2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda toparlar emre de kilo alır kucağına alırsın insallah

Acilma varmiydi sunni sansidan once

Ne açılma ne kendi sancim ne bise. 40 hafta dolduğu için risk atmak istemediğini söyledi doktor. Şimdiki aklım olsa suni almazdım cahillik işte ilkte bilmiyosun bise. Ben sezeryandan daha çok korkuyodum ama o an niye öyle kalakaldm yine de bilmiyorum yatış verdi suni sancıyı taktılar hiç sesim çıkmıyor başka seçenek sormuyorum bile. Smdi düşününce hayırlısı böyleymiş çok şükür ki sağ sağlim aldım kızımı kucağına diyorum. 24 saati geçti benim çektiğim ama kızım sağlıkla geldi bin şükür. Züğürt tesellisi belki benimkisi ama öyle olması gerekiyormus oldu bitti diyorum. Tavsiyem suni sancı almayın eğer hiç bir sancı acilmaniz yoksa. Ha kendi sancim baslamistir yeterli açılma olmamıştır o başka o durumda olan arkadaşlarım en fazla 10 saat çekmişler. Kimisinin de sonu sezeryan. Çok uzattım ama kısacası ya kendi sancin varsa normal doğum yap yoksa sezeryan a yat

Ilk dogumumda yaptığım sadece bebek bakımını üstlendim geri kalan herşeyi annem yaptı temizlik yemek.. ben uyuyayım diye bebeği sallayıp sakinleştirme işi de ondaydı Ben yıkadım doyurdum altını üstünü degistirdim uyuttum..

Ben de çok depresif moddayım canım gerçekten lohusalıkta nasıl olurum bilemiyorum inşallah bundan öteye geçmez düzelirim bir an önce yoksa şimdiden böyle olmam hiç normal değil
En mantıklısı canım alışabilmek için yardımsız yapmaya çalışmak yetemediğimiz yerde yardım etmeleri psikolojik olarak da daha iyi hissettirir bence yoksa insan kendini gerçekten kötü hisseder kendin besleyip uyuttukça daha huzurlu olursun diye düşünüyorum bende

Kesinlikle daha huzurlu oluyosun diğer işlere düzen oturunca yetisebildigin kadar yapiyosun ama bebeğin bakımını bilince gerisi kolay. Bırak dağınık kalsın moduna da alisiyosun zaten. Önemli olan çocuğuna yetebilmek

Çok güzel haberler gelmiş. Ciğer gelişimleri icin cok çok sevindim. Emre de hemen toparlanıp gelir bence çok iyi dayandınız. Sende toparlanırsın insallah en kısa zamanda. Bu geceyi bi atlatın gerisi çok daha kolay olacak. Allah analı babalı kardeşli büyütsün cnm

Merhaba duosvit sizde sac dokulmesi yaptimi kaci ci hafataya kadar kullanmak gerek ben 20 haftalik gebeyim kullandgimdan beri sacim dikuluyor iki gundur icmiyorum sacim dokulmuyor sizdede ay i etki oldumu tesekkurler simdiden

Selam kızlar geçmişi okuyup yazar dedim biraktim sonra yoksa yazamiycam.
Cumartesi sabah bende sezeryanla kızımı kucağıma aldım çok şükür beni üzen şeylerde oldu spinal yaptılar baştan ama anlatmiyim şimdi olumsuz bişey duymasın doğum yapacak arkadaşlar ama çok şükür benim ikinci sezeryanim olmasına rağmen dikiş acısı ilkinden daha az oldu daha iyiydim gaz sancısı da ilkinde olduğu gibi olmadı çok hafif oldu oğlumda felaket gaz sancısı çekmiştim çok şükür ki bunda korktuğum gibi olmadı çabuk toparladım sadece anestezi ve üşütme etkisi ile boynum omzum ağrı acısı oldu sütümde geldi artık bebişte güzel emiyo bugün toparladık biraz neyseki yoksa kaç gündür uykusuzluk fena yaptı.
Diğer doğum yapan arkadaşlara da geçmiş olsun inşallah doğum yapacaklarda kolaylıkla sağlıkla atlatsin.

Hayırlı olsun cnm zor günleri atlatmıssınız umarım bundan sonrası güzel ve kolaylıklar ile geçer. Sağlıklı sıhhatli günleriniz olsun insallah

Gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün ❤❤

Boğazım ağrımaya başladı malesef. Nezle olacak gibiyim. Berikko sen hastalığı bebeğe geçirmeden nasıl yaptın
Canım ben nezleyi bi kaç günde atlattım tuzlu su hazırladım sabah akşam gargara yaptım ,sabah akşam burnumdan genzime tuzlu sudan çekip temizledim .burnunu gün içinde de temizlediğim oldu hiç ilerlemedi sadece gece bazen burnum tıkanıyodu o zaman uyku sorunu yaşadım güçten kuvvetten düşmedim. Aynı işlemi sirkeli su ile de yapabilirsin.insallah hiç ilerlemez melegine de geçmez

Hayirla ve saglikla buyutun. Gozunuz aydin

Gecmis olsun ve gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Boğazım ağrımaya başladı malesef. Nezle olacak gibiyim. Berikko sen hastalığı bebeğe geçirmeden nasıl yaptın
Sirkeli su ile gargara yap hatta igrenmezsen direk sirke ile yap.bogazda enfeksiyon ilerlemesin.emzirirkende 1-2 gün maske kullan derim.

Sağlıkla güle gule anali babalı büyüsün inşallah.
Bak ikidir spinal sonrasi hosnut olmayan anne okuyorum olmasamni ya.benim de ikinci ilki geneldi rahattimda ana bunda uyanamama korkusu yaşıyorum . baş boyun ağrısı demekki spinal sonrasi olagan birşey

Ben oglumda spinal olmustum sadece bel kaslarim fazla sert oldugu icin 3 kez igneyi batırmıştı belime anca yumuşak yer bulmus baska bir şikayetim olamamıştı bas boyun agrimda olmamisti benjm
İkinciyi de allah nasip ederse spinal ile olacagim

Bugün doktor kontrolü üz vardı bebeğin durumu sağlığı her şeyi çok iyi ancak hala başını kanala doğum pozisyonuna sokmamış. Beklenen doğum tarihi 11 Ekim'de de ama 11 Ekim'den sonra da gelmezse 18ine kadar günlük kontrol için geleceksin eğer yine gelmezse 18'inde sezeryan dedi.
NST de ufak ufak ağrılar çıktı ama hissetmiyorum

Iyi ki kayinvaliden yaninda degil
Ilk heralde sonrasinda ne soyleselerde hic aldiris etmiyosun .yeterki ilgilensinler diyosun

41 haftayı bekleyecek doktor demek yarın sa benim var bakalım ne diyecek. Açılmana baktı mı? Benim geçen hafta 1 cm demişti bakalım yarin bakacak mı? Bebek ne kadar olmuş çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…