2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ya geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim.. En çok korktugum sey bu lohusalik olayiydi.. Bisey diyim mi kulaklarini kapat.. Ben herkes bisey derken sadece sizlerin dediklerine odaklandm biliyo musun? Sizlerin soyledikleriyle konustugumuz konularla hallettim çoğu seyi.. Bence sen canin sıkıldıkça buraya gir.. Gercekten biz kadinlar birbirimize terapi gibiyiz

Ben de aynı durumdayım kızlar ilk doğum olacak normal görünüyor bebek baş aşağı ama kanala girmiyor bir türlü.doktorumuz içeriyi çok sevmiş dedi. Ama ben de ister istemez tedirgin oluyorum yürüyorum merdiven iniyorum sürekli pilates topu üzerindeyim hurma yiyorum sıcak duşa giriyorum ama tık yok. Gün de bir iki defa kasılma oluyor sadece. 40dan sonra çok bekleyemeyiz dedi doktor en fazla 40+5 falan dedi. Bir de nette okuyorum özellikle ilk doğumlarda doğumdan 1-2 hafta önce inermiş kanala, sonraki doğumlarda son anda inebilirmiş. Sata göre Doğuma kaldı 8 gün, nerde 1-2 hafta ne zaman inecek bu kızçe neymiş bu kanal sürekli kanal yorumları okuyorum ya

Tatlı vücutta zehir olarak algılanıyor.
Bence tatlıyı minimuma indir sütün kalitesini bile bozar. Meyve ye hurma incir ye... Ama yapay tatlı yeme.
Ben normalde de olabildiğince şekeri kestim, doğum sonrası da bitkisel protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye özen göstericmm.
Tatlı çk hızlı kan şekerini yükseltip çok hızlı düşürür bu yüzden de doyma hissi olmaz.
Bebeği de aynı şekilde etkiler. Aman dikkat et...

Doğum fotoğrafçısıyla anlaştınız mı?
Hastanenin anlaştığı Bi organizasyon firması var sordum bugün 1000 1500 civarı... Ama çok beğenmedim albümleri ve çekimlerini. Dışardan da almıyorlar sanırım fotoğrafçı Normal doğumda falan yanımızda olacak sanırım?

Bi tek banyosunu bi akrabam yaptiriyor gün aşırı.. Herseyi bende en basindan beri.. O yuzden cok mutluyum.. Anneme kiziyodum yardim etmek istemiyo diye ama gercekten boyle daha iyi hissediyorum.. Bence Fatmapo da kendini toparlayinca daha iyi hissedecek eminim

Boğazım ağrımaya başladı malesef. Nezle olacak gibiyim. Berikko sen hastalığı bebeğe geçirmeden nasıl yaptın

Maskeyle her kucagima aldigimda maske taktim.. Eve almistim 50 tane gelene takmak için.. Bana kullanmak nasip oldu bende dün atlattm gibi.. Ins bi daha olmaz.. Bol su ve maske dedi doktor.. Sutten gecer sanmistm ama gecmiyomus.. Maskeyi hep tak

Maskeyle her kucagima aldigimda maske taktim.. Eve almistim 50 tane gelene takmak için.. Bana kullanmak nasip oldu bende dün atlattm gibi.. Ins bi daha olmaz.. Bol su ve maske dedi doktor.. Sutten gecer sanmistm ama gecmiyomus.. Maskeyi hep tak
Bebek bezini sayabildin mi ben 2 paket bez aldim yeter mi emin degilim de ondan soruyorum

Bak bu hic aklima gelmedi.. Tabi yedigim ictgm hersey eymene geçer dogal olarak.. Iyi dedin.. Meyve yiyeyim en azndn biraz daha doğal cikolataya göre

B biberon2013 maşallah hoşgeldi
~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)
7-Dilem_sed-Erkek normal(37+5,27 Eyl)
8-Fatmapo-Erkek sezaryen(38+2,28 Eylül)
9-81870719-Kız sezaryen(39+0,30 Eyl)
10-Gokdenizim-Kız sezaryen(37+5,30 Eyl)
11-Biberon2013-Kız sezaryen(38+2,28 Eyl)

~Ekim Bebişlerimiz~

1-Chelzy-İkiz erkek sezaryen(36+2,01 Ekm)

Ayyyy hadi bakalım maksimum 15 gün. Sonra bambaşka bir hayat merak ediyorum seni de bakalım ne diyecek doktor buraya da yaz mutlaka
Ay yazmaz mıyım zaten şimdiden içimde kelebekler . Her randevu öncesi aynı heycan
Kızlar nst durumlariniz nedir? 1 kere de olsa sancı çıkıyor mu en çok kaça çıktı gibi... ?
Benim en çok 8 çıktı o da nst yi çeken ebe meleğimi çok rahatsız etti ondan oldu . Sinirlendi pıtırcığım yoksa gayet sakin bi beyefendi
Aslında tam aksi canım ilk doğumlarda yerleşme olmuyo veya geç oluyo genellikle ikinci doğum ve sonrasında kas hafızasını kullanıyo. Rahim de kaslar da daha esnek mi diyim gevşek mi diyim öyle oluyo. Kanala yerleşme durumuna hiç takılmayın zaten yerleşince hayat daha zor oluyo

Ben de
Merhaba duosvit sizde sac dokulmesi yaptimi kaci ci hafataya kadar kullanmak gerek ben 20 haftalik gebeyim kullandgimdan beri sacim dikuluyor iki gundur icmiyorum sacim dokulmuyor sizdede ay i etki oldumu tesekkurler simdiden
aksine benim saçlarım gürleşti hiç dökülmedi, ayrıca hıc yorgun halsiz olmadım. 2 oğlumun pesınden koştum hep Kendı işlerimi yaptım. Ben 2 gebelikte hep elevıt decavıt kullandım ama hep yorgun ve bıtkındım. Bunda cok harekwtlıydım.buvün 37 artı 5 olmama ragmen çarsıda 4 saat gezdim son ıhtıyacları aldım.. 37 artı 0 A kadar calıstım. Bence harika bir vitamin ve ben ilk 5 ay hep kustum ve 5 kg verdim ama buna ragmen bebegı hep öndeydi.. Eczacı da dedı piyasadaki en ıyı vitamin ılacı cunku elevıttekı olan dwgerler bunda 5 kat fazla... Ben dogru dizgin ilk 5 ay beslenemedım. Şu anda bile bebek büyük.. En sevdiğim şey hep kanlı canlıyım hala hastanede bıle merdivenle inip cıkarım. Ayrıca cıldımı parlak yaptı. Normalde tırnaklarım hep cabuk kırılırdı tırnaklarıma bıle can geldı

Kızlar nst durumlariniz nedir? 1 kere de olsa sancı çıkıyor mu en çok kaça çıktı gibi... ?

Cuma günü 20 dk da 4 100 üzeri sancı çıktı ama doktor Doğum icin daha sık olması gerekiyor sancılar çoğalmış dedi görüntü ekliyorum

Böğürtlen çayı - tarçın Çayı - Rezene ve papatya çayları içiyorum ara ara
Sanırım ilk doğumlarda epixyo olayı çok Nadire’n olmuyor ama o baskı ve sancı ile hissedilmiyor bile ben kesildiğimi hiç farketmedim.

Oğluma Doğuma gittiğimde kanalda falan değildi Doğum anında inebiliyor yada inmezse plates topu ile hareket edip o anda indirilebiliuor

Oğlum da Hastanede çekilmiştik ama anne perişan oluyor çok iyi olmuyor. Bu sefer hastanede biz amatör telefondan çekeriz ama dpgum sonrası yeni doğan cekiöi icin anlaştım 15 günlükken çekileceğiz kısmetse

Eklentiler

• F08B5671-1873-4FE2-A4D7-9F9DAE7F3ED1.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 47
Bebek bezini sayabildin mi ben 2 paket bez aldim yeter mi emin degilim de ondan soruyorum

2 paket en fazla iki hafta yeter.. Hele erkek bebekler varya acinca direk işiyor elime ne gecerse kapatıyorum kac tane temiz bez gitti öyle içim eridi

Sabah 6 da basladim saymaya.. Simdiye kadar 5 tane gitti.. Gece 12 de uyancak o zmnda besleyip degistircem 6 tane olur.. 3 veya 4te yine uyansa 7 tane eder.. Sabah 6 ya da 8i bulur.. Toplamda 8 tane diyebilirim devlet bahceli hesabi gibi oldu ama 8 tane garanti kizlar.. Ona gore hazirlayin kendinizi

Hangi markayi kullaniyorsun? Bir de su kulah gibi bir sey var erkek bebekler icin ondan dusundun mu hic? Ne kadar ise yarar bilmiyorum bir videoda gormustum. Altini degistirirken onu koyuyomussun isemesin diye sen boyle diyince o zimbirtidan almayi ciddi ciddi dusunmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…