Kızlar nst durumlariniz nedir? 1 kere de olsa sancı çıkıyor mu en çok kaça çıktı gibi... ?
Sanirim bu bebekler bizi bekletecek son zamanda vakit gecmiyor. Hic agrim sizim yok hatta son zamanlarda hafifledim insallah normal dogumla sunni sancisiz bi avazda elimize aliriz
Ya bide ben sürekli agliyorumcok cabuk lohusalk psikolojisine mi girdim naptm anlamadm. Hamileligimin ilk 8 ayini bi basima gecirmeme cok zor gunler atlatmama ragmen boyle degisik duygular icine girmemiştim hep daha umutluydum.
Sutum cok az bir gogsumde var, basim cok agriyor ayaga kalkp bebegimin mamasini bile yediremiyorumbebegime yetemedigimi dusunuyorum. Annem bizde kaliyor kadincagiz yemek-camasir-bebek herseye kosturuyor ama yinede annemin her hareketi gozume batyor bebegimi resmen ondan kiskanyor gbiyim. Bebegime oglum diyor sürekli mamasini veriyor gazini cikariyor altni degistiriyor uyutuyor uyaninca benden önce kosuyor altni degistircem dedm becerebilcek misin dedi cok kinlendim krldm. Daha bisuru sey hic iyi hissetmiyorum kendmi cok mutsuzum
Ben de aynı durumdayım kızlar ilk doğum olacak normal görünüyor bebek baş aşağı ama kanala girmiyor bir türlü.doktorumuz içeriyi çok sevmiş dedi. Ama ben de ister istemez tedirgin oluyorum yürüyorum merdiven iniyorum sürekli pilates topu üzerindeyim hurma yiyorum sıcak duşa giriyorum ama tık yok. Gün de bir iki defa kasılma oluyor sadece. 40dan sonra çok bekleyemeyiz dedi doktor en fazla 40+5 falan dedi. Bir de nette okuyorum özellikle ilk doğumlarda doğumdan 1-2 hafta önce inermiş kanala, sonraki doğumlarda son anda inebilirmiş. Sata göre Doğuma kaldı 8 gün, nerde 1-2 hafta ne zaman inecek bu kızçe neymiş bu kanal sürekli kanal yorumları okuyorum yaBenide düşündürmüyor değil 12 gün önce 3300 demişti yarın kaç diyecek acaba böyle giderse kilosu ilerler. Ama en çok da basını merak ediyorum. 37+0 da kafa ölçümü 39+2 çıkmıştı koca kafalı olursa yandık :/
Valla yürüyüş merdiven hurma bitki çayları içiyorum ama henüz tık yok sancım var ama Doğum başlamadı var bi eksilik zamanı gelmedi demek
Sezeryan mı olacak neden bu acelesi 10 gün var daha Pazar. Plesanta yaşlanması çok normal gelmişiz 39 haftaya o yaslanmasın da biz mi yaşlanalım
Valla her gun tatli bisey yiyorum yani.. Yemiyorum desem yalan olur.. Cikolata helva ne bulursam.. Ama abartmiyorum.. Eskiden bi paket cikolata kesmezdi simdi yetiyor yetmezse de frenliyorum kendimibu kadar kilo vermisken bi daha almak istemiyorum açıkçası hatta dahada verebilirsem muhtesem olucak
Aammiinnn inşallah canımSanirim bu bebekler bizi bekletecek son zamanda vakit gecmiyor. Hic agrim sizim yok hatta son zamanlarda hafifledim insallah normal dogumla sunni sancisiz bi avazda elimize aliriz
Aman canim iyi olsun yeterki . düsen göbeği vermedi mi hastane veriliyor diye biliyorum.
Geçen hafta 10 civarıydı genel olarak bir defa 35 gibi çıktıKızlar nst durumlariniz nedir? 1 kere de olsa sancı çıkıyor mu en çok kaça çıktı gibi... ?
Ben de çok depresif moddayım canım gerçekten lohusalıkta nasıl olurum bilemiyorum inşallah bundan öteye geçmez düzelirim bir an önce yoksa şimdiden böyle olmam hiç normal değil
En mantıklısı canım alışabilmek için yardımsız yapmaya çalışmak yetemediğimiz yerde yardım etmeleri psikolojik olarak da daha iyi hissettirir bence yoksa insan kendini gerçekten kötü hisseder kendin besleyip uyuttukça daha huzurlu olursun diye düşünüyorum bende
Boğazım ağrımaya başladı malesef. Nezle olacak gibiyim.Berikko sen hastalığı bebeğe geçirmeden nasıl yaptın
Bebek bezini sayabildin miMaskeyleher kucagima aldigimda maske taktim.. Eve almistim 50 tane gelene takmak için.. Bana kullanmak nasip oldu bende dün atlattm gibi.. Ins bi daha olmaz.. Bol su ve maske dedi doktor.. Sutten gecer sanmistm ama gecmiyomus.. Maskeyi hep tak
Tatlı vücutta zehir olarak algılanıyor.
Bence tatlıyı minimuma indir sütün kalitesini bile bozar. Meyve ye hurma incir ye... Ama yapay tatlı yeme.
Ben normalde de olabildiğince şekeri kestim, doğum sonrası da bitkisel protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye özen göstericmm.
Tatlı çk hızlı kan şekerini yükseltip çok hızlı düşürür bu yüzden de doyma hissi olmaz.
Bebeği de aynı şekilde etkiler. Aman dikkat et...
Ay yazmaz mıyım zaten şimdiden içimde kelebeklerAyyyy hadi bakalım maksimum 15 gün. Sonra bambaşka bir hayatmerak ediyorum seni de bakalım ne diyecek doktor buraya da yaz mutlaka
Kızlar nst durumlariniz nedir? 1 kere de olsa sancı çıkıyor mu en çok kaça çıktı gibi... ?
Aslında tam aksi canım ilk doğumlarda yerleşme olmuyo veya geç oluyo genellikle ikinci doğum ve sonrasında kas hafızasını kullanıyo. Rahim de kaslar da daha esnek mi diyim gevşek mi diyim öyle oluyo. Kanala yerleşme durumuna hiç takılmayın zaten yerleşince hayat daha zor oluyoBen de aynı durumdayım kızlar ilk doğum olacak normal görünüyor bebek baş aşağı ama kanala girmiyor bir türlü.doktorumuz içeriyi çok sevmiş dedi. Ama ben de ister istemez tedirgin oluyorum yürüyorum merdiven iniyorum sürekli pilates topu üzerindeyim hurma yiyorum sıcak duşa giriyorum ama tık yok. Gün de bir iki defa kasılma oluyor sadece. 40dan sonra çok bekleyemeyiz dedi doktor en fazla 40+5 falan dedi. Bir de nette okuyorum özellikle ilk doğumlarda doğumdan 1-2 hafta önce inermiş kanala, sonraki doğumlarda son anda inebilirmiş. Sata göre Doğuma kaldı 8 gün, nerde 1-2 hafta ne zaman inecek bu kızçe neymiş bu kanal sürekli kanal yorumları okuyorum ya
aksine benim saçlarım gürleşti hiç dökülmedi, ayrıca hıc yorgun halsiz olmadım. 2 oğlumun pesınden koştum hep Kendı işlerimi yaptım. Ben 2 gebelikte hep elevıt decavıt kullandım ama hep yorgun ve bıtkındım. Bunda cok harekwtlıydım.buvün 37 artı 5 olmama ragmen çarsıda 4 saat gezdim son ıhtıyacları aldım.. 37 artı 0 A kadar calıstım. Bence harika bir vitamin ve ben ilk 5 ay hep kustum ve 5 kg verdim ama buna ragmen bebegı hep öndeydi.. Eczacı da dedı piyasadaki en ıyı vitamin ılacı cunku elevıttekı olan dwgerler bunda 5 kat fazla... Ben dogru dizgin ilk 5 ay beslenemedım. Şu anda bile bebek büyük.. En sevdiğim şey hep kanlı canlıyım hala hastanede bıle merdivenle inip cıkarım. Ayrıca cıldımı parlak yaptı. Normalde tırnaklarım hep cabuk kırılırdı tırnaklarıma bıle can geldıMerhaba duosvit sizde sac dokulmesi yaptimi kaci ci hafataya kadar kullanmak gerek ben 20 haftalik gebeyim kullandgimdan beri sacim dikuluyor iki gundur icmiyorum sacim dokulmuyor sizdede ay i etki oldumu tesekkurler simdiden
Kafa ölçümü için bir şey demiyor doktor bu zamana kadar da demediama kilosu beni korkutuyor normal olursa bide ilk doğum olacak epizyo olmadan olsa keşke...
Bitki çayı ne içiyorsun???artık doğumu başlatan ne varsa yapıcammhurma yürüyüş squat ananas....
Ben de aynı durumdayım kızlar ilk doğum olacak normal görünüyor bebek baş aşağı ama kanala girmiyor bir türlü.doktorumuz içeriyi çok sevmiş dedi. Ama ben de ister istemez tedirgin oluyorum yürüyorum merdiven iniyorum sürekli pilates topu üzerindeyim hurma yiyorum sıcak duşa giriyorum ama tık yok. Gün de bir iki defa kasılma oluyor sadece. 40dan sonra çok bekleyemeyiz dedi doktor en fazla 40+5 falan dedi. Bir de nette okuyorum özellikle ilk doğumlarda doğumdan 1-2 hafta önce inermiş kanala, sonraki doğumlarda son anda inebilirmiş. Sata göre Doğuma kaldı 8 gün, nerde 1-2 hafta ne zaman inecek bu kızçe neymiş bu kanal sürekli kanal yorumları okuyorum ya
Doğum fotoğrafçısıyla anlaştınız mı?
Hastanenin anlaştığı Bi organizasyon firması var sordum bugün 1000 1500 civarı... Ama çok beğenmedim albümleri ve çekimlerini. Dışardan da almıyorlar sanırım fotoğrafçıNormal doğumda falan yanımızda olacak sanırım?
Bebek bezini sayabildin miben 2 paket bez aldim yeter mi emin degilim de ondan soruyorum
Hangi markayi kullaniyorsun? Bir de su kulah gibi bir sey var erkek bebekler icin ondan dusundun mu hic? Ne kadar ise yarar bilmiyorum bir videoda gormustum. Altini degistirirken onu koyuyomussun isemesin diye2 paket en fazla iki hafta yeter.. Hele erkek bebekler varya acinca direk işiyor elime ne gecerse kapatıyorum kac tane temiz bez gitti öyle içim eridi
Sabah 6 da basladim saymaya.. Simdiye kadar 5 tane gitti.. Gece 12 de uyancak o zmnda besleyip degistircem 6 tane olur.. 3 veya 4te yine uyansa 7 tane eder.. Sabah 6 ya da 8i bulur.. Toplamda 8 tane diyebilirimdevlet bahceli hesabi gibi oldu ama 8 tane garanti kizlar.. Ona gore hazirlayin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?