2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Haklısın canım soğuk olur sezeryan olursam sen nasılsın bebiş nasıl toparlandın mı ☺

Rabbim yardımcın olsun canım İnşallah çok nazlanmaz hemencicik alırsın bebeğini kucağına

Ben de araştırayım bakalım teşekkür ederim
Ben de öyleyim aynen Geçecek herhalde istemesek de sonra pişman olsak da gerginlik yaşıyoruz galiba.
Resmen doğurmadan lohusa moduna girmiş gibi hissediyorum

Kızlar kontrole gittim nst de şancı çıkınca alttan muayene sonucunda 4 cm acikligim varmış bugün doğuma giricem bana dua edin lütfen eve gelip son hazirligimi yaptım 4 5 gibi hastaneye tekrar gidicem
Yaa çok iyi canım nasıl 4 cm kadar olan kısımda çok hissettin mi sancıyı Rabbim bi avazda kucağına almayı nasih etsin ☺

Kızlar kontrole gittim nst de şancı çıkınca alttan muayene sonucunda 4 cm acikligim varmış bugün doğuma giricem bana dua edin lütfen eve gelip son hazirligimi yaptım 4 5 gibi hastaneye tekrar gidicem
ya ekim anaları doguruyor resmen :) bir avazda kurtulursun insallah sağlıkla kavuş:)

İlk evlatlarının ilk torunları ya kesin olmka isterler
Bakalım hayırlısı artık o zaman bi gelsin de düşüncem bu kararımı

Ilk doğurması gereken benken hatta doktorda ebede ekime kalmaz erken gelir derken benimki inatci cikti gelmiyor illa ekim dogumlu olcam diyor dogum yapanların hayırlı olsun yapacaklarda bi avazda yapsin insallah.
Bende bugun pilates topuyla başladım hareketlere bi denemediğim o kaldı cumaya kadar gelmezse cuma yatış verecek doktorumda bana

Canım allah yardımcın olsun kolaycacık sağlıkla alırsın evladını inşallah kucağına

Hayırlı olsun canım inşallah beklicektir vaktini içini ferah tut

Canım allah yardımcın olsun ne güzel açıklık ilerlemiş sen hissetmeden.. İnşallah sağlıkla bi avazda kurtulursun

Sağlıkla kucağına al canım allah yardımcın olsun

Ben de sürmedim alt bacagimin ic kismi çatlamış agdada farkettim daha 3 hafta once hicbir sey yoktu. Banyoda da gormedim bir sey. Iki gunde catlayivermis

Ben de sürmedim alt bacagimin ic kismi çatlamış agdada farkettim daha 3 hafta once hicbir sey yoktu. Banyoda da gormedim bir sey. Iki gunde catlayivermis
  • Bacakta hc anlamiyosnbirden catliyo valla karında gene kasinarak gerilerek belirti veriyor

Ay hadi hayırlısı ben de heycanladim.
Canım ağda da cilde zarar veren bişey . Hamilelikte eklenince üzerine ağda da çatlamış olabilir

Aaa 4 cm çok iyi sen eve git dön Diyene kadar 6 7 cm de olabilir bile. Maşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Eki Görüntüle 2540096 Kizlar sanci cok mu oluyor bu grafikte anlayan var mi

Evet sancı çıkmış ama yeterli değil sanırım benimde bugün nst de sancılarım çıktı ama doktor daha sık ve düzenli olmalı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…