Kızlar yeni girebildim hepimize çok teşekkür ederimÇok şükür gerçekleşti doğumum Spinal oldum çokta zor değil di banada cesaret iğnesi yaptılar tavsiye ederim insana cesaret geliyor Çok şükür kızım 3600 dogdu ikimizde iyiyiz Darısı hepimize inşallah Süttüm doğumdan önce hiç yoktu şimdi akmaya başladı
İnşallah canımGaliba olmuyor o cunku ameliyathane soğuk bi yer . ama genede sor . normal dogumda beraber cikiyorsun kucaginda :) insalah hayırlısıyla normal olur . ama kapıya cikinca gene kucağından kapıyorlar bizimkiler o kadr komikti ki ablamla esim itisiyordu bn alcam diye
Inşallah cnim :) senin cok az kalmış yaaİnşallah canımçok güzel anlar duygular aslında Rabbim o anları yaşatmayı nasip etsin İnşallah
Bi de böyle bi dönemde eşlerimizle uğraşıyoruz ya allahım akıl fikir versin hepsine...Benim doktorumda öyle söyledi doğum mahremiyet alanı nasılsa herkesin içinde ilişki olmuyosa doğumda olmaz o yüzden eşiniz dışında kimseyi istemeyin demişti. Ben söyledim eşime doğumdan sonra çağıralım sinirlendi falan hatta erkek kardeşiyle konuşuyo az kaldı 10 güne gelirsiniz diyobende gittim doğum ebesiyle konuştum kimseyi istemiyorum eşimi bile dedim tamam dediler zaten biz 2 kişi seninle ilgileniyoruz sıkıntı yapma dediler. Rabbim cahil insanlardan korusun
Sezeryan kesinse neden durmasini istiyorsun. Kilosu iyi gelisimi tamamlanmış. Allah korusun kanala falan girse daha cok sıkıntı yaşarsın. Normal dogumu bekliyorum desen tamam.
Benim doğum yapacağım devlet hastanesinde (yurtdışındayım) babadan başka kimseyi 3 gün boyunca almıyorlar. Baba olmasın dersen tek bir kişi hakkın var genel olarak. Öyle Çiçek çikolata, selaaaaam biz geldik vs yasak. 3 günde taburcu oluyorsun normal doğumda bile. Sonra evine çıkınca beş gün boyunca hemşire geliyor eve. Emzirme, bez değiştirme, göbek bağı bakımı vs. öğretiyor bir de sarılık takibi yapıyor.
Benim kayın validem şimdiden bezin üstüne bişi bağlanırmış da kalçasına iyi gelirmiş de ne dediğini de anlamıyorum yani hayatımda ilk defa öyle bir şey duydum. Hemşire ne derse o deyip sıyrılmayı düşünüyorum işin içinden.
Doğumda bebeğim benim yüzüme dokununca sustu. Doktorlar da ne güzel sakinleşti götürmesek mi diye düşündüler ama sonra ameliyathane çok soğuk olduğu için odaya götürdüler. Zaten bende bir saat sonra ancak odaya gittim. Perişan olurduÇok çok iyi yapmışsın canım bu sefer daha deniymlisim süreci yönetebilirsin Evet kötü niyetle gelmiyolar oğullarına yanındayız destekçiniz diye geliyolar bide torunlarını ilk kim öpecek telaşesi var gelsinler hepsi koridorlarda sürünsünler doktor ilk gebelikte doğum hemen olmuyor 24 saat bile sürebilir sürece hazırlıklı ol dedi geldiklerine pişman olurlar ben görmem zatenya bide ben normal istiyorum yada olmazsa sezeryan doktorlardan birlikte çıkalım bebekle gibi bi istekte bulunabiliyomuyuz
Senin de az kalmisDoğum yapanlara hayırlı olsun arkadaşlar.
Dogumu yakin olanlar sulu akintiniz artti mi ? Benim artti iyiceyarin son ciger gelistirici icin gidicem vurulmaya igne doktora da bir kontrol etsin dedim.
Artti bendede. Ayni haftadayiz zaten seninle de. Ama sik sik gidip kontrol ediyorum bazen adet olurmuscasina sicak bir sey hissediyorum cunkuDogumu yakin olanlar sulu akintiniz artti mi ? Benim artti iyiceyarin son ciger gelistirici icin gidicem vurulmaya igne doktora da bir kontrol etsin dedim.
Canm stresten veya başka biseyden dogum durmuş olabilirmi ? Bende boyle bisi yasadm ilk dogumda hafif sancılarla 3 4 cm de kaldi açıklık ve durdu. doktorun ne diyecek cok merak ediyorum .
dualarım seninle canim. :) insallah bir avazda kurtul izin veriyorlarsa çömelme hareketleri faln yap istersen su gelince sancılarsa artar diye düşünüyorum inslh hızlı ilerler süreç:)Kizlar sabahki nst de sancim hic ckmadi tek bi kere 60 ckti. Sonra dr um geldi muayene oldum acklik 2,5 cm olmus kese cok gergin eve gitsen bir iki saate suyun gelebilir dedi oyuzden yatışımı yaptilar. Sancilarm 90 lari buluyor simdilik. Dogum baslamis ama biraz nazli nazli geliyor bebek dedi dr. Geceyi bulur ama yarina dogmus olur dedihala dogum yapcagima inanmıyorum aslında geri eve gitcez gbi hissediyorum. Ödemeyi filan yaptk :) dedim hadi dogum olmazsa artk dogum olmadan ckmazsn burdan dediler. Dua edin bende sancilar geldikce size ediyorum
Sanci geldikce comel derin nefes al yavasca ver bacaklarini ayirabildigin kadar ayir dediler. Bide sürekli yürüyorum odanın içinde aktif ol yer cekiminij destegiyle bebek insin asagiya dediler. Dediklerni yapmaya çalışıyorum.dualarım seninle canim. :) insallah bir avazda kurtul izin veriyorlarsa çömelme hareketleri faln yap istersen su gelince sancılarsa artar diye düşünüyorum inslh hızlı ilerler süreç:)
Ay öyle sandm güle oynaya geldim kontrole kandirdi bizimki daha durur bir iki hafta diyodum ki sancilar geri geldiAhahaha.. Kandırdı yani.. Bu bebislerden korkulur
Canım rabbim yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum ile bebisini alırsın kucağına dualarımız seninle bol bol selavat getirKizlar sabahki nst de sancim hic ckmadi tek bi kere 60 ckti. Sonra dr um geldi muayene oldum acklik 2,5 cm olmus kese cok gergin eve gitsen bir iki saate suyun gelebilir dedi oyuzden yatışımı yaptilar. Sancilarm 90 lari buluyor simdilik. Dogum baslamis ama biraz nazli nazli geliyor bebek dedi dr. Geceyi bulur ama yarina dogmus olur dedihala dogum yapcagima inanmıyorum aslında geri eve gitcez gbi hissediyorum. Ödemeyi filan yaptk :) dedim hadi dogum olmazsa artk dogum olmadan ckmazsn burdan dediler. Dua edin bende sancilar geldikce size ediyorum
Kizlar sabahki nst de sancim hic ckmadi tek bi kere 60 ckti. Sonra dr um geldi muayene oldum acklik 2,5 cm olmus kese cok gergin eve gitsen bir iki saate suyun gelebilir dedi oyuzden yatışımı yaptilar. Sancilarm 90 lari buluyor simdilik. Dogum baslamis ama biraz nazli nazli geliyor bebek dedi dr. Geceyi bulur ama yarina dogmus olur dedihala dogum yapcagima inanmıyorum aslında geri eve gitcez gbi hissediyorum. Ödemeyi filan yaptk :) dedim hadi dogum olmazsa artk dogum olmadan ckmazsn burdan dediler. Dua edin bende sancilar geldikce size ediyorum
Sanci geldikce comel derin nefes al yavasca ver bacaklarini ayirabildigin kadar ayir dediler. Bide sürekli yürüyorum odanın içinde aktif ol yer cekiminij destegiyle bebek insin asagiya dediler. Dediklerni yapmaya çalışıyorum.
Sancilar da sorun yok ama muayene beni mahvediyor rahim agzi cok gerideymis zor ulasiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?