Canım her bebek ille de kanala yerleşecek diye bişey yok eğer başı asagidaysa sorun yoktur hiç tedirgin olma meleklerin çoğu doğum anında yerleşir kanala . Benim meleğim baş aşağı ve kanala yerlesmedi henüz 38 haftaligiz. Ben yerleşmesini istemiyorum zaten telepatimi alıyo o da demek ki. Çünkü yürümek falan daha da zorlaşıyo kanala inince. Benim tanıdığım çoğu kişinin de kanala inmedi doğum anında indi iniş o inişBugün doktor kontrolü üz vardı bebeğin durumu sağlığı her şeyi çok iyi ancak hala başını kanala doğum pozisyonuna sokmamış. Beklenen doğum tarihi 11 Ekim'de de ama 11 Ekim'den sonra da gelmezse 18ine kadar günlük kontrol için geleceksin eğer yine gelmezse 18'inde sezeryan dedi.
NST de ufak ufak ağrılar çıktı ama hissetmiyorum
41 haftayı bekleyecek doktor demek yarın sa benim var bakalım ne diyecek. Açılmana baktı mı? Benim geçen hafta 1 cm demişti bakalım yarin bakacak mı? Bebek ne kadar olmuş çok merak ediyorum
Canım her bebek ille de kanala yerleşecek diye bişey yok eğer başı asagidaysa sorun yoktur hiç tedirgin olma meleklerin çoğu doğum anında yerleşir kanala . Benim meleğim baş aşağı ve kanala yerlesmedi henüz 38 haftaligiz. Ben yerleşmesini istemiyorum zaten telepatimi alıyo o da demek ki. Çünkü yürümek falan daha da zorlaşıyo kanala inince. Benim tanıdığım çoğu kişinin de kanala inmedi doğum anında indi iniş o iniş.
Acı eşiğin yüksek olsun canım iyi bise bence ben 25 lik sancıyı bile hissediyorumAyyy inşallah öyle olur zamanında normal gelsin ya, doktor öyle söyleyince acaba geç mi gelecek ya gelmezse falan diye düşünmeye başladım. Bide ağrı var m sancı var m kasılma var m dedi eeee onlar da yok
Doktor acı eşiğin yüksek olabilir dedi açılmaya da baktı o da yok
Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallahTum gece sanci cektikten sonra geldi bebisler.
Kilo tahmini pek tutmadi
Biri 1870 dogeri 2270 dogdular.
Ciger gelisimleri guzel.
Uguru yanima verdiler.Emre kuvozde.Kilo almadan cikis yok
Dikisler yavas yavas agrimaya basladi.
Kafami biraz toparlayip yine yazarim kizlar
Acı eşiğin yüksek olsun canım iyi bise bence ben 25 lik sancıyı bile hissediyorumçok acıtıyor sen açılmayı falan hissetmezsin doğum 24 saat sürüyormuş çünkü
Bugün bende gittim kontrole 3200 olmuş pazar günü gel dogumu belirleyelim dedi alttan açılmaya bakacaktı güya hazırlandım bakmadı pazar gününe kadar suyun gelirse kanaman olursa gelirsin dedi bebek kanala inmeye başlamış bakalım pazarı bekleyeceğim bu arada plesanta yaşlanması vardı bende sanırım pazar günü doğum olacak
Senin 11 gün benim 15 gün kalmış yarın randevum var bakalım nst de ne çıkacak dün gece biraz fazla katı yedim sindirim sistemim yuzunden sanırım meleğim de zorlandı bütün gece kasılma yaşadım . Bende de öyle acı ağrı falan yok şimdilik hep acı esigimin yüksek olduğundan dem vururdum ama söz konusu doğum sancısı olunca bakalım ne olucakAyyy inşallah öyle olur zamanında normal gelsin ya, doktor öyle söyleyince acaba geç mi gelecek ya gelmezse falan diye düşünmeye başladım. Bide ağrı var m sancı var m kasılma var m dedi eeee onlar da yok
Benim ilk bebegimi dr plesente yaşlanmış diyip sezeryana almıştı.dogum yaklaştıkça plesente yaslanirmisBugün bende gittim kontrole 3200 olmuş pazar günü gel dogumu belirleyelim dedi alttan açılmaya bakacaktı güya hazırlandım bakmadı pazar gününe kadar suyun gelirse kanaman olursa gelirsin dedi bebek kanala inmeye başlamış bakalım pazarı bekleyeceğim bu arada plesanta yaşlanması vardı bende sanırım pazar günü doğum olacak
Senin 11 gün benim 15 gün kalmış yarın randevum var bakalım nst de ne çıkacak dün gece biraz fazla katı yedim sindirim sistemim yuzunden sanırım meleğim de zorlandı bütün gece kasılma yaşadım . Bende de öyle acı ağrı falan yok şimdilik hep acı esigimin yüksek olduğundan dem vururdum ama söz konusu doğum sancısı olunca bakalım ne olucak
Evet canım hissettim oturuken yürürken daha zorlaniyorsun bi de vajinaya baski yapiyor cikmak ister gibi zorlamistiKanala indiğini hissettin mi peki?
Açılmaya da baktı ama yok dedi kafasını içeri alıp kanala doğru baskı yapması lazım yapmamış o yüzden de açılmıyor tabi.
Bizim ki 3430 kg olmuş. Zaman geçtikçe kilo da alıyor normal istiyorum 4kg falan olursa normal nasıl olurgelmezse de normal olmayacak. Bol bol hurma ye yürüyüş yap sol yan yat bacağının arasına yastık koy pozisyon alsın dedi. Ama doğumu başlatacak başka ne var acaba???
Bugün bende gittim kontrole 3200 olmuş pazar günü gel dogumu belirleyelim dedi alttan açılmaya bakacaktı güya hazırlandım bakmadı pazar gününe kadar suyun gelirse kanaman olursa gelirsin dedi bebek kanala inmeye başlamış bakalım pazarı bekleyeceğim bu arada plesanta yaşlanması vardı bende sanırım pazar günü doğum olacak
Sanirim bu bebekler bizi bekletecek son zamanda vakit gecmiyor. Hic agrim sizim yok hatta son zamanlarda hafifledim insallah normal dogumla sunni sancisiz bi avazda elimize alirizAyyy inşallah öyle olur zamanında normal gelsin ya, doktor öyle söyleyince acaba geç mi gelecek ya gelmezse falan diye düşünmeye başladım. Bide ağrı var m sancı var m kasılma var m dedi eeee onlar da yok
Sen çekinme berikkobenim ilk lohusalığım çok stresliydi. Sütüm çok gitti, korkudan yedim durdum ve şeklim kaymıştı:/
Abartılmadığı sürece dert değil bence, emzirmek zaten çok kalori yaktırıyor.
Insallah kendiliginden gelir bebegin kolayliklaBugün bende gittim kontrole 3200 olmuş pazar günü gel dogumu belirleyelim dedi alttan açılmaya bakacaktı güya hazırlandım bakmadı pazar gününe kadar suyun gelirse kanaman olursa gelirsin dedi bebek kanala inmeye başlamış bakalım pazarı bekleyeceğim bu arada plesanta yaşlanması vardı bende sanırım pazar günü doğum olacak
Ya bas agrim hala devam ediyor bebegimle ilgilenemiyorum ona üzülüyorum. Kahveyi de suyu da artirayim bari doktor bir hafta kadar surer dedi. Agri kesici igne boynuma agri kesici krem suruyorum. Ama daha duzelmedi surekli yatma hissi oluyir kalkinca kafami tutamiyorm.
Sütüm de göğsümün birinden geliyo ama cok az geliyor mama veriyoruz.
Benide düşündürmüyor değil 12 gün önce 3300 demişti yarın kaç diyecek acaba böyle giderse kilosu ilerler. Ama en çok da basını merak ediyorum. 37+0 da kafa ölçümü 39+2 çıkmıştı koca kafalı olursa yandık :/
Valla yürüyüş merdiven hurma bitki çayları içiyorum ama henüz tık yok sancım var ama Doğum başlamadı var bi eksilik zamanı gelmedi demek
Sezeryan mı olacak neden bu acelesi 10 gün var daha Pazar. Plesanta yaşlanması çok normal gelmişiz 39 haftaya o yaslanmasın da biz mi yaşlanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?