2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Gözün aydın Allah analı babalı buyutsun

İnşallah canım çok güzel anlar duygular aslında Rabbim o anları yaşatmayı nasip etsin İnşallah

Bi de böyle bi dönemde eşlerimizle uğraşıyoruz ya allahım akıl fikir versin hepsine...

Sezeryan kesinse neden durmasini istiyorsun. Kilosu iyi gelisimi tamamlanmış. Allah korusun kanala falan girse daha cok sıkıntı yaşarsın. Normal dogumu bekliyorum desen tamam.

Zamanina yakin gelsin en azinsan istiyorum, makat gelis suan ama kanala girer mi bu halde 38+2 de nst icin gidecegim sancim cikarsa alacak, cikmazsa 39+1 de alacak insallah bi sıkıntı olmaz

Allahim darisi basimiza 3 gun nimet resmen bende hemsirelere soylicem kimseye vermeyin bebegi diye, simdiden herkesin bi onerisi var tamam tamam deyip gecistiriyorum kimseyle tartismaya gerek yok valla ne laf anlatacam herkese,

Doğumda bebeğim benim yüzüme dokununca sustu. Doktorlar da ne güzel sakinleşti götürmesek mi diye düşündüler ama sonra ameliyathane çok soğuk olduğu için odaya götürdüler. Zaten bende bir saat sonra ancak odaya gittim. Perişan olurdu

Dogumu yakin olanlar sulu akintiniz artti mi ? Benim artti iyice yarin son ciger gelistirici icin gidicem vurulmaya igne doktora da bir kontrol etsin dedim.
Artti bendede. Ayni haftadayiz zaten seninle de. Ama sik sik gidip kontrol ediyorum bazen adet olurmuscasina sicak bir sey hissediyorum cunku dumduz su olsa amniyon sivisi dicem ama beyaz bir akintiyla karisik geliyor.

Kızlar muayeneden geliyorum. Nst girdim doktor sancılarımız çıktı ama doktor çok sık değil dedi 20 dk 100 e vuran 3 sancı çıktı.
Rahim ağzı muayenesi yaptı. Rahim yumuşamış 1 cm gibi açıklık var dedi. Yakın Doğum dedi bende hocam 2 günde yakın 10 günde yakın ne demek bu dedim 10 güne kalmaz Çarşamba’ya kadar doğurmazsan Çarşamba bekliyorum dedi bakalım. Bebeği muayene etmedi. Yardımcı olacak ne yapabilirim dedim yürüyüş ve merdiven dedi sadece

Kizlar sabahki nst de sancim hic ckmadi tek bi kere 60 ckti. Sonra dr um geldi muayene oldum acklik 2,5 cm olmus kese cok gergin eve gitsen bir iki saate suyun gelebilir dedi oyuzden yatışımı yaptilar. Sancilarm 90 lari buluyor simdilik. Dogum baslamis ama biraz nazli nazli geliyor bebek dedi dr. Geceyi bulur ama yarina dogmus olur dedi hala dogum yapcagima inanmıyorum aslında geri eve gitcez gbi hissediyorum. Ödemeyi filan yaptk :) dedim hadi dogum olmazsa artk dogum olmadan ckmazsn burdan dediler. Dua edin bende sancilar geldikce size ediyorum
Canm stresten veya başka biseyden dogum durmuş olabilirmi ? Bende boyle bisi yasadm ilk dogumda hafif sancılarla 3 4 cm de kaldi açıklık ve durdu. doktorun ne diyecek cok merak ediyorum .
Fatmapo son durumun ne , sancılarınız ne alemde

dualarım seninle canim. :) insallah bir avazda kurtul izin veriyorlarsa çömelme hareketleri faln yap istersen su gelince sancılarsa artar diye düşünüyorum inslh hızlı ilerler süreç:)

Bizde günümüzü aldik 18 ekim inşallah o günden önce erken gelmez kalsın istiyorum biraz daha içerde toparlansinbiraz daha kızım 35 haftalık doğmuştu 3.150 gram di en azından 38 görelim inşallah bunda. Kilomuzu ogrenemedik makina kitlendi haftaya cumartesi kontrolü bekliycez artik

dualarım seninle canim. :) insallah bir avazda kurtul izin veriyorlarsa çömelme hareketleri faln yap istersen su gelince sancılarsa artar diye düşünüyorum inslh hızlı ilerler süreç:)
Sanci geldikce comel derin nefes al yavasca ver bacaklarini ayirabildigin kadar ayir dediler. Bide sürekli yürüyorum odanın içinde aktif ol yer cekiminij destegiyle bebek insin asagiya dediler. Dediklerni yapmaya çalışıyorum.
Sancilar da sorun yok ama muayene beni mahvediyor rahim agzi cok gerideymis zor ulasiyorlar.

Canım rabbim yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum ile bebisini alırsın kucağına dualarımız seninle bol bol selavat getir

Ooo sona yaklaşmışsın allah yardımcın olsun dualarında bizi eksik etme cnm.
Ebelerden jel sürmesini iste daha az acıtır. Doktor bugün jel sürelim yanma yapmasın dedi. Bi avazda kurtulursunuz insallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…