Sanci geldikce comel derin nefes al yavasca ver bacaklarini ayirabildigin kadar ayir dediler. Bide sürekli yürüyorum odanın içinde aktif ol yer cekiminij destegiyle bebek insin asagiya dediler. Dediklerni yapmaya çalışıyorum.
Sancilar da sorun yok ama muayene beni mahvediyor rahim agzi cok gerideymis zor ulasiyorlar.
Canım Rabbim meleğinle saglikla kavuştursun. İnşallah süreç hızlı ağrısız rahat kolay ilerler. Allah yardımcınız olsunKizlar sabahki nst de sancim hic ckmadi tek bi kere 60 ckti. Sonra dr um geldi muayene oldum acklik 2,5 cm olmus kese cok gergin eve gitsen bir iki saate suyun gelebilir dedi oyuzden yatışımı yaptilar. Sancilarm 90 lari buluyor simdilik. Dogum baslamis ama biraz nazli nazli geliyor bebek dedi dr. Geceyi bulur ama yarina dogmus olur dedihala dogum yapcagima inanmıyorum aslında geri eve gitcez gbi hissediyorum. Ödemeyi filan yaptk :) dedim hadi dogum olmazsa artk dogum olmadan ckmazsn burdan dediler. Dua edin bende sancilar geldikce size ediyorum
Bi kac gun onceye kadar bende oyleydim. Simdi sevdigim darkilari acip dans ediyorum, kitap okuyorum yuruyuse cikyirum falan rahatladim biraz. Bana kalsa horon falan oynayabilirim. İnsanlar onu yapma bunu yapma egilme uzanma diye strese soktugu icin kendi kendime takiliyorumKızlar ortada hiç bir neden yok ve ben inanılmaz gerginim . Olur olmadık şeylere sinirleniyorum geriliyorum valla kendime bile kızıyorum sonra ama sinirlerime engel olamıyorum. Annem ve babam yanımda ve sesimi yukseltmesem de sinirlendigim gerildigim çok net . Napcam bilmiyorum engel olmaya kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum yok.
Bi kac gun onceye kadar bende oyleydim. Simdi sevdigim darkilari acip dans ediyorum, kitap okuyorum yuruyuse cikyirum falan rahatladim biraz. Bana kalsa horon falan oynayabilirim. İnsanlar onu yapma bunu yapma egilme uzanma diye strese soktugu icin kendi kendime takiliyorumKızlar ortada hiç bir neden yok ve ben inanılmaz gerginim . Olur olmadık şeylere sinirleniyorum geriliyorum valla kendime bile kızıyorum sonra ama sinirlerime engel olamıyorum. Annem ve babam yanımda ve sesimi yukseltmesem de sinirlendigim gerildigim çok net . Napcam bilmiyorum engel olmaya kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum yok.
daha cok başındasın istersen muayeneyi reddet . zaten sancıların aralığından belli olur az cok kaç cm olduğu. cok muayene kanalı şişirirmiş canm hem sana hem bebege stres bide.Sanci geldikce comel derin nefes al yavasca ver bacaklarini ayirabildigin kadar ayir dediler. Bide sürekli yürüyorum odanın içinde aktif ol yer cekiminij destegiyle bebek insin asagiya dediler. Dediklerni yapmaya çalışıyorum.
Sancilar da sorun yok ama muayene beni mahvediyor rahim agzi cok gerideymis zor ulasiyorlar.
Arada hepimize de geliyor galiba byle. bn ilk gebeliktede böyleydim hatirladigmkadarıyla ve anason çayı içerdim rahatlatsın diye dogumdan sonra da bebegin gazi olmasin diye ictm de herkes iyi degil faln dedi birakrm ama sakinlik veriyordu:) bakicam simdi neden iyi olmazmisKızlar ortada hiç bir neden yok ve ben inanılmaz gerginim . Olur olmadık şeylere sinirleniyorum geriliyorum valla kendime bile kızıyorum sonra ama sinirlerime engel olamıyorum. Annem ve babam yanımda ve sesimi yukseltmesem de sinirlendigim gerildigim çok net . Napcam bilmiyorum engel olmaya kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum yok.
Doktorlar herşeye normal diyorArttı cnm doktor normal demişti
Zamanina yakin gelsin en azinsan istiyorum, makat gelis suan ama kanala girer mi bu halde38+2 de nst icin gidecegim sancim cikarsa alacak, cikmazsa 39+1 de alacak insallah bi sıkıntı olmaz
Allahim darisi basimiza3 gun nimet resmen bende hemsirelere soylicem kimseye vermeyin bebegi diye, simdiden herkesin bi onerisi var tamam tamam deyip gecistiriyorum kimseyle tartismaya gerek yok valla ne laf anlatacam herkese,
Ay çok sevindim güzel geçmesine inşallah bende ayazıma hayırlı bir şekilde kavuşurum dikişlern nasıl cnm estetik dikiş var demi artık devlette ama 10 gün sonra dikişleri almaları gerekiyormuşBende devlette oldum. Spinal den çok çekiniyordum. Ama ameliyat ekibi çok iyiydi.adım adım öncesinde ne hissedeceğimi söylediler bana, şimdi şu olacak korkma diye. Ameliyata girerken başta korktum. Midem bulandı, tansiyonum yükseldi. Bir iğne verdiler damar yolundan sakinleştim anında.
Bebek doğunca anestezi uzmanı bebeğime şarkı bile açtı iyi ki doğdun Yağız diyeüstünü giydirip yanıma getirdiler. Yüzüme yüzü değince ağlamayı kesti, çok güzel bir andı
Kızlar ortada hiç bir neden yok ve ben inanılmaz gerginim . Olur olmadık şeylere sinirleniyorum geriliyorum valla kendime bile kızıyorum sonra ama sinirlerime engel olamıyorum. Annem ve babam yanımda ve sesimi yukseltmesem de sinirlendigim gerildigim çok net . Napcam bilmiyorum engel olmaya kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum yok.
Benim de arttı bir de biraz yapışkan hale geldi. Hemen değişmezsem hemen, kuruyunca tenime yapışıyor çamaşır. Bana da normal dedi doktor.Dogumu yakin olanlar sulu akintiniz artti mi ? Benim artti iyiceyarin son ciger gelistirici icin gidicem vurulmaya igne doktora da bir kontrol etsin dedim.
Sanci geldikce comel derin nefes al yavasca ver bacaklarini ayirabildigin kadar ayir dediler. Bide sürekli yürüyorum odanın içinde aktif ol yer cekiminij destegiyle bebek insin asagiya dediler. Dediklerni yapmaya çalışıyorum.
Allah yardimcin olsun. Bir avazda kurtulursun insallah.Kizlar sabahki nst de sancim hic ckmadi tek bi kere 60 ckti. Sonra dr um geldi muayene oldum acklik 2,5 cm olmus kese cok gergin eve gitsen bir iki saate suyun gelebilir dedi oyuzden yatışımı yaptilar. Sancilarm 90 lari buluyor simdilik. Dogum baslamis ama biraz nazli nazli geliyor bebek dedi dr. Geceyi bulur ama yarina dogmus olur dedihala dogum yapcagima inanmıyorum aslında geri eve gitcez gbi hissediyorum. Ödemeyi filan yaptk :) dedim hadi dogum olmazsa artk dogum olmadan ckmazsn burdan dediler. Dua edin bende sancilar geldikce size ediyorum
Benden 2 gün sonraya sana gun vermisler.Bizde günümüzü aldik 18 ekim inşallah o günden önce erken gelmez kalsın istiyorum biraz daha içerde toparlansinbiraz daha kızım 35 haftalık doğmuştu 3.150 gram di en azından 38 görelim inşallah bunda. Kilomuzu ogrenemedik makina kitlendihaftaya cumartesi kontrolü bekliycez artik
Kızlar kontrole gittim nst de şancı çıkınca alttan muayene sonucunda 4 cm acikligim varmış bugün doğuma giricem bana dua edin lütfen eve gelip son hazirligimi yaptım 4 5 gibi hastaneye tekrar gidicem
Kızlar kontrole gittim nst de şancı çıkınca alttan muayene sonucunda 4 cm acikligim varmış bugün doğuma giricem bana dua edin lütfen eve gelip son hazirligimi yaptım 4 5 gibi hastaneye tekrar gidicem
Ben de öyleyim aynenKızlar ortada hiç bir neden yok ve ben inanılmaz gerginim . Olur olmadık şeylere sinirleniyorum geriliyorum valla kendime bile kızıyorum sonra ama sinirlerime engel olamıyorum. Annem ve babam yanımda ve sesimi yukseltmesem de sinirlendigim gerildigim çok net . Napcam bilmiyorum engel olmaya kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum yok.
Aminn canımmBi de böyle bi dönemde eşlerimizle uğraşıyoruz ya allahım akıl fikir versin hepsine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?