2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar hala acilmam 5 santimi gecmedi dun aksam 18 den beri sanci cekiyorm ama duzensiz. Simdi suni sancıya başladılar yavas yavas vercez dediler. Dua edin lütfen

İnşallah suni sancı uzun sürmez de az çekersin cnm su geldikten sonra sancılar baya çoğalıyor çünkü. Rabbim bi avazda kurtarsın.

Neden böyle oldum bilmiyorum dua okumaktan çekinir oldum. En azından Türkçesinden okusam çok iyi olur. Çok haklısın tavsiyen icin teşekkür ederim

Al bendede o kadr valla 1 aydır diyorm okuyaym şu sureleri. bırak diğerlerini ezbermde olani bile okumuyorum

Gunduz bir sey yoktu son 3 4 saattir ayak bileklerim sisti. Birfen oldu. Cok saskinim. Yukari da diktim ama gecmiyor korkmaya basladim. Tuzlu da yemiyorum suyumu iciyorum. Ayaklarım bileklerim sık sık siserdi ama bu bambaska bi sey niye boyle oldu ki

tansiyonunu olcsen bi ? bide basagrin falan varmi?

Manuelle zor oluyor diyorlar cok zaman aliyormus? Calistigim icin elektronik dusunuyorum ama hala karsr verebilmis de degilim.

Calismasan da zaman aliyor ya.. Yarim saat sürüyor iki memeyi sagmak tek tek.. Ikisi birden sagmak da iyi degil galiba.. Elektrikli bile vakit aliyosa manueli düşünemiyorum

Kizlar hala acilmam 5 santimi gecmedi dun aksam 18 den beri sanci cekiyorm ama duzensiz. Simdi suni sancıya başladılar yavas yavas vercez dediler. Dua edin lütfen

Ay hayırlısıyla ınsallah.. Sanci cekerken filan hep hayal kur.. Endorfin salgilamn lazim.. O zmn dogum kolay olur.. Allh yardimcin olsun

Her girdigimde heycanli heycanli okuyorum sayfaları.. Yine doğumlar olmaya devam ediyor.. Allah herkesin yardimcisi olsun.. Anali babali saglikli kucaginiza almayi nasip etsin o kadar kafam karıştı ki okurken.. Kim dogumda kim gün almış karıştı hepsi bi tek Fatmapo aklimda kaldi.. Hayırlısıyla dogurursunuz insallah hepiciniz yalniz ekime girmeden cogu kişi dogurdu galiba

Canım şuan jokerde emzirme haftası için indirim var o ürünü de gördüm bakabilirsin

İnşallah olmaz sende bi sıkıntı. Ben ilk kızımda mastit olmuştum, şimdi de meme sertleşmeye başlayınca korktum:/

Bende ogluma kavusayim istiyorum bir an once sizleri gordukce ay ne guzeldir simdi onlarla ugrasmak. Uykusuzlugu bile guzeldir diye dusunuyorum (uzaktan davulun sesi)
Biraz daha beklesin de gelsin seninki axel:)
Uykusuzluğa alışılıyor bir şekilde. Bana da uyutuyor mu diye soruyorlar ama insanın odak noktası “memeyi tutabildi mi, karnı doydu mu, gazı çıktı mı” oluyor.

Bebek aşağıya indiyse damarlara yaptığı baskı artıyo ondan olabilir. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…