2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Acar gibi yapip bezi gerisin geri kapatmak lazim. Iseyecekse de temiz bezler ziyan olmasin. Hazir miyim ustume isenmesine bilmiyorum

Pipi ped

Bugun duygu durumlarim biraz karisik. Son birkac saattir diyeyim gerci. Bebegim simdiden dunyadaki en degerli sey benim icin. Hepiniz de beni iyi anliyorsunuz ayni duygulari yasiyoruz. Onun sevgisi simdiden hicbir seyle kiyaslanamaz. En buyuk sukur sebebim.

Amaaa ilk kez anne olacak biri icin kisacik sure sonra hayatimin 360 derece degisecek olmasi gercegiyle karsi karsiyayim. Bir insanin sorumlulugu hep uzerimde olacak ve nasil yapacagim neler beni bekliyor bu dusuncelere daldim sanirim

Prima yenidogan aldik ama minies almayi düşünüyorum.. Neymis o kulah ya.. Merak ettm valla.. Bulunca linkini at bakem bende

Bu sıkıntı bende de oldu doğmadan lohusa sendromu gibi. Ve buna iş yerinde de sıkıntılar eklendi. İş yerimi emanet edip bırakacağım insanlardan son dk işten ayrılma darbesi yedim. Bebeğe asla odaklanmadım. Şimdi yine işe git gel yapabiliyorum ara ara ama doğunca ne yapacağım nasıl bakarım nasıl işi düzene sokarım ya ihmal edersem bebeği. Dünyaya geldi ağladığında ya anlamazsm sıkıntısı ne vs vs vs vs neler neler...sürekli bunları dile getiriyordum.
Ama sonra duruldum... Her şey bir akış, her şey olması gerektiği gibi oluyor.
Allah yardım ediyor. Onun sorumluluğu bile korkutuyor bazen ama kucağına aldığın anda hepsi yok olup gidiyormuş
İlk defa bu duyguyu yaşayacağım merakla bekliyorum ve hiç bir şey düşünmek de istemiyorum...
Doktora da söylediğimde o hisseder yapma böyle demişti...

Kesinlikle. Kollarima alacagim zamanin hayalinden baska sey beni mutlu etmiyor su aralar zaten hormonlardan sanirim bugun bu dusunceler bir geldi. Ama kalici degil kışkışladım.

4 dkda bır sancın olsa bel kasık agrısı dan ölürsün cnm
Sancim yok da karnim sertlesiyor. Yani bebek mi gerdiriyor yoksa kasilma mi onu da pek anlamadim. Kipir kipir ediyor sonra toplanir gibi oluyor karnim sert oluyor sonra yine kipir kipir ediyor yine ayni sey. Ama agrim yok. Sadece karnimda bir rahatsizlik oluyor elimi kiyunca sertlestigini anliyorum.

gozun aydin Allah analı babalı büyütsün

Doktor bana da yürüyüş yap dedi saati kurdum sabah yürüyüşe çıkıyorum artık doğmalı bu çocuk,
buraya da yaz canm bnde iştahlamayim. bu gidişle yatıp durcan :) suan müthiş kötüyüm boğazım burnum yanıyo. ay benden geçmez bide grip haftalarca aldık mı basa belayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…