikle kasiklarim Her yerim ağrıyor , hiç bir iş tutamıyorum ne zamandır , kızımı bile yikayamiyorum hep erteliyorumhiç üzülme geçecek inşallah.
Bizim ilişki hiç kesilmediBizde ilişki falan hak getirebebek kafayı o kadar aşağı itio ki mümkün olmaz gibi gelio.
Bende aynı markadan istiyorum da özel bölgede çok işe yaramıyormuş galiba orada ki kılları görüyor mu?Ben philips markayi aldim. Yok denecek kadar azaldı. Valla kullanmaya bağlı. Bitmese bile bir agda bir jilet kadar sık sık çıkmıyor. Rahatlik bence.
Golden goat keçi sütlü. Her bebek içmiyor. Sma yi oneririm. Icinde balik yagi var.
Benim de o sümüksü yeşilimsi akıntım varBizim ilişki hiç kesilmedi
Bilmşyorm aama ben zorlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?