2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Nazar oyle etkiliyor ki anlatamam . gecen hafta oturup ağlıyordum durmadan halim yok mutsuz hep bisi olacakmış gibiydi ablalarıma bni okuyun dedm ya valla geberip gidecem yakında gören hc karınyok hani cocuk faln formunu korudn siye diye gönderecekler bni nazardan . neyseki daha iyiyim bu hafta bu kezde grip geldi hayirlisi bakam

Kızlar 3 saattir falan belimde ağrı başladı uykumdan uyandırıyor adet sancısı gibi adet olduğumdada böyle belimin oralar ağrırdı şimdide öyle hatta bacağıma doğru vuruyor ama kasılma falan hiç yok hissetmiyorum sabah kontrolüm var ama neden olabilir doğum belirtisi olabilir mi belkide üşüttüm falan bilmiyorum

Dikişler için mi kontrol var? Size çok erken vermişler kontrolleri, bana on beş gün sonra dediler:/
Ben de şeker komasına giricem bu arada süt olsun diye şekerli şeyler yedirilmekten:/
2 gündür lokma yemedim zerre kadar iştah yok. Bide sezeryandan sonra gaz sancısı bana ameliyat acısını unutturdu birazda ondan korkup yiyemedim.

2 gündür lokma yemedim zerre kadar iştah yok. Bide sezeryandan sonra gaz sancısı bana ameliyat acısını unutturdu birazda ondan korkup yiyemedim.

Bana da yedirmiceklermis gaz cikaramadigim icin.Aylardir bagirsaklar zaten ecis bucustu.Nasil normale donsun? Gaz sancisi insanin omuz kemigine vurur mu ya ? Nefes aldikca batiyor.Cikartamiyorum bu gazi.Nasil yapicaz? Cikmiyor resmen.Karnimi hamur gibi yoguruyorum asagiya dogru yok yani.
Benim portakal kafayi isitmak icin aldilar.Mandalina kafayi da gordum.Bizim en az 3 haftalik bir kuvoz maceramiz olur gibime.geliyor.
Epidural oldum.Girmemle.cikmam 35 dk falan oldu.Sonrasinda dikislerin agrisi basladi..O biraz dindi derken gaz sancisi...

Valla ben ameliyattan 2 saat sonra gaz çıkardım.. Yani bi de bildigin yatarken oldu.. Ama bacaklarimi hafiften oynattm arada.. Belkide o hareketlerin etkisi oldu.. Bence hareket etmen lazim..ne zmn cok hareket etsem tuvalete bile ranat cikiyorum ben.. Yürü koridorlarda filan.. Bi de ben tuzsuz tavuk suyu çorba içtim.. Onlarda tuvalete filan cikmami kolaylastrdi galiba.. Et suyu corba tavuk suyu corba tavsiye ederim.. Gaz yapıcı pirinç tel sehriye gibi corbalari tercih etme.. Tavuk suyu yağlı yağlı bagirsaklardan akar gider.. Bi süre sıvı tuket.. Ben kac gun sivi beslendim.. Bagirsaklarim rahatladi..

Canim tek sorun kiloysa o kadar geç tutmazlar gibime geldi.. Biz bile iki haftaya çıkacaktık ama eymen annesinin tecrubesizligine maruz kaldi bi hafta daha uzadi 23 gun kaldı..

Ya bi de benim ameliyatim 3 saat sürdü.. Nasıl o kadar kısa sürdü seninki acaba? Eymeni hemen cikarmislar 20dk sonra da beni dikmeleri uzun sürmüş.. Hatta doktor kız kardesime eymenle gitmesini ambulansla soylemis ablanla işimiz uzun daha demiş.. Banada seni güzel diktik kaç kat demişti. 35dk çok kısa degil mi sezeryan için.. Yoksa bana mi öyle geliyor

Son düzenleme:
Nasıl oldun? bi duş alsana sancinda olabilir dogum sancisinda karında sertleşme bekleme yani net konuşmak istemiyorum ama sanirm sertleşme olmuyor dogum gercekten başladıysa. inan unuttum ama olmuyo diye hatırlıyorum belden gelen adet sancisi ile basladi bnm sancıda

Hala ağrıyor canım işin kötü yanı geceden beri sular yok olsa gece bile girecektim aklıma geldi rahatlatır belki diye sabaha kadar ağrıdan zor uyudum aradım asatı ana boru patlamış mesai saatlerinden önce başlanmaz dedi tam gününü buldunuz dedim kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz millet işine gücüne gidecek sabah sular yok şaka gibi.. Kızım daha yüzünü doğum pozisyonuna dönmemişti son kontrolde kanala da inmemişti henüz ama bunlar birkaç günde hemen oluyormudur ki ben de birşey hissetmedim inşallah doğum başlamıyordur haftaya annem gelecek ozamana kadar bari sabretsin

Yeni cikarabildim gaz sukurler olsun Bugun dikis pansumanindan sonra duş al dedi hemsire sut icin.Yanimdakine cogunlukla mama ,kuvozdekine hastane tipi pompayla sut goturuluyor.Sut dediysem 2 cc cikmis.Ve olan oldu gogus uclarim yara oldu bile pompadan.Kanadi ama doktor kanli sutu de kabul ediyomus kuvozdeki icin.Sende olmus muydu 1 gunde bu kadar yara? Napicaz boyle ?

Gaz niye var? Bana hastanede sabahları ekmek vermiyorlardı, bi bildikleri varmış. Eve gelince canım çekti, hamur işi yedim gaz sancısından ve kabızlıktan pert oldum. Ertesi gün kahvaltıda ekmek yerine bir iki bisküvi ya da kek yedim rahatladım. Lifli, sıvı şeyler tüketmek lazım bol bol. Bana önceki sezeryanda ilk on gün eti falan da yasaklamıştı doktorum.

Benim son haftalarda her hafta farklı bir pozisyondaydı. Anlık birşey o değişiklik sanırım.
İnşallah bekler bebeğin ama sen yine de bütün hazırlıklarını yap.

Ben hiç bişey yemedim yiyemedim daha dogrusu ona ragmen yemin ederim gaz sancısı beni pert etti

Canım bol hareket komposto rahatlattı beni biraz

doğum olsa şimdiye şiddetlenirdi canm degl demek ama ayak sesleri

Dogum yapanlara gecmis olsun rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin .benm dogumda pazara gun verdi doktor buda beni korkutuyor pazar hastandde kimse olmaz doktor bile gider ben zaten riskli 2 doz igne kullaniyorum cok korkuyorum amelyattan cikabilirmiyim diye bana dua edin lutfen..kizimin adinida esim aybuke istiyor yanina ne uyar sizce kizlar anlami guzel kisa isim

Benim son haftalarda her hafta farklı bir pozisyondaydı. Anlık birşey o değişiklik sanırım.
İnşallah bekler bebeğin ama sen yine de bütün hazırlıklarını yap.
Valla hazırlığım da yok canım hast çantam hazır değil biraz sonra kontrole gideyim de doğum başlangıcı değilse bile ilk işim doğum çantamı hazırlamak olacak şuan baya hazırlıksız yakalanırım eğer başladıysa
doğum olsa şimdiye şiddetlenirdi canm degl demek ama ayak sesleri
İnşallah değildir canım sabretsin meleğim

Gec kalma hastane cantasi icin artk heran dogabilir . bnmde eksiklerim var besik tamam degl henüzhediyelikler faln hazır değil ama çantayı ne olur ne olmaz diye hazırlamıştım onda eksik yok. bebeğinde yok sanirm

Ben geçen hafta ortalığı ayağa kaldırdım kesin başladı doğum diye. O kadar sancım vardı ki anlatamam. Nst ye girdim, sancı falan yokmuş. Bu hafta hiçbir şeyim yok ama daha çok hareket ediyorum. Bol bol yürü, su iç. Kasların sana beni esnet biraz diyor olabilir. Doğumuna daha var eğer normal yapacaksan. Her şey sakin sakin. Biz içten içe daraldık artık, hem zamanını beklesin hem de çıksın istiyoruz ama her şeyden nem kapmamak lazım. Sen çantanı hazırla ama yine de. Biz oto koltuğunu bile hazırladık, bütün alışveriş bitti bekliyoruz :)

Çantayı mutlaka hazırla. Zaten son haftalar. Ben çok fena hazırlıksız yakalandım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…