2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çişler kakalar bezinden taşınca temiz kalmiyo pek.. Bi de ben yuzunde saclarnda hep tozlari goruyorum.. Bnce banyo ihtiyac.. Bi de eskiler banyo yaptrmak bebegi buyutur derlermis
Kis bebegi oldugu icin ben gun aşırı yıkardım mutlaka. Cok rahatlatiyor. Ama insan korkuyor hasta olacak diye.

Cam balkonumuz var sauna gibi oluyor. Orda yıkadık şükür
Ben kucuk bir elektrikli ısıtıcı aldim. Banyodan once onu yakardim. Oda ısınınca isiticinin onunde yikar giydirirdim. Sende oyle kucuk birsey alırsan rahat edersin

Ben kucuk bir elektrikli ısıtıcı aldim. Banyodan once onu yakardim. Oda ısınınca isiticinin onunde yikar giydirirdim. Sende oyle kucuk birsey alırsan rahat edersin
Evet var aslında, balkonun sıcağına ulaşamaz diye şimdilik burda yıkadım. İçerde de çalıştırdım onu

Ben göbek bagimizi goremedim eymenle kuvozdeyken düştü.. Eve gelince kabuklu mu desem siyah bisey vardi.. Ertesi gun icine girdi o da.. Göbek bagi nasil bisey goremedm yani

Tum gece sanci cektikten sonra geldi bebisler.
Kilo tahmini pek tutmadi
Biri 1870 dogeri 2270 dogdular.
Ciger gelisimleri guzel.
Uguru yanima verdiler.Emre kuvozde.Kilo almadan cikis yok
Dikisler yavas yavas agrimaya basladi.
Kafami biraz toparlayip yine yazarim kizlar

Allah anali babali büyütsün.. 2 kgyu gecmeden birakmazlar heralde.. Hepatit aşısı o zmn vuruluyor.. Ama kiloysa tek sorun kolay taburcu olursunuz bnce.. Ikiz bebeklere gore kilolari cok iyi masallah

Cok sevindim kavusmana. Sag salim evinize gideceksiniz insallah Gozun aydin allah anali babali buyutsun. Gulucukleri huzurlari eksik olmasin insallah.

Gözün aydın kuzum Emrede çabucak aranıza katılsın

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünler inşallah

Gozunuz aydin cnm Allah anali babali buyutsun...

Internette gezinirken normal dogum hikayelerini dinledim sunni sanci alan biri cok agrisi olmus gozunuzde hafife almayin agrilari diyordu cok korkmaya basladim. Ilk dogumu normal dogum olan annemiz varmi
arada bi ziyaret ediyorum burayı
1 eylülde suni sancıyla normal doğum yaptım ve ilk doğumumdu. kesinlikle korkulacak bisey yok. suni sancı çok düşük dozda başlayıp yavaş yavaş yükseltilirse farketmiyorsun bile. ama direkt yüksek dozdan başlarsa vücudun da bebeğin de yorgun düşermiş öyle söylemişti ebe. sağlıkla kucağınıza alın :)

Çok şükür evlatlarını kavusmussun canım . Tam olarak kaç hafta daydın listeye eklıcem ..
Sağlıklı sıhhatli ömürleri olsun ınşallah

Magnezyumu kesmen gerekıyor dıye bılıyorum . Doktoruna danıstın mı ?
Ben kullanmadım ama 35. hafta da doktorum hatırlatma yapmıştı kullanıyorsan bırak dıye
37+0 da kontrolde magnezyuma doğuma kadar devam et kesme çok kasilman olursa günde 2 ye cikart dedi hatta.
Anladım, doğduktan sonra içgüdüsel oluyor diyorlar zaten ama yaşadıkça öğreneceğim bende marka olarak ne kullandın peki
Jonshons kullanmıştım şimdi icerikte yenilenmiş yine jonshons aldım.
Bizim göbek düştü ama ev soğuk diye daha yıkayamadım
Alıntı yapmistim ama o arada yazmissin zaten ilk aylar ısıtıcı önünde yikamakta fayda var.
Havalar soguyunca zaten popo kaka yaptikca yikanir ama banyo 3-4 gunde bir ancak yaptırılıyor.o birşey kokmaz dediğin minnaklar terliyor üstlerine süt geliyor yapış yapış oluyor o yuzden sade su içime sinmezdi benim.hatta bazen el lavobisunda sadece vücudunu yikayip çıkarttığımız oluyordu.
Ayse oner ve youtube da izledigim cesitli bebek abnyosu videolarinda duydum. Bebegin cildi kuru oldugu icin ozellikle bazi bebeklerde cok konak oldugu icin sanirim.
Konak kuruluktan dolayi oluyor ben bebe yağını avuç icimde az alıp saçlarına kafasinada surerdim.islak gibi kaldığı için sonra şapkasını da takıyordum.

Chelzy gözünüz aydın, emre de bi an önce toparlayıp gelsin inşallah yanınıza
~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…