2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bnde grip olmusum.. Eymeni kucagima alirken maske takiyorum

merhaba , aslinda genelde bas büyük cikar diye biliyorum bu gebeligimde degil ama kizimda hep kafa büyük çıkardı 1 hafta mesela 38 isem 39 çıkardı. suan hepsi ayni gbi bebegin yapısıyla da alakalı aslinda kizimin kafasi hala büyük

Bnde grip olmusum.. Eymeni kucagima alirken maske takiyorum
Bende olcam sinyaller veriyor . boğazım acıyor bugün de kesin daha kötü ettim. Gece uyanıp ne var ne yok çıkardım camkapalıydı onu da açtım. esim uyanıp oyle gorunce biguzel azari yedim pasa pasa geri güzelce giyinip yattım. dayanamıyorum bi sıcak basiyor bi üsüyorum

Maşallah, sağlıkla büyüsün

Gozunuz aydin canim. Ne guzel masallah

Çok çok sağolun kızlar Gece uyumayan gündüz uyanmayan bir kızım barSürekli mememi tutmak istiyor sanki korkuyorda birtek emerken kendini güvende hissediiyor ne yapacığımı bilemez durumdayım
Evet canım durum aynen öyle güvende hissettikleri tek yer anne kucağı ,meme ... Çünkü bizden başka herkese yabancılar bizim kokumuz, kalp atışımız ,sesimiz onları rahatlatıyo ben de meleğimi emerken hayal ediyorum. Yaaaaa bu harika bişey onun kucağında olması misler gibi kokmasi , gözleri kapalı arada gülümsemesi

Geçmiş olsun doğal bitkisel seyler mi denesen. zencefil falan?
Dra gittim, bol bol sıvı dınlenceksın dedi. Sade ıhlamur ıcılıyor. Tarcın zencefil adacayı yasak normal dogumu tetikler dedi. Benım bebek 4 kg oldu ben normali cesaret edemiyorum bır de cok yukarıda..

Dra gittim, bol bol sıvı dınlenceksın dedi. Sade ıhlamur ıcılıyor. Tarcın zencefil adacayı yasak normal dogumu tetikler dedi. Benım bebek 4 kg oldu ben normali cesaret edemiyorum bır de cok yukarıda..
gecer umarim ya zor olur öksürük dogum sonrası icin hele .

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün ❤

Annelik tarifi olmayan muhteşem bir duygu ben kızımda hiç bıkmadım hiç destekçim de olmadı yaşım küçüktü acemiydim birlikte büyüdük düşe kalka şu an oğlumda bilinçliyim hiçbir anını kaçırmak istemiyorum. tadını çıkart hayatım anneliğin kokusunu doyana kadar çek içine berikkocuğum çünkü çok çabuk büyüyorlar . Şimdi bazen odasına gidiyorum biraz sıkış yanına uzanayım diyorum saçını okşuyorum öpüp kokluyorum bir süre sonra sıkılıyor anne sığamıyoruz artık hareket edemiyorum diyor (tabi ben iki katı geniş olunca) bende diyorum şimdilik kalkıyorum daha sonra kardeşini bırakıcam yatağına.

Eklentiler

• 1569652569742.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 26
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım Yuvanıza hoşgelmiş erim ayaz. Sanada çok geçmiş olsun nefes zor alıyorsan odanı nemsiz bırakma canım.

Çok şükür güzel bi Doğum olmuş cnm allah analı babalı büyütsün sana da acil şifalar diliyorum.

Benim hep ölçümlerimde öndeydi 37+0 da 39+2 ile uyumluydu. Sorun da yok. Doktorun sorun mu var dedi yoksa senin mi aklına takıldı cnm

Gözünaydın olsun canım
Çok şükür almışsın kucağına.
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım ben 36 haftalık hamileyim benimde hep ilerde olur baş ölçümü büyük çıkar böbrek rahatsızlığımda olduğu için tüm tahlillerde sıkıntılıdır canını sıkma sadece bol su iç ve sık sık tuvalete çık drlar da sadece bunu öneriyor. Ben her lavaboya gittiğimde çıkar çıkmaz bir bardak su içiyorumki dışarıya atabileyim diye doktorunda devam eden tekrarlayan bir durum varmı diye bence emin olmak için testi yenilemek istemiş.

Merhaba 33. Haftalıkken doktorum kafasının 3 hafta önde oldugunu ama 1 ölçümler kesin diyemem takip edicez dedi . 10 güm sonra gitiğimde 1 hafta önde 3 hafta sonra gittiğimde haftasıyka uyumlu çıktı . Kafana takma inşallah seninkide benimki gibi olur

Cok cok gecmiş olsun canım Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…