2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebişini
Böyle zamanda bunlarla uğraşmana üzüldüm canım Rabbim yardimcin olsun bebeğin sana en iyi şifa olsun inşallah.
Kizlar hala acilmam 5 santimi gecmedi dun aksam 18 den beri sanci cekiyorm ama duzensiz. Simdi suni sancıya başladılar yavas yavas vercez dediler. Dua edin lütfen
Hayırlısıyla sağlıkla bir avazda kurtulursun inşallah canım.
Şimdi nasillar canım çok geçmiş olsun hiç düzelme olmadımi.

Ya çok heyecanlı sayfanın şuan hali sağ salim kavuşursunuz inşallah arkadaşlar hastanede olanlar olacak olanlar iyi haberlerinizi yazın bende okudukça heyecan basıyor valiz kostum hemen yapayım diye havlu koydum kendime bebeğe battaniye 3 tane koydum ped ne koysam bilmiyorum terlik koydl ya ne alcam bilmiyorum koyun can derdinde kasap et derdinde gibi oldum suan

Kızlar kontrole gittim nst de şancı çıkınca alttan muayene sonucunda 4 cm acikligim varmış bugün doğuma giricem bana dua edin lütfen eve gelip son hazirligimi yaptım 4 5 gibi hastaneye tekrar gidicem
ALlah yardımcın olsun canım dualarımız seninle bize de dua et

Çok çok sağolun kızlar Gece uyumayan gündüz uyanmayan bir kızım barSürekli mememi tutmak istiyor sanki korkuyorda birtek emerken kendini güvende hissediiyor ne yapacığımı bilemez durumdayım

Ne güzel emdir işte.. Bak bazi bebisler hemen tutamiyor memeyi.. Bence sukret.. Bol bol da emzir

Dolasım sorunu olabılır canım. Drum bana 1 hafta öncesınoctapae kan sulandırıcı iğne basladı. Şişlik 4 gunde ındı şükür ayakkabılarım ayagıma gırdı. Bılegım benım fil bılegınolmustu gectı. Druna danış bence

Ben de dün son kez çalıştım artık doğum iznim baslıyor. Bız de hemen valizi cıkardık bana 3 takım pijama, oğlana 3 tkaım hastane cıkısı, lohusa tacı ın seti, terlık havlu ıc camasırdı, sütten, ped bebege bez, bıberon, agız silme havluları, süt getiren cay ve malt, bebek maması, pamuk, pişik kremi, kucuk makyaj cantası attım şimdilik. Benim hastane süsüm cok fazla, dagıtılacak lar masa ortusu balon standı kadehler, hosgeldın standı kapı süsü cıkolata lohum kulahları... Eşim görunce bu ne yaptı nasıl tasıyacagız. Onları valızede koyamam kırılır.. Bakalım ben 1 gece önceden odayı verin dıyecegım. Daha var ama benım grip gevmedı. Hapsuruk öksıruk perısanım

Hepinize ama hepinize çok teşekkür ederim şimdi okuyabildim sukurler olsun ❤erim ayaz a kavuştum ❤
6 da 0 sanci ile hastaneye geldim 4 cm açıklık ile epidural oldum iyikide olmuşum okadar rahattıki sonrasında su kesemi patlattılar ve suni sancı desteği ile 11.35 te doğumum gerçekleşti telefonumu anca alabildim bebeğim şuan yanimda kuzum benim okadar yorgun sanırım ki hiç sesi çıkmıyor
RABBI M BU GÜZEL DUYGUYU HERKESE YAŞATSIN ŞÜKÜRLER OLSUN
Ciğerlerimi usutmusum ve çok tıkandım antibiyotik tedavisine başladık nefes almakta zorluk çekiyorum

Öksürük ten uyuyamıyorum offfff,
Kesinlikle hemen doktora git canım ben de bu halde doğum yaptım belkide acilmam oksuruk sebebiyle oldu şuan antibiyotiğe başladım ve hava desteği Rabbim yardımcın olsun 1 haftadan beri ne cektigimi bir Allah bir ben bilirim

Herkese merhaba. Ben aranıza geç katıldım. Şuan 35 haftalık hamileyim. Bugün kontrol vardı. Karın ölçümü haftası ile uyumlu ama baş çevresi büyük dedi. Baş 36 + 6 haftalık dedi. Kilosu 2800 gr. İdrarda da protein kaçağı varmış az miktarda ama idrarı çok tuttuysam ondan olabilirmiş. İdrar testini yenileyecek. Baş ölçümü karına göre büyük çıkan var mı aranızda hanımlar bana Bi fikir verir misiniz

Ayyy maşallah, gözünüz aydın bir an önce toparlanırsın inşallah hoşgeldi ayaz

~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)

Neler koydun canm sen soyle eksik varsa yardımcı olunur burda :) bnde hem bi tamam mi diye bakaym hersey özellikle dogum yapanlar daha net bilirler . aslinda güya bnm ikinci dogum ama unuttum gitti

Geçmiş olsun canim gozun aydin. darisi diğer hepimize inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…