Bugun ebe kontrolum vardi saglik ocaginda kan sekerimi iki gun once olcmek icin ac gel demisti. Bende gece dayanadim saat 4 gibi recel meyve suyu yogurt ve ekmek yedim sabah kan verdim kendimce ac giderek kan sekerim 74 cikmis. Alt ref degeri de 74. Yani ben yemek yemeyince olume yatiyorum heralde. Kafamda deli sorular yarin dra gidince bunu da sorcam. Kontrolum var siz de de hic boyle bir sey oldu mu?
Kızlar kontrole gittim nst de şancı çıkınca alttan muayene sonucunda 4 cm acikligim varmış bugün doğuma giricem bana dua edin lütfen eve gelip son hazirligimi yaptım 4 5 gibi hastaneye tekrar gidicem
Hayırlı günler arkadaşlar doğum yapan arkadaşlar olmuş hayırlı uğurlu olsun İnşallah çok sevindim sizler adına bende acayip heycanliyim yarın sabah 9.30da sezeryan doğumum var inşallah hayırlısıyla atlatirim oğlumda sezeryan olduğum için buda mecburi olucak spinal olucam yine bi atlatsam heycan stres herşey var bi süredir.
Dün annem geldi bugünde evi toparladik silip süpürdük son zaman ilgilenemedim tek başıma olunca hallettik şükür.
Yürüyüş, bol su , kegel egzersizleri ... Gibi bir sürü hareket var Allah kolaylık versin ben de şuan 37+2 oldum beklenen doğum tarihi 16-17 Ekim hayırlısı bakalım bende 3-4-8 gibi küçük küçük kasılmalar çıkmıştı. Aslında hiç bişey çıkmazdı ama ebe nst de ısrarla bebeğimi rahatsız etti çocuğum sinirlendi demek ki
Hayırlı günler arkadaşlar doğum yapan arkadaşlar olmuş hayırlı uğurlu olsun İnşallah çok sevindim sizler adına bende acayip heycanliyim yarın sabah 9.30da sezeryan doğumum var inşallah hayırlısıyla atlatirim oğlumda sezeryan olduğum için buda mecburi olucak spinal olucam yine bi atlatsam heycan stres herşey var bi süredir.
Dün annem geldi bugünde evi toparladik silip süpürdük son zaman ilgilenemedim tek başıma olunca hallettik şükür.