hic belli olmaz artk bi bakmışsın gelmiş sancilar:)Elimden geldigince yapıyorum aşağı baski yapıyor özellikle akşamları ve yatarken hafif sanci da oluyor bakalım ne zaman gelmek isteyecek
Dün çıktım ben de süsleme için bişeyler bakayım diye, kızımın uyku saatine denk geldi. Alışveriş merkezinde terör estirince koşa koşa geri eve döndük. Büyükşehirde bir yere gitmek de mesele:/ netten bakıp bulmaya çalışacağım artık bişeyler. Çok teşekkür ederim.Canım dün bende hacı şeriften madlen çikolata lokum sipariş ettim kampanya varmış 70 çikolata +50 lokum. Denizci magnetlerden yaptım birde kapı süsü yaptım. Parti süsü satılan yerdende ayaklı balon standı var söküp takabiliyorsun daha sonra tekrar kullanılabiliyor köşeye yada sehpanın üzerine magnetlerle çikolatanın yanına koyarım diye aldım. bir de simli harflerden ve hoşgeldin bebeğim yazılı flama ve balon aldım hastanede astırıyorlarmı bilmiyorum. Yanımda götürücem baktım diğer odalarda var hemen 5 dk hazırlanır. Basit abartısız küçük dokunuşla hareketlensin oda istersen yapabilirsin
Eevt canımm sen her ihtimale karşı git istersen kontrolebnde okudum 36 haftada gelip 39 da da doğabilir zamana yayılarak da gelebilir yazıyor. nisan olabilir o zmaan bu:) bi kac seferde gelcek dmeek
Sizin başlığınız nezlinde ben de bi kitap tavsiyesinde bulunayım " otuz milyon kelime" çok güzel bir kitap 0-3 yaş temel zihin gelişimini fark etmemizi ve bu gelişimi nasıl saglayacagimizi anlatıyor. Henüz bitirmedim yariladim ama zevkle okuyorum. Meleğim doğmadan ona katkısı olacak şeyleri kaçırmak istemiyorumMerhaba anne adayları. Artık az bir zamanımız kaldı. Ben artık iyice zorlanmaya başladımeğilmek zor geliyor. Bazı şeyleri yapamayınca sinirlerim bozuluyor. Rabbim hepimizi sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah.
Bu hafta Ayşe Öner'in Hamilelik,doğum,bebek bakım kitabını okudum.Çok faydalı bilgiler edindim .Evinizde bulunması gereken bir kitap tavsiye ederim.
Bu arada Eskişehir'de yaşayan arkadaşlar var mı burada ? Çoğunluk İstanbul sanırım.
Malesef bende ilk kez nezle oldum. Ama sebebi gece hastane de kaldigimda bakan nöbetçi hemşire. Grip haliyle hem bana hemde katta ki yeni doğan bebeklerin odasına girdi çıktı. Ben kaptım o mikrobu ıns bebeklere birsey olmamstr
AaaEvet hepimiz aynıyızBenim sezeryan olacak canım, erken gelmezse 39. haftada yaparız dedi doktorum.
Ara ara oluyor galiba canımBen normal bekliyorum insallah . kasilmalariniz ne alemde kizlar :)
Aynen çok heyecanlıYa çok hoş kesin etiketleme yapalim bakalım hangisi aceleci sağ salim gelsinler
bnde mi denesem burnum tıkalı gbi kuru kuru yanıyor hatta . nezle degilimBende de var, hatta burnum da tıkalı, nezle gibiyim. Akşamları az yemek yemeye çalışıyorum. Burnum açılsın diye kafamın üstünden çarşaf gibi bir şey örtüp kaynar suyun buharında bekledim, işe yaradı.
gidince sorcam cnim :)Eevt canımm sen her ihtimale karşı git istersen kontroledoktorunuzun görmesinde fayda var da yazıyordu çünkü
evet bnden gecen haftada istedi ama bn girmedim. bu hafta girerim artik :) onlar kasilma oluyor dogum yaklaştıkça ağrılı olacakAra ara oluyor galiba canımben çok anlamıyorum karnım bazen sertleşiyor o herhelde kasılma.
Çarşamba nstye giricem başlıyoruz artık biz her hafta nstlere
hemen sonra mi geliyor yoksa daha sonra mi ? gecen hafta geldiğinde ilişki olmadi ama dun olmustu iliski akinti da bugün oldu.Akinti gelen arkadaslar esinizle iliskinizden sonra o sekilde bir akinti geliyoe olabilir bu acidan dusunun bir de. Bilemem ama benden o zaman gelmisti benzer akinti.
İnşallah canımDayanır dayanır bak bugün bitti bile kaldı 3 gün
Tam 37 de alıp ileteceğiz o zaman canım
Canim cok tesekkur ederim.. Sanirim Meryem Naz, Meryem Nisa, Meryem Sare olabilir kafamda bunlar var. Saglikli gelsinde demi. Cok tesekkur ederim alakan icin...Canm elif Sare uyumlu güzel isim kızım olsaydı üç isim vardı aklımda Sare Serra Mekselina . İçine sineni koy cnm. İnsanları asla memnun edemezsin . Meryem koyarsan da zaten Kur'an'ı Kerim'de Meryem suresi var biliosundur. Meryem ismini koyarken Hz Meryem gibi ahlaklı iffetli güzel huylu olsun niyetiyle koyarsan hem Allah bunu mükafat olarak yazıyor. Hem de gerçekten ismin karakteri diye bı gerck var sirayet ediyor. İlk oğlum iki ismi var. İlk isminin anlamin meyve veren ağaç. Bereketli olsun ömrü uzun olsun olsun Allah darda bırakmasın diye düşündük ilk isimini gercekten ili oğlumuz dogunca bizim rizkimiz arttı Rabbim herkese geçim bolluğu versin. İkinci isminin anlamı sonsuz deniz okyanus. Evet bı okyanus kadar coşkun hareketli ve heycanlieşin Meryem istiosa Meryem Sare güzel olabilir adıyla büyüsün hayırlı evlat olsun. İlerde pişman olacagin bı isim koyma sakın
Gece olduysa sabah oluyor. Hemen ardindan degil. Hatta bende ilk nisan mi diye tedirgin olup arastirmistim. Ama nisan degildi.hemen sonra mi geliyor yoksa daha sonra mi ? gecen hafta geldiğinde ilişki olmadi ama dun olmustu iliski akinti da bugün oldu.
belki de öyledir zaten de erken daha gelmesin nisan falanGece olduysa sabah oluyor. Hemen ardindan degil. Hatta bende ilk nisan mi diye tedirgin olup arastirmistim. Ama nisan degildi.
Ben eve lazer aldim cok rahat ettim mis.Ayyy hiç sorma zaten hele o ağda işine yatırdığım parayla bir sürü birikim yapardımEşim ya diyo iki kıl için o kadar paramı verilir ben akşama kadar çalışıyorum onlar kadar kazanmıyorum diyor Tabi erkek olduğu için kuaförlerin önemini anlamıyor çok şükür ki varlar
O egilip dogrulma yüzünden bugun kivrandim resmen. Halilarim yikamadan geldi. Evi süpürüp sildim. Halilari serdim. Egilip dogrulmaktan kalcama agri girdi. Birde yerden oyuncak topladim bittim.Dogum cantasi icin hastaneyi araidm ogrendim cantayi son kez kontrol ediyorum. Egilip dogrulmak ne zor yarabbim ☺
Sağlıkla kucagina al canim.Heyecanlıyım canım. Korku da var, spinal olacak evet.
Valla benim dikiş ve alti komple agriyor. Artik neresinin ağrıdığını kestiremiyorum.Kızlar daha önce sezryan olmuş olanlar şimdi szeryan yerinde acı varmı. Benm bu hafta çok acımaya gerilmeye başladı . Bebek te aşağıda zaten alt tarafta çok baskı vardi şimdi eski dikişlerin acısı başladı
Ramazanda eczaneden aldigim organik boya ile boyadım.birde saçını boyayan varmı varsa öneri alabilirmiyim
Benim de sizinle ayni gun. 16 ekimde dogum.Aaasağlıkla gelsin canımm..
Niye sezeryan oluyorsun? Gün vermedi o zaman dahaAy bakalım belki de ilk sen alırsın kucağına o zaman 40ı beklersek biz
Hala iliskiye girebiliyormusunuz? Ben vajina agrisindan duramiyorumAkinti gelen arkadaslar esinizle iliskinizden sonra o sekilde bir akinti geliyoe olabilir bu acidan dusunun bir de. Bilemem ama benden o zaman gelmisti benzer akinti.
Ben eve lazer aldim cok rahat ettim mis.
O egilip dogrulma yüzünden bugun kivrandim resmen. Halilarim yikamadan geldi. Evi süpürüp sildim. Halilari serdim. Egilip dogrulmaktan kalcama agri girdi. Birde yerden oyuncak topladim bittim.
Sağlıkla kucagina al canim.
Valla benim dikiş ve alti komple agriyor. Artik neresinin ağrıdığını kestiremiyorum.
Ramazanda eczaneden aldigim organik boya ile boyadım.
Benim de sizinle ayni gun. 16 ekimde dogum.
Hala iliskiye girebiliyormusunuz? Ben vajina agrisindan duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?