2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım her bebek ille de kanala yerleşecek diye bişey yok eğer başı asagidaysa sorun yoktur hiç tedirgin olma meleklerin çoğu doğum anında yerleşir kanala . Benim meleğim baş aşağı ve kanala yerlesmedi henüz 38 haftaligiz. Ben yerleşmesini istemiyorum zaten telepatimi alıyo o da demek ki. Çünkü yürümek falan daha da zorlaşıyo kanala inince. Benim tanıdığım çoğu kişinin de kanala inmedi doğum anında indi iniş o iniş .

41 haftayı bekleyecek doktor demek yarın sa benim var bakalım ne diyecek. Açılmana baktı mı? Benim geçen hafta 1 cm demişti bakalım yarin bakacak mı? Bebek ne kadar olmuş çok merak ediyorum

Açılmaya da baktı ama yok dedi kafasını içeri alıp kanala doğru baskı yapması lazım yapmamış o yüzden de açılmıyor tabi.
Bizim ki 3430 kg olmuş. Zaman geçtikçe kilo da alıyor normal istiyorum 4kg falan olursa normal nasıl olur gelmezse de normal olmayacak. Bol bol hurma ye yürüyüş yap sol yan yat bacağının arasına yastık koy pozisyon alsın dedi. Ama doğumu başlatacak başka ne var acaba???

Ayyy inşallah öyle olur zamanında normal gelsin ya, doktor öyle söyleyince acaba geç mi gelecek ya gelmezse falan diye düşünmeye başladım. Bide ağrı var m sancı var m kasılma var m dedi eeee onlar da yok
Doktor acı eşiğin yüksek olabilir dedi açılmaya da baktı o da yok

Bugün bende gittim kontrole 3200 olmuş pazar günü gel dogumu belirleyelim dedi alttan açılmaya bakacaktı güya hazırlandım bakmadı pazar gününe kadar suyun gelirse kanaman olursa gelirsin dedi bebek kanala inmeye başlamış bakalım pazarı bekleyeceğim bu arada plesanta yaşlanması vardı bende sanırım pazar günü doğum olacak

Acı eşiğin yüksek olsun canım iyi bise bence ben 25 lik sancıyı bile hissediyorum çok acıtıyor sen açılmayı falan hissetmezsin doğum 24 saat sürüyormuş çünkü

Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah İnşallah tez zamanda diğer yavruna da kavuşursun canım

Acı eşiğin yüksek olsun canım iyi bise bence ben 25 lik sancıyı bile hissediyorum çok acıtıyor sen açılmayı falan hissetmezsin doğum 24 saat sürüyormuş çünkü

Acı eşiğim yüksek nst sonucum bugün böyleydi bir şey hisetmedim. Doktor da iyi sonuç dedi, henüz açılma da yok, bakalım keyfi ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek

Kanala indiğini hissettin mi peki?

Senin 11 gün benim 15 gün kalmış yarın randevum var bakalım nst de ne çıkacak dün gece biraz fazla katı yedim sindirim sistemim yuzunden sanırım meleğim de zorlandı bütün gece kasılma yaşadım . Bende de öyle acı ağrı falan yok şimdilik hep acı esigimin yüksek olduğundan dem vururdum ama söz konusu doğum sancısı olunca bakalım ne olucak

Benim ilk bebegimi dr plesente yaşlanmış diyip sezeryana almıştı.dogum yaklaştıkça plesente yaslanirmis

Ayyyy hadi bakalım maksimum 15 gün. Sonra bambaşka bir hayat merak ediyorum seni de bakalım ne diyecek doktor buraya da yaz mutlaka

Kanala indiğini hissettin mi peki?
Evet canım hissettim oturuken yürürken daha zorlaniyorsun bi de vajinaya baski yapiyor cikmak ister gibi zorlamisti
QUOTE="XSIDE10, post: 61331621, member: 929965"]
Benim ilk bebegimi dr plesente yaşlanmış diyip sezeryana almıştı.dogum yaklaştıkça plesente yaslanirmis
[/QUOTE]
Evet son haftalar normal dedi 40 danfazlasını bekleyemeyecek gibi görünüyor

Benide düşündürmüyor değil 12 gün önce 3300 demişti yarın kaç diyecek acaba böyle giderse kilosu ilerler. Ama en çok da basını merak ediyorum. 37+0 da kafa ölçümü 39+2 çıkmıştı koca kafalı olursa yandık :/
Valla yürüyüş merdiven hurma bitki çayları içiyorum ama henüz tık yok sancım var ama Doğum başlamadı var bi eksilik zamanı gelmedi demek

Sezeryan mı olacak neden bu acelesi 10 gün var daha Pazar. Plesanta yaşlanması çok normal gelmişiz 39 haftaya o yaslanmasın da biz mi yaşlanalım

Sanirim bu bebekler bizi bekletecek son zamanda vakit gecmiyor. Hic agrim sizim yok hatta son zamanlarda hafifledim insallah normal dogumla sunni sancisiz bi avazda elimize aliriz

Valla her gun tatli bisey yiyorum yani.. Yemiyorum desem yalan olur.. Cikolata helva ne bulursam.. Ama abartmiyorum.. Eskiden bi paket cikolata kesmezdi simdi yetiyor yetmezse de frenliyorum kendimi bu kadar kilo vermisken bi daha almak istemiyorum açıkçası hatta dahada verebilirsem muhtesem olucak

Insallah kendiliginden gelir bebegin kolaylikla

Ben bu süt olayını çözdüm.. Kızlar bol su icmek filan da çok aşırı etkilemiyor bence.. Yani etkiliyordur da çok değil... Kesinlikle annenin huzurlu ve mutlu olması stresi olmamasi etkiliyor.. Diğer hersey teferruat.. Sende baş agrin gecince rahatliycaksin bence.. Kolay değil vücut agriyinca beyinde mutsuzluk sinyali gonderiyordur muhtemelen.. Bi grip oluyoruz ne hale geliyoruz.. Sen sıkma sakın bu konuda kendini.. Kendine odaklan.. Mama veriliyor sonucta bebise.. Sen iyi ol ki bebegin daha iyi olsun

Kafa ölçümü için bir şey demiyor doktor bu zamana kadar da demedi ama kilosu beni korkutuyor normal olursa bide ilk doğum olacak epizyo olmadan olsa keşke...
Bitki çayı ne içiyorsun???artık doğumu başlatan ne varsa yapıcamm hurma yürüyüş squat ananas....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…