2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Trendyola baktin mi peki?
Orda da ürün gözüküyor ama satışta değil:/
Bu ürün benim kullandığım. Bir ay sonra evdeki ürün elime geçer, diğerleri elektrikli,pilli ve pahalı..o yüzden özellikle bildiğim,basit,ucuz bişey aradım ama maalesef bulamıycam galiba. Çok teşekkür ederim

Eklentiler

• BDCC8C2C-8E1A-4976-BEA3-8B749D93C377.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 32
canm aslinda bir eczaneden normal manüel bi makina da alabilirsin. bn kizimda manüel kullandm rahattı yani .
Ben de manuel arıyorum ama kullandığım ürünü aramıştım. Dediğin gibi herhangi bir manuel de iş görür sanırım. Öyle bakacağım artık. Teşekkürler

Canim butun manualler ayni. Ben bebedoru almistim o bile us görmüştü. Bak bu marka seninkine benziyor.

Canim mochi pompayi da cok oneriyorlar fiyati uygun bir yorumlarina falan bak istersen.

Kizlar hala acilmam 5 santimi gecmedi dun aksam 18 den beri sanci cekiyorm ama duzensiz. Simdi suni sancıya başladılar yavas yavas vercez dediler. Dua edin lütfen

Allah kolaylastirsin zorlastirmasin canim. Sabaha kalmadan kucagina al insallah

Sancilarin su ana kadar ki derecesi nasil? Dayanilmaz derecede mi hissediyorsun yoksa orta derecede gibi mi?

Manuelle zor oluyor diyorlar cok zaman aliyormus? Calistigim icin elektronik dusunuyorum ama hala karsr verebilmis de degilim.
elektirikli denemedm aslinda .. hastanede bi kadında görmüştüm . bn manuelle sagarken o elektirikliyle sagiyordu bnden daha cok sut geliyordu ama iste kişiye gore mi değişiyor bilemem. benm kizim sarılıktan ışık tedavisi gördü onda olmustu bu dedigim. elinle yaptığın icin yorulur kolun ama o dogru dur.

yap bence canm . hatta nefes egzersizleri ve perine masajını muhakkak yap

Bu aksam merdivenlerden indim. Yan yan yengec gibi 5 kat ciktim bel agrisinda yattigim yer batiyor

Kizlar hala acilmam 5 santimi gecmedi dun aksam 18 den beri sanci cekiyorm ama duzensiz. Simdi suni sancıya başladılar yavas yavas vercez dediler. Dua edin lütfen

5 santimde sancilarin siddeti nasildi

İnşallah en kısa zamanda acilman olur dogumun gerceklesir canim

Aslında amacın hep diyorum kolay bi Doğum olması icin. Hemen gelsin bu gece gelsin telaşında değilim yeterki başladığında güzel ilerlesin
takvimini okudunmu :) :) tamda vaktinde sana güzel bi öneri sunmuş. bol dua et inslh dua iste çevrenden insallah guzel gecer . aslinda tam bilmiyorum ama 7 meryem 7 ayet-el kürsi 7 yasin daha bi iki süre vardi kolay dogum icin okunurmus. okuyabiliyorsan sen yoksa etrafından rica edebilirsin :)

Benim adetim cok siddetli olurdu suana kadar sancim onun yanindan bile gecmedi. Aksam 18.30 gbi muayene esnasinda kesede delindi suyum geldi. Sancim 60-70-90 civari degisti dunden beri ama bana cok siddetli gbi gelmiyor simdilik. Suni sancidan sonra nolur bilmiyorum.
Allah kolaylastirsin zorlastirmasin canim. Sabaha kalmadan kucagina al insallah

Sancilarin su ana kadar ki derecesi nasil? Dayanilmaz derecede mi hissediyorsun yoksa orta derecede gibi mi?
Bu aksam merdivenlerden indim. Yan yan yengec gibi 5 kat ciktim bel agrisinda yattigim yer batiyor

Ben de manuel arıyorum ama kullandığım ürünü aramıştım. Dediğin gibi herhangi bir manuel de iş görür sanırım. Öyle bakacağım artık. Teşekkürler
zaten 1 ay idare edecekmiş seni :) bn almadm almam da sanirm ya gerek olursa alınır . kizimin makinanın parçası kayıp is görmez o şekil sanirm denemedm lazm olursa alırım çalışmadığım icin lazm olmaz diye düşünüyorum ama belli de olmaz memeyi reddeder sahip veririz faln . inslh oyle seyler olmazda ..

Allah yardımcın olsun tez zamanda acilman olurda doguruverirsin insallah

yata yata boyle olduk iste bnde temizlik yaptm aksama kadr suan bel ağrısından kıvranıyorum altı üstü evi temizledk arkads

Canim 5cm den sonra süreç daha hızlı ilerliyor insallah hızla ilerler :) suni sanci da az az verilince cok can yakmıyor diyorlar . bakalm surecin nasil ilerleyecek

Ay çok sevindim güzel geçmesine inşallah bende ayazıma hayırlı bir şekilde kavuşurum dikişlern nasıl cnm estetik dikiş var demi artık devlette ama 10 gün sonra dikişleri almaları gerekiyormuş
Evet yapıştırma. İç dikiş normal. İlk sezeryanda devletteydi. Dikiş yerimi hemen bulamadılar o derece kalmamıştı izi

Cok iyi canim yolun yaridan fazlasini boyle tamamladin. Devami da boyle gider insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…