2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sütün emzirdikce gelecek bol sivi almaya dikkat et baş agrina da iyi gelir
Annene gelince ne guzel iste her işine kosuyor,bebeğe bakıyor,sende bol bol uyu dinlen
Bakim konusunda benimde ogrenmem lazim anne sen gidince kim yapacak bez degisimini,banyosunu de aman kirma anneni
Benim annemde ve ablamda 4 yaşındaki oglumu hala oglum diye severler cok hosuma gider benim

sürekli bir şeyler çıkıyor ya. Şundan iki sene önce çocukla uyumayın bireyselliği zedelenir diye bas bas bağırıyorlardı, şimdi güvenli bağlanma bilmem ne 4 yaşına kadar çocuk anne baba odasında olmalı diyorlar.İyice endüstriye, para kapısına döndüğü İçin ben biraz tiksindim açıkçası. Hayır dedikleri birbirini tutsa deriz ki uzman bunlar, söz dinlemek lazım.Sömürecek konu kalmadıkça kendi dediklerinin tersini moda yapıyorlar

Gözünüz aydın canim. Sağlıkla büyütün
Zaten bebekler kirlenmiyormus bende tam bilmiyorum ama oyle arastirdim biraz iste
Kış bebegi hergün yıkanmiyor. Ben gun aşırı yıkardım. Havalar iyice soğuduğunda haftada 2 yada 3 kez. Kirlenmiyor diyorsunuz ama kirleniyorlar. Ozellikle kusan bir bebek olsa 2 gunde kokuyorlar. O yuzden en iyisi susmak. Yasayarak herkes kendi görsün kış günü duru suyun altina sokmak bana mantıklı gelmiyor. Ha yaz olsa hergun sok. O zaman kirlenmez.
O yuzden en guzel annemizi dinlemek. Ben kimseyi dinlemedim. Sadece annemi dinledim. Yasayarak ogrendim.

Ben göbek bagimizi goremedim eymenle kuvozdeyken düştü.. Eve gelince kabuklu mu desem siyah bisey vardi.. Ertesi gun icine girdi o da.. Göbek bagi nasil bisey goremedm yani
Aman canim iyi olsun yeterki . düsen göbeği vermedi mi hastane veriliyor diye biliyorum.

Acilma varmiydi sunni sansidan once

bana doktorum suni sancı sadece başlamış doğumu hızlandırmada kullanılır, aksi halde bebeği strese sokar demişti. Acil bir durum varsa kurtarma metodu sezaryendir, açılması olmayan kadına suni sancı verilmez dedi. Şimdi bekliyoruz bakalım bende tık yok. 40 hafta dolunca hala gelmiyorsa, hala açılma yoksa sezaryen olur. Tutup da belki doğum başlar diye sancı vermeyi doğru bulmuyor

gözün aydin canm Allah anali babalı büyütsün. emrede kilo alip yanina gelir bir an once inslah. gene iyiler masallah ya kiloları ikizlerin biri kucuk olur derler:)

sanci yok şükür canm :) sadece cok isim var ve yoruldum baya bir yol yürüdüm hemde yokuş eve geldigimde adım atamaz olmuştum

AYNEN

Benim dr da yikama dedi. Gobek icin solusyon verdi onu kullan gunde iki kere dedi. Kuru ve temiz olsun gobek cevresi dedi. Dusunce banyo yaptircaz dedi. Yarn ilk kontrolumuz var 5 gunluk olmus olacak minigim
En son sağlık ocağına gittigimde bebegin doğduğu gunden sonraki 5. Gun topuk kani için gel dedi.ilkini hastahanede alıyorlarmış sinra 5.gun sağlık ocağı istiyor , 5 günlük olacak diyince hatırlatayım dedim.

Şuan canın aciyor o yüzden herşey gözüne batıyor, sakin ol kalp kırma.suan anneye çok ihtiyacın var ve oda biliyor herşeye koşuyor.iyiki var diye düşün mutlu ol.benim kizimada annem kardeşlerim hep kızım der ileride bu hoşuna gidecektir.yuklenme kendine mucizene odaklan keyfini cikartmam lazim herkes böyle söylüyorsa vardir bir bildikleri diye düşün.

aslinda bizdede suç herseyi dinliyoruz oysa gerek yok çocuğun ihtiyacı olan şeye gore hareket etsek yeter o zaten derdini anlatıyor. kimi uzmana bakarsan asker yetiştir diyor kimide çocuğun kölesi ol arasını bulmak gerek

sanci yok şükür canm :) sadece cok isim var ve yoruldum baya bir yol yürüdüm hemde yokuş eve geldigimde adım atamaz olmuştum
Maşallah yuruyebiliyorsun, dün değişim yapmam lazımdı araba ile avm ye gittim 3 dk sonra çıktım karnim kasıldı belim agirdi geri çıktım . yemedi daha faxla kalmak işimide halletmedim aman kalsin dedim ciktim geldim.10 dk yürüsem ooo yürüyüş yaptım derim de oda yok.

Kizlar ,agrim sizim gecince hepsini okucam ama baya agri var gerci 6 -7 saat oldu cikali 3.agri kesici.1 saat sonra yurutucekler ama nasil yururum bilmiyorum.Yarina hafifler insallah
Yarina %70 i geçecek ve inanamiyacaksin.1 günde çok farkedecek.ilk kalkmada yere değil karsiya bak yoksa tansiyonun düşer.ilk yürüme sonrasi ne kadar çok kalkip yürürsen o kadar daha iyi hissedeceksin.

ben de kasılıp kalıyodum ama hareketsiz kaldıkça daha kötü oldu. Hergün biraz zorlaya zorlaya şimdi günde 3 km yürüyorum. Ama benim 2 tane de köpeğim var onları çıkarmak zorunda olduğum İçin ekstra motivaayon oluyor. Adım sınırı koy kendine 1000le başla arttır her gün

Gözün aydın Maşallah canım güle güle büyüt miniklerini sağlıkla

yarim saat yürümüşümdr en asagi . bu kez asiri oldu tlfona baktm 1200 adim diyor sayamadı herlde yoksa millet 6000 adımı nasl yapıyor ya 2 saat yürüyor herlde . bundan sonra yürürüm insalh günlük 15 dk da olsa.

6000 adım için yarım saat 49 dak. yürümen yeterli canım. Ben bazen abartıyorum 7-8 km 12000 adım atıyorum bazende hiç çıkamıyorum kilitleniyor belim...

Kizlar ,agrim sizim gecince hepsini okucam ama baya agri var gerci 6 -7 saat oldu cikali 3.agri kesici.1 saat sonra yurutucekler ama nasil yururum bilmiyorum.Yarina hafifler insallah
Ertesi güne hafifliyor. Yürümeye başlayınca azalıyor ağrı.ilk gün akşam yürüttüler, İkinci gün gayet rahat tek yürümeye başladım bende. İlk gün ki ağrı kalmıyor emin ol

Hayırlı uğurlu olsun canimmm ilk ekim melekleri rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…