2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar, sezeryan sonrası gaz çıkıncaya kadar hiçbişey yedirmiyorlar ya normalde. Benim yanımda ablam vardı, ben tecrübe ettim bi parça bişey yemek daha kolay çıkarttırıyor diye beni ikna etti. Çok az kek yedim bir de kayısı ve elma suyu,su içtim, yürüdüm, yattığımda ayaklarımı karnıma doğru hafif hafif çektim. Çok uzun sürmedi gazı çıkarmak.
Bir de benim kızımı ilk gün yanıma vermemişlerdi. Hemşire elinle sağ sütünü dedi, makina yara yapar diye vermedi. Çıkan sütü(damla bile değildi) de birikmeyeceği için ablam yüzüme sürdürdü. Hamilelikte inanılmaz lekelenmişti yüzüm. Gerçekten çok ciddi işe yaradı, yüzümün rengi açıldı. Sonraki sütler değil ama o ilk koyu kıvamlı süt çok işe yararmış. Bilginize olsun

Günaydın canım bizdede lohusaya ve bebeğe değmeyen göz olmaz derler bu yüzden bebek doğduğunda ilk çişini temiz bir beze biraz sürüp poşetleyip kapı eşikliğindeki paspasın altına koyarlar bebeğin karnı ağrıdığında sararlar. Kızımda bezi bir poşete koyup koymuştum hiç koku felan olmuyor ilk çiş olduğu için oğlumdada yapıcam inşlh.

Günaydın kızlar dün dr kontrolüm vardı oğlumun kilosu 3097 olmuş alalım dedi dr. 10 ekimde inş. doğum randevumuzu aldık tabi daha erken gelmezse. 8 ekimde gidip akciğer için iğnemizi yaptırıcam tetkikleri yapıcaklar. Geri sayım başladı stres heyecanla birlikte. Vitaminlerimi sordum hepsini son güne kadar kullan dedi .

Canim kayısı kompostosu yapsin bir tanidigin o cikartiyor. Ben cikamadim diye bana lavman yapmislardi

Benimde genelde akşamları oluyor canım. Yalancı doğum sancıları onlar. Bizi doğuma hazırlıyor. Gerçeği sırttan girermiş adet sancısı gibi

Gozumden uyku akiyor.. Eymen kucagimda debeleniyor.. Iyice dalsin yatircam valla..
Bu ne harika bi uykusuzluk şekli
Kesinlikle katılıyorum . Babaannem derdi insanlar gözleriyle yiyo diye

Bunu hatırlattığin için çok sağol canım, benim yüzümde de acayip lekeler oldu. Eğer bebeğim enmmezse bende öyle yaparım. Biri de taa ne zaman demişti, gerçekten işe yarıyormus

Aybüke yeterincr uzun bir isim aslinda iki isim kullanmasi zor oluyor tek isimi degerlendir bence.
Canta icin çok gec kalmissin sanki sonradan panik olacaksın hazirla kapatma agzini kirismaz ki .aklina geldikcede koyarsin.ben arabaya bile koysak mi diye düşünüyorum ki nerdeyse 32 den beri hazir çantam

Kasılma çıkmış canım
duzenli kasılman var canm sanki ama başta çıkmamış nst icin yatarken mi basladi acaba. doktorun ne diyecek merakla bekliyorum
Dün kendimi biraz yormustum ondan olmuş olabilir . Başının atdaksiyonsuz olmasının nedeni de açmayı unutmuşlar. Bebeğim de çok hareketliydi o yüzden böyle inişli çıkışlı olabilir mi acaba

Dün kendimi biraz yormustum ondan olmuş olabilir . Başının atdaksiyonsuz olmasının nedeni de açmayı unutmuşlar. Bebeğim de çok hareketliydi o yüzden böyle inişli çıkışlı olabilir mi acaba
valla bnce uzun çizgiler kasilma kcukler hareketten . ama doktor değiliz tabi bekleyelim öğreniriz neymiş

Gec kalma hastane cantasi icin artk heran dogabilir . bnmde eksiklerim var besik tamam degl henüzhediyelikler faln hazır değil ama çantayı ne olur ne olmaz diye hazırlamıştım onda eksik yok. bebeğinde yok sanirm
Hediyelikler benimde hazır değil çantaya koyacağım kendi geceliğim bebeğin giyecekleri hazır hatta sadece onları koymuştum ama daha başka hiçbirşey koymamıştım bugün koyacağım onları da hazır olsun az önce kontrolden geldim gerçekten şuan düzenli kasılmam var ve hissettiğim sancıymış canım haklı çıktın sadece açılmam yok yinede 1 2 haftaya doğabilir sancıların şiddetlenirse bebeğin hareketleri azalırsa suyun gelirse falan hemen gel bekleme dedi adaçayı hurma yürüyüş falan önerdi açılmalar için de, her an doğabilirmiş de bekleyebilirmiş de yani hazırlıklı ol dedi
Yok canım sancıymış doktorum hazırlıklı ol her an gelebilir de bekleyebilir de dedi açılmam yokmuş sadece ama kasılmalar da düzenli çıktı bu sancı kasılmadan farklı birşey baya adet sancısı gibi vuruyor. valla bana şaka gibi geliyordu daha vakit var diye düşünüyordum bende hatta tam tersi onun rahatlığıyla hiçbirşeyim tam hazır değil ama biraz erken gelebilirmiş kuzucuk oyüzden bugünden itibaren eksikleri halledip hast çantamı hazırlayıp beklemeye başlayacağım
Çantayı mutlaka hazırla. Zaten son haftalar. Ben çok fena hazırlıksız yakalandım:/
Aynen canım bugün hazır etmeyi planlıyorum inşallah en fazla yarına hazır olur son zamana kalırsa onun da stresi sarar insanı
Akciğer iğnesine gerek var mı haftalarımız neredeyse aynı bana artık doğabilir bi sakıncası yok dedi iğneden falan bahsetmedi riskli haftaları geçtik ciğer gelişimleri tamamlanmamış mıdır hala
Canım zaten gecelik ve bebeğin giysilerini falan hazırlamıştım ama sadece kıyafetleri koymuştum başka hiçbirşeyi koymamıştım bugün yarın onları da koyacağım kırıştıysa da yapacak birşey yok artık ben daha erken diye ağırdan alıyordum hiç belirti yoktu bugün bir anda sancılar gelince anladım işin şakası olmadığını vakti geldiğini

ayyy çok heyecanlı bi avazda bekletmeden gelir inşallah. Sen hemen her şeyi hazırla ben de şimdi baktım her şeyi koymuşum da kendime çorap koymayı akıl edememişim. Hazırladığımda havalar sıcaktı gerek görmedim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…