2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dün çıktım ben de süsleme için bişeyler bakayım diye, kızımın uyku saatine denk geldi. Alışveriş merkezinde terör estirince koşa koşa geri eve döndük. Büyükşehirde bir yere gitmek de mesele:/ netten bakıp bulmaya çalışacağım artık bişeyler. Çok teşekkür ederim.

bnde okudum 36 haftada gelip 39 da da doğabilir zamana yayılarak da gelebilir yazıyor. nisan olabilir o zmaan bu:) bi kac seferde gelcek dmeek
Eevt canımm sen her ihtimale karşı git istersen kontrole doktorunuzun görmesinde fayda var da yazıyordu çünkü

Sizin başlığınız nezlinde ben de bi kitap tavsiyesinde bulunayım " otuz milyon kelime" çok güzel bir kitap 0-3 yaş temel zihin gelişimini fark etmemizi ve bu gelişimi nasıl saglayacagimizi anlatıyor. Henüz bitirmedim yariladim ama zevkle okuyorum. Meleğim doğmadan ona katkısı olacak şeyleri kaçırmak istemiyorum

yuh ya yeni doğan bide başka biri bakamazmiymis .

Evet hepimiz aynıyız Benim sezeryan olacak canım, erken gelmezse 39. haftada yaparız dedi doktorum.
Aaa sağlıkla gelsin canımm..
Niye sezeryan oluyorsun? Gün vermedi o zaman daha Ay bakalım belki de ilk sen alırsın kucağına o zaman 40ı beklersek biz

bnde mi denesem burnum tıkalı gbi kuru kuru yanıyor hatta . nezle degilim

Eevt canımm sen her ihtimale karşı git istersen kontrole doktorunuzun görmesinde fayda var da yazıyordu çünkü
gidince sorcam cnim :)
Ara ara oluyor galiba canım ben çok anlamıyorum karnım bazen sertleşiyor o herhelde kasılma.
Çarşamba nstye giricem başlıyoruz artık biz her hafta nstlere
evet bnden gecen haftada istedi ama bn girmedim. bu hafta girerim artik :) onlar kasilma oluyor dogum yaklaştıkça ağrılı olacak

Akinti gelen arkadaslar esinizle iliskinizden sonra o sekilde bir akinti geliyoe olabilir bu acidan dusunun bir de. Bilemem ama benden o zaman gelmisti benzer akinti.
hemen sonra mi geliyor yoksa daha sonra mi ? gecen hafta geldiğinde ilişki olmadi ama dun olmustu iliski akinti da bugün oldu.

Canim cok tesekkur ederim.. Sanirim Meryem Naz, Meryem Nisa, Meryem Sare olabilir kafamda bunlar var. Saglikli gelsinde demi. Cok tesekkur ederim alakan icin...

Ben eve lazer aldim cok rahat ettim mis.
Dogum cantasi icin hastaneyi araidm ogrendim cantayi son kez kontrol ediyorum. Egilip dogrulmak ne zor yarabbim ☺
O egilip dogrulma yüzünden bugun kivrandim resmen. Halilarim yikamadan geldi. Evi süpürüp sildim. Halilari serdim. Egilip dogrulmaktan kalcama agri girdi. Birde yerden oyuncak topladim bittim.
Heyecanlıyım canım. Korku da var, spinal olacak evet.
Sağlıkla kucagina al canim.
Valla benim dikiş ve alti komple agriyor. Artik neresinin ağrıdığını kestiremiyorum.
birde saçını boyayan varmı varsa öneri alabilirmiyim
Ramazanda eczaneden aldigim organik boya ile boyadım.
Aaa sağlıkla gelsin canımm..
Niye sezeryan oluyorsun? Gün vermedi o zaman daha Ay bakalım belki de ilk sen alırsın kucağına o zaman 40ı beklersek biz
Benim de sizinle ayni gun. 16 ekimde dogum.
Akinti gelen arkadaslar esinizle iliskinizden sonra o sekilde bir akinti geliyoe olabilir bu acidan dusunun bir de. Bilemem ama benden o zaman gelmisti benzer akinti.
Hala iliskiye girebiliyormusunuz? Ben vajina agrisindan duramiyorum

Benim agrim yok. Sirt agrim oluyor bazen. Cok oturunca. Cok yuruyunce de karnimin alt kismi geriliyor acayip sekilde. Ama kasik agrisi vajina ahrisi bacak agrisi yasamiyorum. Hatta son 3-4 gundur hamile degilmisim gibi rahatim. Buna en buyuk etkinin yaptigim yuruyusler oldugunu dusunuyorum. Cok rahatlatti beni cunku. Ama egilip dogrulunca gobekteki agirliktan dolayi bir yorgunluk geliyor mide yanmasi disinda su an ciddi bir sikayetim yok cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…