2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Grubun ilk normal dogumu olacaksin sanirim. Insallah annesinin canini cok yakmadan gelecektir yavrun. Dogum hikayeni bekliyoruz

Canım Rabbim meleğinle saglikla kavuştursun. İnşallah süreç hızlı ağrısız rahat kolay ilerler. Allah yardımcınız olsun

Kızlar ortada hiç bir neden yok ve ben inanılmaz gerginim . Olur olmadık şeylere sinirleniyorum geriliyorum valla kendime bile kızıyorum sonra ama sinirlerime engel olamıyorum. Annem ve babam yanımda ve sesimi yukseltmesem de sinirlendigim gerildigim çok net . Napcam bilmiyorum engel olmaya kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum yok.

Bi kac gun onceye kadar bende oyleydim. Simdi sevdigim darkilari acip dans ediyorum, kitap okuyorum yuruyuse cikyirum falan rahatladim biraz. Bana kalsa horon falan oynayabilirim. İnsanlar onu yapma bunu yapma egilme uzanma diye strese soktugu icin kendi kendime takiliyorum biraz kendine don ve senin neyi gerdigini bul bence.

Bi kac gun onceye kadar bende oyleydim. Simdi sevdigim darkilari acip dans ediyorum, kitap okuyorum yuruyuse cikyirum falan rahatladim biraz. Bana kalsa horon falan oynayabilirim. İnsanlar onu yapma bunu yapma egilme uzanma diye strese soktugu icin kendi kendime takiliyorum biraz kendine don ve senin neyi gerdigini bul bence.

daha cok başındasın istersen muayeneyi reddet . zaten sancıların aralığından belli olur az cok kaç cm olduğu. cok muayene kanalı şişirirmiş canm hem sana hem bebege stres bide.

Arada hepimize de geliyor galiba byle. bn ilk gebeliktede böyleydim hatirladigmkadarıyla ve anason çayı içerdim rahatlatsın diye dogumdan sonra da bebegin gazi olmasin diye ictm de herkes iyi degil faln dedi birakrm ama sakinlik veriyordu:) bakicam simdi neden iyi olmazmis

herkes profesör, bir biz cahiliz

Ay çok sevindim güzel geçmesine inşallah bende ayazıma hayırlı bir şekilde kavuşurum dikişlern nasıl cnm estetik dikiş var demi artık devlette ama 10 gün sonra dikişleri almaları gerekiyormuş

çok normal, seni rahatlatacak şeyler yapmaya çalış. Ben bir gün neşeden uçuyorum, diğer gün anksiyete, depresyon, neden yaptım çocuk deli miyim düşünceleri çıldıracak gibi oluyorum. Bana mesela yalnızlık iyi geliyor. Gündüzleri eşim yok, sakin sakin günü geçiriyorum, dizi izliyorum ya da oyun oynuyorum. Telefonu açmıyorum mesela kimseyle konuşmuyorum.Beynim anca öyle dinleniyor.

kendine vicdan yükü yapma anneme babama gerildim diye. Vücudumuz artık sınırlarına dayandı, sürekli ağrı, bekleyiş, endişe içindeyiz. Sana ne iyi geliyorsa onu yap. Akşama kadar uyumak mı istiyorsun? Yat uyu. Aman ayıp olur diye kendini iyice kasma

Dogumu yakin olanlar sulu akintiniz artti mi ? Benim artti iyice yarin son ciger gelistirici icin gidicem vurulmaya igne doktora da bir kontrol etsin dedim.
Benim de arttı bir de biraz yapışkan hale geldi. Hemen değişmezsem hemen, kuruyunca tenime yapışıyor çamaşır. Bana da normal dedi doktor.

Kısa sürede kolayca saglikla alırsın bebeğini kucağına inşallah

Allah yardimcin olsun. Bir avazda kurtulursun insallah.
Benden 2 gün sonraya sana gun vermisler.
Kızlar kontrole gittim nst de şancı çıkınca alttan muayene sonucunda 4 cm acikligim varmış bugün doğuma giricem bana dua edin lütfen eve gelip son hazirligimi yaptım 4 5 gibi hastaneye tekrar gidicem
bebekler geliyor sırayla bir avazda kurtulursun insallah. Acilman bayağı olmus az kalmış.

Kızlar kontrole gittim nst de şancı çıkınca alttan muayene sonucunda 4 cm acikligim varmış bugün doğuma giricem bana dua edin lütfen eve gelip son hazirligimi yaptım 4 5 gibi hastaneye tekrar gidicem

Masallah canim insallah fark etmeden daha cok acikliga ulasirsin Allah saglicakla birbirinize kavusmayi nasip eylesin.

Su an su durumdayim >>

Ben de öyleyim aynen Geçecek herhalde istemesek de sonra pişman olsak da gerginlik yaşıyoruz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…