Tum gece sanci cektikten sonra geldi bebisler.
Kilo tahmini pek tutmadi
Biri 1870 dogeri 2270 dogdular.
Ciger gelisimleri guzel.
Uguru yanima verdiler.Emre kuvozde.Kilo almadan cikis yok
Dikisler yavas yavas agrimaya basladi.
Kafami biraz toparlayip yine yazarim kizlar
Acilma varmiydi sunni sansidan once
Sonuçta amacı yardım etmek canım ama bu senin yetersiz hissetmene bu duygulara girmene sebep oluyorsa sakince tatlı dille bebeğin bakımını kendim yapmaya çalışayım hep yanımda olamayacağın için benim de yavaş yavaş öğrenmem lazım bebeğin bakımını bana bırak yapamadığım yerde senden yardım isterim desen nasıl olur canım ben şimdiden diyorum kimse bebeğin bakımına yardım etmesin kendim bakacağım ev işlerinde yardıma ihtiyacım var diye açıkça söylüyorum yoksa onlar gittiğinde yapamamak daha çok üzer strese sokar beni asıl ozaman yetersiz hissederim diye düşünüyorum yapamadığım yerde tabiki yardım isterim zaten
Ben de çok depresif moddayım canım gerçekten lohusalıkta nasıl olurum bilemiyorum inşallah bundan öteye geçmez düzelirim bir an önce yoksa şimdiden böyle olmam hiç normal değilBen de şimdiden söylüyorum bebeğime ben bakarım diyesiz ben tuvalete girerken ,duş alırken falan ilgilenin yeter . Gerçekten evi temizlesinler yemek yapsınlar vs yeter çünkü onlar gidince eşim de yapıyo onları Allah nasip eder gücüm kuvvetim yerinde olursa kimseden bi beklentim yok ama hamilelik psikolojisi degisikmis. Ben çok sakin bi insanım ama şu son iki haftadır aşırı gergin ,sınırlı ve alıngan bi insan haline geldim. Bunun farkındayım ve engel olamıyorum .kendi kendime kızıyorum annem ve babam yanımda onları da kırmak istemiyorum ama henüz doğurmadan lohusa oldum galiba
En mantıklısı canım alışabilmek için yardımsız yapmaya çalışmak yetemediğimiz yerde yardım etmeleri psikolojik olarak da daha iyi hissettirir bence yoksa insan kendini gerçekten kötü hisseder kendin besleyip uyuttukça daha huzurlu olursun diye düşünüyorum bendeIlk dogumumda yaptığımsadece bebek bakımını üstlendim geri kalan herşeyi annem yaptı temizlik yemek.. ben uyuyayım diye bebeği sallayıp sakinleştirme işi de ondaydı Ben yıkadım doyurdum altını üstünü degistirdim uyuttum..
Ben de çok depresif moddayım canım gerçekten lohusalıkta nasıl olurum bilemiyorum inşallah bundan öteye geçmez düzelirim bir an önce yoksa şimdiden böyle olmam hiç normal değil
En mantıklısı canım alışabilmek için yardımsız yapmaya çalışmak yetemediğimiz yerde yardım etmeleri psikolojik olarak da daha iyi hissettirir bence yoksa insan kendini gerçekten kötü hisseder kendin besleyip uyuttukça daha huzurlu olursun diye düşünüyorum bende
Tum gece sanci cektikten sonra geldi bebisler.
Kilo tahmini pek tutmadi
Biri 1870 dogeri 2270 dogdular.
Ciger gelisimleri guzel.
Uguru yanima verdiler.Emre kuvozde.Kilo almadan cikis yok
Dikisler yavas yavas agrimaya basladi.
Kafami biraz toparlayip yine yazarim kizlar
Aynen en iyi okumamakInşallahcanm sen dogum hikayesi okuma bence korkutur bu seni dahada.
Merhaba duosvit sizde sac dokulmesi yaptimi kaci ci hafataya kadar kullanmak gerek ben 20 haftalik gebeyim kullandgimdan beri sacim dikuluyor iki gundur icmiyorum sacim dokulmuyor sizdede ay i etki oldumu tesekkurler simdidenBen de sabahları kusuyorum diş fırçalarken ııcm dısıma çıkıyor. Yalnız değilsin canım. Ama ben duosvıt kullanıyorum vitamin hapı hıc yorgunluk yok. Haftasonu deli gıbı gezdik. Kırmızı ete midem bulanmıyor öyle besleniyorum. Bir de soguk soguk meyveler iyi geliyor. Magnorm kullanınca el agrıları da gectı rahat iş yapıyorum. Ama bugun tembellik cöktu eve bir süpürge tutma takatim bıle yok
Selam kızlar geçmişi okuyup yazar dedim biraktim sonra yoksa yazamiycam.
Cumartesi sabah bende sezeryanla kızımı kucağıma aldım çok şükür beni üzen şeylerde oldu spinal yaptılar baştan ama anlatmiyim şimdi olumsuz bişey duymasın doğum yapacak arkadaşlar ama çok şükür benim ikinci sezeryanim olmasına rağmen dikiş acısı ilkinden daha az oldu daha iyiydim gaz sancısı da ilkinde olduğu gibi olmadı çok hafif oldu oğlumda felaket gaz sancısı çekmiştim çok şükür ki bunda korktuğum gibi olmadı çabuk toparladım sadece anestezi ve üşütme etkisi ile boynum omzum ağrı acısı oldu sütümde geldi artık bebişte güzel emiyo bugün toparladık biraz neyseki yoksa kaç gündür uykusuzluk fena yaptı.
Diğer doğum yapan arkadaşlara da geçmiş olsun inşallah doğum yapacaklarda kolaylıkla sağlıkla atlatsin.
Gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün ❤❤Selam kızlar geçmişi okuyup yazar dedim biraktim sonra yoksa yazamiycam.
Cumartesi sabah bende sezeryanla kızımı kucağıma aldım çok şükür beni üzen şeylerde oldu spinal yaptılar baştan ama anlatmiyim şimdi olumsuz bişey duymasın doğum yapacak arkadaşlar ama çok şükür benim ikinci sezeryanim olmasına rağmen dikiş acısı ilkinden daha az oldu daha iyiydim gaz sancısı da ilkinde olduğu gibi olmadı çok hafif oldu oğlumda felaket gaz sancısı çekmiştim çok şükür ki bunda korktuğum gibi olmadı çabuk toparladım sadece anestezi ve üşütme etkisi ile boynum omzum ağrı acısı oldu sütümde geldi artık bebişte güzel emiyo bugün toparladık biraz neyseki yoksa kaç gündür uykusuzluk fena yaptı.
Diğer doğum yapan arkadaşlara da geçmiş olsun inşallah doğum yapacaklarda kolaylıkla sağlıkla atlatsin.☺
Canım ben nezleyi bi kaç günde atlattım tuzlu su hazırladım sabah akşam gargara yaptım ,sabah akşam burnumdan genzime tuzlu sudan çekip temizledim .burnunu gün içinde de temizlediğim oldu hiç ilerlemedi sadece gece bazen burnum tıkanıyodu o zaman uyku sorunu yaşadım güçten kuvvetten düşmedim. Aynı işlemi sirkeli su ile de yapabilirsin.insallah hiç ilerlemez melegine de geçmezBoğazım ağrımaya başladı malesef. Nezle olacak gibiyim.Berikko sen hastalığı bebeğe geçirmeden nasıl yaptın
Diğer doğum yapan arkadaşlara da geçmiş olsun inşallah doğum yapacaklarda kolaylıkla sağlıkla atlatsin.
Diğer doğum yapan arkadaşlara da geçmiş olsun inşallah doğum yapacaklarda kolaylıkla sağlıkla atlatsin.☺
Sirkeli su ile gargara yap hatta igrenmezsen direk sirke ile yap.bogazda enfeksiyon ilerlemesin.emzirirkende 1-2 gün maske kullan derim.Boğazım ağrımaya başladı malesef. Nezle olacak gibiyim.Berikko sen hastalığı bebeğe geçirmeden nasıl yaptın
Ben oglumda spinal olmustum sadece bel kaslarim fazla sert oldugu icin 3 kez igneyi batırmıştı belime anca yumuşak yer bulmus baska bir şikayetim olamamıştı bas boyun agrimda olmamisti benjmSirkeli su ile gargara yap hatta igrenmezsen direk sirke ile yap.bogazda enfeksiyon ilerlemesin.emzirirkende 1-2 gün maske kullan derim.
Sağlıkla güle gule anali babalı büyüsün inşallah.
Bak ikidir spinal sonrasi hosnut olmayan anne okuyorum olmasamni ya.benim de ikinci ilki geneldi rahattimda ana bunda uyanamama korkusu yaşıyorum . baş boyun ağrısı demekki spinal sonrasi olagan birşey
Iyi ki kayinvaliden yaninda degilYa bide ben sürekli agliyorumcok cabuk lohusalk psikolojisine mi girdim naptm anlamadm. Hamileligimin ilk 8 ayini bi basima gecirmeme cok zor gunler atlatmama ragmen boyle degisik duygular icine girmemiştim hep daha umutluydum.
Sutum cok az bir gogsumde var, basim cok agriyor ayaga kalkp bebegimin mamasini bile yediremiyorumbebegime yetemedigimi dusunuyorum. Annem bizde kaliyor kadincagiz yemek-camasir-bebek herseye kosturuyor ama yinede annemin her hareketi gozume batyor bebegimi resmen ondan kiskanyor gbiyim. Bebegime oglum diyor sürekli mamasini veriyor gazini cikariyor altni degistiriyor uyutuyor uyaninca benden önce kosuyor altni degistircem dedm becerebilcek misin dedi cok kinlendim krldm. Daha bisuru sey hic iyi hissetmiyorum kendmi cok mutsuzum
Bugün doktor kontrolü üz vardı bebeğin durumu sağlığı her şeyi çok iyi ancak hala başını kanala doğum pozisyonuna sokmamış. Beklenen doğum tarihi 11 Ekim'de de ama 11 Ekim'den sonra da gelmezse 18ine kadar günlük kontrol için geleceksin eğer yine gelmezse 18'inde sezeryan dedi.
NST de ufak ufak ağrılar çıktı ama hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?