2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benm kızımınki hala evde :) 2 yaşında suan

Yani vakit bulamam dimi keske kuvozdeyken halletseydim.. Zor yetisiodum hastaneye ziyaret saatine gidemedim bi türlü bu arada kızlar.. Gecen annem dedi yasin sütü diye bisey varmış.. Emzirirken yasin suresini okuyormussun. Cocuk alim olurmuş denilene göre.. Annem kiz kardesimde yapmis.. Kendisi cidden akilli başlı ve avukat oldu masallah.. Ben lohusayim diye okuyamiyorm ama internetten açıp bugun ilk defa emzirdim.. Eymen aşırı huzurlu.. Sizinde bilginiz olsun diye diyeyim dedim

poponuzun üzerine dik oturamazsınız oyle ki aşağı inmiş oluyor bebek . Ama akciğerler bir rahatlıyo ki sormayın. normal insan gbi nefes almak bi tatlı geliyo ki :) hele doğurunca sanarsın göbek deliğinden aşağıyı baltalamışlar veya balona takmışlar uçuyorsun oyle bir rahatlama . doğurdum dogum masasından inip tekerlekli sandalyeye bincem sanki ayaklarim yok yürümüyorum ucuyorum

Vakit cokta araya kayniyo bnde hastane bahçesi düşündm esim evde dursun diyor bakalm ikisini bir hallederum ilahi dinletrsende huzurlu oluyorlar dogrudur canm. lohusalik bitince okuruz inslh :)

Gunde ortalama 8-9 bin adim atmaya ozen gisteriyorum bir de gobek atiyorum 38 de helsin mumkunse beb 41 leri bekleyemem
bende oyle diyorum valla ama boyle dedikce sanki 40 41 i görecekmiş gbi hisler geliyor . hamilelige cidden dayanamıyorum bn

Ozaman lohusalik bitince yapalim denemekden ne cikar

Ben hacca giden bir tanıdığımız ile kutsal topraklara göndermiştim oğlumun göbek bağını. Kızımda da nasip olur insallah

buraya da yaz canm bnde iştahlamayim. bu gidişle yatıp durcan :) suan müthiş kötüyüm boğazım burnum yanıyo. ay benden geçmez bide grip haftalarca aldık mı basa belayı
Canım ben cok kötuydum oksuruk burun akıntısı usume.. Bogaz yanması... Drum hemen benı göguse yonlendırdı. Dr oksuruk surubu yazdı ama alıp kullanamadım. Bol bol su ıc dedı, temizlik maddelerinden uzak dur dedı. Karbonat, tuz ya da sirke ile agzını caşkala dedı. Bogaza pastıl alayım mı dedım hayır dedi. 9baylıksın dogumu tetikler deıd. Bol vitamin ve dınlenceksın dedı. Sadece nane limon ıctım.. Bala karabiber kattım yedım... Adacayı ve tarcın içme ya da balanatöa yarını dedı. Ben ıyıce yerlerim kendimi ıyılestım... Kadın dogumcu ne yap et öksurugı gecır dedı. Ona da bak ve karabiber ıyı geldi... Ve bol ılık su ya da nane lımon

Herkes uyudu galiba, darısı başıma saatlerce uyumus gibiyim.
Ben varım sancım var belim ve kasıklarıma vuruyor karnım serrlesıp toplanıyor. Bebek cok hareketli.. Magnorm ıctım.. Kendı druma inanmadım hep bebegıme obez muamelesi yapıyor.. Ama baska de da iri bebek dedı. Normalde zorlanabilir sın dedı.. Sımdı magnorm ıcıyorum. Ama artık o da etkınetmıyo bugun cok dolaştım karnım asagı ındı. Kaynanam da dedı karnın asagıda dedı.. Bır uyuyabilsem zaten koltukta rahat degıl. Heryerde yuvarlanıyom tek kalkabıldıgımnyer koltuk

2 cocuk dogurdum ama bunda tedirginim sanki kötü birseyler olacakmış gıbı geliyor. İlk oğlum zor oldu cok kaynanam erken dogum riskim oldu ama asla kaybedeceğim korkusu yoktu.. Ama bunda gün yaklastıkca korku artıyor. Sanırım kayınvalıde haklı. At gıbı kostırıyorsun dıyo otur evinde dıyor. Herkesin nazarı degıyor aklına da ıcıne de kötu dusunce ler doluyor dedı. Yarından itibaren evden dısarı cıkmayacagım cunku hergoren masallah sokakta dogurcan. Ne rahat gecırdın.daha dogurmadan ki dıyor. Yarın oturup bıraz yasın okuyayyım

Gozumden uyku akiyor.. Eymen kucagimda debeleniyor.. Iyice dalsin yatircam valla..
Emzırdıkten ya da mama verdikten sonra asla hemen yatırma. 15 dk omzuna daya gazını cıkar. Gazı erken cıksa bıle 15 dk dik pozisyonda omzuna tuzunu daya. Sut midesine ıyıce insin.. Hemen emzıeıpngaz cıkarıp yaptıranlar Allah korusun...

Oku canım.. Bana da aynısını diyorlardı.. Hamileyken misafir agirlamalar vsvs herkes bisey diyordu.. Hastaneden taburcu olcagim gün bi akraba geldi.. Sezeryan olmustu o 5 yıl önce.. Beni ayakta sağlam görünce şaşırdı.. Kendisi 15 gün çekmiş sezeryanden.. Çok zor toparlanmış.. Onlar gitti.. Tuvalete gittim, dönerken bir sicak bastı..elim ayağım tutmadı.. Zor kendime geldim.. Herkes kendinde olmayana kem gözle bakabiliyor.. Onlarla konusamadgm çoğu şeyi sizlerle rahatça konuşuyorum.. Çünkü bizde fesatlık yok, burada kadinlarin birliği söz konusu.. Gerçek hayatta bu böyle değil.. Ne yazikki

Dun kotu bir deneyimle deneyimledim onu.. Emzirdim yatirdim.. Burnundan sutler geldi.m agzindan kopuklu tukuruklu sutler geldi.. Naapcami sasrdm.. Hem agliyo hem agzindan tukurukler cikmaya devam ediyor.. Ters cevirdim vurmaya basladm sirtina o an o geldi aklima.. Doktoru aradim açmadı.. Sonra kendine geldi eymen.. Doktorla konustum.. 4 5 ay olur bunlar dedi.. Emzirdikten snra hemen yatirmayn dedi.. Basinin altina rulo havlu gibi yukseltici bisey koyun dedi.. Bende simdi oyle yapiyorum gayet rahatladi eymen.. Ama çok korktum.. Resmen anasindan emdigi süt burnundan geldi oglumun

öksürük suan icin yok hepsini deniyorum bi sirkeli gargara kaldi bakalm. bn cok agir olurum kolay kolay grip olmam hep yazın olurum oda geçmez dedigin gbi 9.aydayiz ilaçlar herturlu tehlikeli su aşamada. umarm gecer hepimizdende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…